Dodaj do ulubionych

emama czasochłonna

25.10.13, 21:42
jeeeju... czy zauważyłyście jak szybko upływa czas na ematce?
Zasysa toto człowieka i pożera a potem wypluwa zdumionego, że jak to? Już ciemno? (albo już jasno tongue_out)

Jak tam rekordzistki? Ile godzin dziennie spędzacie? Liczyła któraś? Tylko uczciwie proszę.
Stosujecie jakieś reguły? Dni wolne od emamy, lub nie zaglądam póki nie skończę tego co mam do zrobienia.

Czy któraś ma ta z ematką jak nisar z delicjami?
Macie w ulubionych, czy przezornie wolicie nie mieć pod ręką?
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: emama czasochłonna 26.10.13, 01:15
      Wciąga fakt,ale teraz mniej niz kiedyś,może dlatego,że moje podejście do forum się zmieniło,kiedyś lubiłam awanturki,teraz nie wdaje się w dyskusje,które nie dotyczą danego tematu i jakoś tak nudno jest hihi smile ale inaczej nie mogę dla własnego zdrowia.
    • misterni Re: emama czasochłonna 26.10.13, 01:30
      Mam żelazną zasadę, że nie zaglądam w dni (i noce wink), kiedy jest mąż w domu. W pozostałe ograniczam na tyle, na ile muszę. Na pewno nie siedzę non stop i staram się tego nie robić popołudniami, gdy czas trzeba poświęcić dziecku. Swobodnie się rozsiadam wieczorami, gdy młoda już śpi.
      • misterni Re: emama czasochłonna 26.10.13, 01:35
        Godzinowo trudno to określić, bo w ciągu dnia jestem z doskoku, czytam bardzo wybiórczo i rzadko mam czas czy ochotę wciągać się w jakaś dyskusję.
        Dopiero wieczorem daję się wciągnąć w życie forumowe. Najdłuższej zdarzało mi się siedzieć w wakacje, gdy byłam sama w domu - czasem do świtu tongue_out
    • jagienka75 Re: emama czasochłonna 26.10.13, 10:33
      po ematce ( i nie tylko) szlajam się w momencie, gdy zaglądam na grę wiejskie życie na nk.
      teraz akurat zbieram białe winogrona i produkuję lody/puddingi a przy okazji zerkam sobie na forum.
      skończę
      to, co mam do zrobienia i zmywam się z forum, więc można powiedzieć, że zaglądam przy "okazji".
      • elske Re: emama czasochłonna 26.10.13, 10:50
        Miesiac temu zmienilismy lokal I teraz w pracy nie mam wi-fi. Wczesniej co jakus czas zagladalam na forum tylko na moment , a z tego robilo sie kilka minut. Teraz internet tylko w domu.
    • solejrolia Re: emama czasochłonna 26.10.13, 11:32
      nie jestem w stanie tego policzyć, bo czytam wybiórczo, jak pracuję na komputerze, robię jakieś przelewy, odpisuję na meile, czy inne pierdoły, to faktycznie zaglądam co chwilę, patrzę, czy pojawiło się coś ciekawego, i odpisuję, bądź nie.
      a jak nie muszę siedzieć przy komputerze to na pewno nie włączam specjalnie, żeby zaglądać na forum. szkoda mi czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka