Dodaj do ulubionych

Facebook a komentarze pod zdjęciami

06.01.14, 23:51
Dziewczyny obeznane z fejsem, czyli pewnie wszystkie wink mam takie pytanie. Czy jak umieszczę na swoim profilu zdjęcia dostępne dla wszystkich to czy każdy będzie mógł je skomentować? Czy ja mam jakąś możliwość moderacji tych komentarzy, mogę usunąć negatywne wpisy na mój temat czy mogę się tylko przyglądać i płakać wink ? I drugie. Czy jak przeglądam profil obcej osoby, ale tylko oglądam, nic w nim nie wpisuję to czy ta osoba wie, że odwiedziłam jej profil ?
Obserwuj wątek
    • zuwka Re: Facebook a komentarze pod zdjęciami 06.01.14, 23:58
      Jak udostępnisz zdjęcia dla wszystkich, to naturalnie wszyscy będą mogli skomentować. Zawsze masz możliwość usuwania komentarzy, które nie sa ci na rękę.
      Kiedy wchodzisz na profil innej osoby, teoretycznie nie jest to widoczne. Chociaż ponoć są jakieś wtyczki pozwalające na sprawdzenie, kto oglądał twój profil
    • ichi51e Re: Facebook a komentarze pod zdjęciami 07.01.14, 00:01
      Zobacz ustawienia prywatnosci
      Co do odwiedzin to nie wiem - chyba jakies narzedzia sa ale nie wiem czy one podaja ze Edzia Kowalska tu byla czy tylko liczbe odwiedzin.
      Co do komentarzy - na swoim profilu(nie fanpage) i znajomi to przewaznie sie zacheycaja albo milcza - ogolnie ton raczej slodko/pierdzacy. Co innego jak wrzucisz na fanpage (typu prawdziwe kobiety sa puszyste czy chodakowska) wtedy na 100% ktos pojedzie
    • redheadfreaq Re: Facebook a komentarze pod zdjęciami 07.01.14, 01:31
      mam takie pytanie. Czy
      > jak umieszczę na swoim profilu zdjęcia dostępne dla wszystkich to czy każdy bę
      > dzie mógł je skomentować?

To zależy od Twoich ogólnych ustawień prywatności.

Czy ja mam jakąś możliwość moderacji tych komentarzy,
      > mogę usunąć negatywne wpisy na mój temat czy mogę się tylko przyglądać i płaka
      > ć wink ?

Tak, możesz usuwać komentarze, które Ci nie odpowiadają.

Czy jak przeglądam profil obcej osoby, ale tylko oglądam, nic
      > w nim nie wpisuję to czy ta osoba wie, że odwiedziłam jej profil ?

Nie ma takich narzędzi, niezależnie od tego co opowiadają mityczne metody/supertajne sposoby z internetów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka