gazeta_mi_placi 10.01.14, 13:00 Przykłady kobiecych kobiet z polskiego show biznesu na ten przykład albo polityki itp. Generalnie znanych. Mi żadna jakoś nie przychodzi na myśl, albo z wyglądu kobiecie, za to herod baby albo jędze albo fajne, ale brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 16:25 Zmanierowana i nieprzyjemna. Na własnym spotkaniu autorskim potrafi odzywać się opryskliwie do czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:18 A Dżoanna Kruppa (czy Krupa? nie chce mi się sprawdzać) to za niekobieca kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:22 Protestuję! Plastic nie jest fantastic! Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:25 W kategorii pół kobieta - pół plastik owszem, łapie się Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:21 Jak by istniał jeden typ kobiecy.... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:21 Malgorzata Kidawa-Błonska - piekna, elegancka, z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:27 Na dodatek, według opinii znanych mi młodych mężczyzn mających z nią przyjemność zawodowo - "z tyłu liceum", nie sposób nie zawiesić oka. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:50 Rzeczywiście, oby więcej takich szło do polityki Odpowiedz Link Zgłoś
giokonda.it Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:23 Niestety nie żyjąca już Jaruga-Nowacka. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Eliza Michalik 10.01.14, 13:30 To ta mądra, która ma kilka procesów o plagiaty na koncie? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:30 Kiedyś Tyszkiewicz, w sumie nadal tylko ona już mocno podeszła jest Szapołowska, Stenka, Kidawa-Błońska, Przybylska To tak na szybko. Ostatnio w ogóle przeglądałam biało-czarne fotki z lat zamierzchłych i zachwycałam się zdjęciami Szykulskiej, Raksy... Piękne babki to były Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:32 Pola Raksa, piękna kobieta. Szykulska też. Źle się zestarzała, aczkolwiek uważam, że nadal wygląda interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wagner. 10.01.14, 13:36 Wagner jest bardzo ładna. Ale moim zdaniem gra, jakby miała kij w dupie i za cholere nie mogła się go pozbyć. To trochę rzutuje na całokształt wyglądu. IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wagner. 10.01.14, 13:38 dokładnie jak Tyszkiewicz i Szapołowska. One też mają taką manierę. A może to o rolę bardziej dystyngowanej pani chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wagner. 10.01.14, 13:41 Zgadzam się, dokładnie jak Tyszkiewicz i Szapołowska. Janda też ma całkiem niezłą manierę, ale już bez kija w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: Wagner. 10.01.14, 13:45 Jandę znielubiłam po tym: www.plotek.pl/plotek/1,78649,13248894,Wywiad_z_Janda_jako_praca_domowa___Rodzice_dzwonia.html Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Wagner. 10.01.14, 13:44 Mnie to razi, zwlaszcza u Szapolowskiej, takie wystudiowane gesty, jakby caly czas grała seksowną kobietę, a nie była nią - choc tak naprawde przeciez jest. Wole naturalną subtelną kobiecosc. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Wagner. 10.01.14, 13:56 Tak samo widzę Szapołowską, ona gra kobiecą kobietę. Z tym, że mnie ona zupełnie nie podchodzi, nie lubię takiego sztucznego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Wagner. 10.01.14, 14:06 antyideal napisała: > Wole naturalną subtelną kobiecosc. Taka była Pola Raksa.. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Wagner. 10.01.14, 14:18 Tak i nadal jest, bo przeciez zyje, choc nie ma jej w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Wagner. 10.01.14, 15:04 OOO tak...to chyba jedyna piekna i naturalna kobieta w aktorskim światku.No może nie jedyna Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:46 Stenka jest plastykowa. Porównaj jej zdjęcia z wczesniejszego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 20:31 O tak Stenka jest cudna, uwielbiam ją oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:35 Gabriela Kownacka Magdalena Walach Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:42 Izabela Jaruga-Nowacka była dla mnie przykładem niezwykle kobiecej kobiety, a jednocześnie silnej osobowości i mądrego, rozsądnego umysłu. Te trzy cechy rzadko idą w parze tak zgodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 13:57 Mnie też przyszła do głowy Izabela Jaruga-Nowacka, jak przeczytałam tytuł wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 16:41 Z wiadomej katastrofy najbardziej jej żałowałam, nie mniej jednak była/jest feministką (świetnie wyglądającą jak na swój wiek, naprawdę), a to słabo koreluje z kobiecością. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 16:56 Nie chodzi mi o licytacje, ale Maria Kaczyńska - czy nie fajna babka z niej była? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 19:58 Szymanek-Deresz tez posiadala te cechy Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 16:30 Cielecka bardzo źle się postarzała, teraz wygląda trochę jak mumia któregośtam Ramzesa. Ale fakt, ma klasę a za młodu była piękna. Bieńkowska mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 19:32 Cielecką widziałam kilka razy z bliska. Chociaż jest w niej "coś" - w ruchach, spojrzeniu, ma widoczną "klasę" i na ekranie przekonująco gra piękne kobiety to z bliska czar pryska - kanciasta sylwetka, nieregularne rysy twarzy, bardzo krótkie nogi. Nawet dłonie ma brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 20:08 Ale ma mózg i jak się odezwie to pięknieje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 14:52 Dla mnie przykładem kobiecej kobiety, czyli seksownej jest Joanna Krupa. Nie można zaprzeczyć, bo zapewne marzy o niej niejeden mężczyzna. Ma bardzo seksowne spojrzenie. Ładna jest Edyta Herbuś - filigranowa, ale bardzo kobieca. Coś w sobie ma też Weronika Książkiewicz, choć jej uroda jest pewnie kwestią gustu. Kiedyś z pewnością piękna była Katarzyna Figura i 100% naturalna Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 14:59 Grażyna Torbicka, zawsze z klasą, pogodna, elokwentna, wygląda na 20 lat młodszą. Lubię Stenkę , rewelacyjna aktorka, w charakteryzacjach z lat 30-40 wygląda oszałamiająco. Z młodszego pokolenia Karolina Gruszka, nie udziela się, świetnie gra, jest naturalna. Przybylską też lubię za luz i poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:07 żeby tylko ten głos palaczki wyeliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:16 Tylko nie Torbicka. Przecież ona już się nawet uśmiechać nie może bo szwy jej puszczają. Wygląda jak własna matka. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:07 Torbicka wygrywa w tym rankingu wg. mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:09 Prrrroszszsz: Anna Przybylska Anna Czartoryska Karolina Gruszka Magdalena Rozczka Agata Kulesza z nieco starszego pokolenia - Danuta Stenka, Beata Tyszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: A Czubaszek?? yyy? n/t 10.01.14, 15:29 Nie wiem, czy są kobiece, i ch...a mnie to obchodzi, ale są jedyne, niepowtarzalne i najlepsze- Cielecka, Magda Popławska, Ostaszewska, Stanisława Celińska, Ewa Dałkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 20:06 Zgadzam się ze wszystkimi propozycjami. A Czartoryska.. mmhhhmmm...fajna, fajna Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:30 Agnieszka Wagner, Małgorzata Foremniak, Katarzyna Figura, Anna Czartoryska, Weronika Rosati, Danuta Stenka, Lidia Popiel, Agnieszka Cegielska. Ze starszego pokolenia - Magdalena Zawadzka, Anna Dymna, Pola Raksa, Barbara Brylska, Beata Tyszkiewicz, Małgorzata Niemen. Ktoś wymienił Szapołowską - dla mnie ona kobieca nie jest. Ona ma parcie na bycie "seksi", podobnie odbieram Steczkowską, panie Grycanki i Muchę (chociaż ta ostatnia jest bardzo atrakcyjna). Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:42 black-cat napisała: > > Ktoś wymienił Szapołowską - dla mnie ona kobieca nie jest. Ona ma parcie na byc > ie "seksi", podobnie odbieram Steczkowską, panie Grycanki i Muchę (chociaż ta o > statnia jest bardzo atrakcyjna). > Dla mnie Mucha ma jakąś wielką głowę w stosunku do swojej figury. Kompletnie mi się nie podoba. Taka nieproporcjonalna. Jak chodzi w płaskich butach to ta jej głowa wygląda jak sklep. Edyta Herbuś też jest niska, ale tutaj wszystko pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 16:29 Naprawdę? A mi się właśnie w oczy najbardziej rzuca ta (za) duża głowa Herbuś. Mnie się jeszcze kobieca i sympatyczna wydaje Joanna Racewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 16:37 na niektórych zdjęciach faktycznie głowa Herbuś nie jest proporcjonalna www.kozaczek.pl/plotka.php?id=42577&strona=1 ale Anna Mucha według mnie ogromną głowę, większą niż jej Marcel nocoty.pl/gid,11774997,kat,0,page,7,title,Mucha-boi-sie-przytyc,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 16:40 Mucha ma jeszcze "karczycho" jak facet - w każdym razie na tym zdjeciu. Ale na okoliczność charakteru raczej w tym rankingu i tak nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 16:38 Nie chodzi mi o piękne kobiety, ale o kobiece, większość tych co wymieniłaś jest piękna, ale zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:32 Za bardzo kobiecą, piękną i mądrą uważam panią Barbarę Falandysz. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 15:51 agnieszka dygat grażyna torbicka ania przybylska magda mołek (taka trochę anemiczna, ale ja ją bardzo lubię!) maja w ogrodzie (bardzo naturalna dziewczyna, aż przyjemnie popatrzeć, posłuchać) i aż dziwie się sobie, że to piszę: ewa farna- taka fajna, rasowa, z krwi i kości, nie żadne chuchro, ani żadna lala. bo np. przez jakiś czas miałam w tej kategorii Monikę Brodkę, ale jest tak niedostępna, że nie, jednak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Najbardziej kobieca 10.01.14, 16:18 Krzysztof Ibisz to najlepszy prezenter, A Krzysztof Ibisz jest bożyszczem dam. Odpowiedz Link Zgłoś
szary_kolor Re: Najbardziej kobieca 10.01.14, 16:29 Chyba takich dam w stylu: bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Najbardziej kobieca 10.01.14, 16:36 liszowska Odpowiedz Link Zgłoś
trendsetterka Re: Agnieszka Grochowska 10.01.14, 16:44 ś.p. Gabriela Kownacka, Ewa Wiśniewska, ruda wokalistka Czerwonego Tulipana, blondi zresztą też, Ewa Kasprzyk, Joanna Trzepiecińska, Dorota Wellman, Hanna Lis, Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Agnieszka Grochowska 10.01.14, 16:47 Kasprzyk i Wellmann to herod baby. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 19:45 Magdalena Boczarska i dlugo, dlugo nic... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: A kobiece kobiety? 10.01.14, 20:22 To chyba osobna kategoria - kobiecosc dla koneserów ? Jeszcze Sobecka i Hojarska Odpowiedz Link Zgłoś