Dodaj do ulubionych

strój domowy

16.01.14, 13:47
Poradźcie dobre kobiety jakiś fajny sklep internetowy, tudzież markę ubrania domowego. Chodzi mi o jakieś spodnie typu gruba piżama flanelowa, albo dresowe, bo moje spodnie od piżamy, które robily mi za strój domowy, trzasnely na tylku sad

A wy w czym chodzicie po domu? Moze sie zainspiruję smile
Obserwuj wątek
    • mx3_sp Re: strój domowy 16.01.14, 13:51
      może zamiast flejowatych piżdzam i dresów założyć legginsy? Już bardziej kobieco a i tak samo wygodniej.
      • kosmitka06 Re: strój domowy 16.01.14, 14:08
        mx3_sp napisała:

> może zamiast flejowatych piżdzam i dresów założyć legginsy? Już bardziej kobiec
        > o a i tak samo wygodniej.

Popieram smile
        Ja ubieram spodnie, leginsy, bluzki, tuniki itp.
        Żadne dresy ani spodnie od piżamy nie wchodzą w grę. Nigdy nie wiadomo kto Cie odwiedzi z nienacka a (bynajmniej dla mnie) strój domowy nie może być flejowaty.
        Ja czasami kupuję fajne ciuchy na all, teraz też mam upatrzonych kilka nowych sztuk za naprawdę małe pieniądze.
        • kosheen4 Re: strój domowy 16.01.14, 14:58
          > (bynajmniej dla mnie)

przynajmniej.
        • tais86 Re: strój domowy 16.01.14, 19:05
          i jeszcze: zakładam/noszę spodnie, nie ubieram spodniesmile
        • nanuk24 Re: strój domowy 16.01.14, 19:24
          Nigdy nie wiadomo kto Cie
          > odwiedzi z nienacka

Tez tak uwazam. Z tego tez powodu nosze tylko fartuszek pokojowki i majtki z dziurka.
          • agni71 Re: strój domowy 16.01.14, 21:00
            tylko co to ten nienacek?
            • baltycki Re: strój domowy 16.01.14, 21:10
              z Nienacka (teraz dobrze?)
            • kosmitka06 Re: strój domowy 16.01.14, 22:32
              Też się doczepię a co wink
              Tytuł wątku "strój domowy" tongue_out
          • misterni Re: strój domowy 27.01.14, 22:17
            Nanuk, kobieto, gdzie Ty się podziewasz?
            • marychna31 Re: strój domowy 28.01.14, 09:06

Pewnie po całych dniach odkurza w stroju francuskiej pokojówki. W majtkach z dziurką.
              smile
            • nanuk24 Re: strój domowy 28.01.14, 17:50
              Dopadli mnie z nienacka
              • misterni Re: strój domowy 28.01.14, 23:39
                tongue_out
    • ladnyusmiech Re: strój domowy 16.01.14, 13:52
      Odzież "sportowa" - ta najtańsza w decathlonie jeśli chodzi o spodnie. Góra to bawełniane koszulki z długim rękawem - ostatnio zaopatrzyłam się w tesco. W zimę oczywiście smile
      • eo_n Re: strój domowy 16.01.14, 13:56
        Takie rzeczy o jakich piszesz zdarzają się na przecenach w Tesco. Mieszkasz sama?

Chodzę w dżinsach (takich, które mnie optycznie wyszczuplają wink ) do tego bluzka bawełniana (zwykła, ale ładna w moim odczuciu wink ), zimą dodatkowo polarek (niezczochrany). Często zakładam też biżuterię i robię lekki makijaż. Taką jestem próżna tongue_out
        • kk345 Re: strój domowy 16.01.14, 14:04
          > zimą dodatkowo polarek (niezczochrany). Często zakładam też biżuterię

No biżuteria przy polarku jest wręcz obowiązkowa big_grin
          • eo_n Re: strój domowy 16.01.14, 14:05
            Zależy jaka tongue_out Mam pasującą, zapewniam smile
            • kk345 Re: strój domowy 16.01.14, 14:18
              Polarową czy filcową?
              • eo_n Re: strój domowy 16.01.14, 15:37
                Np. drewnianą lakierowaną, szydełkową, etniczną, z kamieni, szkła... Trochę tego mam, bo ogólnie się na luzie ubieram. I moje polarki nie są skrajnie sportowe - nie w paski itp. a gładkie, typowo damskie, takie milutkiesmile
                Chciałam Ci pokazać wzory w przybliżeniu, ale nie mogę znaleźć podobnych - za długo szukać też mi się nie chce. Ale na pakamerze jest wiele takich kolczyków, czy bransoletek na luzie, które spokojnie po domu pasują smile
                • mnb0 Re: strój domowy 17.01.14, 12:42
                  O matko. Przeciez dzinsy sa niewygodne. Owszem, zalozyc do sklepu po bulki, ale w domu? Czy nawet w domu musisz sie optycznie wyszczuplac? A juz chodzenia po domu w bizuterii, bransoletkach czy innych swiecidelkach sobie nie wyobrazam. Po co to? Czy niektorzy sa tak sztywni, ze nawet w domu nie moga sobie pozwolic na odrobine luzu i odpoczynku od kreowania sie, upiekszania sie?
    • ichi51e Re: strój domowy 16.01.14, 13:54
      Oysho
      • ichi51e Re: strój domowy 16.01.14, 13:55
        I princesse tamtam :p
        • ichi51e Re: strój domowy 16.01.14, 13:56
          m.princessetamtam.co.uk/en/index.aspx
          www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/oyshogb/en/oyshosales
          • mx3_sp swoją drogą 16.01.14, 14:00
            nie wstydzisz się chodzić nawet po domu w spodniach, które za chwilę się porwą, w powyciąganych zdefasonowanych pidżamach? Flejtuch chyba jesteś, co?
            • ichi51e Re: swoją drogą 16.01.14, 14:05
              Ja sie nie wstydze. Lubie wygode.
              • ichi51e Re: swoją drogą 16.01.14, 14:06
                Into mi przypomnialo - jeszcze oczywiscie petit bateau!
                • ioanna80 Re: swoją drogą 16.01.14, 14:11
                  Ichi, dzięki za namiary smile
                  • ichi51e Re: swoją drogą 16.01.14, 14:18
                    I tu - leginsiary mi przypomnialy :p www.shwrm.pl/ona/odziez/legginsy-rajstopy-k.html
              • mx3_sp Re: swoją drogą 16.01.14, 14:14
                zanim te spodnie się w końcu przetarły to chyba musiały zacząć się przecierać, nie wiem jak można chodzić dokądkolwiek i gdziekolwiek z prześwitującym pasem.
                • ioanna80 Re: swoją drogą 16.01.14, 15:32
                  Z jakim przeswitujacym pasem? To bardzo porządne spodnie schiessera byly i nie przetarly sie, tylko trzasnely, doslownie, na szwie. Kupiłabym sobie znów cos schiessera, ale cholerniki niemieckie nie sprzedają do Polski ze swojego sklepu online tongue_out
            • ioanna80 Re: swoją drogą 16.01.14, 14:10
              Cóżeś sie tak tej flejowatosci czepila? Dla mnie flejowate oznacza przede wszystkim brudne, w tym kontekście nawet suknia balowa moze byc dla mnie flejowata tongue_out Nawet w polaczeniu z lekkim makijażem big_grin
    • mona_mayfair Re: strój domowy 16.01.14, 14:11
      Ja po domu w legginsach głównie śmigam;p Ew. w bokserkach, jak ciepło;p
    • princy-mincy Re: strój domowy 16.01.14, 14:12
      Nie chodzę w dresie ani piżamie po domu.
      Noszę jeansy (takie juz bardziej sprane, których nie założe na wyjście poza dom) lub legginsy.
      Góra- gładkie bluzki i nieco juz znoszone swetry.
    • rhaenyra Re: strój domowy 16.01.14, 14:13
      legginsach albo spodniach dresowych z lidla
      na gore tunika ( jesli legginsy) albo jakas koszulka ( jesli dresy)
      • mx3_sp Re: strój domowy - na wesoło: 16.01.14, 14:18
        https://z1.demoty.pl/ae2a84b8a8f87182e82c99088175bc046f96309a/skad-ta-dziura-w-nowych-gaciach
        • ha-ya Re: strój domowy - na wesoło: 16.01.14, 19:53
          ojp, ty to chyba masz jakis syndrom niedpchniecia, ze sie tak wyzlosliwiasz na forum. przeciez dziweczyna pisze, ze na szwie jej pekly, a nie popierdziela w poprzecieramych gaciach uncertain
          • mx3_sp Re: strój domowy - na wesoło: 17.01.14, 09:02
            a Ty widać, zafascynowana forum skoro takimi określeniami rzucasz.
    • saszanasza Re: strój domowy 16.01.14, 14:24
      ja sobie kupiłam taki:

http://i39.tinypic.com/2hd5sue.jpg

oczywiście te kombinezony to unisexy, więc proszę się panem nie sugerowaćwink
      • ichi51e Re: strój domowy 16.01.14, 14:30
        Ja tez taki kupilam. I uwaga moja taka - lepiej kupowac wiekszy bo nawet jak na stojaco jest ok to jak czlowiek sie polozy to taki na styk podjezdza i cisnie nie powiem gdzie :p
        • ioanna80 Re: strój domowy 16.01.14, 15:35
          Kurcze, fajnie to wygląda, tylko trochę rozbierania przy wizycie w toalecie wink
        • saszanasza Re: strój domowy 16.01.14, 16:30
          ufff, kupiłam rozmiar większywink ale czekam na dostawę
          • memphis90 Re: strój domowy 16.01.14, 20:21
            A gdzie to się kupuje?
            • saszanasza Re: strój domowy 17.01.14, 12:33
              na limango, ale trzeba się pospieszyćwink
      • imsad Re: strój domowy 16.01.14, 14:31
        Będąc w domu stawiam na wygodę, co nie znaczy ,że wkładam rozciągnięty dres.
        Generalnie noszę w domu sportowe ciuchy zakupione w decathlonie; wygodne t-shirty lub bluzy , to samo ze spodniami. Fasony raczej takie jak zakłada się na zajęcia jogi. Jest wygodnie i miło dla oka.
      • aniorek Re: strój domowy 16.01.14, 14:32
        saszanasza napisała:

> oczywiście te kombinezony to unisexy, więc proszę się panem nie sugerowaćwink

"onesie" to wedlug mnie jakas masakra, podobnie jak alladynki. ponoc w UK ludzie wylaza w tych kombinezonikach nawet na zewnatrz.
        raz u klienta w ramach jakiegos "eventu" zmusili mnie do zalozenia tego czegos. nie powiem, niestety superwygodne, ale nikt w tym dobrze nie wyglada. w tym przypadku "ladnemu we wszystkim ladnie" NIE MA zastosowania i koniec tongue_out
        • mnb0 Re: strój domowy 17.01.14, 12:27
          > "onesie" to wedlug mnie jakas masakra, nikt w tym dobrze nie wyglada.
          Niektorzy owszem.

https://tugazetka.pl/files/g/5/2__33253_2.jpg
    • claudel6 Re: strój domowy 16.01.14, 14:30
      chodzisz w spodniach od piżamy po domu?? a co to, szpital?
    • lady-z-gaga Re: strój domowy 16.01.14, 14:33
      Jeżeli chodzisz w spodnich od piżamy po domu, to dziura na tyłku nie robi różnicy w wyglądzie.
      Chyba, że Ci zawiewa, to zaszyj na okrętkę, kolor nici obojętny.
    • solejrolia Re: strój domowy 16.01.14, 14:34
      po domu chodzę w leginsach oraz luźnym swetrze, bądź bluzie sportowej, latem w podkoszulku.

jeśli chodzi o piżamy to szczerze polecam:
      dobranocka.com/
      świetne piżamy, fajne wzornictwo, bawełna jest bawełniana, nie plastykowa,
      mam kilka modeli, z różnych kolekcji (nie że kupiłam je w jednym czasie wink) i uważam, że są nie do zdarcia.

z piżam lubię własciwie takie typowe bawełniane, mam też jedną b. ciepłą polarową- na te najchłodniejsze noce, albo jak czuję, że potrzebuję się wygrzać, bo mnie coś łapie. nie lubię żadnych gaci do spania, bokserek, ani żadnych fikuśnych koszulek, bo są niewygodne. koszule nocne mam sztuk 2, na wypadek leżenia w szpitalu.
      • mx3_sp on i ona: 16.01.14, 14:41
        https://hanula1950.blox.pl/resource/dzienwagarowicza1.jpg

https://i.wp.pl/a/f/film/041/18/09/0200918.jpg
        • ichi51e Re: on i ona: 16.01.14, 15:38
          Lol wejdz lepiej na to co zalinkowalam ;p
        • gryzelda71 Re: on i ona: 16.01.14, 16:32
          to ty i twój stary?
      • princess_yo_yo Re: strój domowy 16.01.14, 14:49
        ale do szpitala chyba przyjmuja z pizama? czy tak wszyscy jak jeden maz musza okazac koszule nocna na wejsciu?
        nie moglam sie powstrzymac wink wielu ludzi ma idea ze do szpitala pasuje tylko stroj odpowiednio dopasowany do plci, i zawsze mnie to lekko zastanawia. ostatnio bywalam dosc czesto i zdarzalo mi sie zalozyc na noc pizame i sama przyznaje ze do szpitala specjalnie zabieram te bardziej wyjsciowe wink
        • solejrolia Re: strój domowy 16.01.14, 15:02
          jeśli to do mnie, to akurat ostatnio kilka razy z rzędu trafiłam na ginekologię, a tam znacznie praktyczniej jednak być w koszuli, niż w piżamie.
          na inny oddział, typu nie wiem taka rehablitacja, faktycznie- piżama lepiej by pasowała, była by wygodniejsza.
          (w domu nie śpię w koszulach, wolę piżamy)
    • neffi79 Re: strój domowy 16.01.14, 14:41
      Powiedz, że żartujesz z tą piżamąbig_grin
      I z dresami w sumie też...

Ja ostatnio chodzę w czarnych grubych (kryjących) rajstopach i dłuższych sweterkach ( styl norweski ) do tego getry. Czuję się wygodnie i podoba się męzowi. To dla mnie priorytet.
      Lubie też grube rajstopy wełniane ecru, do tego też dłuższy sweterek i też getry lub grube skarpety.

Nie wstydzę sie otworzyć drzwi gdy ktoś wpadnie ani tez nie mam problemu by włożyć moje emu, kożuszek i wyjśc do sklepu.
      w piżamie, dresie (juz go sobie wyobrażam) - maskara
      • olinka20 Re: strój domowy 16.01.14, 15:45
        Ojeżukolczasty, dzisiaj termometr pokazał 5 stopni w plusie, nie gotujesz sie w tym kozuszku???
        • neffi79 Re: strój domowy 16.01.14, 16:17
          To raczej taka krótka kurteczka skórzana z kozuszkiem
          U mnie był 1 stopień, i tak mi było zimnosmile
      • ioanna80 Re: strój domowy 16.01.14, 15:53
        Oj tam, oj tam, czytalam w trendseterskiej gazecie, ze dres wchodzi na salony, a wy tu kobitki takie wycieczki osobiste sadzicie. A moze ja sobie dres od YSL kupie? tongue_out Widać kazdy wizualizuje to, co zna i większości dres kojarzy sie z Fredusiem Kiepskim tongue_out
    • run_away83 Re: strój domowy 16.01.14, 14:42
      Ja mam taki swój "uniform" kury domowej wink Z tym, że ja chodzę po domu w tym samym w czym wychodzę na zewnątrz - na tyłku najczęsciej są to dżinsy, czasami legginsy lub bawełniane szarawary z indiashopu (takie które wyglądają trochę jak spódnica). Na górę top i na to tshirt w kontrastujacym kolorze + apaszka i duuuże kolczyki. Jak wychodzę to tylki zakladam buty i narzucam jakiś kardigan i kurtkę lub płaszcz.

Dresów nie cierpię.
    • mvszka Re: strój domowy 16.01.14, 14:57
      a ja chodzę w dzianinowych spódniczkach, bo muszę czuć gołe nogi do tego top i rękawek albo sweterek/ bluza
    • kkalipso Re: strój domowy 16.01.14, 14:58
      Czasami cały ranek w piżamkach , koszulce nocnej lub w szlafroku.

Najczęściej w dresach i kolorowych t shirtach lub leginsach ładnie mi w strojach sportowych , a jak chcę wyjść to w ciągu pięciu minut jestem gotowa. Niespodziewanych gości niet ino kurier lub sąsiad . Wszystko czyściutkie , wyprasowane , ładne żeby nie było .
    • bei Re: strój domowy 16.01.14, 15:01
      Moze w Tchibo kup spodnie do jogi lub rekreacyjne- obejrzyj, mają kilka pomysłówsmile
    • morgen_stern Re: strój domowy 16.01.14, 15:24
      Po lekturze tego wątku po powrocie do domu ze szczególnym namaszczeniem zmyję makijaż, zwiążę włosy w bezładny kok i wbiję się w moje ulubione rozciągnięte dresy tongue_out
      • mx3_sp Re: strój domowy 16.01.14, 15:28
        Po lekturze tego wątku po powrocie do domu ze szczególnym namaszczeniem zmyję m
        > akijaż, zwiążę włosy w bezładny kok i wbiję się w moje ulubione rozciągnięte dr
        > esy tongue_out Niczym diwa, Edyta Górniak.
    • imogen0 A co jest złego 16.01.14, 16:19
      w ładnym,czystym dresie ???
      • misterni Zwłaszcza takim jak ten ;): 16.01.14, 16:23
        https://www.tapetus.pl/obrazki/n/34805_eva-longoria-blekitny-dres-swieca-poduchy-ramka.jpg
        • neffi79 Re: Zwłaszcza takim jak ten ;): 16.01.14, 20:01
          w takim dresie wygląda sie ładnie o ile ma się dobrą figurę. zresztą jak w każdym sportowym obcisłym ubranku.
          • gulcia77 Re: Zwłaszcza takim jak ten ;): 27.01.14, 22:47
            A jakie ma znaczenie figura we własnych czterech ścianach?! big_grin
            Na co dzień to ja "biznesłoman" jestem, więc we własnym domku ma mi być wygodnie i komfortowo. A chłop moją figurę zna ze szczegółami, bo taką perwersyjkę mamy, że światła nie gasimy big_grin
      • run_away83 Re: A co jest złego 16.01.14, 20:29
        Niby nic, ale dresy są... nudne. Poza tym wystarczy dwa razy przysiąść na podłodze obok bawiącego się dziecka i ma się te spodnie wypchane na kolanach. No i mnie byłoby w donu w dredach o wiele za ciepło.

U kogoś mi nie przeszkadzają, ale osobiście nie lubię.
        • misterni Re: A co jest złego 16.01.14, 20:38
          run_away83 napisała:

w dredach o wiele za ciepło.

big_grin
          • run_away83 Re: A co jest złego 16.01.14, 22:40
            Ooo w dredach to już w ogole big_grin Kolejny raz kiedy telefon próbuje być mądrzejszy ode mnie i "poprawia" pisownię wink
        • mnb0 Re: A co jest złego 17.01.14, 12:57
          Ale dresy nie musza byc ala Ferdek Kiepski ze sciagaczami w kostkach. W czyms takim tez by ci bylo za cieplo? I jakby cie listonosz zobaczyl w takich spodniach, to co by sie stalo?
          Ja w domu stawiam na miekkosc i nieskrepowanie ruchow. Nie wytrzymalabym calego dnia w dzinsach. Zreszta przy klekaniu wypychaja sie w kolanach.

https://atlantex.home.pl/Spodnie-sciagacz-34/spodnie-34-sciagacz-szarymelanz-anita-668.jpg
    • vilez Re: strój domowy 16.01.14, 16:23
      Ja chodzę w portkach od dresu i leginsach, no i tiszertach- wszystko bawełniane. Legginsy musza być luźnawe, w zasadzie przypominać dresy. Byle nic nie obciskało.
      Bez biżuterii, bez skarpet.
      W tym też wychodzę z psem czy po drobne zakupy.

Portki mw. takiego kroju.
      https://marionex.pl/pol_pl_Spodnie-dresowe-damskie-na-fitness-Reebok-Turkish-Pant-2504_3.jpg
    • podkocem Re: strój domowy 16.01.14, 16:28
      nie posiadam stroju domowego. Moja Mama nosila podomki i nam tez kazala sie przebierac w "domowe ciuchy". Nienawidzilam tego.

Po domu chodze tak jakbym miala zaraz wyjc na spacer do parku/do sklepu czy na ploty do kolezanki. Dzisiaj mam legginsy ze spódniczka (przyszyta na stałe) + bluzka
      • clio_1 Re: strój domowy 16.01.14, 17:00
        zobacz w byinsomnia - mają świetne spodnie i tshirty.
        Luźne spodnie ala dresowe są też czasem w orsayu.
    • mruwa9 Re: strój domowy 16.01.14, 18:54
      Marks & Spencer ma mnostwo roznych spodni na sciagaczach, bez rozporkow, w tym stylu:
      tinyurl.com/la2ulh7
      dresowe, ze stretchem, bawelniane, z weluru, przerozne. Chyba juz od niespelna £ 10. Najwazniejsze, ze sa miekkie i bez rozporka, na sciagaczu. Bez sciagaczy na dole nogawek nie sprawiaja wrazenia ordynarnych dresow. Ja bardzo lubie i kupuje hurtowo. Do tego t-shirt i gotowe.
      Nie wytrzymalabym w jeansach caly dzien, jest mi niewygodnie.Wole moje domowe ciuchy.
    • anorektycznazdzira Re: strój domowy 16.01.14, 19:00
      Dziewczyno, co Ty piszesz, piżama?! Co za herezje, w analogicznym wątku zwyciężyła kiedyś (zagadała na śmierćtongue_out ) ematka, która twierdziła, że chodzi po domu w szpiklach. Przy głębszej analizie wyszło, że to szpilki typu klapeczek z puszkiem i na górze ma peniuar koronkowy odpowiednio powycinany. Rozpętała się jatka, ona wyzywała sporą grupę pań od kocmołuchów, które mężowie zbiorowo zdradza z "takimi jak ona prawdziwymi kobietami", nieprawdzie kobiety napisały, że musiałyby się z krowa na głowy pozamieniać, żeby myć kibel oraz obrabiać niemowlęta w takim stroju big_grinbig_grin
      • anorektycznazdzira Re: strój domowy 16.01.14, 19:06
        PS. Pytałaś o inspirację, z tego śmiania zapomniałam.
        Peniuarku nie doradzęwink ale ja nabyłam fajne getry i dzianinową mini, której nie założyłabym na ulicę ani do pracy, bo jestem na taką 20 lat za starawink w domu noszę ku uciesze chuopabig_grin. Na górę mam bluzkę zwykłą (T-shirt z długim rękawem), tyle że ładnie leży.
        • ichi51e Re: strój domowy 16.01.14, 19:53
          To ja moze tez w kwestii peniuarkow ;p m.agentprovocateur.com A co? Na bogato.
        • vilez Re: strój domowy 16.01.14, 20:12
          Eeeee...dzianinowej mini do roboty bym nie założyła, ale na ulicę- czemu nie.
          • anorektycznazdzira Re: strój domowy 16.01.14, 20:26
            Bo ze studentami pracuję big_grin
            • vilez Re: strój domowy 17.01.14, 08:10
              Na ulicy z nimi studiujesz?? wink
              • anorektycznazdzira Re: strój domowy 17.01.14, 17:21
                Chyba coś mi się w oczach poprzestawiało, bo zrozumiałam, że do pracy to OKsmile
                Swoją drogą w temacie pracy i ulicy, to moja dzianinowa mini jest taka, że tyłek spod niej wyłazi, mojemu mężowi bardzo się podoba, ale na ulice to chyba tylko w celach zarobkowych... wink
        • baltycki Re: strój domowy 16.01.14, 23:42
          anorektycznazdzira napisała:

> Na górę mam bluzkę zwykłą (T-shirt z długim rękawem> ), tyle że ładnie leży.

T-shirt – bawełniany dzianinowy podkoszulek mający krótkie rękawy. Nazwa pochodzi z angielskiego i oznacza "koszula w kształcie litery T"
          • ichi51e Re: strój domowy 17.01.14, 11:59
            Moim
            Zdaniem tshirt moze tez byc z dlugim rekawem.
          • anorektycznazdzira Re: strój domowy 17.01.14, 17:22
            doinformuję mężczyzno, jak to na prawdę działa, możesz też rozłożyć T-shirt z długimi rękawami i sprawdzić, jaka litera wychodzi wink
      • ioanna80 Re: strój domowy 16.01.14, 20:06
        big_grin big_grin big_grin
        Wlasnie tak po pierwszych postach mi się przypomniało, ze podobna jatka juz sie odbyła wink ciut za późno.
    • drinkit Re: strój domowy 16.01.14, 19:59
      Dresy, legginsy, bluzki typu "na jogę" - wygodne i dobrze wyglądają, bluzy z kapturem, podkoszulki bawełniane, tuniki. Czasy kiedy dresy=rozpierdziane, wypchane na kolanach gacie, już chyba minęły, istnieje mnóstwo naprawdę fajnie zaprojektowanego dresiwa i sportowo-homewearowych ciuchów.

Opcji pt. "a co jeżeli goście wpadną znienacka" nie czaję, nikt nie wpada znienacka, wszyscy dzwonią...
      • vilez Re: strój domowy 16.01.14, 20:14
        Poza tym, goście chyba widzieli takie ciuchy...u siebie. No chyba, ze oni z tych, co we fraku od rana popieprzają.
        • memphis90 Re: strój domowy 16.01.14, 20:29
          Może to ten rodzaj gości, których szokuje widok pralki w łazience gospodarzy...?
          • ichi51e Re: strój domowy 16.01.14, 21:00
            Albo dzwiek!
    • koronka2012 Re: strój domowy 16.01.14, 20:09
      Spodni dresowych i legginsów mam kilka par - ale w zasadzie pojęcie stroju domowego u mnie nie istnieje, chodzę w tym, co mam na sobie, po powrocie z pracy przebieram się tylko jeśli mam na sobie coś w czym słabo się leży na kanapietongue_out

Na stronie Lidla widziałam całkiem apetyczne dresiki.
      A piżama po domu? błeee... naprawdę szkoda ci 30 zeta i kupujesz dopiero jak stare trzasną?

Aa, i jeszcze weszłam na zalinkowane piżamki - zastanawia mnie jeden fenomen - czemu producenci dość masowo szyją piżamy dla dorosłych kobiet z infantylnymi obrazkami??? jakieś misie, jeżyki, zajączki - rozumiałabym w przedszkolu, ale na piżamie u dorosłej kobiety wygladają kuriozalnie. Dla facetów się jakoś nie produkuje piżamek z pajacykiem?

• ha-ya Re: strój domowy 16.01.14, 20:10
      jak masz niedaleko tk maxx to plecam wszystkie sportowe spodnie i bluzy do jogi/ tanca itp. cwiczyc w tym nie musisz, a sa mega wygodne. Ja lubie manuka( chyba tak sie to cudo nazywa) i asics. poza tym latam w bluzach/ jeansach/ swetrach a jak mam face na zbijanie bakow to i pol dnia potrafie przelatac w pizamie ( m&s ma fajne wink. stroj domowy zmieniam czesto, przewaznie 2-3 razy dziennne, bo mloda lubi na mnie zwymiotowqc ( aczkolwiek zdaza sie to coraz rzadziej). btw. moja sasiadka z Brazylii pracuje z domu i tez czesto w pidzamie popierdziela smile Za to jak wychodzi nawet do sklepu po chleb to zawsze w szpilkach, plaszczyku i kapeluszu.
      • mamaoskarka18 Re: strój domowy 16.01.14, 20:22
        Leginsy+tunika, nieraz t-shirt ,rzadko dresy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka