jola-kotka 19.01.14, 19:49 Spędziłyście niedzielę? Ja jeszcze nie wstałam z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podkocem Re: Jak? 19.01.14, 20:03 Rano spacer do pobliskiej ciastkarni po ciasto na deser, potem u tesciówki na obiadku, własnie wrócilismy z kawki w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Jak? 19.01.14, 20:14 podkocem, skąd tyle zdrobnień? Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Jak? 19.01.14, 20:33 Wolniutko, tyle, że niepodobne do ciebie, tak mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
asases Re: Jak? 19.01.14, 20:20 Pobudka za piętnaście piąta ,szybki prysznic i kawa,następnie dwugodzinny spacer z psem. Powrót, micha dla psiunia i na rower (stacjonarny) na godzinę piętnaście. Wstali moi, przygotowaliśmy wspólne i zjedliśmy śniadanie. Po śniadaniu mąż usiadł do komputera, ja powtarzałam z dzieckiem literki i rysowałam. Potem na zmianę czytaliśmy dziecku książeczkę, budowaliśmy z klocków, bawiliśmy się z psem. Potem dziecko trochę rysowało a ja z mężem piłam (drugą już dziś) kawę i ustalaliśmy plan na nadchodzący tydzień. Pojechaliśmy na obiad do restauracji. Po obiedzie zajrzeliśmy do "naszej" stadniny pogadać z końmi. Potem na basen. Po basenie na coś słodkiego do cukierni. Niedawno wróciliśmy, ja mam wolne, mąż zajmuje się synem. O wpół do dziewiątej mąż wykąpie małego, poczyta mu książeczkę na dobranoc, położy spać, ja w tym czasie też zrobię sobie kąpiel w łazience na górze (już szykuję) i o dziesiątej spotkamy się w sypialni na winko i małe niedzielne bara- bara. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jak? 20.01.14, 10:55 teściówka, obiadek, kawka - jak byk wychodzi, że trzy a nie jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jak? 19.01.14, 20:12 Ale to jest nudne i nie robi żadnego wrażenia,szkoda waszego czasu,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Jak? 19.01.14, 20:20 no to po co w ogóle próbujesz nas zaczepiać, tworząc jakieś wątki o niczym? Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Jak? 19.01.14, 20:15 Spędziłam niedzielę na wysyłaniu paczek. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jak? 19.01.14, 20:28 To fajną niedzielę miałaś. A zawartość tych paczek to listy pochwalne staropanieństwa w celu udowodnienia wszystkim,że to nie ty jesteś taka,że nikt cię niechce,ale jest to twój świadomy wybór i wyzwolenie bo faceci są tacy ble. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Jak? 19.01.14, 20:35 Płaczę w poduszkę, joluś-kotuś, bo niestety nie mam tak cudownie jak ty, jestem starą biedną panną (taa, chłop wartością kobiety ), nikt mnie nie chce zdradzać jak ciebie. Nie wiem co ze sobą zrobić. Dawaj jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: Jak? 19.01.14, 20:24 Jak jesteś obłożnie chora, to wiele firm kurierskich ma opcje d2d. Odpowiedz Link Zgłoś
asases Re: Jak? 19.01.14, 20:27 Obawiam się, autorko wątku, że będziesz musiała zmienić nick. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Jak? 19.01.14, 20:36 generalnie nikomu tutaj na tym nie zależy, co zrobisz,ale nie spodziewaj się, że ktokolwiek będzie chciał z tobą normalnie rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Jak? 20.01.14, 09:05 Podkocem ma dużą tolerancję na wredne i toksyczne babony. Ćwiczy na teściówce. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Jak? 19.01.14, 20:43 jola-kotka napisał(a): > Obawiam się,że nie zmienię. To licz się z tym, że twoje kłamstwa będą ci tu wypominane. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Jak? 19.01.14, 20:52 OnA i tak juz ma pewnie z was niezly polew. W tym przypadku wytykanie przez was przyniesie odwotny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Jak? 20.01.14, 00:18 jola-kotka napisał(a): > Obawiam się,że nie zmienię. czemu nie, jola-paczka ładnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jak? 19.01.14, 20:45 Ja na obiedzie i pogaduchach u rodziny, więc wstałam, bop trzeba było w tym celu opuścić lokal Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Jak? 19.01.14, 20:52 Spałam do 11.30, wykąpałam się, wypiłam kawę, zjedliśmy to co było gotowe, odpowiedziałam na zaległe @ i dalej "marnotrawię" czas w sieci, Generalnie w niedzielę nic nie robię, nie gotuję, nie przyjmuję gości. To jest czas tylko dla nas wykorzystywany w sposób zależny od pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jak? 19.01.14, 22:23 Wspaniale cudownie idealnie , gdyby jeszcze nie ta fala co mi dziecko zaatakowała i wystraszyła Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Jak? 19.01.14, 22:35 Ale wstałaś? Czy już się nie opłacało? Bardzo owocny dzień dla mnie: Do południa pisałam nudny protokół, który urozmaicałam sobie gadaniem na emamie. I napisałam! (sukces). Po południu przejmowałam władze w mieście (owocny spisek). Wieczorem obejrzałam sobie Woody Allena, przy winie. Całkiem niezłe (Życie i cała reszta) Teraz spisuję spisek i klafcę na emamie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jak? 19.01.14, 22:45 Nie,nie wstałam.Mąż na nartach będzie dopiero w środę,sama byłam cały dzień w domu to stwierdziłam,że mi się nie chce. Psy kolega,który mieszka obok wyprowadził trzy razy więc luz. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Jak? 19.01.14, 23:41 Jak taki uczynny, to może by też za ciebie te paczki powysyłał? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Jak? 20.01.14, 00:08 o taki leciutki jest rozumiem ze mu posilki wysylasz paczkami i to dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Jolka, Jolka, pamiętasz, paaaczek sto... 19.01.14, 23:43 których nie wysłałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Jak? 20.01.14, 09:38 Jolka, nie przejmuj się prześmiewcami, do pewnego momentu rzeczywiście to było śmieszne, ale teraz została już garstka muszących sobie podnieść samoocenę użytkowników. Jak ja spędziłam niedzielę- rano z psem. Potem obiad. Potem szybko sprawy zawodowe. Następnie filharmonia z córką, odwiedziny u rodziców, spokojny wieczór w domu, chłop z pracy wrócił ok 22, wspólny film i spać Odpowiedz Link Zgłoś