Dodaj do ulubionych

Życie z planem

23.01.14, 12:53
Nowy Rok mysle sprzyja zmianom i w moim otoczeniu jak widzę większosc nagle dobrze je i juz 3 tydzien i chodzi na silownie oraz generalnie żyje z kartką w reku wink Ale nie o tym chcialam.
Chciałam o życiu z kalendarzem, według planu z odhaczaniem co zjadlam co zrobilam co zamierzam. W sieci modne zrobily poradniki i wiekszosc mlodych kobiet zyje teraz tak jak pisali w poradniku z kalendarzem według planu.Zyje Chic, jak Wam sie to podoba?
Mi sie kojarzy z zyciem w idealnym schemacie i mysle trzeba miec sporo czasu zeby sie skoncentrowac na takim planowaniu a co dopiero realizowaniu, owszem youtuberką ktore zyja w domu pokazujac lajfstajl jest pewnie łatwiej, tak jak np tej:
www.youtube.com/watch?v=KfoWjvAnRQA
Obserwuj wątek
    • agaeva Re: Życie z planem 23.01.14, 12:57
      Nie musisz nic !!!! Skoncentruj sie na juz i teraz !
      • kariwitch00 Re: Życie z planem 23.01.14, 13:02
        Nie musze ale tez nie dałabym obiektywnie rady zyc w idelanym schemacie, owszem kobiety bezdzietne, ktore mają dodatkowo pieniądze oraz duzo czasu i nie pracują x godzin poza domem na etacie, nie sa zawalone obowiązkami od rana do nocy pewnie mogą koncentrowac sie planowaniu oraz realizownaiu schematow by zyc Chic ale reszta nie sadze.
    • werualta Re: Życie z planem 23.01.14, 14:05
      nie żyję z kalendarzem i wg planów
      • aqua48 Re: Życie z planem 23.01.14, 14:10
        Jak kogoś to bawi? Mnie by się nie chciało, ani planować ani realizować życia w ten sposób. Jedyne co tak planuję to podróże, ale też się nie spinam, jeśli mi coś nie wyjdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka