Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Mary Kay

03.03.14, 14:41
Która używa? Jakie wrażenia??
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Kosmetyki Mary Kay 03.03.14, 14:43
      Kolejna sekciarska firma, omijam z daleka.
      • anika772 Re: Kosmetyki Mary Kay 03.03.14, 14:45
        Kosmetyki niezłe, ale cena nieadekwatna. Chyba że na allegro, bez prowizji.
      • calvi-nai Re: Kosmetyki Mary Kay 03.03.14, 14:47
        Możesz jaśniej?
        Interesuje mnie kwestia jakości kosmetyków, głównie tych do pielęgnacji twarzy.
        Gdzieś mam ich system promocji i sprzedaży, jeśli o to Ci chodzi.
      • raczek47 Re: Kosmetyki Mary Kay 03.03.14, 14:51
        Też pytałam o to niedawno, bo miałam panią na pokazie.Nic nie kupiłam,ale ogólne wrażenie dobre,ale bez ochów-bardzo ładna kolorówka,ale jakościowo chyba Max Factor lepszy(przynajmniej podkład) .Świetny krem do rąk-po nakremowaniu dłoni w nd jeszcze w pt miałam gładkie jak jedwab.
        No i oczywiscie pani usilnie namawiała do współpracy, chwaliła się,że jeździ na szkolenia do USA i dla tej pracy rzuciła posadę w banku.Trochę przypominało mi to Amway w latach 90-tych, bo mój małżonek zaczął się wtedy w to bawić, więc pamiętam.
    • misiowamama-2 Re: Kosmetyki Mary Kay 03.03.14, 14:48
      Używam od jakiegoś czasu głównie kolorowych. Podkład, korektor, róż do policzków, są Ok, ale żeby jakieś specjalnie super... raczej nie.
      Używałam również balsamu do ciała... balsam jak balsam. wg. mnie za drogi, sa inne tańsze i naprawdę extra. Co do perfum, wód... nie trafiłam na swój zapach.
      Generalnie dla mnie kosmetyki Mary Kay to nic specjalnego, w dodatku uważam, że w stosunku do jakości ceny są wygórowane..
      Ale spróbuj, może lepiej sie sprawdzą w Twoim wypadku

<"Byłam idealną mamą... dopóki nie urodziłam dzieci"!>
    • pruszynkaaa Re: Kosmetyki Mary Kay 03.03.14, 14:52
      Moja mama kiedyś dała się namówić koleżance i kupiła całą serię mazideł i sporo kolorówki. Używała tych kosmetyków chyba przez rok dokupując coś tam raz na jakiś czas.
      Kryzys w jej branży nastąpił i mama musiała ciąć swoje wydatki - np. namówiłam ją na zmianę kosmetyków na naszą polską ziaję - stwierdziła, że nie ma wielkiej różnicy między MK a ziają. Teraz mimo tego, że jej sytuacja finansowa się o wiele polepszyła, to nadal używa ziaji smile
    • antychreza Re: Kosmetyki Mary Kay 03.03.14, 15:46
      Mama dostała jakieś próbki, mówiła, że ok, ale niewarte tej kasy, co za nie chcą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka