princy-mincy 04.03.14, 15:12 Był wątek o ebookach, jestem ciekawa czy istnieje podobna do upolujebooka.pl strona z audiobookami? Bede wdzięczna za pomoc bo jeszcze takiej nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: A audiobooki? 04.03.14, 18:44 up! ciekawa jestem. Chociaż ja z audiobookami jestem skrzywiona. Zaczełam słuchac od książecz czyutanych przez pana Gosztyłę i teraz ikażdy inny lektor jest nie do zaakceptowania Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: A audiobooki? 04.03.14, 19:48 Lektor robi audiobooka znosnego bądź kompletnie nie do słuchania. Z ciekawości puscilam sobie fragment czytany przez Dereszowska- aż zeby bolały, masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: A audiobooki? 04.03.14, 20:15 A słyszałaś Barcisia? Ja ostatnio słuchałam "Stulatka, który wyskoczył przez okno i zniknął", czytał Barciś i o ile nie przepadam za nim jako aktorem, to jako lektor był świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca Re: A audiobooki? 04.03.14, 18:55 Korzystam z audioteki. Świetna sprawa, szczególnie z działu "superprodukcje". Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: A audiobooki? 04.03.14, 19:31 Off topic, ale dla mnie audiobooki mogłyby nie istnieć. Nie ma dla mnie gorszej tortury jak ktoś mi czyta na głos Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: A audiobooki? 04.03.14, 19:42 Tez tak na początku myślałam, ale przyzwyczaiłam sie. A czasami jest tak, ze nie da sie czytać a nie ma co innego do roboty. U mnie audiobooki były wałkowane, gdy spać nie mogłam w nocy przez ciąże (a nie chciałam męczyć wzroku przy lampce) lub teraz podczas karmienia przyjemnie mi sie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
rhodesian_ridgeback Re: A audiobooki? 05.03.14, 07:25 Też nie lubię. A praktykę mam długą - moja mam z racji przynależności do Związku Niewidomych już w czasach zamierzchłych wypożyczała "praebooki" na kasetach. Ja po prostu nie jestem w stanie się skupić na tekście słuchanym. Odpowiedz Link Zgłoś
minimikro Re: A audiobooki? 04.03.14, 20:08 Mieszkasz w Warszawie? Jeśli tak, to na Ursynowie jest fajna wypozyczalnia audiobookow, mają sporo nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
kotobala Re: A audiobooki? 05.03.14, 00:26 princy-mincy napisała: > Był wątek o ebookach, jestem ciekawa czy istnieje podobna do upolujebooka.pl st > rona z audiobookami? > Bede wdzięczna za pomoc bo jeszcze takiej nie znalazłam. audiobook? nigdy, przenigdy więcej. Jak można nie czytac książek, tylko słuchać, gdy ktoś je czyta???? Tego nie zrozumiem nigdy. Przecież to profanacja KSIĄŻKI. Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca Re: A audiobooki? 05.03.14, 07:59 Można. Jadąc samochodem w długą trasę, robiąc porządki w domu zamiast słuchać sieczki w radiu, słucham audiobooków. Nie czuję, abym profanowala książki. Czasem też po 9 godzinach przed kompem w pracy po prostu kiepsko widzę i nie daję rady czytać. Odpowiedz Link Zgłoś