morgen_stern 09.03.14, 20:02 To jak wam się podoba ten? poczekajcie do gitar Acid Drinkers [;Fishdick Zwei]; - Et si tu n'existais pas Oczywiście uwielbiam też ten: Rammstein - Stripped. Dawajcie swoje ulubione covery, kiedy piosenka zyskała nową jakość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: 09.03.14, 20:06 Titanium - David Guetta ft. Sia - Official Acoustic Music Video - Madilyn Bailey - on iTunes Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 10.03.14, 01:12 Wlasnie jest. A to oryginal IMO duzo gorszy od covera . Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 20:14 m.youtube.com/?#/watch?v=vsvlsuLau5c;;vsvlsuLau5c;;http://i1.ytimg.com/vi/vsvlsuLau5c/default.jpg;;Noah Cover of "Sexy and I Know It" by LMFAO Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 20:16 m.youtube.com/?#/watch?v=vsvlsuLau5c mam nadzieje, ze link zadziala. chlopak zrobil z tej piosenki petarde Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 20:26 ale link z drugiego posta powinien zadzialac po kliknieciu. mi dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 20:17 Witam Jak już jesteśmy przy Acid Drinkers i coverach to ja uwielbiam "Always look...". I "Pamięć" Sośnickiej, że niby "Memory". I sto tysięcy innych. Te dwa mi tak na cito wpłynęły. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 20:19 Sting, Groban, Botti Shape of My Heart www.youtube.com/watch?v=TghVl7TOFIA Mistrzostwo świata Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 20:22 Christina Perri - A Thousand Years (Piano/Cello Cover) ThePianoGuys www.youtube.com/watch?v=QgaTQ5-XfMM Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 21:32 Cover Joe Dassina w wykonaniu Drinkersów jest świetny. Ps. Polecam rumuński obszar walutowy ??? ? ??? ALEX DE LA ORASTIE & FERO - YO SONO UN GIGOLO (VIDEOCLIP ORIGINAL) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna772 Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 22:25 Johny Cash : "Hurt", Georgi Kay "Joga", no i cover wszech czasów "All along the watchtower" Jimi Hendrix. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 22:30 No tak, Johny Cash - cover, który przebił oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 22:30 Adele - lovesong (The Cure), z koncertu w Royal Albert Hall Odpowiedz Link Zgłoś
sea.sea Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 23:08 www.youtube.com/watch?v=cUchAD44xA8 w moim prywatnym rankingu ta wersja deklasuje Hendrixa i wszystkie inne możliwe, których było legion www.youtube.com/watch?v=QUvVdTlA23w Cover Eurythmics zrobiony przez Mansona, mi się przeżarł i osłuchał, ale trzeba przyznać, że wyszło im to bardzo super Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Jak już mówimy o coverach... 09.03.14, 23:11 Eva Cassidy 'Fields of gold'-ponoc Sting sie poplakal gdy uslyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jak już mówimy o coverach... 10.03.14, 01:23 Acidy zaskoczyły mnie i jest to mój ulubiony cover ostatnich lat zaraz po orgazmicznej Roksanie z Moulin Rouge Ramsteinn jak lubię, tak ten kawałek mnie po podłodze nie rozsmarowal. Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Jak już mówimy o coverach... 10.03.14, 08:48 www.youtube.com/watch?v=Cgovv8jWETM Odpowiedz Link Zgłoś
fog_factory Re: Jak już mówimy o coverach... 10.03.14, 21:19 Tori Amos Smells like Teen Spirit www.youtube.com/watch?v=mRuTkB9L5jc i Mike Patton Poker Face www.youtube.com/watch?v=xBE3CTcNa8I Odpowiedz Link Zgłoś