Dodaj do ulubionych

Forumowy s v ...

13.03.14, 21:16
Tak czasami myślę po kij komu zakładać nowy wątek jak nie ma nawet zamiaru odpowiedzieć zainteresowanym/opowiadającym osobom. Ok mogło się coś zdarzyć, nie ma czasu ale osobiście nie wierzę jak nie mam czasu nie tworzę wątków. Czy tylko odpowiada się forumowym gwiazdom bo wtedy jest "po co" ?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 21:51
      A na co ci nie odpowiedzieli?
      Ja mam wrazenie ze sa temty ktore sa totalnie zlewane uncertain najlepiej ida historie z zycia i rady uncertain
      Gdzie jest moj post o Otylii w europarlamencie btw...
      • amy.28 Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 21:58
        jej chyba chodzi o to że ktoś zakłada wątek a potem jak ludzie odpowiadają i zadają pytania to główny zainteresowany już się nie interesuje i do wątku nie wchodzi.

myślę że tak się dzieje bo ktoś zaczyna wątek, spodziewa się normlanych odpowiedzi - a jak po nim jadą to przestaje czytać i nawet jak pojawiają się konstruktywne pytania czy odpowiedzi to ta osoba już dawno nie czyta.
      • kkalipso Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:00
        Nie, nie mnie bardziej chodzi o to po co komu zakładać wątek jak nie ma zamiaru być jego "gospodarzem" w pewnym stopniu . Są rady jest pomoc tylko to jak grochem o ścianę !!!
        • minimikro Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:03
          Najczęściej wtedy, gdy "linia orzecznicza" jest nie w smak wątkodajce wink
        • blond_suflerka Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:05
          A chodzi o jakiś konkretny wątek? Bo pewnie im poważniejsze sprawa tym trudniej od razu z tych rad skorzystać. Trzeba jakoś oswoić owe rady, zastanowić się.
        • ichi51e Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:11
          Trole. Albo wlasnie ludzie zaskoczeni zr mozna na sprawe patrzec totalnie nie po ich mysli. No i czasem jest tak ze piszesz o jednym a ktos sie przyczepi do jakiegos slowa i watek odjezdza w kosmos uncertain wredy nie ma co wchodzic i sto razy udowadniac ze sie nie jest wielbladem.
    • kkalipso Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:10
      Nie nie chodzi o konkretny wątek ale obserwuję to od dłuższego czasu.

No i druga sprawa, jak "gwiazd" brak to i wątek wątły .
    • corka.bossa Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:10
      A zakladając wątek? mam wiedziec od razu ,kiedy mam czas odp?
      I kto to gwiazda ?
      • kkalipso Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:12
        A dzwonisz do kogoś jak nie masz czasu rozmawiać?
        • a1ma Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:47
          Moze gości ma. Nie znasz, zagraniczni. big_grin
        • to_ja_tola Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 23:44
          kkalipso napisała:

> A dzwonisz do kogoś jak nie masz czasu rozmawiać?
          >

ale bezsensu...Ktoś zakłada wątek i czeka...Czasem 5/10min.Jak teat nie chwytliwy to i czeka sobie trochę.A potem jak to kobieta pójdzie zrobić coś tam,a potem jeszcze to i tamto i...zleci kilka godzin.
          Jak np mogę założyć wątek rano,bo mam czas posiedzieć a potem to już ni hu hu i mogę przysiąść ponownie późnym wieczorem.Muszę siedzieć non stop na forum,bo wątek założyłam???
    • run_away83 Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 22:56
      Ja na przykład mam coraz mniej czasu na forumowanie. Dziecko mi podrosło, już nie wisi godzinami na piersi, tylko froteruje podłogę i plądruje. I jak się gdzieś wypowiem to ni huhu nie mam pojęcia kiedy po raz kolejny zajrzę jak wątek się rozwija - czy za kwadrans, czy za parę godzin, czy za dwa dni.
      • yenna_m Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 23:16
        mnie się też nie chce każdego wątaska z zapartym tchem śledzić
    • to_ja_tola Re: Forumowy s v ... 13.03.14, 23:40
      może nie wszyscy zyją od wpisu do wpisu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka