Dodaj do ulubionych

POW- Pytaj o wszystko

02.04.14, 07:14
Dziś odkryłam.
Polecam na poprawę humoru.
Szczególnie wątek wróżki, ale buddysta i wegetarianin też są cool, no i SV, chociaż krótkie.

Ogólnie porażka straszna, ale do pośmiania się jest fajne, zwłaszcza niezawodne komentarze niektórychsmile

A jakie fora do pośmiania macie i polecacie?
Obserwuj wątek
    • totorotot Re: POW- Pytaj o wszystko 02.04.14, 07:29
      Ja wiedziałam pod początku, żes Ty trolliszcze z gazety smile
      • ichi51e Re: POW- Pytaj o wszystko 02.04.14, 07:31
        Ale watek z wrozka rozwalal big_grin
      • niecierpek_25 Re: POW- Pytaj o wszystko 02.04.14, 07:48
        A gdzie tam, po prostu mi się nudzi, a od forum się uzależniłam big_grin
        Piszę wszak, że to bzdura i żenada, zrobiła się z tego jedna wielka nachalna reklama.
        Ciekawe tylko czy rzeczywiście każdy się może zgłosić, czy tylko osoby lansowane przez gazetę.
        A ekspert od Sv to śmiech na sali, na równi z panią wróżką.
        Jeszcze przypomnieli mi się Faceci z Egiptu big_grinbig_grin Ale to na pewno wszystkim znane. Przeczytałam je całe, płakałam ze śmiechu.
        • marrant Re: POW- Pytaj o wszystko 02.04.14, 18:37
          każdy smile
          Co więcej - założenie jest takie, że każdy sam może założyć wątek z pytaniami do siebie, ale te "oficjalne" (wątki ludzi, którzy zgłosili się mailem: pow_redakcja@gazeta.pl) są promowane na całym forum.
    • triismegistos Re: POW- Pytaj o wszystko 02.04.14, 07:56
      "Ekspert" od sv namiętnie udziela się na forum foświęconym temuż zagadnieniu. Zajmuje się tam głównie wklejaniem zdjęć z pudelka i prezentacji imponującego kija w dupie.
      • niecierpek_25 Re: POW- Pytaj o wszystko 02.04.14, 07:59
        Wiem, bo został zdemaskowany i nawet znalazłam to forum i przeczytałam parę wypowiedzi. OMG!
        Zastanawia mnie zawsze, kiedy czytam wypowiedzi jakiegoś indywiduum, kto to jest w realu.
        W sensie, czy też się tak zachowuje, tak wypowiada, ma takie poglądy i jak mu się do jasnej żyje z innymi ludźmi, a raczej innym ludziom z nim wink
    • fifka02 Re: POW- Pytaj o wszystko 02.04.14, 19:54
      ale o co chodzi? to jest jakies forum?
      • sueellen Re: POW- Pytaj o wszystko 02.04.14, 23:51
        taaa, z wrózka faktycznie dali czadu:
        forum.gazeta.pl/forum/w,1214,149237153,149237153,POW_Pytaj_o_Wszystko_Wrozka.html
        • fifka02 Re: POW- Pytaj o wszystko 03.04.14, 08:37
          Dzięki.Doddałam do ulubionych, poczytam w wolnej chwili.
    • feel_good_inc To jest bardzo marna podróba redditowego IAMA 03.04.14, 08:37
      niecierpek_25 napisał(a):
      > A jakie fora do pośmiania macie i polecacie?

Jeżeli chcesz przeczytać porządne Ask Me Anything, to zajrzyj tutaj:
      www.reddit.com/r/IAMA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka