Dodaj do ulubionych

jaki program do pitów?

09.04.14, 14:12

najlepiej on line
Obserwuj wątek
    • x.i.007 Re: jaki program do pitów? 09.04.14, 14:16
      Tylko strona ministerstwa finansów, programy komercyjne mają przeważnie zablokowane pola na 1 % i musisz przekazać go tam gdzie sponsor programu sobie życzy, co się oczywiście okazuje na samym koncu, po wypełnieniu wszystkich pól.
    • princy-mincy Re: jaki program do pitów? 09.04.14, 15:02
      Od lat używam gazetowego, jak krowie na rowie jest napisane, co gdzie wpisać i skad wziac taka liczbę.
      Probowalam innych (money.pl czy bankier.pl itp) ale wracalam do gazetowego.
      • annitka30 Re: jaki program do pitów? 09.04.14, 18:35
        ale właśnie się wściekłam, bo wcześniej w gazetowej można było wybrać 1 % a w tym roku guzik - tylko jedna możliwość (oczywiście sponsora) mogli wyraźnie dać znać na początku, bym nie wypełniała.
        spróbujemy się internetowo w tym roku rozliczyć
        • mika_p Re: jaki program do pitów? 09.04.14, 22:59
          Miesiąc temu wypełniałam PIT w gazetowym programie i bez problemu wybrałam OPP
    • monika3411 E-deklaracje 09.04.14, 18:52
      www.finanse.mf.gov.pl/systemy-informatyczne/e-deklaracje
      Od lat niezawodny, łatwy. Polecam.
      • amilos Re: E-deklaracje 10.04.14, 00:26
        e-pity.pl , łatwy i przystępny kreator i mozliwośc wyboru OPP, jeszcze łatwiejszy pitax.pl
    • hynio59 Re: jaki program do pitów? 28.03.15, 22:10
      To szwindel. Chcą tylko wyłudzić ten 1%.
      • kremka2014 Re: jaki program do pitów? 28.03.15, 23:32
        E- pity ma fajnie zrobione te on line
    • bbarbara Re: jaki program do pitów? 28.03.15, 23:35
      w tym linku ktory podala Monika, na stronie ministerstwa polewej stronie masz "Wstępnie wypełnione zeznanie podatkowe " wchodzisz w to i tam bedziesz miec swojego pita juz wypełnionego, wystarczy sprawdzic , ewentualnie dołaczyc małżonka odliczyc ulge na dzieci , przekazac 1% itp jezeli sie chce. zatwierdzic wyslac pobrac upo i gotowe
    • redheadfreaq Re: jaki program do pitów? 28.03.15, 23:40
      Ja od lat używam TEGO. Nic nie jest zablokowane, normalnie wpisałam wybraną przez siebie fundację.
      • berna-dette Re: jaki program do pitów? 09.04.15, 13:51
        Ja korzystam z rozliczeniepit.pl/program-pit-2014/
        1% jest zablokowany, ale idzie na młodych ludzi chorych na raka, więc jesli ktoś nie wie komu przekazać podatek, to polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka