x.i.007 Re: jaki program do pitów? 09.04.14, 14:16 Tylko strona ministerstwa finansów, programy komercyjne mają przeważnie zablokowane pola na 1 % i musisz przekazać go tam gdzie sponsor programu sobie życzy, co się oczywiście okazuje na samym koncu, po wypełnieniu wszystkich pól. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: jaki program do pitów? 09.04.14, 15:02 Od lat używam gazetowego, jak krowie na rowie jest napisane, co gdzie wpisać i skad wziac taka liczbę. Probowalam innych (money.pl czy bankier.pl itp) ale wracalam do gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
annitka30 Re: jaki program do pitów? 09.04.14, 18:35 ale właśnie się wściekłam, bo wcześniej w gazetowej można było wybrać 1 % a w tym roku guzik - tylko jedna możliwość (oczywiście sponsora) mogli wyraźnie dać znać na początku, bym nie wypełniała. spróbujemy się internetowo w tym roku rozliczyć Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: jaki program do pitów? 09.04.14, 22:59 Miesiąc temu wypełniałam PIT w gazetowym programie i bez problemu wybrałam OPP Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 E-deklaracje 09.04.14, 18:52 www.finanse.mf.gov.pl/systemy-informatyczne/e-deklaracje Od lat niezawodny, łatwy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: E-deklaracje 10.04.14, 00:26 e-pity.pl , łatwy i przystępny kreator i mozliwośc wyboru OPP, jeszcze łatwiejszy pitax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hynio59 Re: jaki program do pitów? 28.03.15, 22:10 To szwindel. Chcą tylko wyłudzić ten 1%. Odpowiedz Link Zgłoś
kremka2014 Re: jaki program do pitów? 28.03.15, 23:32 E- pity ma fajnie zrobione te on line Odpowiedz Link Zgłoś
bbarbara Re: jaki program do pitów? 28.03.15, 23:35 w tym linku ktory podala Monika, na stronie ministerstwa polewej stronie masz "Wstępnie wypełnione zeznanie podatkowe " wchodzisz w to i tam bedziesz miec swojego pita juz wypełnionego, wystarczy sprawdzic , ewentualnie dołaczyc małżonka odliczyc ulge na dzieci , przekazac 1% itp jezeli sie chce. zatwierdzic wyslac pobrac upo i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: jaki program do pitów? 28.03.15, 23:40 Ja od lat używam TEGO. Nic nie jest zablokowane, normalnie wpisałam wybraną przez siebie fundację. Odpowiedz Link Zgłoś
berna-dette Re: jaki program do pitów? 09.04.15, 13:51 Ja korzystam z rozliczeniepit.pl/program-pit-2014/ 1% jest zablokowany, ale idzie na młodych ludzi chorych na raka, więc jesli ktoś nie wie komu przekazać podatek, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś