zeldaf 09.04.14, 19:45 Gdybym kiedykolwiek miała brać ślub w kościele, to tylko u niego: www.youtube.com/watch?v=XYKwqj5QViQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niktmadry Re: Prezent od księdza dla młodej pary 09.04.14, 19:56 Jak ja brałam ślub i przyszedł moment zbierania kolekty (pieniędzy) to ksiądz powiedział, że zaprasza wszystkich gości do ofiarności bo on ma taki zwyczaj, ze kolektę ślubną przekazuje młodym. I rzeczywiście po mszy wszystkie pieniądze z koszyka zsypał do woreczka i nam przekazał. Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Prezent od księdza dla młodej pary 09.04.14, 20:09 niktmadry napisał(a): > Jak ja brałam ślub i przyszedł moment zbierania kolekty (pieniędzy) to ksiądz p > owiedział, że zaprasza wszystkich gości do ofiarności bo on ma taki zwyczaj, ze > kolektę ślubną przekazuje młodym. I rzeczywiście po mszy wszystkie pieniądze z > koszyka zsypał do woreczka i nam przekazał. Fantastyczne! Brałaś ślub w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Prezent od księdza dla młodej pary 09.04.14, 20:38 > Fantastyczne! Brałaś ślub w Polsce? Tak w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Prezent od księdza dla młodej pary 09.04.14, 21:09 A my dostaliśmy... jabłko Było krótkie i bardzo życiowe kazanie o szczęśliwym związku, po czym ksiądz wręczył nam dorodne jabłko z życzeniami, żebyśmy byli połączeni jak te dwie połówki jabłka i tworzyli taki udany związek jak ten okaz, który nam wręczył. Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: Prezent od księdza dla młodej pary 09.04.14, 21:09 Boskie!!! Mój proboszcz podejrzewam, że w życiu nie słyszał o Cohenie , że o Shreku już nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
asu1981waw Re: Prezent od księdza dla młodej pary 09.04.14, 21:57 my dostaliśmy obraz Matki Boskiej Częstochowskiej z dedykacją. Fakt, że ksiądz trochę znajomy A to fajna pamiątka Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Prezent od księdza dla młodej pary 09.04.14, 22:02 Super ksiądz, i fajna pamiątka Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Prezent od księdza dla młodej pary 09.04.14, 22:32 Cały filmik się uśmiechałam! Świetny głos, tak w ogóle. Śluby są najlepsze kiedy są bez zadęcio-nadęcia. Kiedy goście i młodzi są uśmiechnięci, a nie sztywni i przestraszeni. Na szczęście wiele takich widziałam, w tym swój. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Prezent od księdza dla młodej pary 10.04.14, 08:12 Tez mi sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Prezent od księdza dla młodej pary 10.04.14, 12:02 Bosssssski Super niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś