Dodaj do ulubionych

Korwin a pedofilia

10.04.14, 13:05
Od zawsze wiedziałam że to świr, ale do tej pory nie zdawałam sobie sprawy ze skali.

"Z tym, że osobiście wolałbym, by moja córka trafiła w łapy podofila (pedofila – nie „gwałciciela”!), który po po pupie poklepie, biuscik pomaca, może popiesci i pocałuje – niż poszły na taką lekcję (wych. seksualnego). Bo po zetknieciu z pedofilem pozostanie cenne uczucie wstydu i napiecie erotyczne – a po takiej lekcji bezpowrotnie utraciłaby zdolność kochania."

korwin-mikke.pl/angora/zobacz/seksmisjonarki_/36394
Ciekawe co na to córka...
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 13:08
      Przecież to kretyn do kwadratu, ja wiem, że są ludzie, którzy go traktują poważnie, ale odsetek wariatów w każdym kraju musi być.
      • iwles Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 14:09
        > są ludzie, którzy go traktują poważ
        > nie,

znam nawet jednego, dla którego Korwin jest guru sad koszmar.
    • mx3_sp Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 13:12
      Ciekawe co na to córka... Ale która Korynna czy Zuzanna?
      • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:04
        Obojętne wink Po obu spływa to jak po kaczkach.
    • 1matka-polka Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 13:52
      Na starość skretyniał do reszty albo chce jeszcze na chwile zabłysnąć.

www.pajacyk.pl/
    • szamanta Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:02
      """"pedofila – nie „gwałciciela! """ - Wooow, cudowna nowina ,fajnie wiedzieć że gwałciciel dzieci to nie pedofil , ale ulga noo ,noo
      • vilez Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:04
        "Inne czynności seksualne" na dzieciach widac dla niego są ok. Liczy na głosy pedofili?
      • mx3_sp Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:05
        no to mamy wyłożoną logikę kościoła.
        • mdro Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:13
          A co ma kościół (jakikolwiek) wspólnego z JKM? Czy nawet odwrotnie?
          • mx3_sp Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:15
            Nową Prawicę?
            • mdro Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:20
              Jakoś nie widzę.
      • baltycki Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:04
        Przeczytaj jeszcze raz.
        • szamanta Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:17
          baltycki napisał:

> Przeczytaj jeszcze raz.

wiesz bałtycki... jak słyszę ,ze ktoś został skazany za pedofilie ,lub jest pedofilem, to nawet nie chcę się zastanawiać, czy ta osoba wsadzała "tylko" lapy w krocze dziecka, czy posługiwała się jakimiś sprzętami/gadżetami aby urozmaicić sobie doznania czy swojego obrzydliwego penisa w krocze dziecka degenerat wpychał
          Wg mnie jeśli ktoś otrzymuje miano Pedofila zasłużenie ,samo prze się mówi ,ze dokonuje w jakimś stopniu gwałtu na dziecku, jak nie na jego psychice ,to dosłownie na jego ciele
          Pedofila -gwałciciela wsadzam do jednego wora , dla mnie nie ma tutaj miejsca na zabawy typu znajdź różnice
          • baltycki Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:39
            Mam tylko corki, wiec moj stosunek do pedofili, gwalcicieli jest pewnie bardziej "zawziety"niz Twoj.

""""pedofila – nie „gwałciciela! """ - Wooow, cudowna nowina ,fajnie wiedzieć że gwałciciel dzieci to nie pedofil , ale ulga noo ,noo

Nic takiego nie powiedzial, ze gwalciciel dzieci to nie pedofil.
            • nowel1 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 09:31
              Bałtycki, jego zastrzeżenie "nie gwałciciel" jest równie żenujące, jak cały wywód. Dotyk nawet bez penetracji może być traumatyzujący i upokarzający, a "poczucie wstydu", które jego zdaniem u dziewczynki jest pożądane, może rzutować na jej życie i relacje z mężczyznami.
              Facet kolejny raz zapędził się w ślepą uliczkę - braku empatii, mizogynii, braku szacunku dla innych ludzi, a tacy jak ty go bronią sad
    • misterni Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:04
      Kretyn i tyle, nie warto się nad jego wypocinami zastanawiać.
    • niebieska_kotka Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:06
      Po tekstach, ze kobiety nie powinny mieć wyksztalcenia i praw wyborczych, przestalam się interesować tym panem.
      • szamanta Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:37
        niebieska_kotka napisał(a):

> Po tekstach, ze kobiety nie powinny mieć wyksztalcenia i praw wyborczych, przes
        > talam się interesować tym panem.

tutaj user misiu1 wyznaje Koriwnizm , bardzo zbieżne poglądy ma z J.K.M smile
        • morgen_stern Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 15:04
          Dlaczego mnie to nie dziwi? Oni wszyscy maja nierówno pod kopułą.
    • lelija05 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:11
      No cóż, rodziców się nie wybiera.
      Wali mu coraz bardziej.
      • triss_merigold6 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:19
        Ciekawe czy dorosłe dzieci utrzymują kontakt z tatusiem?
        • lelija05 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:20
          Zmieniłabym nazwisko na ich miejscu.
        • misterni Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:26
          triss_merigold6 napisała:

Ciekawe czy dorosłe dzieci utrzymują kontakt z tatusiem?

Na ich miejscu, nie utrzymywałabym kontaktu również z mamusią.
          To, że powołała do życia dzieci w takim idiotą to już trudno, błędy młodości, ale że ciągle przy nim trwa, niewybaczalne IMO.
        • szamanta Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:43
          triss_merigold6 napisała:

> Ciekawe czy dorosłe dzieci utrzymują kontakt z tatusiem?

Dwie jego corki kilka lat temu były w Rozmowach w Toku ( temat był o dzieciach znanych osob) , jakoś niezbyt w pozytywnym swietle tate stawiały, nie kryły jego schizów i jaki to człowiek, nie wychwalały go ochami i achami, zarówno miały o nim taka opinie dosyć daleką od superlatyw, tak jak on nie kryje się jak spostrzega pleć żeńska w tym jego córki gdzie ich było miejsce
          • naplaze Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 14:57
            O jednym z synów też się wypowiadał niepochlebnie (chyba per "idiota"), bo ten ma poglądy sprzeczne z poglądami ojca i słucha "reżimowych" mediów.
            Nota bene, Nowa Prawica ma w sondażach 6% poparcia,czyli dostaje się do sejmu.
            • nangaparbat3 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:51
              wielu bardzo młodych ludzi popiera ich, cała duszą
              • triss_merigold6 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:53
                Podrosną, zaliczą pierwsze kopy na rynku pracy, to zmądrzeją i korwinizm im przejdzie.
            • karola1008 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 08:42
              naplaze napisał:
              > Nota bene, Nowa Prawica ma w sondażach 6% poparcia,czyli dostaje się do sejmu.
              Te sondaże chyba były w gimnazjum robione.
        • vilez Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 15:08
          > Ciekawe czy dorosłe dzieci utrzymują kontakt z tatusiem?

Triss, pogrzeb głębiej w sprawie noża w brzuchu Korwina (ploty, ale interesujące wink )
          • vilez Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 15:11
            Ps. Najlepiej na forum sympatyków tego świra.
            • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 16:45
              A masz pod ręką linka?
              • riki_i Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:06
                Jedno z dzieci pchnęło go nożem w brzuch i wylądował na ostrym dyżurze w szpitalu. Sprawa była kiedyś głośna.
                • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:12
                  To nie było dziecko tylko znajomy dziecka...
                  • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:17
                    No to w końcu kto, bo ciekawa jestem. Interesują mnie patologie wszelakie, ta też.
                    • ichi51e Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:20
                      Nie wiadomo. Tu kiedys byla ladka ktora tqierdzila ze zna sprawe z pierwszej reki i ze nie dziecko i nie narkotyki. Z tego co pamietam. Dokladnie nie chciala mowic. Oficjalnie to byl wypadek i JKM nadzial sie na noz
                      • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:23
                        Pierwszy raz mnie laską nazwali a ja 40 w tym roku kończę! big_grin
                        Dzięki Ci Ichi !
                        • kannama Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 18:30
                          nie laską a ladką tongue_out
                  • triss_merigold6 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:18
                    A nie córka? Bo źli ludzie twierdzą, że córka.
                    • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:21
                      Już kiedyś o tym pisałam. To nie córka. Żadna z córek ani żaden z synów. Znajomy córki. Nie znam go na szczęście smile
                      • vilez Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:50
                        Ale córka ponoć bardzo była (i jest) przeciw ojcu.
                        • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:54
                          Która?! Kiedy??
                          Nieee.
                          • vilez Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:54
                            Szczerze powiem, ze nei wierzę nic a nic, by krył kolegę córki w takiej sprawie. Że córkę- uwierzę.
                            • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:42
                              Nie zamierzam nikogo na siłę przekonywać. Wierz w co chcesz.
        • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:05
          Utrzymują normalny, nawet częsty kontakt. Jedno z dzieci mieszka z rodziną w tym samym domu.
          • naplaze Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:32
            A podzielają poglądy ojca?
            • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:37
              Praktycznie w ogóle nie mówią o polityce smile I nie zamierzają w politykę się pchać.
              • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:40
                Dobra, dobra, chodzi o poglądy np. na sprawy obyczajowe. Czy żona i córki przyklaskują ojcu, kiedy mówi o kobietach jako o podobywatelach.
                • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:42
                  Przewracają pobłażliwie oczami. A najczęściej nie stoją tam gdzie on politykuje big_grin
                  • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:53
                    Aha, czyli JKM na wiecach politykuje i głosi jedno, a w domu drugie? W domu nie odmawia kobietom prawa do np. praw wyborczych? I nie opowiada o wyższości macania przez pedofila nad uświadamianiem seksualnym młodego dziewczęcia. Bo jeśli w domu też pieprzy takie kocopały, to kompletnie nei rozumiem pobłażliwości w oczach kobiet z rodziny. Wiesz, pobłażliwie to ja mogę przewracac oczami, jak mój stary pożera ciasteczka, które mnie nei smakują albo ogląda bajki dla dzieci. Takie tram drobne dziwactwa. Pobłażliwe przewracanie oczkami w obliczu bredni JKM to współudział w groźnym dla otoczenia zidioceniu.
                    • totorotot Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 08:32
                      Andziu, Twój mąż też ogląda kreskówki?
                      Np. rano stawiam go w roli popedzacza nad dziećmi ubierającymi się przed tv do przedszkola. Ma w razie przestojów wyłączać tv.

Wracam za pięć minut i nam już trójkę zahipnotyzowanych, gołych widzów z wielkim fochem, zw km wyłączam tv.
                      • taka_pani_jedna Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 22:52
                        A ja myślałam, że tylko mój mąż tak ma! big_grin Jak zahipnotyzowany razem z synem wgapia się w tv nawet podczas najgłupszej bajki. Chociaż syn to nieco mniej zainteresowany niż tatuś. Sama nie wiem, czy mam się irytować, czy traktować to jako niegroźne dziwactwo big_grin
                • naplaze Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:44
                  No w zasadzie mi tez chodziło o światopogląd, a nie o plany zawodowego politykowaniasmile
                  • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:47
                    Światopogląd mają zwykły taki jak wszyscy, naprawdę nic pikantnego i dziwnego. Spokojni, rodzinni.
                    • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:54
                      Ale co to znaczy "światopogląd taki jak wszyscy"? Nie sądzę, żeby coś takiego istniało.
                      • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:56
                        No zwykły rodzina , dzieci , praca. Żadnych fajerwerków i rewolucyjnych haseł nie głoszą.
                        • naplaze Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:01
                          Czyli tata trochę odstaje? Ale to w sumie częste, że ojciec ma bardziej zasadnicze spojrzenie, a mama i dzieci bardziej liberalne.
                        • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:02
                          Słuchaj, ja się nie spodziewam, że rodzina JKM to jakieś dziwolągi z pięcioma głowami, biegające z transparentami, którym obce są tak powszechne atuty jak "rodzina, dzieci, praca" wink Chodzi mi o to, czy rodzina JKM zgadza się w pełni z głoszonymi przez niego poglądami na kwestie obyczajowe. Bo jeśli się zgadza, to sorry, ale nie są to ludzie z pogladami takimi jak chociażby ja.
                          • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:15
                            Raczej się nie zgadza. No bo trzeba by zapytać każdego z osobna o każdy wygłoszony przez JKM pogląd co jest oczywiście niemożliwe.
                            • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:21
                              "Raczej się nie zgadza", to znaczy że większość członków rodziny ma inne niż on poglądy obyczajowe? Czy ma inne niż głoszone przez niego poglady obyczajowe? Bo wiesz, mnie interesuje na ile JMK jest autentycznym świrem, a na ile kreuje się na kontrowersyjnego.
                              • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:33
                                Wg mnie to bardziej kreacja. To w życiu prywatnym błyskotliwy człowiek jest.
                                • kropkacom Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:37
                                  Może traktuje politykę i swoje hasła jak każdy inny zawód z którego są konkretne profity.
                                  • kropkacom Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:38
                                    Dobrze dla rodziny, a źle dla wyznawców smile
                                • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:46
                                  To że błyskotliwy facet z niego to widać. Ale co to ma do rzeczy? Nikt nie ma wątpliwości co do jego inteligencji. Moze chciałaś napisać, ze na gruncie domowym sympatyczny jest?
                                  • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:53
                                    No właśnie jest sympatyczny i inteligentny. Ale trochę oderwany od codzienności wink
                                    • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:13
                                      Albo nei chcesz zrozumieć, o co pytam, albo nie jesteś w stanie, albo jaja sobie robisz. W każdym razie dziękuję za odpowiedzi smile
                                      • heca7 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:45
                                        Być może to ty nie rozumiesz prostych słów tongue_out
                                        W każdym razie powtarzać się nie będę.
                                    • kura17 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:18
                                      dodatkowo byl calkiem niezlym brydzysta (kiedys gralam nawet przeciwko niemu w jakims turnieju wink ).
                                      i pisal naprawde swietne ksiazki brydzowe. szkoda, ze wybral tka dziwaczna droge zyciowa...

jego poglady polityczne sa dla mnie nieaceptowalne.
                                      • vilez Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 07:20
                                        Faktem jest, że w pewnym czasie wkradł sie w zaufanie Kisiela. Kisielowi wprawdzie mineło, ale fakt pozostaje. Tyle tylko, że i Kisiel nie miał całkiem równo...Ale dawał sie lubic (Kisiel), czego o Januszku powiedziec nie można.
                                        • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:59
                                          Kisiel to był dziwkarz i mizogin w jednym? Tak mi się coś o uszy obiło.
                                • vilez Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:56
                                  Na tyle błyskotliwy, by się samemu zawieźć z nożem w brzuchu do szpitala? To świr, a nie- zwykły człowiek.
                                • kolteta Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 12:53
                                  I nie ma dysonansu, że publicznie obraża kobiety, mówi jakie są niedouczone a w domu taki dżentelmen?
                          • szamanta Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:26
                            aandzia43 napisała:

> Słuchaj, ja się nie spodziewam, że rodzina JKM to jakieś dziwolągi z pięcioma g
                            > łowami, biegające z transparentami, którym obce są tak powszechne atuty jak "ro
                            > dzina, dzieci, praca" wink Chodzi mi o to, czy rodzina JKM zgadza się w pełni z
                            > głoszonymi przez niego poglądami na kwestie obyczajowe. Bo jeśli się zgadza, to
                            > sorry, ale nie są to ludzie z pogladami takimi jak chociażby ja.
                            >

Słuchając wypowiedzi córek, raczej maja odmienne poglądy i idee , niż tatulo smile Nie wchodzą z nim w medialną polemikę typu ring ( i słusznie, nie lubię takiego show ), ale patrząc na ich przekaz co mają w głowie i czym się kierują w życiu, wyznaczone przez siebie priorytety, jednak tatusia wizja się nie sprawdziła suspicious , tak wiec nie dziwie się ich reakcji, ze patrzą na to wszystko z politowaniem jakie JKM głosi herezje i dyrdymały smile czasami na wariata nie ma rady, wariat pozostanie wariatem , z zawzietym szowinistą polemika jest zbędna wink
    • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 15:12
      Swoją drogą wielki szacun dla JKM wink wystarczy kilka zdań żeby z marszu odsiać niemal wszystkich idiotów.
      • morgen_stern Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 15:25
        Aha, czyli to taka zamierzona, przemyślna strategia? Tak, jak z wypowiedzią o głosowaniu kobiet czy paraolimpiadach? Albo o ludziach na wózkach w ogóle? Sprytne, tylko diabelnie nieskuteczne, nadal na peryferiach polityki na orbicie "świr", no szkoda szkoda...
        • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:25
          morgen_stern napisała:

> Aha, czyli to taka zamierzona, przemyślna strategia?

Tak, według JKM zrozumieć go potrafi ok. 15% społeczeństwa i chyba się z nim zgadzam wink
          • vilez Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:29
            Taki duzy margines świrów? Nie da rady. Ale te 2% realnie ma.
          • nowel1 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 13:02
            slawekopty napisał:

> morgen_stern napisała:
            >
            > > Aha, czyli to taka zamierzona, przemyślna strategia?
            >
            > Tak, według JKM zrozumieć go potrafi ok. 15% społeczeństwa i chyba się z nim zg
            > adzam wink

Ja też go rozumiem.

I absolutnie się z nim nie zgadzam.
            • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:00
              nowel1 napisała:

> Ja też go rozumiem.
              >
              > I absolutnie się z nim nie zgadzam.

Czyli mniej czy więcej procent ??
              • nowel1 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:14
                slawekopty napisał:

> nowel1 napisała:
                >
                > > Ja też go rozumiem.
                > >
                > > I absolutnie się z nim nie zgadzam.
                >
                > Czyli mniej czy więcej procent ??

Nie wiem, bo nie prowadziłam badań statystycznych w tej sprawie.
                Clou jest w czymś innym: otóż JKM sugeruje elitarność swoich poglądów i niejako w ten sposób "nobilituje" tych, którzy go popierają - bo ZROZUMIELI, ergo SĄ TACY MĄDRZY.
                A to zupełnie nie ma związku.
                • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 16:48
                  nowel1 napisała:

> Clou jest w czymś innym: otóż JKM sugeruje elitarność swoich poglądów i niejako
                  > w ten sposób "nobilituje" tych, którzy go popierają - bo ZROZUMIELI, ergo SĄ T
                  > ACY MĄDRZY.

Przesadzasz, nie odnoszę takie wrażenia, po prostu mówi rzeczy nie będące w "tryndzie" ale to już inna para kaloszy wink
      • vilez Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 15:27
        Jak widac big_grin
      • sootball Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 16:11
        o super, to zamienię tylko wychowanie seksualne na lekcję religii i tez będę odsiewać idiotów wink
        • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:27
          sootball napisała:

> o super, to zamienię tylko wychowanie seksualne na lekcję religii i tez będę od
          > siewać idiotów wink
          Jeżeli będzie działało w praktyce to czemu nie wink
      • cosmetic.wipes Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 16:31
        > Swoją drogą wielki szacun dla JKM wink

A mówiłam ci: nie idź tą drogąbig_grin

Ale ty nie, ty na przekór. Zamiast słuchać mądrych ludzi, to wpatrzony w miska i JKM jesteś, jakbyś im chciał, za przeproszeniem, hemoroidy wymasowaćsuspicious
        • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:29
          cosmetic.wipes napisała:

Zamiast słuchać mądrych ludzi, to wpatrzony w miska
          > i JKM jesteś, jakbyś im chciał, za przeproszeniem, hemoroidy wymasowaćsuspicious

No widzisz jak ci się spodobały te masaże wink
      • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 21:47
        Ale od czego odsiać? Pytam, bo ja chyba idiotką jakąś jestem? Ossoochoziiii?
        • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 22:51
          aandzia43 napisała:

> Ale od czego odsiać?

Wyobraź sobie taką sytuacje, jesteś osobą przyjmująca nowych pracowników, do bardzo wysoko płatnej roboty wink jednym z warunków przyjęcia jest dobra znajomosc np. języka chińskiego. Na spotkanie rekrutacyjne zjawia ci się 500 osób deklarujących jego znajomosć, musisz poświecić kilka minut na przyjęcie kazdego osobno żeby to sprawdzić, a to zajmuje tydzień roboczy, ty oczywiście nie możesz sobie pozwolić na zmarnowanie tego czasu, na sprawdzenie czy każdy deklarujący tą znajomość posiada ją w stopniu wystarczajacym, do tego trzeba porozmawiaż jeszcze o innych waznych aspektach. Zwołujesz więc wszystkich na parking przed firmą, prosisz żeby stanęli twarzą do ciebie i dalej mówisz już po chińsku żeby położyli lewą rękę na karku, podnieśli prawą do góry, położyli ją grzbietem dłoni na czubku głowy, odwrócili się plecami do ciebie i tyłem zbliżyli sie do frontowej ściany budynku. Ci którzy to zrobią wykazali się odpowiednią znajomością języka żeby dalej z nimi rozmawiać o szczegółach.
          • morgen_stern Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 10:09
            Wspaniała metafora! Czy oznacza ona, że jeśli ktoś pomija jego mizoginiczne i szowinistyczne, obraźliwe wypowiedzi, wyłuskując genialne pomysły na gospodarkę i rządzenie krajem to znaczy, że należy do tej mitycznej elity, która go rozumie? Aha aha big_grin
          • sootball Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 10:17
            Zdaje się, że mówisz po chińsku. Oświeć nas zatem, co JKM chciał NAPRAWDĘ powiedzieć. smile
            • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:01
              sootball napisała:

> Zdaje się, że mówisz po chińsku. Oświeć nas zatem, co JKM chciał NAPRAWDĘ powie
              > dzieć. smile

Nie ma tak łatwo wink sama się naucz !!
              • sootball Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:27
                Unik - należało się spodziewać...
                Tego co JKM wygaduje najzwyczajniej nie da się logicznie obronić, więc uniki to jedyne co Ci pozostało.
                • morgen_stern Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:30
                  Można to chyba podciągnąć pod "tajemnicę wiary" tongue_out
                  • sootball Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:54
                    chyba tylko wink
                  • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 16:49
                    morgen_stern napisała:

> Można to chyba podciągnąć pod "tajemnicę wiary" tongue_out
                    >

Można nawet pod rajstopy wink
                    • morgen_stern Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 16:52
                      Słuchaj, jak byś się tu nie wił i nie wymyślał jednaj riposty bardziej bezsensownej od drugiej, to tego nie da się obronić. Ale żaden z was nie ma jaj, żeby się przyznać, że wtopił ideologicznie w kompletnego wariata tylko będzie brnął w jeszcze większą śmieszność.
                      • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 23:33
                        Ja zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi wink a wszczególności co pijesz do mnie, facet ma swoje określone zdanie na pewien temat i tyle, mozesz się z nim nie zgadzać itp. ale tu urosło u ciebie do jakiegoś mega problemu sad wyluzuj ludzie są różni, nie musisz wszyskich rozumieć wink
                • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 16:44
                  sootball napisała:

> Unik - należało się spodziewać...
                  > Tego co JKM wygaduje najzwyczajniej nie da się logicznie obronić, więc uniki to
                  > jedyne co Ci pozostało.

Nie czuję się w obowiązku tłumaczyć czyjegokolwiek zdania. Jeżeli masz chęć na wytłumaczenie to zwróć się do autora. Zresztą wyraził w cytowanym linku swoją opinię, a tą kazdy może mieć dowolną i nie trzeba się z tą opinią wcale zgadzać.
                  • morgen_stern Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 16:53
                    Czyli tradycyjne wiem, ale nie powiem, domyśl się tongue_out myślisz, że któraś się tu nabierze na takie cienkie gadki?
                    • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 23:37
                      morgen_stern napisała:

> Czyli tradycyjne wiem, ale nie powiem, domyśl się tongue_out myślisz, że któraś się tu
                      > nabierze na takie cienkie gadki?

Nie, wiem co miał na myśli, ale nie zamierzam go tłumaczyć, to bez sensu wink przypomnę tylko że on uważa ze lepiej nie mieć w szkole lekcji które spłycają intymną sferę naszego życia i dla porównania podaje co według niego było by lepsze dla JEGO dzieci. Dlaczego ciebie to boli ?? ja nie mam pojęcia wink
                      • misterni Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 13:54
                        slawekopty napisał:

dla porównania podaje co według niego było by lepsze dla JEGO dzieci. Dlaczego ciebie to boli ?? ja nie mam pojęcia wink

Tak, kontakt z pedofilem niby miałby być lepszy. Takie opinie może głosić jedynie idiota i o tym mówimy.
                        I mogę się założyć, że jego córka jest innego zdania. Że wolałaby nawet najdenniejszą lekcję od obmacywanek napalonego oblecha.
                      • ghrtth Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 22:59

> przypomnę tylko że on uważa ze lepiej nie mieć w szkole lekcji które spłycają inty
                        > mną sferę naszego życia i dla porównania podaje co według niego było by lepsze
                        > dla JEGO dzieci. Dlaczego ciebie to boli ?? ja nie mam pojęcia wink

A dlaczego Cię boli, jak ktoś zabija swoje dziecko? Przecież to JEGO dziecko.

Podpowiem Ci: niezależnie od tego, jakie góry i doliny roztaczają się pod sufitem takiego czy innego idioty, nikt nie życzy źle jego dzieciom. A dla normalnych ludzi jest jasne, że zobaczyć prezerwatywę na ogórku, usłyszeć "pochwa" czy "łechtaczka" to żadna szkoda, nawet jeśli nie pożytek. Natomiast bycie ofiarą pedofila to szkoda dużego kalibru. Nawet jeśli dziecka nie zgwałci, lecz, i tu zbiera mi się na wymioty: "popieści", to pozostawia w nim na zawsze ślad po swoich zgniłych łapskach.

Rzygać mi się chce, jak słyszę takie słowa. Jak można mieć czelność używać takich określeń jak "popieści" czy to drugie, z "biuścikiem". Nie wszyscy mają osobiste doświadczenia w tej sferze lub głowy na tyle pojemne, by czyjeś doświadczenia uwzględnić w swoim światopoglądzie. Trudno, nie muszą lać łez i wznosić modłów. Ale w ten sposób umniejszać krzywdy ludzi, nazywając horror jaki przeszli "pieszczeniem"? Coś, co czasem rujnuje komuś życie nazywać pogłaskaniem po biuściku? Przecież słyszeć takie wypowiedzi, jeśli ma się za sobą podobne doświadczenia, to jak dostać obuchem w łeb.
                        • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 23:08
                          ghrtth napisała:

> A dlaczego Cię boli, jak ktoś zabija swoje dziecko? Przecież to JEGO dziecko.
                          >

Skąd wniosek że mnie to boli ?? z zasady nie żałuje idiotów wink

Natomiast bycie ofiarą pe
                          > dofila to szkoda dużego kalibru. Nawet jeśli dziecka nie zgwałci, lecz, i tu z
                          > biera mi się na wymioty: "popieści", to pozostawia w nim na zawsze ślad po swoi
                          > ch zgniłych łapskach.

zaczynam przypuszczać że ty i jeszcze trochę z tu obecnych mieliście takie doswiadczenia i jak widać slad na waszej psychice został odciśnięty sad
                          • ghrtth Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 23:19
                            > Skąd wniosek że mnie to boli ?? z zasady nie żałuje idiotów wink
                            Nie boli Cię śmierć dziecka? Bo jest idiotą?

> zaczynam przypuszczać że ty i jeszcze trochę z tu obecnych mieliście takie dosw
                            > iadczenia i jak widać slad na waszej psychice został odciśnięty sad

A widzisz. Faktycznie miałam takie doświadczenia. I faktycznie ślad po tym jest odciśnięty bardzo głęboko. Bawi Cię to?
                            • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 00:33
                              ghrtth napisała:

> > Skąd wniosek że mnie to boli ?? z zasady nie żałuje idiotów wink
                              > Nie boli Cię śmierć dziecka? Bo jest idiotą?

Nie boli mnie jak rodzić zabija własne dziecko, musi być idiota, od konsekwencji jest wymiar sprawiedliwości który zadba o własciwą kare

>
                              > > zaczynam przypuszczać że ty i jeszcze trochę z tu obecnych mieliście taki
                              > e dosw
                              > > iadczenia i jak widać slad na waszej psychice został odciśnięty sad
                              >
                              > A widzisz. Faktycznie miałam takie doświadczenia. I faktycznie ślad po tym jest
                              > odciśnięty bardzo głęboko. Bawi Cię to?

nie, ale rzuca się w oczy, choćby po twojej histerycznej reakcji, a to już wyłącza myślenie i nie pozwala dostrzec innego punktu widzenia. W każdym razie współczuje i zakończmy ten temat, moze się zrobić nieprzyjemny.
                              • ghrtth Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 00:53
                                > nie, ale rzuca się w oczy, choćby po twojej histerycznej reakcji, a to już wyłą
                                > cza myślenie i nie pozwala dostrzec innego punktu widzenia. W każdym razie wspó
                                > łczuje i zakończmy ten temat, moze się zrobić nieprzyjemny.

Ależ dyskusja na ten temat jest bardzo potrzebna i nie jest dla mnie nieprzyjemna. Nieprzyjemne jest bagatelizowanie i pobłażanie aktom pedofilii i nazywanie ich "pieszczotami".

Skoro moje doświadczenia tak bardzo rzucają się w oczy, skoro sprawiają, że po tylu latach wciąż Twoim zdaniem reaguję histerycznie i wyłącza mi się myślenie - to chyba najlepszy dowód na to, że kontakt z pedofilem zostawia ślady wyraźniejsze niż lekcja wychowania seksualnego? Bo takie lekcje też miałam. Rozpoznałeś ich ślady w moich wypowiedziach? Bo ja ledwie te lekcje pamiętam.
                                • sootball Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 08:25
                                  To jest tchórz, on nie przyzna się do błędu.
                                  Takie rzeczy potrafią ludzie silni, a nie tacy, którzy nawet w anonimowej dyskusji na forum robią uniki.
                                  • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 09:45
                                    sootball napisała:

> To jest tchórz, on nie przyzna się do błędu.
                                    > Takie rzeczy potrafią ludzie silni, a nie tacy, którzy nawet w anonimowej dysku
                                    > sji na forum robią uniki.

Mylisz pojęcia, nie zamierzam dyskutować z osobniczkami które do tematu podchodzą emocjonalnie, dodatkowo ocenę sytuacji zaciemniają im jeszcze jakieś własne traumatyczne przeżycia. Nigdy już z nimi nie da się porozmawiać merytorycznie bo gdy w grę wchodzą uczucia, rozum odpływa. Odniosłem się do reakcji forumek wink a mało mnie obchodzi co by wolał JKM dla swoich notabene dorosłych i dzieciatych córek. Zresztą to była krytyka pewnych praktyk w prowadzeniu lekcji na "delikatne" tematy, no i oczywiście późniejsza analogia która miała "wzmocnić" wydźwięk wink Tylko tyle i aż tyle sądząc po histerii którą wywołałyście. Ja oczywiście wolałbym żeby do jednej i drugiej sytuacji nie dochodziło wcale ( w szczególności do drugiej).
                                    • ghrtth Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 09:59
                                      Dlaczego traumatyczne przeżycia zaciemniają sytuację, a jakikolwiek brak doświadczeń ją rozjaśnia? Co więcej od np. mnie możesz powiedzieć o tym, jak się czuje ofiara pedofila, skąd masz wiedzieć, czy wspomina to doświadczenie jako lepsze czy gorsze niż lekcja wych. seksualnego? Zwykle o zdanie pyta się właśnie te osoby, które czegoś doświadczyły. Więc właśnie ja i właśnie dzięki moim emocjom mam tu coś do powiedzenia. A nie dziadzio
                                      • ghrtth Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 10:27
                                        ... który nie ma pojęcia, o czym mówi, ale mówi, bo mu się wydaje, że niespotykany rozum na niego spłynął.
                                    • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 11:37

> Mylisz pojęcia, nie zamierzam dyskutować z osobniczkami które do tematu podchod
                                      > zą emocjonalnie, dodatkowo ocenę sytuacji zaciemniają im jeszcze jakieś własne
                                      > traumatyczne przeżycia. Nigdy już z nimi nie da się porozmawiać merytorycznie b
                                      > o gdy w grę wchodzą uczucia, rozum odpływa

Bezczelne kłamstwo i bzdura podszyta podłością. Grrr dyskutuje rzeczowo, nic jej się nie zaciemnia i emocje jej nie ponoszą. Tobie zaś ego siedzi na rozumie wielkim balonem i zaciemnia go nie pozwalając się przyznać do błędu. Jesteś gnojkiem.
                                      • misterni Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 11:58
                                        Andzia big_grin
                          • fin-dus Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 08:55
                            > zaczynam przypuszczać że ty i jeszcze trochę z tu obecnych mieliście takie dosw
                            > iadczenia i jak widać slad na waszej psychice został odciśnięty sad

Za te słowa powinieneś mieć dożywotniego bana na forum. Dawno nie czytałam czegoś tak podłego, tak chamskiego, tak... poniżającego ofiary wykorzystywania seksualnego. Musisz być naprawdę wstrętnym człowiekiem.
                            • morgen_stern Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 12:09
                              Bo jest. Dopiero teraz to zauważyłyście? Oślizgły, wstrętny typ, razem z misiem mogą się razem gładzić po pitolkach, obaj siebie warci.
                              • antyideal Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 12:17
                                Dodam, ze Sławek miewal tu jeszcze podlejsze występy i posty i chyba tylko
                                przytomna reakcja moderacji, ktora wyciela je dosc szybko, uratowala go przed
                                ostracyzmem forumowym, a przydalby sie, za personalne ataki ponizej pasa.
                                • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 12:29
                                  Aha, ja gościa nie kojarzyłam do zeszłego tygodnia (widać nieciekawy był wink). Teraz już kojarzę i tym bardziej omijać będę.
                                • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 15.04.14, 22:23
                                  antyideal napisała:

> Dodam, ze Sławek miewal tu jeszcze podlejsze występy i posty i chyba tylko
                                  > przytomna reakcja moderacji, ktora wyciela je dosc szybko, uratowala go przed
                                  > ostracyzmem forumowym, a przydalby sie, za personalne ataki ponizej pasa.

No, na moderacje zawsze mozna liczyć wink
                              • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 15.04.14, 22:29
                                morgen_stern napisała:

> Bo jest. Dopiero teraz to zauważyłyście? Oślizgły, wstrętny typ, razem z misiem
                                > mogą się razem gładzić po pitolkach, obaj siebie warci.

Chciałabyś popatrzeć ?? masz takie marzenia erotyczne ??
                  • sootball Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 16:58
                    Ja poprosiłam jedynie o Twoją interpretację jego słów, na podstawie której napisałeś:
                    "Swoją drogą wielki szacun dla JKM wystarczy kilka zdań żeby z marszu odsiać niemal wszystkich idiotów. "

Swoją własną interpretację chyba potrafisz wytłumaczyć?

(a teraz będzie: potrafię, ale mi się nie chce/nie mam ochoty/nie musze nic udowadniać, czyli cokolwiek, tylko nic merytorycznego) smile
                    • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 23:41
                      sootball napisała:

> Swoją własną interpretację chyba potrafisz wytłumaczyć?

Nie potrzeba żadnej interpretacji, facet wyraził się jasno co według niego jest lepsze ( szerzej odpisałem morgern post wyżej ) histeryczna reakcja innych pozwala wyrobić sobie zdanie o nich, według mnie zdanie negatywne, a niekiedy ujawniają się zachowania idiotyczne i dlatego tak napisalem.
                      • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 00:17

> Nie potrzeba żadnej interpretacji, facet wyraził się jasno co według niego jest
                        > lepsze ( szerzej odpisałem morgern post wyżej ) histeryczna reakcja innych poz
                        > wala wyrobić sobie zdanie o nich,

Ostra reakcja na publicznie głoszone zboczone, chore poglądy faceta parającego się polityką jest histerią, powiadasz? Mhhmmm... interesujące.

histeryczna reakcja innych poz
                        > wala wyrobić sobie zdanie o nich, według mnie zdanie negatywne, a niekiedy ujaw
                        > niają się zachowania idiotyczne i dlatego tak napisalem.

Idiotyczna reakcja Wodza na uświadamianie dzieci pozwala sobie wyrobić negatywne zdanie o nim. I ponieważ Wodzu wypowiada się (niestety) publicznie, inni wypowiadają się na temat jego idiotycznych poglądów. Kto sieje wiatr, zbiera burzę, czy jakos tak.
                        • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 00:35
                          aandzia43 napisała:

> Ostra reakcja na publicznie głoszone zboczone, chore poglądy faceta parającego
                          > się polityką jest histerią, powiadasz? Mhhmmm... interesujące.

czyżby polityk nie miał prawa mieć własnych poglądów ?? i co ty tam widzisz zboczonego ??
                          wrzuć na luz bo zaraz sie okaże ż tylko koklusz i gradobicie... wink

> Idiotyczna reakcja Wodza na uświadamianie dzieci pozwala sobie wyrobić negatywn
                          > e zdanie o nim. I ponieważ Wodzu wypowiada się (niestety) publicznie, inni wypo
                          > wiadają się na temat jego idiotycznych poglądów. Kto sieje wiatr, zbiera burzę,
                          > czy jakos tak.

idiotyczna reakcja innych których to nie dotyczy
                          • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 11:09
                            Polityk ma prawo do prywatnych poglądów na tematy interesujące społeczeństwo i będące przedmiotem debaty publicznej o ile nie głosi ich n forum publicum. Jeśli wypowiada się tak, że jest przez wszystkich slyszalny to nie są już prywatne poglądy.
                            Jeśli jesteś trollem, to twoj sposób prowadzenia dyskusji i argumentacja wpisujlą sę w konwencję trollingu - rozumiem. Jeśli zaś faktycznie podzielasz część poglądów JMK, a niewygodną resztę usilujesz zamieść pod dywan, to...współczuję ci wink)
                            • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 11:50
                              aandzia43 napisała:

> Polityk ma prawo do prywatnych poglądów na tematy interesujące społeczeństwo i
                              > będące przedmiotem debaty publicznej o ile nie głosi ich n forum publicum. Jeśl
                              > i wypowiada się tak, że jest przez wszystkich slyszalny to nie są już prywatne
                              > poglądy.

Skoro ma takie prawo to może je też wyrażać, ty się z tym nie zgadzasz i oddajesz głos na innego polityka. Wolisz jak politycy mówią to co chcesz usłyszeć ? skoro tak , to mamy właśnie sytuację że dostajesz w słowach to o co prosisz, a oni za twoimi plecami robią swoje. Bardzo fajne rozwiązanie wink

> Jeśli jesteś trollem, to twoj sposób prowadzenia dyskusji i argumentacja wpis
                              > ujlą sę w konwencję trollingu - rozumiem. Jeśli zaś faktycznie podzielasz część
                              > poglądów JMK, a niewygodną resztę usilujesz zamieść pod dywan, to...współczuję
                              > ci wink)
                              >
                              współczucie zostaw dla tych którzy tego naprawdę potrzebują np:
                              natemat.pl/90693,pol-miliona-polskich-dzieci-zyje-w-nedzy-rodzicow-nie-stac-na-jedzenie-podreczniki-i-dentyste
                              • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 13:46
                                Nie przypominam sobie, bym oddawała głos na osobnika tak ewidentnie porypanego umyslowo. Jakoś tak wychodzi mi, że świr u władzy to nic dobrego.
                                Jeśli zaś chodzi o współczucie dla biednych zieci, to w czasach dzikiego kapitalizmu bywa ich więcej wink
                                • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 18:00
                                  aandzia43 napisała:
                                  > Jeśli zaś chodzi o współczucie dla biednych zieci, to w czasach dzikiego kapita
                                  > lizmu bywa ich więcej wink
                                  >
                                  Poważnie ?? miałas sposobność policzenia ??
                                  • ghrtth Re: Korwin a pedofilia 13.04.14, 22:15
                                    > Poważnie ?? miałas sposobność policzenia ??

Czy Ty możesz być prawdziwy? Nie wierzę.

• sootball Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 01:17
                        Histeryczna to jest jego argumentacja. Dopatrywanie się przeżyć seksualnych u prowadzących i teorie że poznanie nazewnictwa narządów płciowych zubaża przeżycie. Równie dobrze można byłoby powiedzieć, że poznanie anatomii jamy ustnej i straszliwa prawda o kubkach smakowych odbierają smak potrawom.

Ze szkodą dla psychiki to jest kościelne potępienie onanizmu i straszenie piekłem za jego uprawianie.

A jeśli tak bardzo zgadzasz się z panem JKM, ciekawa jestem co Ty byś zrobił, gdybyś musiał wybrać: twoja trzynastoletnia córka idzie na lekcję wychowania seksualnego i zobaczy prezerwatywę na ogórku, albo zostawiasz ją w pokoju ze starszym panem, który skutecznie zadba o jej "cenne poczucie wstydu i napięcie seksualne".
                        • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 01:34
                          sootball napisała:

> Histeryczna to jest jego argumentacja. Dopatrywanie się przeżyć seksualnych u p
                          > rowadzących i teorie że poznanie nazewnictwa narządów płciowych zubaża przeżyci
                          > e. Równie dobrze można byłoby powiedzieć, że poznanie anatomii jamy ustnej i st
                          > raszliwa prawda o kubkach smakowych odbierają smak potrawom.

Możliwe że poznanie działania układu pokarmowego i wydalniczego spowoduje utratę apetytu, ale czy JKM ma prawo miec swoje zdanie na ten temat czy nie ??
                          >
                          > Ze szkodą dla psychiki to jest kościelne potępienie onanizmu i straszenie piekł
                          > em za jego uprawianie.

no widzisz taka mała wzmianka o nauce w szkole a tu i KK mamy od razu zamieszany wink
                          >
                          > A jeśli tak bardzo zgadzasz się z panem JKM,

skąd wniosek że się z nim zgadzam ??

ciekawa jestem co Ty byś zrobił, g
                          > dybyś musiał wybrać: twoja trzynastoletnia córka idzie na lekcję wychowania sek
                          > sualnego i zobaczy prezerwatywę na ogórku, albo zostawiasz ją w pokoju ze stars
                          > zym panem, który skutecznie zadba o jej "cenne poczucie wstydu i napięcie seksu
                          > alne".

a to jest moja prywatna sprawa i widzac co emamy wypisują wink nie zamierzam się z nią zdradzać wink
                          • sootball Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 10:30
                            "ale czy JKM ma prawo miec swoje zdanie na ten temat czy nie ??"
                            Ale w czym problem? Czy ja mam prawo mieć swoje zdanie na temat jego zdania czy nie?? smile

"a tu i KK mamy od razu zamieszany"
                            KK miesza się do szkół entuzjastycznie i z własnej woli wink

"skąd wniosek że się z nim zgadzam" ??
                            A zgadzasz się?

" a to jest moja prywatna sprawa"
                            No tak. Do szczerości, nawet na forum, gdzie jesteś anonimem, potrzeba pewnej odwagi cywilnej.
                            • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 11:45
                              sootball napisała:

> "ale czy JKM ma prawo miec swoje zdanie na ten temat czy nie ??"
                              > Ale w czym problem? Czy ja mam prawo mieć swoje zdanie na temat jego zdania czy
                              > nie?? smile

Możesz mieć swoje zdanie, ale sposób jego wyrażania mówi o tobie, poza tym dyskutuj z przedstawicielem tego zdania, a nie "obrabiaj du.y" na forum wink

>
                              > "a tu i KK mamy od razu zamieszany"
                              > KK miesza się do szkół entuzjastycznie i z własnej woli wink

no i co do tego ma JKM ??
                              >
                              > "skąd wniosek że się z nim zgadzam" ??
                              > A zgadzasz się?
                              >
                              a to już moja sprawa, jeżeli będe chciał polemizować z tym sformułowaniem, to zgłosze się do właściwej osoby

> " a to jest moja prywatna sprawa"
                              > No tak. Do szczerości, nawet na forum, gdzie jesteś anonimem, potrzeba pewnej o
                              > dwagi cywilnej.

nie chodzi o żadną szczerość, zwyczajnie nie uważam żeby forum, a w szczególności to było odpowiednim miejscem na tego typu dyskusje.
                          • cosmetic.wipes Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 13:39
                            > ciekawa jestem co Ty byś zrobił, g
                            > > dybyś musiał wybrać: twoja trzynastoletnia córka idzie na lekcję wychowan
                            > ia sek
                            > > sualnego i zobaczy prezerwatywę na ogórku, albo zostawiasz ją w pokoju ze
                            > stars
                            > > zym panem, który skutecznie zadba o jej "cenne poczucie wstydu i napięcie
                            > seksu
                            > > alne".
                            >
                            > a to jest moja prywatna sprawa i widzac co emamy wypisują wink nie zamierzam się
                            > z nią zdradzać wink

Nie zamierzasz się zdradzać, bo co byś nie napisał, to wtopiszbig_grin

Jak wolisz dla dziecka wychowanie seksualne od zboka, to całą twoją powyższą pisaninę można uznać za czopek i umieścić w miejscu przeznaczonym dla niego.
                            Jeśli zaś wolałbyś córkę seksualizować poprzez praktykę ze swoimi przyjaciółmi starymi pierdzielami, to jesteś bardzo zaburzonym kretynem, którego należy odizolować od wszystkich dzieci, a zwłaszcza własnych.

Jednakowoż resztki wiary w ciebie mam i sądzę, że właściwa jest odpowiedź pierwsza.
          • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:55
            Aha. No to jest pytanie: priorytetem pana JMK jest czystość rasowa (rasa "socjopata") klubowiczów czy ilość głosów w wyborach? Bo jesli to pierwsze, to naprawdę doskonała strategia. A jeśli nei, to gratuluję głupoty JMK, a jego wiernym kazuistycznych zawijasów na okoliczność usprawiedliwienia choroby umysłowej Ojca Założyciela.
            • slawekopty Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 23:44
              aandzia43 napisała:

> Aha. No to jest pytanie: priorytetem pana JMK jest czystość rasowa (rasa "socjo
              > pata") klubowiczów czy ilość głosów w wyborach? Bo jesli to pierwsze, to napraw
              > dę doskonała strategia. A jeśli nei, to gratuluję głupoty JMK, a jego wiernym k
              > azuistycznych zawijasów na okoliczność usprawiedliwienia choroby umysłowej Ojca
              > Założyciela.
              >
              No widzisz wink osiągnął zamierzony cel, odsiał pewną częsć społeczeństwa na której mu nie zalezy wink Zobasz wspomniał tylko o sobie i swoich dzieciach a juz, pojawia się czystość rasowa wink
              • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 12.04.14, 00:08
                > No widzisz wink osiągnął zamierzony cel, odsiał pewną częsć społeczeństwa na któ
                > rej mu nie zalezy wink

No pewnie, że widzę, ślepa nie jestem. Facet regularnie odsiewa zdecydowaną większość społeczeństwa. To dlatego, że celem jego działalnosci na niwie publicznej jest zabawa w szukanie czwartego do brydża, a nie wygranie w końcu jakichś wyborów wink
    • ichi51e Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 16:14
      Corka kiedys jak sie wypowiadal przy niej (baby do garow zdaje sie) patrzyla na niego z poblazaniem i smiala sie litosciwie.
      • bullet-proof Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 18:35
        Aż strach pomyśleć co on wyczyniał ze swoimi córkami.
        • marychna31 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 18:46
          > Aż strach pomyśleć co on wyczyniał ze swoimi córkami.
          Całkiem możliwe, że słowa wcielał w czyn. I Tak sobie to racjonalizuje. I jeszcze zachwyconych kretynów znajduje...
          • baltycki Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:09
            Niedawno byl watek, wiele pan nie mialo nic przeciwko klepaniu ich, corek po pupie przez meza/ojca.
            Wrecz przeciwnie. smile
        • ichi51e Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:21
          Chyba praktyka mu sie z teoria rozmijala bo i zona i corki mialy skonczone wyzsze studia i pracowaly big_grin
    • lauren6 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 18:38
      Nie wiem co na to jego córka. I tak mi jej żal, że wywodzi się z takiej patologii umysłowej.
    • attiya Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:46
      bożeee, jaka ulga, mając tyle lat ile mam w końcu dowiedziałam się, że pedofil nie gwałci, tylko co najwyżej popieści....uncertain
    • nangaparbat3 Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 19:52
      Błazen.
    • pochodnia_nerona Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 20:04
      Podejrzewam, że w domu JKM jest takim małym facecikiem, na którego poszczekiwania baby patrzą z pobłażaniem, mówią "tak, tak, już dobrze, dobrze", a potem on im robi kolację big_grin
    • latarnia_umarlych Re: Korwin a pedofilia 10.04.14, 22:05
      Szkodliwy dureń, który znajdzie jakiś margines zachwyconych fanów nawet po takiej wypowiedzi.

Szczerze? Tyle już napie.p.rzył głupot, że nie jestem specjalnie zdziwiona.
      • yvona73pol Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 05:57
        Szczerze, to rece opadaja.

A co do "bycia fajnym czlowiekiem w domowych pieleszach", hmmm... hitlerowscy oprawcy tez byli czulymi ojcami, dobrymi mezami i glaskali pieski po glowach.
    • jowita771 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 07:21
      To chłopisko zawsze było głupie, a teraz jest jeszcze obleśne.
    • karola1008 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 08:39
      O ludzie, facet jest kompletnie posrany. Odkąd usłyszałam (w wywiadzie), że jego zdaniem kobiety z natury mniej inteligentne niż mężczyźni, a jego żona ten stan uznaje i akceptuje (no, jak nie akceptować tego, co po prostu jest), to się zastanawiałam, czy to już ściana, czy jeszcze nie. Okazało się, że nie. Współczuje serdecznie jego dzieciom. Żonie nie, bo widziały gały, co brały.
      • triss_merigold6 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 09:00
        Mając takiego ojca, chodziłabym w torbie na głowie.
        Jego żona musi być totalnie wyprana z poczucia obciachu.
        • latarnia_umarlych Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 12:47
          O tak, i to podwójnej. Mam ojca - wyborcę JKM, obciach nie z tej ziemi, a za czasów nastoletnich to już w ogóle udręka i masakra. Wiele razy marzyłam o torbie.
          • misterni Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:38
            Współczuję. Twój ojciec też ma takie złe zdanie o inteligencji kobiet?
            • latarnia_umarlych Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 16:11
              Nie, był takim "wybiórczym korwinistą" i uważał, że jego programy polityczno-ekonomiczne są genialne (ta...), a resztę należy olać, bo nie ma znaczenia, co jkm myśli o społeczeństwie, w tym kobietach, to tylko koloryt. Jeszcze lubił wymachiwać gazetą "Najwyższy czas" i powtarzać mądrości w niej zawarte, także w obecności moich znajomych.

Przyznać się, która przeżyła w nastolęctwie większy obciach? tongue_out
              • aandzia43 Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 16:30

> Przyznać się, która przeżyła w nastolęctwie większy obciach? tongue_out

Ooo, to chyba mocniejsze od popisów moherowej babci wink
              • karola1008 Re: Korwin a pedofilia 14.04.14, 13:56
                atarnia_umarlych napisał(a):
                Jeszcze lubił wyma
                > chiwać gazetą "Najwyższy czas" i powtarzać mądrości w niej zawarte, także w obe
                > cności moich znajomych.
                > Przyznać się, która przeżyła w nastolęctwie większy obciach? tongue_out
                Ja. Niestety. Moja mama potrafiła ogłosić, że jest antysemitką.
                • latarnia_umarlych Re: Korwin a pedofilia 15.04.14, 23:11
                  Współczuję, siostro. Te klimaty też znam.
    • pszczolaasia Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 09:48
      ...
      facet jest typowym przykladem ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu i ze glupota pogania glupote.
      to wszystko z mojej strony.
      bo bym sie rozpedzila i mogla nie zatrzymac.
    • antyideal Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 09:56
      Żałosny gość, az nie chce mi sie pisac co mysle o takich typach.
    • pade Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 10:25
      a czytałyście to kiedyś?:
      3dno.pl/racjonalne-zludzenia/
    • kota_marcowa Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 11:26
      Trzeba być kompletnym czubem, żeby czytać tego pana.

A co do dzieci, to dawno temu, kiedy jeszcze byłam piękna i młodawink jego syn brał udział w Barze, obejrzałam kilka odcinków, według mnie takie samo dziwadło jak tatuś.
    • aurita Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 12:28
      Idiota.
    • kolteta Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 12:56
      Hmm... panie mówiące dzieciom o seksie - pedofilki, on chętnie oddałby córkę w ręce pedofila. To chyba wszystko w normie?
    • lady-z-gaga dawno się tak nie ubawiłam 11.04.14, 15:22
      "ach, ach, co mi robisz, boże boże, co Ty robisz, kocham Cię" czyli seks wg JKM big_grin big_grin big_grin
      do tej pory udowadniał, że jest półgłowkiem, teraz 'zdekodował się" jako żałosny cienias w sprawach seksu....może to własnie rzuciło mu się łeb?
      Normalny chłopak wyczuwa, z pomocą kilku zasłyszanych aluzji, czego pragnie dziewczyna, jak jej ciało reaguje na pieszczoty – bez szczegółowej instrukcji. A dziewczyna takiej instrukcji w ogóle nie potrzebuje
      perełka, po prostu perełka.....byłoby zabawne, gdyby nie było tak smutne....
      • morgen_stern Re: dawno się tak nie ubawiłam 11.04.14, 15:29
        Nie, no wiadomo, że nie potrzebuje - tylko nogi ma przecież rozłożyć, to instynktowne big_grin Przestań już się dziadu ośmieszać.
      • sootball Re: dawno się tak nie ubawiłam 11.04.14, 15:32
        > "ach, ach, co mi robisz, boże boże, co Ty robisz, kocham Cię" czyli seks
        > wg JKM big_grin big_grin big_grin

No to może i tak wyglądać, czemu nie smile
        Tylko znajomość prawidłowego nazewnictwa narządów płciowych w niczym temu nie przeszkadza.

"A dziewczyna takiej instrukcji w ogóle nie potrzebuje"
        Tak, dlaczego kobiety udają orgazm? Bo myślą że kogoś to obchodzi.
    • sootball Re: Korwin a pedofilia 11.04.14, 15:46
      Tutaj nieco więcej:

www.wykop.pl/tag/korwin/next/entry-1630037/
      zwróćcie uwagę na ustęp, który został nazwany "absolutnym hiciorem".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka