rosapulchra-0 14.04.14, 16:31 Dziękuję dziewczynie, która kiedyś napisała o tym serialu. Bardzo dziękuję. Dla mnie - MISTRZOSTWO ŚWIATA. Najlepszy serial,jaki zdarzyło mi się oglądać. Wam również polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iziula1 Re: House of cards 14.04.14, 17:04 Też tak sądzę. I tak jak uwielbiam Kevina to tu Robin Wright była rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
niewiemcorobic2 Re: House of cards 14.04.14, 17:14 trza mieć sporo czasu na siedzenie non stop na forum i jeszcze zaliczanie serialów. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiemcorobic2 Re: House of cards 14.04.14, 22:24 alez nie zazdroszczę...no gdzieżby.Rosi? roska pudło...żadna tam" patataj" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: House of cards 14.04.14, 22:31 niewiemcorobic2 napisała: > alez nie zazdroszczę...no gdzieżby.Rosi? > roska pudło...żadna tam" patataj" To napisz to pod swoim starym nickiem, a potem weź się w końcu za sprzątnięcie domu. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiemcorobic2 Re: House of cards 14.04.14, 22:41 rosapulchra-0 napisała: > > To napisz to pod swoim starym nickiem, a potem weź się w końcu za sprzątnięcie > domu. ech....uderz w stoł...a ta zawsze odpisze... Zauważyłam,że jak ktoś ci napisze nie po twojej myśli,to potrafisz tylko chamsko odwarknąc i...to by było na tyle.Nie mam innego nicka. Czasem zabiorę głos,jak ma czas...Mieszkanie mam posprzątane,bo wiesz...nie siedze całymi dniami przed kompem i nie zakładam "tysionpincetnego" wątku na forach. Tak więc looz. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: House of cards 14.04.14, 23:08 W którym momencie napisałam ci po chamsku? W znacznym przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: House of cards 15.04.14, 02:38 A co komu do cudzego wolnego czasu i sposobu jego spędzania? Ja sporo czasu spędzam na forumach różniastych, co nie przeszkadza mi ani w obowiązkach domowych, ani w oglądaniu seriali ;p Ale mogę, bo nie pracuję ;p wiec głównie leże i pachnę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: House of cards 15.04.14, 08:52 Mona, ale wiesz o co chodzi? Nowy nick oraz pełna chęć dowalenia na całego. Dlatego, mimo pewnych zgrzytów czy nawet awantur na forum, szanuję te dziewczyny, które nie ukrywają się pod nowymi nickami tylko po to, aby drugiej osobie dowalić, tylko pod swoim, dobrze wszystkim znanym nickiem, potrafią odpisać tak, że w pięty idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiemcorobic2 Re: House of cards 15.04.14, 11:14 rosapulchra-0 napisała: > Mona, ale wiesz o co chodzi? Nowy nick oraz pełna chęć dowalenia na całego. Dla > tego, mimo pewnych zgrzytów czy nawet awantur na forum, szanuję te dziewczyn > y, które nie ukrywają się pod nowymi nickami tylko po to, aby drugiej osobie do > walić, tylko pod swoim, dobrze wszystkim znanym nickiem, potrafią odpisać tak, > że w pięty idzie. ale ty nie rozumiesz,że ja nie mam innych nicków??? a co do chamskich odzywek,to czytając forum widzę. Przepraszam...gdzie ci dowaliłam???Ubodło,jak zauważyłam,że przesiadujesz na forach i innych stronach w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: House of cards 15.04.14, 11:18 A dotarło do ciebie, że to ty masz problem z moim siedzeniem na forum, a nie ja. Skoro o tym piszesz, to musi cię kłuć sam fakt mojego przebywania na forum. Mnie twoja obecność lata. Niskim kalafiorem mi lata. I jakoś ciężko mi uwierzyć, że to nie twoja nowa tożsamość forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: House of cards 14.04.14, 22:26 A ja byłam zawiedzona drugą serię. Wszystko juz było wiadomo- i co do konstrukcji i zamysłu i wykonania. W sumei niewiele w tym serialu było poza tą intrygą. Szczególnych diagnoz społecznych itp. Ot, ku.restwo. Serio mnei znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: House of cards 14.04.14, 22:33 Jeszcze nie wyszłam z pierwszego sezonu. Delektuję się Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: House of cards 14.04.14, 22:36 Połknęłam oba sezony, a ile naczekałam się na drugi.....teraz czekam z nadzieją, ze bedzie trzeci Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: House of cards 14.04.14, 22:46 Ja podobnie - pierwsza obejrzalam w mig i bardzo mi sie podobala. W drugiej... usnelam pod koniec pierwszego odcinka, tak mnie zniechecilo pewnie Szokujace Wydarzenie ktore niby mialo zaangazowac widownie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: House of cards 14.04.14, 23:10 Dziewczęta! Proszę! Nie zniechęcajcie mnie. Kevina bym zjadła z przyjemnością przy kawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: House of cards 15.04.14, 01:17 to West Wing poogladaj tez politycznie, ale jakby bardziej po ludzku House of Cards taki nadludzko-nieludzki jest, ze dla mnie niewiarygodny Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: House of cards 15.04.14, 02:26 To jeszcze sprobuj Mad Men (jedno slowo, John Hamm) Breaking Bad Six Feet Under Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: House of cards 15.04.14, 03:07 No niestety, i dla mnie druga seria słabsza. Nie wiem, czym odbiją się od dna w trzeciej, podobno ma się to odbyć poprzez postać graną przez Robin Wright. Ale Kevin wymiata. W Polsce wszędzie teraz wiszą billboardy, na których reklamuje jeden z banków, stoi sobie w garniturze na zielonym tle. Na każdych światłach się w niego wgapiam PS Chyba dorosłam do 50-letnich panów Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: House of cards 15.04.14, 03:12 Obejrzyj brytyjski oryginal - warto. Z przykroscia stwierdzam, ze jak zwykle amerykanska wersja/przerobka jest ... no ... amerykanska www.imdb.com/title/tt0098825/ Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: House of cards 15.04.14, 11:00 Obejrzałam, dorwalam się do drugiej serii, skonczyłam w dwa czy trzy dni i przez jakis czas miałam zespól odstawienny. Na szczescie trochę minał, więc pewnie doczekam jakos sezonu trzeciego. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: House of cards 15.04.14, 11:22 Jestem chyba absolutnym wyjątkiem, bo tak nas znudził pierwszy odcinek, że odpuściliśmy. A ja lubię political fiction. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: House of cards 15.04.14, 11:32 Pilot faktycznie za mocno nie zachęcał, ale radzę obejrzeć kolejne odcinki, naprawdę wciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
wpak Re: House of cards 15.04.14, 11:37 Breaking Bad - rewelacja. House of Cards może być , sam Kevin Spacey czasami mnie irytował za to zimną , lodową Robin Wright mogłabym jeść łyżkami Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: House of cards 15.04.14, 12:31 Mam tak samo jak Ty. Byłam troszkę bardziej wytrwała niż Ty, bo starannie obejrzałam pilota, a następnie resztę serii "jednym okiem" (czytając książkę albo tłukąc Diablo na koszmarze ). Na koniec pierwszej serii stwierdziłam, że "druga skończy się tak i tak" i z tego co wiem, tak się własnie stało-już nie chciało mi się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: House of cards 15.04.14, 12:28 bardzo dobry, ale tytuł mistrzostwa świata jest już zajęty i przypada [b]Mad Men{/b] a w HoC najbardziej lubię oglądać Robin Wright i jej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: House of cards 15.04.14, 12:31 swiecaca napisała: > > a w HoC najbardziej lubię oglądać Robin Wright i jej sukienki Ona właśnie dla mnie nadaje mistrzostwo temu serialowi Kevina również uwielbiam, a oboje się tak pięknie dopełniają, że innych aktorów na ich miejscach nie jestem sobie w stanie wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś