Dodaj do ulubionych

WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.08.04, 14:30
ten kretyn znowu pisze jakies obrzydliwe rzeczy......
Obserwuj wątek
    • larenata Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 14:40
      Juz też widzałam... Nawet nie klikam w ten wątek. Obrzydlwy gość i tyle!
    • edzio_grubas Nie odpisujcie mu nic!!! 21.08.04, 14:53
      Moze jak nie bedzie odzewu, to mu sie znudzi?
      • fajka7 Re: Nie odpisujcie mu nic!!! 21.08.04, 14:54
        ja tam powchodzilam w te swinstwa i kliknelam na zgloszenie do skasowania
        • mradford Re: Nie odpisujcie mu nic!!! 21.08.04, 15:00
          ja sie nie wdaje w zadne dyskusje z tym idiota ale prosilam o skasowanie!!!Wy
          tez zrobcie to samo!!!
    • agaizosia Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 14:59
      Jakieś kompletne zero to napisało.Czy taki post ujdzie mu bezkarnie...........?
      Po prostu zrobilo mi się niedobrze.
    • danik1 Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 15:01
      Ja weszlam i kliknelam do skasowania!!!!!!!!!!!!!!!!
      Dlaczego nasze prawo chroni bandytow????????????????
      • 18lipiec Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 15:13
        Jezu bez przesady!
        Jesteście jakieś przewrażliwione.
        Jakiś palant robi sobie jaja, pisze coś właśnie po to byście powariowały trochę.
        Jest obrzydliwy ale po co podnosicie takie larum,nie lepiej kliknąć do
        skasowania i przemilczeć idiotę, a nie krzyczeć i wrzeszczeć? Przecież akurat w
        wypadku forum to malo wam da.
    • danik1 Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 15:18
      Po co podnosic larum??? No rzeczywiscie!!! A skad pewnosc, ze to nie pedofil???
      A nawet jak nie i tylko robi sobie jaja to i tak co najmniej nie na miejscu!!!
      Znieczulica zatacza coraz wieksze kregi!!!
      • agaizosia Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 15:26
        Zdziwiłabym się gdyby 18 lipiec napisała,że też jest oburzona...Pozazdrościć
        spokoju.Ale to pewnie dlatego,że nie ma jeszcze dzieciątka...Kliknęłam do
        skasowania.
        • 18lipiec Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 15:30
          Jestem oburzona, uważam że to niesmaczne to co zrobił, ale po co wrzeszczeć ?
      • 18lipiec Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 15:29
        Nie drzyj sie . Jaka znieczulica ?
        To nie jest pedofil tylko jakiś pryszczaty gówniarz który szuka rozrywki i lubi
        wkurwiać określone grupy społeczne.
        • mradford Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 15:33
          lipiec,niezaleznie od tego kto to jest jest to po prostu obrzydliwe i zycze Ci
          z calego serca abys nigdy nie musiala nawet myslec o swoim przyszlym dziecku w
          takich kategoriach......
        • danik1 Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 21:50
          18lipiec napisała:

> Nie drzyj sie . Jaka znieczulica ?
          > To nie jest pedofil tylko jakiś pryszczaty gówniarz który szuka rozrywki i
          lubi
          >
          > wkurwiać określone grupy społeczne.

Skad ta pewnosc???????????????????

Ps. Nie drze sie, to po pierwsze a po drugie: to Cie nie oburza a w jednym ze
          swoich postow bylas taka zniesmaczona owlosiona cipka, dodam, ze na zdjeciu
          podczas porodu!!! Hierarchie wartosci to Ty masz!!!
          • 18lipiec Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 21:54
            Skad ta pewnosc???????????????????

Ps. Nie drze sie, to po pierwsze a po drugie: to Cie nie oburza a w jednym ze
            swoich postow bylas taka zniesmaczona owlosiona cipka, dodam, ze na zdjeciu
            podczas porodu!!! Hierarchie wartosci to Ty masz!!!

Nie, nie oburzają mnie żarty małolatów, tak samo jak nie oburza mnie poród,
            tylko po prostu obrzydza mnie obrośnięta cipa i zdjęcia krocza podczas porodu.
            Nie Twoją sprawą jest natomiast moja hierarchia wartości i nie do Ciebie należy
            ocenianie jej.
            • danik1 Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 22:13
              danik1 napisala:

>Hierarchie wartosci to Ty masz!!!

18lipiec napisala:
              > Nie Twoją sprawą jest natomiast moja hierarchia wartości i nie do Ciebie
              należy
              >
              > ocenianie jej.

A gdzie tu ocena???
              Napisalam tylko, ze masz hierarchie wartosci!!!
              • 18lipiec Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 22:15
                No pewnie że hierarchię wartości mam, swoją i nic Tobie do niej.
    • inkaa1 a ja uwazam,ze Lipiec ma racje!!! 21.08.04, 16:26
      Podniecacie sie jak sensatki. Jak sobie pisze to trudno nic nie zrobicie a
      rozglaszanie tego na forum to glupota. Wejdz jeszcze na inne fora niech tez
      zobacza, niech ten debil zobaczy,ze cos sie dzieje, gratuluje!!!
      • mradford Re: a ja uwazam,ze Lipiec ma racje!!! 21.08.04, 16:29
        inkaa1 napisała:

> Podniecacie sie jak sensatki. Jak sobie pisze to trudno nic nie zrobicie
        Zrobicie-skasujecie.
        a
        > rozglaszanie tego na forum to glupota.
        nie glupota a apel
        Wejdz jeszcze na inne fora niech tez
        > zobacza, niech ten debil zobaczy,ze cos sie dzieje, gratuluje!!!
        pisac nikt mu nie zabroni bo zawsze moze sobie zmienic nicka,ale to niz znaczy
        ze ma to byc tolerowane.
        • inkaa1 Re: a ja uwazam,ze Lipiec ma racje!!! 21.08.04, 16:39
          apel??? jaki apel?admin i tak skasuje to w swoim czasie. Ten psychol wlasnie
          liczy na to,ze zrobi zamieszanie,wiec takie posty na pewno go ciesza. A im
          mniej osob zobaczy to co napisal to lepiej a dzieki Tobie zobaczy wiecej. Bez
          urazy mradford ale lepiej tego nie zauwazac.
          • mradford Re: a ja uwazam,ze Lipiec ma racje!!! 21.08.04, 16:51
            ja sie nie urazam,bo to nie o to chodzi.Nie zycze sobie jednak zeby ktos
            wypisywal te brednie na forum ktore czytam i nie rozumiem dlaczego mam nie
            prosic inne mamy o wykasowanie tego watku.poki co to autor tego watku w ogole
            nie zareagowal,admini wiedza co z tym zrobic tyle tylko ze dzieki nam zrobia to
            szybciej.Nie mam ochoty ogladac tego typu tesktow za kazdym razem gdy tam
            wchodze i nie mam w stylu zamiatac problemow pod dywan bo "lepiej tego nie
            zauwazac"
            • skarolina Re: a ja uwazam,ze Lipiec ma racje!!! 21.08.04, 17:20
              mradford napisała:

> ja sie nie urazam,bo to nie o to chodzi.Nie zycze sobie jednak zeby ktos
              > wypisywal te brednie na forum ktore czytam i nie rozumiem dlaczego mam nie
              > prosic inne mamy o wykasowanie tego watku.

Jak sobie nie życzysz, to zamiast podnosić "oglądalność" durnych wątków i siać
              sensację na forum, klikaj na "Skasujcie ten wątek" i pisz na
              forum.abuse@gazeta.pl
              A niby w jaki sposób inne emamy mają skasować ten wątek? Kto oprócz adminów i
              moderatorów Niemowlęcia wg Ciebie mógłby to zrobić? Zapewniam Cię, że
              moderator wykasuje, jak tylko zobaczy, ale moderator to funkcja społeczna a nie
              24-godzinne zajęcie, tak więc rubi i g_kasia mogą np. przez cały weekend nie
              włączyć komputera. A jak włączą i zobaczą co się dzieje na ich forum, to na
              pewno od razu idiotyzmy wykasują.
              A ten głupek to nie pedofil, tylko znudzony kretyn, któremu o nic innego nie
              chodzi tylko wywołać reakcję spanikowanych mamuś. Nie będzie reakcji - skończą
              się idiotyczne wątki.

Aha, sama mam dwoje dzieci, ale jakoś mnie nie ruszają takie durne teksty - nie
              widzę związku między nimi a moimi dziećmi. Tak więc nie wiem, po co komentarz,
              że wyważona reakcja 18lipiec jest taka dlatego, że ona nie ma dzieci.
              • agaizosia Re: a ja uwazam,ze Lipiec ma racje!!! 21.08.04, 17:40
                No cóź może jako mama 4 m-cznego niemowlaka jestem "przewrażliwiona"....A pisze
                każdy to co chce,nawet taki kretyn.Poza tym milczenie nie załatwi sprawy.
                • 18lipiec Re: a ja uwazam,ze Lipiec ma racje!!! 21.08.04, 17:54
                  A krzyk załatwi ?????????
                  • agaizosia Re: a ja uwazam,ze Lipiec ma racje!!! 21.08.04, 19:06
                    Nie wiem gdzie znalazłaś mój krzyk...???
    • koleandra Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 16:57
      No fakt - obrzydliwe do potęgi entej, ale po co tutaj post na emamie, żeby tam
      wejść? Co to za sensacja dla Was?
      Moderator sam skasuje, wystarczy jak kilka osób kliknie na "skasuj wątek", nie
      ma potrzeby po wszystkich forach rozgłaszać. I właśnie najlepiej by było gdyby
      jak najmniej osób natknęło się na tego typu wątki - dyskretnie skasowac i nie
      robić szumu.
      • edytkus Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 17:43
        Weszlam na Niemowle i nic nie zobaczylam, widac moderatorzy wkroczyli do akcji smile Podobnie jak
        Skarolina, Lipiec i inne mamy uwazam ze oblesne watki (domyslam sie o co chodzi) powinno sie
        ignorowac. Jedno co mnie zastanawia czy Gazeta cos z tym robi? Na dzieciecych forach amerykanskich
        takie rzeczy sie nie zdarzaja, a jesli juz by sie zadrzyly sprawa zostalaby zgloszona na policje a
        delikwent ukarany "nawet gdyby byl nastolatkiem"!
    • ania30poz Re: WEJDZCIE SZYBKO NA FORUM NIEMOWLE!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 22:04
      Ja tez nic tam nie znalazłam....

Ania
    • kubusala A mozesz mi powiedzieć po co mam tam wchodzić??? 23.08.04, 10:09
      • kalafior_tez_kwiat ja tez nie wiem o co chodzi 23.08.04, 10:17
        moze któras z Was wyjasni co bylo grane ?
        • ania30poz Re: ja tez nie wiem o co chodzi 23.08.04, 10:53
          Ja też nie bardzo kumam o co biega, ale domyslam sie,że ktos pisal
          jakies sprośnosci?Czy tak?
          • mradford Re: ja tez nie wiem o co chodzi 23.08.04, 15:55
            sprosnosci to malo powiedziane.Same obrzydlistwa.Ale juz zostalo
            wykasowane.Tematu nie ma.Pozamiatane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka