Dodaj do ulubionych

Reality show Siwiec

30.05.14, 14:36
Ojap..... stara już jestem, a nie przypuszczałam, że aż tak puste i bezwartościowe życie można prowadzić...player.pl/programy-online/enjoy-the-view-love-natalia-odcinki,2195/odcinek-1,S00E01,29948.html#play
Obserwuj wątek
    • gryzelda71 Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 14:51
      Ale coś w tym pustym życiu ciebie kręci,że oglądasz?
      • zlotonaiwnych Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 15:00
        Byłam ciekawa i czekałam, że mile się rozczaruję, że takie kobiety nie istnieją naprawdę, że muszą coś jeszcze w życiu robić, czymś się interesować oprócz zakupów, wizyt u plastyka i imprez. Drugiego odcinka już nie obejrzę, szkoda czasu.
        • gryzelda71 Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 15:08
          Miałaś nadzieję,ze zobaczysz jak w wolnych chwilach uran wzbogaca? No weź....
          • antyk-acap Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 22:19
            Ale chyba czytanie książki nie przekracza możliwości intelektualnych współczesnej kobiety? Bo jak nie to nie dziwię się gejom...
    • heca7 Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 15:30
      Przeczytałam tylko opis... coś... nie do opisania...moja 12 latka pisze lepsze streszczenia. I kto to jest ziom?!?
      • olewka100procent Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 16:30
        heh a ja bym chciała takie życie
    • kkalipso Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 16:43
      Chyba nie liczyłaś, że ktoś tu ci się przyzna, że ogląda z wypiekami na twarzy big_grin

Ja jak akurat trafię a ostatnio jakoś często mi się zdarza to oglądam, bo to tak durne, że aż ciekawe. Wczoraj zaliczyłam prawie 2 odcinki. Co za chatę bezduszną im udostępnili i co to za koleżanka z usa ?
      • diademonde Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 18:22
        Z tego, co wpadło mi w oko, chatę wynajął sam osobiście pan mąż za niemałe pieniądze, a co do koleżanek w ogóle - widziałam też ogłoszenie na casting, na którym poszukiwali dziewczyn mających "udawać" koleżanki NS na jakiejś imprezie, warunkiem było brak zahamowań przed wskoczeniem do basenu topless...po tym ogłoszeniu nie zdziwi mnie już nic w reality szoł...
        • kkalipso Re: Reality show Siwiec 30.05.14, 18:38
          Ciekawe czy sąsiadka co im imprezę przerwała to emama?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka