Dodaj do ulubionych

piękna, czarna pakowna torba skórzana

05.06.14, 12:16
Wzięłam sobie wasze odpowiedzi w moim wątku Jak zbudować własną szafęwink do serca i teraz poszukuję jak w temacie. Przyznaję, że najbliższa mi są wzory firmy Wojewodzic. Jedyny warunek - torba ma mieć solidne uchwyty do założenia na ramię
, kombinacja krótka rączka + pasek nie wchodzą w grę. Torba ma być nie babcinasmile, mieszcząca z naddatiem format A4 . Najlepiej, gdyby była do kupienia w Krakowiewink, cenowo do 800 zł, więc autorskie projekty odpadająuncertain
Obserwuj wątek
    • mytka82 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 12:19
      www.ofeminin.pl/modne-dodatki/torebki-batycki-2011-d21419c279616.html
      • sonniva Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 12:45
        Lamato!
        Torebki piękne i nie do zdarcia!
        A polecam, bo to 100% polska produkcja nie tknięta palcem Chińczyka!
        • sonniva Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 12:46
          I oczywiście Lamato to Krakowska firma.
          Kupisz w CH M1
          • wilowka Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 14:05
            ebaron - doskonałej jakości.
        • annagalas75 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 24.03.15, 14:57
          Podobnie jak te : allegro.pl/torebka-damska-skora-naturalna-polska-duza-a4-i5129698335.html
          • mikams75 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 25.03.15, 11:17
            i trzeba bylo wywlec watek sprzed prawie roku zeby spam wstawic?
            • annagalas75 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 26.03.15, 14:45
              To nie jest spam, jestem zadowolona z zakupów i szczerze polecam ten sklep innym użytkowniczką ,które szukają ciekawych wzorów torebek nie koniecznie za kosmiczne sumy.
          • kiddo5 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 30.03.15, 23:15
            Brzydka
        • annagalas75 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 25.03.15, 11:32
          Zgadzam się że 800 zł to dużo za torebkę ja osobiście kupuję duzo torebek ,kupowałam i w zarze i hm az odkryłam allegro i tego sprzedawcę allegro.pl/Shop.php/Show?id=37439950
      • cud_bogini_w_bikini Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 15:02
        fajna, ale dla mnie ta batyckiego musiałaby być jedną torebką z wielu, które noszę. Szukam torebki, która by była na razie jedną jedyną. Mi bliższe jest coś w tym typie:

sklep.wojewodzic.com.pl/produkt/2096 , choć mogłaby być bardziej fikuśna wink

podoba mi się ta

sklep.wojewodzic.com.pl/produkt/2096 , ale biel na górze mnie niepokoi. Jedno maźnięcie długopisu i po torebce (chyba). Planuję nosić też ciemne okrycia wierzchnie jesienią i zimą, więc nie wiem, czy to się jakoś nie przebarwi.

szukam dalej
      • princesswhitewolf Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 22:31
        batyckiego "zdarlam" noszac w niej lekkiego malego laptopa codziennie do roboty
    • eliszka25 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 15:42
      rok temu odkrylam torby na dawandzie i polecam. mozna znalezc naprawde piekne torebki. do tego sa to torby szyte przez polskich producentow, najczesciej szyte recznie z wloskiej skory. ja mam co prawda piekna sliwkowa, ale i czarnych jest spory wybor.
      tak na szybko:
      pl.dawanda.com/product/64294147-Baldwina-XL
      pl.dawanda.com/product/64143551-Skorzana-torba-na-ramie-72
      pl.dawanda.com/product/56981471-torebka-skorzana-SIMPLE-czarna#product_gallery
      pl.dawanda.com/product/52791175-Miss-ELLE---leather-bag#product_gallery
      pl.dawanda.com/product/51972419-piekna-duza-torba-ze-skory-naturalnej-czarna
      oraz cala masa innych w najprzerozniejszych wzorach. ja spedzilam ladnych pare dni na przegladaniu roznych modeli, zanim wybralam swoja smile.
    • barefoot_duck Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 22:02
      Uważam, że mam nieźle "zbudowaną" szafę, zarobki mam dobre, natomiast nie ma bata, nie dałabym 800 zl za czarną skórzaną torebkę "podstawową. Ja wiem, że trwała, solidna, elegancka, nie do zdarcia, ale... dla mnie to nie zaleta. Dwa razy pomna nauk internetowych i magazynowych kupiłam torbę w takiej cenie. Bezsens. Torba bez polotu, a niezniszczalna, więc powodu do zmiany nie daje. Niby ponadczasowa, a po 2-3 latach jednak z lekka myszką trąci, bo chociaż minimalnie, ale moda ma wpływ nawet na ponadczasowe modele. 250 zl to dla mnie maks za tego typu torbę i bez problemu do takiej kwoty torebki tego typu znajduję. Choćby na Allegro. A czy w Chinach, Włoszech czy Estonii robione to mi to lotto. Ma mi się podobać.
      Tą mam np. Lubię bardzo. Daję radę wrzucić czasem nawet do niej laptopa (ale mam małego). allegro.pl/elegancka-torebka-skorzana-z-wloch-4-kolory-i4299537203.html

Jestem w stanie dać ok. 800 zl natomiast za designerską, ciekawą torebkę, która "zrobi" nawet nudnawy strój. Ale to już naprawdę musiałabym się zakochać. Zawsze mam też kilka fajnych, kolorowych też, "fikuśnych" jak to nazwałaś torebek - nieskórzanych. Nie badziewnych, ale niespecjalnie drogich. Wyrosłam już z myślenia, że jak torebka, to tylko skórzana Batycki, czy jak lepiej w portfelu - to koniecznie Furla. Za szybko mi się torebki nudzą.
      • princesswhitewolf Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 05.06.14, 22:33
        Uważam, że mam nieźle "zbudowaną" szafę, zarobki mam dobre, natomiast nie ma bata, nie dałabym 800 zl za czarną skórzaną torebkę "podstawową.

zgadzam sie. Poza tym masa przecen wszedzie i zawsze mozna kupic fajna torbe ze skory duzo taniej
      • maggi9 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 24.03.15, 15:17
        barefoot_duck napisała:

> Uważam, że mam nieźle "zbudowaną" szafę, zarobki mam dobre, natomiast nie ma ba
        > ta, nie dałabym 800 zl za czarną skórzaną torebkę "podstawową.

A pomyślałaś, że może dla autorki 800zł to tyle ile dla Ciebie 250zł?
        • annagalas75 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 25.03.15, 09:18
          Dla mnie 800 złotych na torebkę to kwota przekraczająca budżet... dlatego szukałam czegoś w rozsądnej cenie i znalazłam ! Zakupiłam taką czarną i powiem szczerze ,że jestem zachwycona. Wykonanie bardzo solidne, a produkt powstał w naszym pięknym kraju ! allegro.pl/polska-skorzana-100-torebka-damska-a4-lodka-zarka-i5129961587.html Jeżeli chcecie coś w cenie do 150 złotych to szczerze mogę polecić.
    • goodnightmoon Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 25.03.15, 09:38
      Bogini, dzieki za watek! kiss
      Wlasnie szukam torby, opisanej przez Ciebie. Pozwole sobie przeanalizowac sugestie, ktore dostalas smile
      • bei Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 25.03.15, 12:12
        Czarna trapezowa ( projekt Jacykowa)....miałam w ręku, miękka skora, ładnie szyta...
      • kiki74 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 30.03.15, 22:58
        Ja też dziękuję za wątek, bo mam czarną torbę Vera Pelle typu shopper bag i po raz kolejny po przejrzeniu wszystkich propozycji stwierdzam,że nic jej nie zastąpi. Kupiłam ją w sklepie internetowym 3,5 roku temu za ok 250 zł.
        • goodnightmoon Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 31.03.15, 09:16
          Szczesciaro! Moja jest juz w takim stanie, ze musze ja czyms zastapic big_grin
    • alfa36 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 26.03.15, 12:17
      A ja szukam skórzanej, czarnej torby z włożoną do środka drugą torbą (jakby kosmetyczką). Może ktoś widział?
      • barefoot_duck Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 30.03.15, 21:57
        Zara. Jest w wersji odwracalnej, czarno-czerwonej.
    • sadosia75 Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 26.03.15, 15:17
      Eeeeeeeee roczny wątek a chciałam się pochwalić sklepem z fajnymi torebkami i niskimi cenami.
      W każdym razie jest i w Krakowie na Pilotów na przeciw Almy obok Awiteksu.
    • ingryd Batycki Big (e)Mama 30.03.15, 22:36
      Moja ulubiona, przepastna, dwuksztaltna, swietnie wykonczona w srodku

batycki.strefamarek.allegro.pl/batycki-torebka-to-753-artico-czarne.html
      • leanne_paul_piper Re: Batycki Big (e)Mama 30.03.15, 22:46
        Oooo, to jest ta, na którą chorowałam swego czasu, taka w wersji do spięcia po bokach, albo rozłożona. Tylko ja znam ją w wersji błyszczącej.
        https://j.luxlux.pl/l971/0ff1d759000343ba476ee54a

I co, dobrze się nosi, opłaca się ją kupić? Cholera, miałam już wpłacać zaliczkę na wakacje, a przez Was znowu będzie mi chodziła po głowiewink.
        • ingryd Re: Batycki Big (e)Mama 31.03.15, 00:02
          Jà zaposiadam wersje skorzana nielakierowana, jest geeeenialna, mieciusienka, lekka, swietnie wykonczona w srodku jedwabiem, bardzo pojemna,
          Laduje w nia dossiers, lapka, drugie sniadanie, parasolke, czapke i .... dzieki wewnetrznym kieszeniom udaje mi sie bez trudu znalezc nawet puderniczke i klucze do skrzynki pocztowej smile

WARTO zainwestowac
    • pieskuba Re: piękna, czarna pakowna torba skórzana 31.03.15, 09:26
      Za uszycie pięknej, wielkiej, mocnej prostej torby według dostarczonego projektu, kaletnik w Warszawie na Żoliborzu wziął (wraz z materiałem) 400 zł. Polecam z całego serca smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka