23.08.04, 14:55
hej,
która z was ma tatuaż? co przedstawia? i jak się zmienia tatuaz na brzuchu,
pośladkach/ biodrach, piersiach gdy jest się w ciąży, czy karmi piersią? czy
później znowu ładnie wygląda? bo ja tak bardzo bym chciała na bioderku, ale...
Nett
Obserwuj wątek
    • 18lipiec Re: Tatuaż 23.08.04, 15:01
      Ja miałam różne jazdy na tatuaże ( na krzyżu, na nodze, najchętniej jakiegoś
      tygrysa) i na kolczyka w języku.
      Na tatuaże na szczęscie mi przeszło - nie zrobilam i nie zrobię.
      Co do kolczyka- wciąż myśle.'
      Natomiast u facetów tatuaże niesamowicie mnie podniecają.
    • omn3 Re: Tatuaż 23.08.04, 15:01
      Ja mam na karku,slonce a w srodku imie mojego synka po chinskusmile))
      Bede jeszcze do niego cos dodawac.
      Teraz mysle zeby sobie zrobic na kostcesmile))
    • omn3 Re: Tatuaż 23.08.04, 15:01
      Ja mam na karku,slonce a w srodku imie mojego synka po chinskusmile))
      Bede jeszcze do niego cos dodawac.
      Teraz mysle zeby sobie zrobic na kostcesmile))
      • patibobo Re: Tatuaż 25.08.04, 15:41
        tatuaż mam od 5 lat. razem z moim obecnym mężem zrobilismy sobie tatuaże na
        pięciolecie zwiazku. Z wielką starannością je wybieraliśmy i odzwierciedlają
        nasze charaktery i osobowości. ja mam na prawym ramieniu, dosyc nisko dwie
        rybki płynące w odwrotnych kierunkach (typowy chaotyczny charakter Ryby)i wziął
        się jak łatwo domysleć się od znaku zodiaku! i u mnie tak jak piszse
        ciezarowka1 ,,określa mnie..." mój tatuaż. uwielbiam go, nie peszy mnie
        zainteresowanie jakie wzbudza, wręcz przeciwnie! kiedy go robiłam nie myslałam
        o modzie tylko o sobie! i o tym w jakich okolicznościach go zrobię! i z kim!ale
        wcale nie uważam że robienie tatuaży z powodu mody to coś nagannego, tylko
        takim osobomradziłabym zrobić tymczasowy, bo potem mogą ostro załować (znam
        takie przypadki!)pozdrawiam forumowiczki
    • ania.freszel Re: Tatuaż 23.08.04, 15:23
      Nie mam i nie mam zamiaru miec. Tatuaz to tez moda a moda przemija...Henna to
      co innego
      • omn3 Re: Tatuaż 23.08.04, 15:33
        ja nie zrobilam dla mody tylko dla siebie.Bo mi sie to podoba.Ale to moje
        zdaniesmile)))
        • gagunia Re: Tatuaż 23.08.04, 15:48
          ja tez zrobilam dawno temu, jak jeszcze nie bylo mody na tatuaze smile znak
          zodiaku na ramieniu -bliznieta - jedenczerwony i usmiechniety, drugi zielony
          smutny (ludki zlewaja sie jakby w jedno cialo)

nie zaluje, ze go mam, bo jest MÓJ i odzwierciedla moja osobowosc, ale gdybym
          miala zrobic teraz zrobilabym w innym, niewidocznym raczej miejscu. tylko
          dlatego, ze zbyt duzo osob nosi tatuaze obecnie.
        • oyate Re: Tatuaż 23.08.04, 15:49
          A ja mam na przedramieniu. W zasadzie nic nie przedstawia. Mój mąż mówi, że
          przedstawia ekskluzywny otwieracz do butelek...rzeczywiście podobny z jednym
          miejscu do otwieracza.hihihi
          Ale bardzo mi się podoba mimo, że mam go już 7 lat.
    • astomi25 Re: Tatuaż 23.08.04, 15:48
      Ja mam na lewej lopatce niebieskiego motyla.
      Wkrotce mam zamiar zrobic sobie nastepny tatuaz-tym razem na kostce.

a.
      • 18lipiec Re: Tatuaż 23.08.04, 15:54
        Wszelkie motylki, różyczki, kwiatuszki i serduszka wzbudzają tylko mój śmiech.
        • sakada Re: Tatuaż 23.08.04, 16:17
          Ja bardzo bym chciała mnieć tatuaż - jakiegoś tribala własnego projektu na ramieniu, ale na razie mnie nie stać (to dość droga sprawa). Kiedyś napewno sobię zrobię. Natomiast mój niemąż ma 3 tatuaże - na dłoni, przedramieniu i klatce piersiowej. Bardzo mi się tatuaże podobająsmile
        • maja252 Re: Tatuaż 23.08.04, 22:20
          18lipiec napisała:

> Wszelkie motylki, różyczki, kwiatuszki i serduszka wzbudzają tylko mój śmiech.

A mój śmiech wzbudzają panienki które wtącają się do wszystkiego bez względu
          czy pytanie ich dotyczy czy nie...

• marcysia51 Re: Tatuaż 23.08.04, 22:22
            Ulala
      • maja252 Re: Tatuaż 23.08.04, 22:14
        Witam w kulubie motylków ...ja też mam tylko że z prawej strony ..też
        niebieski...uwielbiam gosmile

Gdyby nie brak kasy to już dawno miała bym drógi......
    • oluncia Re: Tatuaż 23.08.04, 16:33
      Ja mam na lopatce takiego mazaja chinskiego, bardzo go lubie, zrobiony jeszcze
      na poczatku liceum - mial byc znikajacy po 3 latach ale go poprawilam na staly.
      Mala sprawa a cieszysmile
    • inkaa1 Re: Tatuaż 23.08.04, 16:57
      Ja mam na lopatce takie mroczne drzewo,na ktorym w galeziach czaja sie pazury
      ale trzeba sieprzyjzec zeby to zobaczyc. Tatuaz jest piekny i niezwykle
      precyzyjnie wykonany. Mam juz go 7 lat i nie zaluje, moze kiedys zrobie jeszcze
      jeden. Marzy mi sie tez galazka ale pnaca sie po kregoslupie i moze laczaca sie
      sie z tauazem na lopatce,ale jeszcze nie wiem.
      • gofer73 Re: Tatuaż 23.08.04, 20:19
        Ja od 1,5 roku mam szkielet ryby na łopatce zaprojektowany przez moją drugą
        połowę (i to ryba bynajmniej nie od znaku zodiaku tylko od nazwiska). Trzymałam
        ten projekt w szufladzie pięc lat czyli tyle ile znam mojego ukochanego. A
        teraz nie żałuje i marzę o drugim tatuażu ...może imieniu synka na wysokości
        nerek? Niestety muszę trochę poczekać bo staramy sie o drugą dzidzię....
        Pozdrowienia dla porysowanych eMam
        Gofer mama Maksa (ur 01.05.00)
    • hratli Re: Tatuaż 23.08.04, 20:30
      witam!
      mam duzego tribala tam gdzie sie koncza plecy smile juz ponad 3 lata. tam na
      szczescie nie robia sie w ciazy rozstepy. przyznam, ze gdy robilam to myslalam
      o tym, ze w przyszlosci zostane matka. balabym sie robic na brzuchu, biodrach i
      tym podobnych "rozstepogennych" miejscach.
      pozdrowki
      ewa mama 8,5 m. jaska
    • bea.bea Re: Tatuaż 23.08.04, 20:59
      mam na barku . już chyba z 8 lat...śmieje się , ze to grzechy młodości smile)
      co on przedstawia? trudno powiedzieć...to tarcza z mieczami...
      eee tak wygląda
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10272310&a=15143214
      • marcysia51 Re: Tatuaż 23.08.04, 21:57
        A ja mam na łopatce znak zodiaku byczka,jest średniej wielkości,mam go już 4
        lata i myśle o następnym.Mój mąż ma na ramieniu tribala ale marzą mu sie
        następne tatoo.
        pozdrawiam
        Martyna i Bartuś
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13847576&a=13947979
      • aog Re: bea 31.08.04, 16:09
        ładne to "eeeee, tak wygląda"
        ja też mam "grzech mlodości" od ponad 12 lat tylko niestety nie mam zdjęcia ale
        zrobię i też ujrzy światło dzienne bo normalnie jest ukryty pod bluzką

a najważniejsze to to, że nadal go lubię
    • zenfira Re: Tatuaż 23.08.04, 22:22
      Witam, na tym forum jestem pierwszy raz.

Mam tatuaż na... brzuchu. Idiotka ze mnie była, co? Ale miałam wtedy tylko 16
      lat i ostatnią rzeczą o jakiej wtedy pomyslałam, była ciąża. Jest tuz nad
      łonem. Nie wiecie jakie są sznase, że przetrzyma ciążę w stanie nienaruszonym?
      Moze są sposoby na utrzymanie go bez rozlania się gdy brzuszek urośnie?
      • marcysia51 Re: Tatuaż 23.08.04, 22:25
        Mam koleżankę która ma wytatułowanego pająka na pępku,jest dosyć pokaźnych
        rozmiarów,ale jak była w ciąży i poszła rodzić to położna prawie zemdlała tak
        się przestraszyła tego spidera.Był ogromniasty,po ciąży prawie wrócił do
        poprzednich rozmiarów.
        Pozdrawiam
        • zenfira :)))) 23.08.04, 22:28
          Mój zawsze przez ginekologa jest komentowany. A przedstawia dwa pierscienie
          połaczone razem, jeden z krzyzykiem, drugi ze strzałką.
          • muminkowa1 skorpionik:) 23.08.04, 23:38
            Ja mam na ramieniu skorpiona--mam już go 9 lat.Chętnie zrobiłabym sobie jeszcze
            jeden ale mąż mówi nie!Tamten zrobiłam bez jego wiedzysmile
            A powiedzcie co to jest tribal???
            • marcysia51 Re: skorpionik:) 24.08.04, 00:32
              Tribal to jest takie coś co ma mój mężus na ręku-środkowe zdjęcie-ale są różne
              przeróżniaste.Możesz go sobie sma wymyślić.Pozdrawiam

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13847576&a=14940922
              • muminkowa1 dzięki Marcysia:) 24.08.04, 09:48
      • barbs Re: Tatuaż 24.08.04, 08:55
        Mam fioletową orchideę na brzuchu - parę centymetrów na lewo i poniżej pępka. W
        czasie ciąży trochę się powiększyła, ale szybciutko wróciła do normalnych
        rozmiarów. Brzuszek od 4 miesiąca smarowałam w miarę regularnie smarowidełkiem
        Gerbera i rozstępów żadnych. Także bez paniki smile
        Basia
    • ciezarowka1 Re: Tatuaż 24.08.04, 08:45
      Mam dwa i uwielbiam je.
      Jeden jest na dekolcie (w tej chwili mam tam piersi, bo nieco mi tam przybyło w
      czasie ciąży), jest tribalem projektu mojego przyjaciela. Jak założę koszulkę z
      normalnym dekoldem, to go nie widać, więc do dziś zachowuję tajemnicę przed
      teściową. Drugi przedstawia uproszczonego, wystylizowanego bardzo ładną,
      koronkową kreską bączka w ruchu, takiego co nim dzieci małe kręcą, jest na dole
      brzucha, przy kości biodrowej. Jestem w 8 mcu. ciąży i nic się z bączkiem nie
      dzieje, nawet nie zmienił wielkości, jestem pewna, że gdyby był bliżej środka
      załapałby się i na deformację kształtu i na rozstępy, niestety.

Lubię tatuaże, jakoś nie specjalnie chce mnie się trzymać biżuteria, gubię
      wszelkie kolczyki, pierścionki, jakoś nie czuję się w tym komfortowo.
      Natomiast tatuaż, jest mną, jest moją częścią, określa mnie i świadczy o mnie,
      no i nigdy się nie zgubi!
      • ewa2233 Re: Tatuaż 24.08.04, 10:58
        Mnie bardzo się podoba tatuaż-motyl (kolorowy +-2 cm)
        ale za nic go nie zrobię smile
        Po pierwsze się boję, po drugie kasa,
        po trzecie jakoś to co staje się modne, przestaje mi sie podobać.
        Najlepiej by było, gdybym tego motylka JUŻ MIAŁA smile
    • merlott Re: Tatuaż 25.08.04, 16:19
      a ja nie mam, bo najpierw caly czas szukalam pomyslu i miejsca na ciele, a
      potem co tylko cos wymyslilam to widzialam u kogos sad(( Tatuaze staly sie teraz
      tak modne i powszechne, ze stracilam poki co wene... ale mysle, ze kiedys
      zrobie, bo generalnie to je lubie no i moj facet ciagle nalega...
      • mamamamamama Re: Tatuaż 28.08.04, 14:17
        Ja mam dwa tatuaże. Jeden na prawym ramieniu...przedstawia on...takiego
        śmiesznego trola , który siedzi na grzybku jara papierosa zrobiłam go w wieku
        17 lat smile w poniższym linku jest zdjęcie na którym mniej więcej widać ten tatuaż
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=8815878&a=8816603
        a drugi to taki fajniutki tribal , mam go na plecach nad pupą ( nie wiem jak
        nazwać to miejscesmile)a mam go od 18 roku życia...ale.....nieśmiało muślę o
        klejnymto jest chyba nałóg smile

Podrawiam !!
    • czarnacz Mam 5 tatuazy..... 28.08.04, 23:06
      Aktualnie jestem w ciąży,wiec zoabczymy jak beda wygladaly po ciazy.Jeden mam
      na brzuchu(tribal),w miejscu gdzie wycina sie wyrostek.Pewnie ten nie bedzie
      sie atrakcyjnie przedstawial po ciazy.Drugi mam na kosci ogonowej(tribal z
      serduchem),trzeci na kregoslupie(delfinek-tribal),czwarty na posladku(gwiazda z
      liscmi),no i piaty na lopatce(takze tribal).Pierwszy tatuaz zrobilam jak mialam
      15 lat.W sumie zaluje tatuazy,bo to strasznie wciaga,chetnie bym zrobila sobie
      nastepne.Moje tatuaze,nie sa duze.Po ciazy,wezme sie za ich poprawki......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka