mammamija 23.08.04, 16:42 Właśnie ją zmieniłam... na opozycyjną do takiej, która mnie drażni. Co sygnaturka mówi o człowieku? Czy w ogóle coś mówi? Dlaczego wybieracie takie a nie inne? I skąd się wzięły? Pozdrawiam Mammamija Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka19 Re: Sygnaturka... 23.08.04, 17:06 ja np. swoją obecną mam wybrana pod wpływem chwili, bo akurat w tv w niedziele leci bajka "Gumisie" a ja jestem na etapie tłumaczenia mojejmałej co to jest Gumiś(i ze jest dobry) a co to jest Tołdi (i że jest zły).Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
slimak13 Re: Sygnaturka... 23.08.04, 18:05 Ej, Tołdi nie jest zły. Książę jest zły, a Tołdi jest nieasertywny i uległy. Odpowiedz Link Zgłoś
mammamija Re: Sygnaturka... 23.08.04, 22:42 a...podciagnę do góry, a co...Może jeszcze ktoś ? Mammamija Odpowiedz Link Zgłoś
marta_km Re: Sygnaturka... 24.08.04, 01:13 mammamija napisała: > Właśnie ją zmieniłam... na opozycyjną do takiej, która mnie drażni. > Co sygnaturka mówi o człowieku? Czy w ogóle coś mówi? > Dlaczego wybieracie takie a nie inne? I skąd się wzięły? > Pozdrawiam > Mammamija to ja mam głupie pytanie- jak się robi te sygnaturki?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Sygnaturka... 24.08.04, 08:48 Trzeba wejść na stronę "moje forum" i tam na samym dole jest miejsce na sygnaturkę Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: Sygnaturka... 24.08.04, 03:41 Ja nie mialam w ogole sygnaturki - az do zeszlego tygodnia. Jakos nie znalazlam niczego co by mi w stuprocentach odpowiadalo. Za to czesto podziwialam fantazje i poczucie humoru niektorych forumowiczow - jest troche naprawde cool sygnaturek na calym forum ! Moja sygnaturka to cytat z piosenki z CD z muzyka z filmu "Kill Bill". Na CD piosenka trwa ok. 10 minut i jest super - a ja znam prawie cala na pamiec i spiewam ja na caly glos prowadzac auto (slucham wtedy muzyki). Nie pamietam teraz kto jest wykonawca, ale wiem ze kiedys bylo to piosenka wykonywana przez The Animals (tych od "Domu Wschodzacego Slonca"). I tak olsnilo mnie okolo tydzien temu ze ten cytacik moglby posluzyc jako bardzo fajna sygnaturka ! Mam ja tylko jedna, jedyna - chociaz mozna miec, zdaje sie, cztery. Nie mam jednak tyle inwencji tworczej ... AgaRN Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Sygnaturka... 24.08.04, 04:57 aga_rn napisała: > J> I tak olsnilo mnie okolo tydzien temu ze ten cytacik moglby posluzyc jako > bardzo fajna sygnaturka ! > >I'm just a soul whose intentions are good, >Oh Lord, please don't let me be misunderstood .. To bylaby idealna sygnaturka dla mnie, ja mam zawsze dobre intencje i rzadko kiedy sa dobrze odbierane Moja sygnaturka wziela sie z pop ups ktore opanowaly komputer mojej siostry. Juz mi sie znudzila ale nie pozbywam sie jej z dwoch powodow: 1. jest bardzo pozyteczna, po rozwinieciu watku natychmiast wylapuje swoje posty i wiem odkad zaczac czytac 2. znalazlam nowa fajniejsza (na tej stworek mial nawet nogi) ale byla dluzsza niz cztery linijki Gdyby nie ograniczona ilosc miejsca to w sygnaturce mialabym jeszcze jakas mysl przewodnia np. -"Everyone's entitled to my opinion" ))) albo -" I'm not offended by all the dumb blonde jokes because I know I'm not dumb. And I also know that I'm not blonde" )) a moze -"God loves you. But I'm his favorite" -"I'm sorry, but I don't know any words small enough for you to understand" Juz wiem, to byloby najlepsze: "SHUT UP VOICES or I'll poke you with a q-tip again" ))) a moze (to sie przyda na forum Polonia) "You bet your Pierogi I'm Polish!" albo... aa duzo tego mam w zanadrzu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
adzia_a Re: Sygnaturka... 24.08.04, 08:24 Aga, a ja to słyszałam w wykonaniu Joe Cockera Moje sygnaturki to cytaty z tego, co ostatnio przeczytam, usłyszę, albo sobie przypomnę Odpowiedz Link Zgłoś
mammamija Re: Sygnaturka... 24.08.04, 15:45 Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Przyznam się, że ja bardziej rozpoznaję większość z was po sygnaturkach właśnie a nie po nikach. Na starym edziecku było nas mniej. Łatwiej można było zapamiętać niki...Teraz najczęściej kojarzę was z sygnaturką własnie... Mammamija Odpowiedz Link Zgłoś
noico Re: Sygnaturka... 20.09.04, 21:28 ja tez próbuję czy mi sie udała sygnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
aste Re: śliczny misio :))) 28.09.04, 13:45 ja na wszystkich forach na jakie chodze, mam jako sygnaturke po prostu podpis- taki czy inny. lubie czytac sygnaturki czasem sa naprawde przezabawne, a czasem sa fajne cytaty. acha- to do tych, którym cos nie wychodzi- zeby uruchomic zmiany wprowadzone w "moim forum" trzeba sie wylogowac i zalogowac jeszcze raz- pewnie tego nie zrobiłyscie i dlatego nie ma zminy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś