japanunieprzerywalempanieposle 29.06.14, 19:08 mozecie o nich powiedziec, ze sa ladne albo i lepiej -N. Lesz - mloda Wierzbicka - byla szczurowata nastolatka osoba, ktorej nikt i nic nie pomoze jest Korwin Piotrowwska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelstein Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 19:11 Kate Moss i corka Boris Becker Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-zuzia Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 19:13 Ewa Chodakowska.Jak zobaczyłam ją pierwszy raz pomyślałam,że straszny z niej paszczur,ta końska szczęka i taka męska uroda. Teraz jest lepiej,ale nie wiem czy to nie kwestia opatrzenia, napewno teraz już mnie tak nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlondoner Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 20:43 Aktor Dorocinski. Kiedys wydawal mi sie wiejskim amantem, z czasem coraz bardziej mi podchodzi, i aktorsko i urodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 20:46 Agnieszka Chylińska Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 20:53 Lesz zoperowała kartoflany nos i poprawiła usta, stąd ta zmiana na korzyść więc się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 21:05 scarlet johansson kiedyś wydawała mi się okropna, teraz myślę , że ma coś w sobie nicole kidman też była dla mnie brzydka, teraz jest trochę bardziej niż przeciętna john travolta byl brzydalem teraz to nawet nawet Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 13:21 o nie! widziałaś jak teraz wygląda Nicole Kidman? po ostrzyknięciu się tu i ówdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 23:19 stanardowo Tilda Swinton. pierwsza mysl "BOZE co za koszmar", druga "cos w sobie ma", trzecia "kurde, jest cudna". Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 23:39 Mnie sie zaczyna podobac Kinga Rusin. Nie moglam na nia patrzec, ta jej dziecieca twarzyczka doprowadzala mnie do szalu, swietnie ja tu ktos kiedys okreslil: dzidzia piernik. Mam wrazenie jakby ostatnio wydoroslala i wreszcie wyglada jak kobieta (albo przynajmniej idzie w tym kierunku, wyglada po prostu powazniej). Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 23:42 P.S. podobne odczucia mam co do Juliette Lewis Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 12:03 Lesz była i jest brzydka więc nie rozumię Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 12:06 Mój młodszy syn. Z małego kartofelka zmienił sie w wyjątkowo urodziwe dziecko, ale jako niemowlę nie powalał urodą Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 13:11 to tak jak moj. podali mi go na porodowce i pierwsze co pomyslalam, to ze jest paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 13:16 no bylabym zapomla moj osobisty maz i ojciec ww. jak go poznalam, uznalam za brzydala. potem sie kiedys zakochalam i zapoznawszy jego siostre, nie moglam sie nadziwic: na pierwszy rzut oka rodzenstwo, nie do zaprzeczenia. ona ladna, a on brzydki ! a teraz sie albo opatrzylam, albo zawsze mialam slabosc do 40latkow, 20latek mi sie podobac nie mogl a teraz "dorosl" Odpowiedz Link Zgłoś