Dodaj do ulubionych

osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a teraz

29.06.14, 19:08

mozecie o nich powiedziec, ze sa ladne albo i lepiej

-N. Lesz
- mloda Wierzbicka - byla szczurowata nastolatka

osoba, ktorej nikt i nic nie pomoze jest Korwin Piotrowwska
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 19:11
      Kate Moss i corka Boris Becker
    • fajny-zuzia Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 19:13
      Ewa Chodakowska.Jak zobaczyłam ją pierwszy raz pomyślałam,że straszny z niej paszczur,ta końska szczęka i taka męska uroda.
      Teraz jest lepiej,ale nie wiem czy to nie kwestia opatrzenia, napewno teraz już mnie tak nie rusza.
    • mrlondoner Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 20:43
      Aktor Dorocinski. Kiedys wydawal mi sie wiejskim amantem, z czasem coraz bardziej mi podchodzi, i aktorsko i urodowo.
    • guderianka Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 20:46
      Agnieszka Chylińska smile
    • sanrio Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 20:53
      Lesz zoperowała kartoflany nos i poprawiła usta, stąd ta zmiana na korzyść więc się nie liczytongue_out
      • olewka100procent Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 21:05
        scarlet johansson kiedyś wydawała mi się okropna, teraz myślę , że ma coś w sobie
        nicole kidman też była dla mnie brzydka, teraz jest trochę bardziej niż przeciętna
        john travolta byl brzydalem teraz to nawet nawet smile
        • fasol-inka Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 13:21
          o nie! widziałaś jak teraz wygląda Nicole Kidman? po ostrzyknięciu się tu i ówdzie?
    • dziennik-niecodziennik Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 23:19
      stanardowo Tilda Swinton. pierwsza mysl "BOZE co za koszmar", druga "cos w sobie ma", trzecia "kurde, jest cudna".
    • jematkajakichmalo Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 23:39
      Mnie sie zaczyna podobac Kinga Rusin.
      Nie moglam na nia patrzec, ta jej dziecieca twarzyczka doprowadzala mnie do szalu, swietnie ja tu ktos kiedys okreslil: dzidzia piernik.

Mam wrazenie jakby ostatnio wydoroslala i wreszcie wyglada jak kobieta (albo przynajmniej idzie w tym kierunku, wyglada po prostu powazniej).
      • jematkajakichmalo Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 29.06.14, 23:42
        P.S. podobne odczucia mam co do Juliette Lewis
    • mozambique Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 12:03
      Lesz była i jest brzydka więc nie rozumięsmile
      • zebra51 Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 12:06
        Mój młodszy syn. Z małego kartofelka zmienił sie w wyjątkowo urodziwe dziecko, ale jako niemowlę nie powalał urodą wink
        • mamusia1999 Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 13:11
          to tak jak moj. podali mi go na porodowce i pierwsze co pomyslalam, to ze jest paskudny.
          • mamusia1999 Re: osoby, ktore wydawaly sie wam b brzydkie a te 30.06.14, 13:16
            no bylabym zapomla wink moj osobisty maz i ojciec ww. jak go poznalam, uznalam za brzydala. potem sie kiedys zakochalam i zapoznawszy jego siostre, nie moglam sie nadziwic: na pierwszy rzut oka rodzenstwo, nie do zaprzeczenia. ona ladna, a on brzydki ! a teraz sie albo opatrzylam, albo zawsze mialam slabosc do 40latkow, 20latek mi sie podobac nie mogl a teraz "dorosl"
    • mamalgosia Benedict Cumberbatch 30.06.14, 13:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka