a1z9 07.07.14, 16:31 witam może ktoś był w interesującym ośrodku SPA niedaleko Warszawy i może polecić mi coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oqoq74 Re: polećcie jakiś ośrodek SPA 07.07.14, 16:43 Wzgórza Dylewskie Ireny Eris. Byłam kilka razy i jest bardzo fajnie. Drogo, ale ok. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda872 Re: polećcie jakiś ośrodek SPA 23.12.14, 21:44 To Spa może nie jest niedaleko Warszawy, ale warto do niego pojechać na Opolszczyznę. W Pałacu Sulisław jest genialne Spa. Zabiegi które tam proponują są oparte na medycynie ajurwedyjskiej. Dostałam na urodziny zabieg w tym Spa, nie pamiętam już nazwy, ale to był masaż pięknie pachnącymi olejami. Cuuudo…. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa78 Re: polećcie jakiś ośrodek SPA 30.12.14, 14:35 warto pojechać do spa w Busku Zdroju www.bristolbusko.pl - naprawdę piękne miejsce i szeroki wybór zabiegów, ja byłam bardzo zadowolona, wreszcie trochę odetchnęliśmy razem z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka321 Re: polećcie jakiś ośrodek SPA 01.07.20, 05:04 Polecam Hotel Pałac Alxeandrinum, miejsce stworzone na wypoczynek weekendowy i wakacyjny. Bardzo blisko Warszawy, zaledwie pół godziny drogi. Duże, wygodne pokoje, piękny park otaczający hotel i dużo atrakcji. Na tarasach można zjeść bardzo dobry posiłek, również w wersji z grilla. Park wyposażony jest w wygodne leżaki, hamaki, kanapy… naprawdę jest gdzie odpocząć i napić się drinka. Na terenie hotelu jest stajnia, która oferuje jazdy konne dla początkujących i zaawansowanych, również po okolicznych terenach zielonych. Strefa Wellness i SPA to zabiegi i masaże relaksacyjne, ajurwedyjskie i orientalne. Prawdziwa uczta dla ciała i ducha. W pobliżu można popływać kajakiem, łódką lub połowić ryby. W weekendy zawsze muzyka na żywo, ognisko z kiełbaskami i wspólna zabawa. Hotel to dobra baza wypadowa do zwiedzania Warszawy a także do wkrótce otwieranego Muzeum Piłsudskiego w Sulejówku. www.palac-alexandrinum.pl/spa Odpowiedz Link Zgłoś