pamel-a1000 10.07.14, 20:37 swojego faceta, ze jakby mu fajna panienka podstawic pod nos to by na nia jednorazowo polecial czy nie? ja jestem raczej pewna, ze .... jednorazowo by polecial, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamel-a1000 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 20:38 no moze pewna to nie, ale jakbym miala obstawiac to to, ze by polecial Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 20:51 obecnie by nie poleciał. jestem pewna. ale co bedzie za pare lat - to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 20:59 Ja jestem pewna, ze nie puściłby się. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:06 Hmmmm... olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:12 A jakby się już puścił to umówiliśmy się dawno temu, ze zrobiłby to bezszelestnie Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:13 pewna to ja jestem tylko jednego: ze wszyscy umrzemy Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:08 Ja jestem tylko pewna, że jakby się puścił, wolałabym nie wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:19 edelstein napisała: > Jestem pewna. ale pewna, ze puknalby czy ze nie puknalby? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 22:30 gdybym chciala zgadywac pytanie nie mialoby sensu, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 22:41 Jestem pewna, ze by nie polecial. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:21 moj by poleciał ale ja bym tam specjalnie jednorazówki nie żałowała - po to są ale- z drugiej strony mój jest dosyć cyniczny i nie jest w stanie uwierzyć że fajna panienka jest bezinteresowna- a on czego jak czego bezinteresowności pragnie i czystego serca no to ma mnie i styka i odwracając pytanie tak, jednorazowo bym brała, byle młode i ładne było (tylko które młode i ładne na 40l/10+kg poleci?) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 11:31 Volta, zapewniam cię, że lecą. Możesz się serdecznie zdziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:23 Bylam pewna, oj jak bardzo bylam pewna ze jak tylko sie nadazy okazja to sie pusci! Okazja sie nadazyla, sama widzialam ze pani zaneca i czeka kiedy zostana sami, bo pani tez byla pewna ze sie pusci. Obie sie zdziwilysmy, ale zla byla tylko ona Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:26 pani zanęcała w twojej obecności? nie żartuj Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:47 Rozne panie sie zdazaja, mi akurat taka sie trafila. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 07:01 jak_matrioszka napisała: > Rozne panie sie zdazaja, mi akurat taka sie trafila. to nie dziwne, że nie skorzystał Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Matrioszka 10.07.14, 21:26 no ale co to za okazja dla meza byla skoro Ty moglas obserwowac? okazja to taka ze zony nie ma, bo wyjechala i sie puka wtedy co w rece wleci Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Matrioszka 10.07.14, 21:55 Najpierw bylismy w tym samym miejscu wszyscy razem, a potem ja zniklam, a oni zostali sami (tzn sami w sensie ze beze mnie, inni ludzie wkolo byli). Potem jeszcze sie zdazylo ze on z pani jechali w to samo miejsce, a ja nie. Generalnie okazji bylo kilka, stad moja pewnosc ze w koncu skorzystal, i ogromny opad szczeki jak sie dowiedzialam ze nie. Najpierw widzialam ze pani nagle front zmienila i zamiast sie kolo niego krecic to warczy, a potem mi najlepszy przyjaciel mojego przypadkiem wyjasnil skad ta zmiana. Zreszta, nie tylko ja i pani myslalysmy ze moj na to pojdzie, bo mialam chlopa po przejsciach i z wyrobiona marka, i w calym towarzystwie nie znalazlaby sie chyba ani jedna osoba, ktora by postawila zoledzie przeciwko orzechom na jego wiernosc. Do dzis nie wiem czemu on sie tak zbiesil i akurat mi wiernosci dotrzymal. Moze dlatego ze mu powiedzialam ze jak bedzie musial, to moze, a owoc dozwolony nie neci ani ani? Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Matrioszka 11.07.14, 06:39 Może akurat ta pani miała jakiś feler, zbierala jej się ślina w kącikach ust albo łupież na brwiach albo brzydko pachniala? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Matrioszka 11.07.14, 09:25 Hehe, az tak sie jej nie przygladalam, ale ogolnie robila wrazenie na facetach, mi zreszta tez sie podobala (w ubraniu i makijazu, inaczej jej nie widzialam). Odpowiedz Link Zgłoś
jak.z.nut Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:30 eee, nie ma takiej opcji za bardzo go eksploatuje, bidulkowi sił by nie starczyło Jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:40 Ty go ekspolatujesz, ale to zawsze bedziesz TY. Gdyby to była recepta na niezdradzanie to luksus Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:38 nie jestem pewna, w ogole ludzi nie jestem pewna, nie jestem nimi, moge odpowiadac tylko za siebie, a chyba i tak nie do konca teraz mi sie wydaje, ze nie, a okolicznosci wiele moga zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:38 chyba najbardziej na miejscu bedzie odp - nie wiem Okazja czyni złodzieja więc nie bede nadmierną (naiwną?) optymistką Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:43 ja bylam wielu rzeczy pewna, do czasu jak zaczelam pracowac za barem, dlatego teraz nigdy nie mowie nigdy i niczego nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
mama-123 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:44 Lat temu moze 25 byl taki program w Polsce wlasnie o parach malzenskich. W programie zadawano pytania o partnerach i wygrac miala ta para, ktora wiedziala o sobie najwiecej. Ostatnim sprawdzianem = i to bylo zrobione pojedynczo) bylo zaoferewanie duzej kwoty pieniedzy parze, w zamian za namietne pocalowanie sie z jakims przystojnym - dodam obecnym w studio - mezczyzna. Punkty zdobywali mezczyzni, ktorzy poprawnie przewidzieli czy ich zony pocalowalyby tego faceta. Par bylo 10. Najpierw wsrod kobiet tylko jedna pani zdecydowala sie pocalowac tego bardzo atrakcyjnego pana. Pozniej po namowie prezenterow jeszcze osiem pan tez stwierdzilo, ze one rowniez pocaluja tego pana, skoro nagroda taka wysoka. Jedna pani do konca uparta byla i nie pocalowala tego atrakcyjnego mezczyzny. Nastepnie to studio wprowadzono dziesieciu mezow. Zadano im pytanie " czy twoja zona zgodzilla by sie pocalowac tego atrakcyjnego mezczyzne wzamian za spora gotowke?". Wsrod mezow jak sie okazalo tylko dwoch dalo poprawna odpowiedz, mianowicie jeden bez wahania stwierdzil, ze jego zona zrobila by to bez trudu. I byl to maz tej pierwszej, ktora rzeczywiscie nie miala by z tym problemow. Drugim panem, ktory znal swoja zone dobrze, byl ten, ktorego zona do konca odmowila pocalowania sie z tym mezczyzna. Niestety pozostalych osmiu naiwnie wierzylo, ze ich zona nie poszla by na ten numer, bo one najpierw twierdzily, ze nie, ale koniec koncow sie zlamaly. Tak wiec tyle wiemy o sobie, na ile nas sprawdzono. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 21:52 Czar Par ostanie powiedzenie, to samo miałam napisac Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 22:08 Czar Par. Tak w ogóle to fajny program był. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 22:27 niech porywa nas czar par! i krzysztof ibisz Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 22:31 triss_merigold6 napisała: > Ibisz był wtedy starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamucha-emiluchy Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 08:23 a był wtedy jeszcze murzynem? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 14:15 triss_merigold6 napisała: > Ibisz był wtedy starszy. Dokładnie A co do meritum,to ja byłabym pewna mojego. Ale co bedzie kiedyś..nie wiadomo..Myślę tez ,że siebie nie jestem pewna na 100% a co dopiero drugiego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
tatrofanka Re: ktora jest pewna? 10.07.14, 22:51 Ja jestem pewna, że mój by nie poleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 00:21 Samej siebie nie mogę być pewna, a co dopiero drugiego człowieka. Wyrosłam dawno temu z zarzekania się, że czegoś nie zrobię. Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono. Sprawdzać można na tysiąc sposobów, w milionie sytuacji. Przy tym od bodaj 17 lat jesteśmy razem, wierni sobie jak psy. Oby tak pozostało, bo dobrze nam z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
melikoto Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 00:29 Jestem pewna ze by nie skorzystał. Jego jestem pewna nawet bardziej niż siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 01:35 moj maz by nie polecial , on by raczej uciekl z przerazeniem Za to ja uwazam, ze wiekszosc facetow by ulegla, to tylko kwestia czasu i panienki, zreszta nie musi byc jakas specjalna Odpowiedz Link Zgłoś
solange123 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 01:43 A ja jestem pewna, że mają rację Ci, którzy twierdzą, że chłopu można ufać. Na 90% )))))) I ja swojemu mniej więcej na tyle ufam Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 08:48 Tzn.mezczyzni to jakis osobny, gorszy gatunek? Wg ostatnich Badan zdradza o 4% mniej kobiet.Faktycznie roznica kolosalna.Wsrod znanych im ludzi ostatnio kobiety ida czesciej w tango. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 11:39 Co to za badania? Dotyczą Niemek czy Polek? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 12:05 Kobiet, przepytano kobiety i wyszlo, ze jest sie czego bac w De tez pytano i wyszlo, ze tutaj to panie zdradzaja w wiekszosc przypadkow Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 13:34 Ale tu są Polki i zapewniam, że w kwestiach obyczajowych mocno się od Niemek różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 13:37 Pierwszy lepszy artykuł, różnica jakby większa: www.wiadomosci24.pl/artykul/co_piaty_z_nas_zdradza_wynika_z_najnowszych_badan_32573.html Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 14:44 Wg artykulu polki doganiaja zachodnio europejki.Liczba zdrad jest pi razy drzwi na Stalym poziomie.Co piaty to nie kazdy.Znam siebie, brzydze sie zdrada, brzydze sie ludzmi, ktorzy zdradzaja, moj ma tak samo.To byl istotny Punkt dla mnie przy tworzeniu zwiazku.Predzej by sie ze mna rozstal niz zdradzil.Akurat w tym temacie jestem pewna siebie jak i jego. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 11:36 Też tak miałam. Byłam jego bardziej pewna niż siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
poppy_pi Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 08:35 Myślę, że by nie poleciał, ale 100% pewności nie mam. Tak na 98 % obstawiam, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 08:45 Chętną panienkę? Tak? Wiem, że wiedziałby czym ryzykuje i na połechtaniu własnego ego by się skończyło. Oczywiście mam na myśli w pełni świadomego faceta, a nie pianego. Gdybym nie miała tej pewności byłoby ciężko żyć w monogamicznym związku. Mi przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 08:55 Jesteśmy monogamistami, w związku od 24 lat. Nie poleciałby. Odpowiedz Link Zgłoś
awidyna Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:08 Eee... głupi by był jakby nie skorzystał ;p Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:12 ja nied jestem pewna, ani siebie, ani meza ani nikogo innego a ta pewnosc forumek bardzo mnie śmieszy, mało zycia znacie widocznie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:17 Twój też ma numerki zaliczone na boku, czy jednak wierzysz, że nie? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:25 Lipcowa prawie sie rozwiodla, Ciekawe dlaczego? wspolczuje kobieto zyjac w ciagle niepewnosci, po Kij byc w zwiazku z kims komu sie nie ufa? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:31 W sensie, że absolutna pewność to tkanie iluzji? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:33 Jasne, że tak. Oczywiście zawsze można powiedzieć, że TERAZ, w danym momencie trwania związku jest to dalece nieprawdopodobne, ale kto wie, co będzie za miesiąc, rok? Widziałam już naprawdę niezłe numery Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:41 Niemożliwe to trzasnąć drzwiami obrotowymi albo założyć hełm na lewą stronę. Też różne rzeczy widziałam, siebie nie jestem pewna na 300% więc nie powiedzialabym, że ręczę głową za faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 10:44 triss_merigold6 napisała: > Niemożliwe to trzasnąć drzwiami obrotowymi albo założyć hełm na lewą stronę. > Też różne rzeczy widziałam, siebie nie jestem pewna na 300% więc nie powiedzial > abym, że ręczę głową za faceta. No dlatego mnie śmieszą te zapewnienia że MÓJ TO BY NIGDY. Albo taka ematka ma 15 lat i wtedy taka pewnosc w milosc i wiernosc jest ogromna albo ma męza takiego ze nikt by go kijem nie chcial tknąc. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 13:44 To nie chodzi lipiec o to, że skok w bok nie ma absolutnie szansy się wydarzyć. Zawsze jest jakiś mały procent. I dotyczy to każdej strefy życia. Każdej. Jednak jeśli ktoś nie potrafi zaufać i jest pewny partnera to albo został skrzywdzony, albo nie czuje się pewnie. Bo umówmy się monogamia ma jednak dla nas ważna. Nikt nikomu nie broni też prowadzić związku otwartego, gdzie jest przyzwolenie na seks z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 13:45 Nie jest pewny partnera - miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 13:57 Jasne. Zakładam, że żyję w monogamicznym związku. Nie mam podstaw, żeby podejrzewać, że jest inaczej. Od lat, teraz, w najbliższej przyszłości. Mam zaufanie do partnera tak ogólnie. Nie sprawdzam, jak mówi że jest w pracy/u kolegi/w zusie to zakładam że faktycznie tam jest. Natomiast nie mogę powiedziec, że nigdy, w żadnych okolicznościach, z żadną kobietą etc. nie zdarzyłoby mu się skorzystać z okazji w przyszłości. I to samo mnie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 14:08 Nie no, generalnie nie mamy prawa mieć pewności w stosunku do każdej rzeczy, która nas spotyka. Prawda? Jednak nie odbierajmy sobie tej pewności, którą mamy. Mimo iż dla Lipcowej nie jest to pewność absolutna. Zresztą ja widzę, że mój mąż nie szuka okazji i to mi daje tą pewność, którą mam. Nie zaklinam rzeczywistości. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 10:43 triss_merigold6 napisała: > W sensie, że absolutna pewność to tkanie iluzji? no raczej Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:16 Ja. Trudno by mi było żyć w ciągłej niepewności, podejrzliwości, nasłuchiwaniu, sprawdzaniu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:22 ja nie jestem podejrzliwa, ani nie nasluchuje po prostu nie dalabym sobie reki uciac, bo jak juz pisalam: wyzej pracujac jako kelnerka widzialam rooooooozne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:26 To ja bym sobie prędzej za siebie nie dała uciąć Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:26 Tez bylam i jakos nie mam takich wspomnien. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:42 No a ja mam widzialam duzo, w roznych kregach i konfiguracjach co nie znaczy, ze ktos inny ma nie byc pewny na 100% wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:30 pewności rzecz jasna mieć nie mogę ale na 99% by nie skorzystał, mój jest dość specyficzny. co do siebie mam mniej pewności niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:59 Nie jestem pewna ale prawie pewna ze nie (na 100% nie jestem pewna niczego) Myślę że by się powstrzymał - z wielu powodów. Jeśli się mylę to nie chcę o tym wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 09:59 Nie wiem, naprawdę nie wiem. Z jednej strony - wiem jaki system wartości wyznaje (rodzina) i swoje już w życiu przewrócił na plecy, więc nie takie rzeczy mu się przydarzały. Z drugiej strony żremy się teraz na potęgę, patrzeć na siebie nie możemy, może by się skusił na małe zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: ktora jest pewna? 11.07.14, 10:57 Na 100% pewna nie jestem, ale wierzę w niego (a to co innego niż pewność ;p). Gdyby było inaczej nie mogłabym być w związku, bo zdradę traktuję bardzo poważnie i oszalałabym z nieufności. Odpowiedz Link Zgłoś