Dodaj do ulubionych

czy nie da sie nic zrobić

30.08.04, 15:20
z tym podłym podszywaczem ?? mam dość dklaczego nie zablokuja mu konta??
napisałm na forum o forach ale admini maja to w głebokim poważaniu.
co robić?????????????????//
Obserwuj wątek
    • sakada Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 15:30
      Impalo... nawet jak tamto konto jej zablokują - pewnie założy nowe. Pozostaje jedynie olewać i współczuć tej biednej osobie, która nie ma co robić z własnym życiem i czerpie przyjemność z dowalania innym. Ona mi przypomina stare, samotne kobiety, które siedzą w oknie całymi dniami, obserwują i donoszą bezustannie na sąsiadów dzielnicowemu. Musi się wyrzyć. Wyładować własne frustracje i kompleklsy. Szkoda tylko, że anonimowo. Tchórzliwie, skoro nie potrafi powiedzieć w twarz. Także nie przejmuj się. Nie warto.
    • wieczna-gosia Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 16:06
      poprosze was o ewentualne info na priva. rok szkolny za pasem nie chce mi sie
      idioty scigac a poniewaz on sciga was wiec macie wieksza szanse. a ja bede kasu
      kasu robic.
    • impala29 pięknie pięknie 30.08.04, 16:45
      usiłowałm napisac mail do tego podszywacza kliknełam na Impala29 i napsałam
      kilka zdan i co?????????????????list przyszedł na moje konto impala29. mało
      tego ktos włamał sie na moj nr gg i wypisuje do moich znajomych głupoty chyba
      sie zabije
      • marcysia51 Re: pięknie pięknie 30.08.04, 16:50
        Rany,ale ci współczuję.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13847576&a=15278001
        • impala29 dzieki ale 30.08.04, 16:54
          wspołczucie nic nie pomoże ...........chyba pojde po pomoc do kolegów hackerów.
          moze cos poradza pisza do mnie ludzie z jakimis pretensjmi ja nie wiem o co
          chodzi koszmar. a ten podszywacz wypisuje na róznych forach głupoty............
          koszmar
      • alpepe Re: pięknie pięknie 31.08.04, 16:05
        a wbiłaś małe l, czy duże I?
      • mika_p Re: pięknie pięknie 31.08.04, 22:07
        Jeżeli, imapalo przez i, NAPRAWDĘ kliknełaś w nicka lmpali29 przez l, to e-mail
        nie miał prawa do Ciebie dojść. Musiałaś wpisać adres z ręki.
        • impala29 Re: pięknie pięknie 01.09.04, 05:52
          nie rozumiemdlaczego zarzucasz mi klamstwo. kliknełam i doszedł do mnie ale juz
          nie uzywam tego konta. mam dośc przepychanek z tym psychopata
          • mika_p Re: pięknie pięknie 01.09.04, 21:09
            impala29 napisała:

> nie rozumiemdlaczego zarzucasz mi klamstwo. kliknełam i doszedł do mnie ale
            juz nie uzywam tego konta.

NIe zarzucam kłamstwa, tylko wyrażam wątpliwość. A wzraam dlatego, że wiem, że
            samo kliknięcie nie spowoduje, że jakikolwiek e-mail, do
            dowolnietego "kliknietego" w ogóle dojdzie. Empiria, ot co.
    • oluncia Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 17:26
      impala ale przynajmniej na emamie mozesz byc przeciez spokojna, my wiemy, ze
      ty to ty a troll to troll.
      Pozdrawiam i trzymaj sie cieplutkosmile
      • josik11 Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 21:23
        wlasnie oluncia ma racje, my wiemy ze Ty to Ty a to jest najwazniejsze!
    • bea.bea Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 21:25
      musisz uzbroic sie w cierpliwośc......i olewać...zmeczenie materiału napewno
      weźmie góre...
    • dominikams Re: czy nie da sie nic zrobić 31.08.04, 09:57
      Pisałaś, że chciałaś wysłać maila do tej osoby (Impala29) i doszło na Twój
      adres. To pewnie dlatego, że to nie jest Impala przez duże "i", tylko małe "l"
      (el) - wygląda podobnie, a z tego, co wiem, to nie można używac wielkich liter
      w nicku - i tak są traktowane jak małe litery (sprawdziłam wczoraj).

Ale na Twoim miejscu dałabym sobie spokój z pisaniem do tej osoby, wydaje mi
      się, że to niewiele da. Strasznie Ci współczuję. Mam nadzieję, że ten adres
      zostanie wkrótce zablokowany. Najgorzej z tym gg, chyba pozostaje Ci
      wyjaśnianie znajomym, w czym rzecz. Może zmień nicka na gg?

Pozdrawiam,
      • umasumak Re: czy nie da sie nic zrobić 31.08.04, 15:54
        dominikams napisała:

> Pisałaś, że chciałaś wysłać maila do tej osoby (Impala29) i doszło na Twój
        > adres. To pewnie dlatego, że to nie jest Impala przez duże "i", tylko
        małe "l"
        > (el) - wygląda podobnie, a z tego, co wiem, to nie można używac wielkich
        liter
        > w nicku - i tak są traktowane jak małe litery (sprawdziłam wczoraj).
        >
        No tak, tylko, że impala najprawdopodobniej klikała na adres, a nie wpisywała
        go.
    • mib28 Re: czy nie da sie nic zrobić 31.08.04, 16:05
      czesc, bardzo ci wspolczuje bo kiedys bylam w bardzo podobnej sytuacji.
      Niestety nie mozesz zrobic nic. Jesli masz dotyczenia z jakims fanatykiem
      radzilabym ci poprostu zamilknac na jakis czas. Nie pisac postow itd bo tym
      jeszcze bardziej pogarszasz sprawe i ten ktos ma z tego pelna satysfakcje a
      chyba zalezy ci na tym zeby jej nie mial. Nie probuj niczego wyjasniac, to
      prowadzi do niczego. Zycze cierpliwosci.... powodzenia
    • edytkus Re: czy nie da sie nic zrobić 01.09.04, 06:21
      A co z zablokowaniem numeru IP? Zreszta po numerze mozna chyba odnalezc dokladny adres
      delikwenta?
      • wieczna-gosia Re: czy nie da sie nic zrobić 01.09.04, 08:45
        impala w sprawie gg uwazam ze powinnas nadac sprawe adminom gg. ponadto zmienic
        sobie nr i zawiadomic znajomych zeby sobie zablokowali tamten. masz wiadomosci
        od kolesia w archiwum- wyslij to adminom i popros znajomych zeby wyslali ci
        probki jego tworczosci.
        • impala29 Re: czy nie da sie nic zrobić 01.09.04, 08:49
          nadałam sprawe adminom moim znajomi juz blokouja ten numer.wiadomości z
          archiwum? archiwum zapisuje sie na dysku komputera
    • lady_safira Re: czy nie da sie nic zrobić 01.09.04, 13:51
      bujaj sie babusie głupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka