impala29 30.08.04, 15:20 z tym podłym podszywaczem ?? mam dość dklaczego nie zablokuja mu konta?? napisałm na forum o forach ale admini maja to w głebokim poważaniu. co robić?????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sakada Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 15:30 Impalo... nawet jak tamto konto jej zablokują - pewnie założy nowe. Pozostaje jedynie olewać i współczuć tej biednej osobie, która nie ma co robić z własnym życiem i czerpie przyjemność z dowalania innym. Ona mi przypomina stare, samotne kobiety, które siedzą w oknie całymi dniami, obserwują i donoszą bezustannie na sąsiadów dzielnicowemu. Musi się wyrzyć. Wyładować własne frustracje i kompleklsy. Szkoda tylko, że anonimowo. Tchórzliwie, skoro nie potrafi powiedzieć w twarz. Także nie przejmuj się. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 16:06 poprosze was o ewentualne info na priva. rok szkolny za pasem nie chce mi sie idioty scigac a poniewaz on sciga was wiec macie wieksza szanse. a ja bede kasu kasu robic. Odpowiedz Link Zgłoś
impala29 pięknie pięknie 30.08.04, 16:45 usiłowałm napisac mail do tego podszywacza kliknełam na Impala29 i napsałam kilka zdan i co?????????????????list przyszedł na moje konto impala29. mało tego ktos włamał sie na moj nr gg i wypisuje do moich znajomych głupoty chyba sie zabije Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: pięknie pięknie 30.08.04, 16:50 Rany,ale ci współczuję. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13847576&a=15278001 Odpowiedz Link Zgłoś
impala29 dzieki ale 30.08.04, 16:54 wspołczucie nic nie pomoże ...........chyba pojde po pomoc do kolegów hackerów. moze cos poradza pisza do mnie ludzie z jakimis pretensjmi ja nie wiem o co chodzi koszmar. a ten podszywacz wypisuje na róznych forach głupoty............ koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: pięknie pięknie 31.08.04, 22:07 Jeżeli, imapalo przez i, NAPRAWDĘ kliknełaś w nicka lmpali29 przez l, to e-mail nie miał prawa do Ciebie dojść. Musiałaś wpisać adres z ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
impala29 Re: pięknie pięknie 01.09.04, 05:52 nie rozumiemdlaczego zarzucasz mi klamstwo. kliknełam i doszedł do mnie ale juz nie uzywam tego konta. mam dośc przepychanek z tym psychopata Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: pięknie pięknie 01.09.04, 21:09 impala29 napisała: > nie rozumiemdlaczego zarzucasz mi klamstwo. kliknełam i doszedł do mnie ale juz nie uzywam tego konta. NIe zarzucam kłamstwa, tylko wyrażam wątpliwość. A wzraam dlatego, że wiem, że samo kliknięcie nie spowoduje, że jakikolwiek e-mail, do dowolnietego "kliknietego" w ogóle dojdzie. Empiria, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
oluncia Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 17:26 impala ale przynajmniej na emamie mozesz byc przeciez spokojna, my wiemy, ze ty to ty a troll to troll. Pozdrawiam i trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 21:23 wlasnie oluncia ma racje, my wiemy ze Ty to Ty a to jest najwazniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: czy nie da sie nic zrobić 30.08.04, 21:25 musisz uzbroic sie w cierpliwośc......i olewać...zmeczenie materiału napewno weźmie góre... Odpowiedz Link Zgłoś
dominikams Re: czy nie da sie nic zrobić 31.08.04, 09:57 Pisałaś, że chciałaś wysłać maila do tej osoby (Impala29) i doszło na Twój adres. To pewnie dlatego, że to nie jest Impala przez duże "i", tylko małe "l" (el) - wygląda podobnie, a z tego, co wiem, to nie można używac wielkich liter w nicku - i tak są traktowane jak małe litery (sprawdziłam wczoraj). Ale na Twoim miejscu dałabym sobie spokój z pisaniem do tej osoby, wydaje mi się, że to niewiele da. Strasznie Ci współczuję. Mam nadzieję, że ten adres zostanie wkrótce zablokowany. Najgorzej z tym gg, chyba pozostaje Ci wyjaśnianie znajomym, w czym rzecz. Może zmień nicka na gg? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: czy nie da sie nic zrobić 31.08.04, 15:54 dominikams napisała: > Pisałaś, że chciałaś wysłać maila do tej osoby (Impala29) i doszło na Twój > adres. To pewnie dlatego, że to nie jest Impala przez duże "i", tylko małe "l" > (el) - wygląda podobnie, a z tego, co wiem, to nie można używac wielkich liter > w nicku - i tak są traktowane jak małe litery (sprawdziłam wczoraj). > No tak, tylko, że impala najprawdopodobniej klikała na adres, a nie wpisywała go. Odpowiedz Link Zgłoś
mib28 Re: czy nie da sie nic zrobić 31.08.04, 16:05 czesc, bardzo ci wspolczuje bo kiedys bylam w bardzo podobnej sytuacji. Niestety nie mozesz zrobic nic. Jesli masz dotyczenia z jakims fanatykiem radzilabym ci poprostu zamilknac na jakis czas. Nie pisac postow itd bo tym jeszcze bardziej pogarszasz sprawe i ten ktos ma z tego pelna satysfakcje a chyba zalezy ci na tym zeby jej nie mial. Nie probuj niczego wyjasniac, to prowadzi do niczego. Zycze cierpliwosci.... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: czy nie da sie nic zrobić 01.09.04, 06:21 A co z zablokowaniem numeru IP? Zreszta po numerze mozna chyba odnalezc dokladny adres delikwenta? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: czy nie da sie nic zrobić 01.09.04, 08:45 impala w sprawie gg uwazam ze powinnas nadac sprawe adminom gg. ponadto zmienic sobie nr i zawiadomic znajomych zeby sobie zablokowali tamten. masz wiadomosci od kolesia w archiwum- wyslij to adminom i popros znajomych zeby wyslali ci probki jego tworczosci. Odpowiedz Link Zgłoś
impala29 Re: czy nie da sie nic zrobić 01.09.04, 08:49 nadałam sprawe adminom moim znajomi juz blokouja ten numer.wiadomości z archiwum? archiwum zapisuje sie na dysku komputera Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira Re: czy nie da sie nic zrobić 01.09.04, 13:51 bujaj sie babusie głupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś