Dodaj do ulubionych

Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki?

16.09.14, 08:26
?

Np jak morgen cos napisze to zawsze przypominają mi sie zdjecia jej super kota albo jej samej zdjecie przebranej w jakiś egzotyczny strój (?)smile
Mamaemmy kojarzy mi sie zawsze z jakimś oskarżeniem ze w dresie chodziła po sklepie (?) potem niby sie okazało ze to ktos inny w dresie chadzał. I z panem piraniasmile
Riki z przeszczepem włosów i licznymi operacjami chirurgii estetycznej za granicami kraju
Rosa z córkami i kocurami.
Madziulec to wiadomo..
Gazeciarz z Krakowem . Co widze nowy post gazeciarza zastanawiam sie jaka pogoda dzisiaj w Kraku wink
Nick Chipsi zawsze przypomina mi szalone historie szwagra, a jak cos napisze wolta (volta?) to od razu przypominają mi sie jej posty o kurach domowych, ktore namiętnie śledzą premiery oper, sztuk teatralnych itp.
A wam jakie historie zapadły w pamięć?
Wątek jest lightowy, bez dowalania ani wyciągania brudów!
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:29
      > Wątek jest lightowy, bez dowalania ani wyciągania brudów!

Ha, ha! Naiwna.
      • obrus_w_paski Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:48
        Niech żywi nie tracą nadziei!smile
        • cosmetic.wipes A nie mówiłam? 16.09.14, 21:22
          Zrobił się ściek jak ..ujuncertain
          • yenna_m Re: A nie mówiłam? 16.09.14, 21:26
            terapia grupowa nie ściek
    • 18lipcowa3 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:32
      Idę po popcorn.
    • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:32
      Dosia - cycki z Eurowizji
      Riki - je surowe mięso z podłogi
      Suellen - były wtykający liściki w drzwi
      • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:08
        kobiece mięso! wink
        • triss_merigold6 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:16
          Ja zapamiętałam sugestywną frazę o seksie na masce samochodu. big_grin
        • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:28
          Tak, wiem.
    • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:39
      Morgen - stara panna.
      Lipcowa - demotywator.
      Yenna - koty.
      Sadosia -koty i psy.
      Dosia - jajecznica smażona na litrze oleju jako norma w Polsce.
      Antek.cwaniak - środki zapachowe do samochodu z Kalisza.
      Chipsi - szwagier i przyszywana bratanica złodziejka.
      Edelstein - stylistka od tipsów.
      W Krakowie słońce.
      • iwles Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:43

> Morgen - stara panna.

a czemóż to ?
        • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:50
          Tak mi się zakodowało z czasów gdy była jeszcze starą panną (nie tak znowu odległych) i tak zostało.
          Stara zdziwaczała panna z kotem sad I to nie tylko tym na kanapie.
          • iwles Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:05

nie pamiętam tych "odległych" czasów big_grin
      • edelstein Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:52
        Po raz piecsetny gazeta,nie jestem i nie bylam Stylistka od tipsow.Wez sobie to wreszcie zanotuj.
        • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:11
          Pytanie brzmiało z czym kojarzą się forumki, a nie kim są naprawdę (bo w zdecydowanej większości przypadków i tak nie wiadomo).
          • edelstein Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:12
            Ciekawe skojarzenie skoro paznokcie mam wlasnetongue_out
            • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:27
              Stylistka paznokci nie musi mieć koniecznie swoich, byle innym klientko robiła je dobrze.
              • edelstein Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:33
                Tylko,ze ja nie robie innym paznokci.
                • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:45
                  Ale tak mi się kojarzysz, cóż na to poradzę?
                  • edelstein Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:49
                    To znajdzie sobie inne skojarzenie.
    • kura17 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:39
      > jak cos napisze wolta (volta?) to od razu przypominają mi sie jej posty o kurach domowych

dziekuje, ze ktos o mnie pamieta... wink
      • tabakierka2 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 08:44
        chipsi ze szwagrem, który jest niespecjalnie kumaty
    • paul_ina Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:07
      gazeta - z odchudzaniem
      Triss - napisała, że warczy na partnera za 'puste przebiegi' - że idzie do innego pokoju i nie zabiera z pokoju, z którego wyrusza tego, co mógłby zabrać do tamtego pokoju - zapadło mi w pamięć jako najgłupszy pod słońcem powód do warczenia
      Suellen - z Hiszpanią
      runaway83 - z trójką dzieci i zapracowanym mężem
      18lipcowa - że uciekła spod ołtarza a potem mąż ją zdradzał\
      Edelstein - uwielbiana przez swojego chłopa Niemca, rozsądna matka
      morgen - sekretarka
      guderianka - kura domowa
      bei - fajny człowiek
      anaba czy jakoś tak - zjawisko duchowe w długiej kiecy
      • dziennik-niecodziennik Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:27
        > 18lipcowa - że uciekła spod ołtarza a potem mąż ją zdradzał

rly???
        nie znalam Lipca od tej strony, wow!
      • aquella Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:01
        pozwolę sobie skorygować dwa skojarzenia:
        guderianka - sportowa kura domowa
        runaway83 - z trójką dzieci i zapracowanym mężem, bardzo mądra i taktowna kura domowa

• ichi51e Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:16
        Ja tez zapamietalam o anabie ze w spodnicy zawsze.
    • mw144 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:16
      chipsi - historie rodzinnebig_grin
      wielka furia - szalona miłośniczka zwierząt
      edelstein - mądrze mówiwink
      • lauren6 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:23
        edel - katoliczka, wielbicielka Hitlera, hejci wyznawców Islamu. Ją hejcą znajomi z rl, zakladajac tu na forum watki na jej temat.
        • edelstein Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:34
          Czego to mozna sie dowiedziec na forumbig_grin
    • aurita Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:20
      pffff ja to sie ciesze, ze kogos tu jeszcze znam: tzn wiem , ze "nowe" nicki nie sa nowe ale w ogole sie nie orientuje kto gdzie i kiedy i dlaczego (np jaki obrus_w_paski?????)
      rozpoznaje jeszcze rose, gazete, edelstein, verdane.....moze jeszcze kogos ale nie pamietam , a kojarza mi sie z e-matka.
    • serei Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:26
      Morgen stern z rozdziwionym bobrem big_grin ( mistrzostwo świata)
      Chipsi ze szwagrem
      Rosa z wiecznym narzekaniem i szukaniem wszędzie zaczepki
      Mamaemmy z jej słodką białowłosą córeczką
      kocianna z Rosją
      mx3_sp z tandetnymi pytaniami i mnożącymi się postami o niczym
      jola_kotka z niewysłaną paczką ( cóż poradzić)
      pina_colada88 to wciąż dla mnie słoneckowbalerinkach
      18lipcowa z forum uroda na którym mądrzyła się za cztery i zawsze staje mi przed oczami jej twarz ze zdjęcia, które tam wrzuciła ( stare czasy ale wkradło mi się w pamięć tylko to)
      doral2 z bieganiem
      bei z najsympatyczniejszą forumką
      triss z kotami
      gazeta mi płaci z odchudzaniem przez sygnaturkę

• gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:30
        Rosa- tak jak Tobie.
        Kocianna - z kotem z własną kawalerką sad
        Jola-kotka to dla mnie zawsze będzie Jola-Paczka
        Pina-colada - ślepak oferma, którą wszyscy w realu przepędzają i traktują jak piąte koło u wozu.
        Triss - Pańcia w garsonce.
        Mamaemmy - swojak krakowski.
    • dziennik-niecodziennik Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:28
      shellerka juz zawsze bedzie mi sie kojarzyła z seksem analnym za sukienkę. choc w sumie bardzo ją lubilam, to jednak po tym poscie śmiałam się naprawde dłuuuuuugo i zapadł mi w pamięć big_grin
      dosia - skojarzona na zawsze z ambicjonalną obroną honoru Polski na Eurowizji big_grin big_grin big_grin
      jola-kotka - z paczkami big_grin tez juz chyba na zawsze big_grin
      • dziennik-niecodziennik Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:34
        i lola - z przemianą żywieniową i sasiadami big_grin
        • cherry.coke Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:35
          Lola to z rejtanowa obrona parkowania na kopertach smile
          • nanuk24 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 15:18
            i wystawiania smieci na klatke schodowa.
            • gulcia77 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 16:02
              A to nie lola czasem ganiała szefa-obcokrajowca na parter zapalić? Zapamiętam ten wątas na długo big_grin Wyłam ze śmiechu big_grin
              • nanuk24 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 16:04
                Nie, to nie Lolasmile
                • gulcia77 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 16:27
                  To nie pamiętam. Ale ja na forum, choć już 9 lat siedzę, to jednak miewam długie okresy przerwy. Ostatnio to chyba po dobrym pół roku wróciłam. I jest sporo nowych nicków, których nie kojarzę.
              • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 16:26
                gulcia77 napisała:

> A to nie lola czasem ganiała szefa-obcokrajowca na parter zapalić? Zapamiętam t
                > en wątas na długo big_grin Wyłam ze śmiechu big_grin

To był jakiś jednorazowy nick. Na pewno nie Lola.
      • judas1 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:31
        Mam to samo z Shelerką...
    • mag1982 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:31
      Chipsi oczywiście ze szwagrem,
      18lipcowa z córkami, bo ma dwie jak ja i różnica wieku taka sama, tylko moje młodsze,
      Run_away83 z trójką dzieci i super zorganizowaniem, mój ideał,
      Edelstein z seksem trzy razy dziennie
    • triss_merigold6 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:32
      Volta - jej synowie nie będą odprowadzać dziewczyn po randce, bo to niebezpieczne
      Chipsi - świat według szwagra
      Jola-kotka - problem z paczką
      • lucky80 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:38
        Jola - jw, bezkonkurencyjnie
        gazeta - z jej peregrynacjami do Biedry
        edel - niestety, z hejtem wobec muzułmanów, i dwuosobowym autemsmile
        suellen - z teściową Hiszpanką, i w ogóle z Hiszpanią
        run_away - z idealnym życiem z dzieciakami (zazdroszczęsmile
        asia_i_p - z fajną, ciepłą osobą, z malutkim dzieckiem obecnie mi się kojarzy
        olena_s - z fajnym blogiem
        więcej grzechów nie pamiętam...smile
    • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:33
      Gazeta z kradzieżą bułek w Biedronce, biedą
      Morgen z biseksualizmem,
      Joa z emigrantami,
      Nenia z DG i zdjęciami,
      Cherry z Irlandią,
      Yenna za jakąś aferą z rosą chyba,
      Mamaemmy z ciuchlandem gdzie ponoć kupuje szałowe ubrania,
      Sue z mężem Hiszpanem, ślubem, który miał być na plaży,
      Moofka z wiecznie nieobecnym mężem,
      Guderianka z dziećmi i mężem policjantem,
      Nanuk z gotowaniem,
      Lipcowa z BZW, z sikaniem, aferą ze zdjęciem dzieciaka,
      Olena to katar i szkoła córki,
      Triss rozwody i siostra singielka,
      Shell z ciążą nastolatki, blokowaniem przejścia samochodem,
      Angazetka z piłka nożną i popkulturą
      Lola z zostawianiem dziecka samego, ze stawianiem auta na miejscu dla niepełnosprawnych,
      Echtom z Gdynią,
      Edel z sandałami,
      e_r_i_n z odchudzaniem i alimentami,
      zona_mi z synaturkami
      i tak dalej...
      • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:35
        Przepraszam za błędy. Co zauważyłam to Katar z dużej litery i sygnaturki smile
      • echtom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:42
        > Echtom z Gdynią,

Wypraszam sobie - z Gdańskiem tongue_out
        • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:44
          Z Gdańskiek z forum kojarzy mi się tampon.
          • echtom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:07
            Wiedziałam, że ktoś to napisze smile
        • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:54
          Poważnie? smile
          • echtom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:06
            Tak - na południu macie prawo nie rozumieć lokalnych północnych antagonizmów smile
            • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:08
              Teraz mi wytłumacz skąd mi się ta Gdynia wzięła wink
              • echtom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:15
                Z nieznajomości regionu, ale wybaczam smile
                • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:18
                  No ale ja nie wiem gdzie ty mieszkasz smile
      • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:56
        To akurat nie była Biedronka, ale dobra powiem : Carrefour Express.
        I nie była to kradzież, oszukano mnie tam na około 6 zł mimo reklamacji, reklamacji nie uwzględniono (chodziło tradycyjnie o inną cenę na półce i inną przy kasie, tych sytuacji z inną ceną przy kasie było więcej, aż postanowiłam w końcu zareagować). Niestety nie mogłam udowodnić bo wzięłam akurat dwie ostatnie sztuki na półce (miały być wg promocji około 3 zł tańsze na sztuce)
        Wezwano kierownika oczywiście. Kierowniczka (ja stałam już poza linią kas obładowana ciężkimi siatkami bo akurat większe zakupy robiłam) szybko powiedziała, że ona sprawdzi i zanim zdążyłam zareagować (i tak byłam obładowana siatkami więc nie byłabym w stanie pobiec za nią, a poruszała się bardzo szybko) i wróciła mówiąc, że cena była inna tj, wyższa więc nie rozpatrzy reklamacji, w tym czasie mogła spokojnie zmienić cenę na wyższą lub też tak mogło być, że po zabraniu ostatnich dwóch sztuk ktoś inny w między czasie z personelu zmienił już cenę (jako, że ostatnie sztuki z promocji zabrane i nic nie było na półce).
        Carrefour też się wypiął (zadzwoniłam nawet w tej sprawie na ich infolinię) bo stwierdził, że oni nie odpowiadają za Carrefour Express tylko za zwykłe sklepy Carrefour.
        Wkurzyłam się i postanowiłam, że i tak sobie odbiorę to co moje (tj. 6 zł), a że zjedzenie na miejscu bułki najłatwiej chyba ukryć to przychodziłam i każdorazowo zjadłam w trakcie niespiesznych zakupów 1-2 bułki. Do papierowej torebki wkładałam ich więcej by wyglądało, że niby skubię bułkę za którą i tak zapłacę przy kasie.
        Czasami gdy zjadałam dwie przy kasie fałszywie mówiłam, że te dwie co są w torebce i proszę doliczyć jeszcze jedną.
        To była moja forma walki z systemem skoro legalnie (kierowniczka, oficjalna infolinia) nie dało się tej sprawy załatwić. Tyle.
        Odebranie swoich pieniędzy to kradzież?
        • aurita Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:59
          gazeta bulki zzeralas??? przeciez to tuczy!!!!!
          • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:01
            Bez przesady, bułki kupowałam na dwa dni, żeby codziennie nie robić zakupów, więc znowu nie powalająca ilość. A na miejscu zjadałam 1, góra 2 i to "suche" tj. bez masła i wkładki, bez przesady, zwłaszcza że z tych mniejszych - kajzerki.
            • aurita Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:12
              i to na dwoch bulkach dziennie schudlas... gazeta nie zalamuj mnie, nawet trolle musza spojnie produkowac.....
              • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:30
                Sytuacja z bułkami była dobre trzy lata temu, ale teraz Kropka mi to teraz wypomniała, że niby kradłam więc wolałam wyjaśnić, tyle.
                • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:34
                  big_grin
                  • aurita Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:36
                    nie kradlas tylko sie obzeralas..... suspicious
                    • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:58
                      Gdy mniej więcej kwota w bułkach się wyrównała w ogóle zrezygnowałam z tego sklepu. Drogi, bezczelny personel. oszukiwanie z inną ceną przy półce, pomyślałam żeby za każdym razem robić zdjęcia komórką przed wzięciem produktu z promocji, a potem pomyślałam, że szkoda zachodu.Teraz robię zakupy w Biedronce i jeszcze ani razu nie było żadnych hec z inną ceną, co by nie powiedzieć. A jak raz wzięłam kwiatek doniczkowy (był bez doniczki więc myślałam, że taki ma być, zwłaszcza że niska cena) to kasjerka poleciała mi po tę doniczkę (była pewnie gdzieś obok) choć nic nie mówiłam.
                      • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:00
                        Fascynujące...
                        • aurita Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:18
                          urzekla mnie Twoja historia gazeto.... smile)))))
        • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:00
          Tak, tak...
          • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:07
            Tak było. Możesz wierzyć albo nie. Niektórzy oczywiście odpuszczają, ale ze względu na bezczelność kierowniczki postanowiłam nie odpuścić i tyle.
            Legalne środki wyczerpałam jak widzisz.
            Niedawno zabrakło mi około 4 zł w sklepie mięsnym gdzie robiłam zakupy, poprosiłam o odłożenie jednej rzeczy a kasjerka powiedziała, żebym doniosła i tyle.
            Pieniądze doniosłam, podobnie raz w sklepie osiedlowym, a w sumie jestem tam anonimowa (nie płacę kartą).
            Ale jak ktoś mnie dyma to sorry, czemu mam się na to zgadzać? Zwłaszcza duża bogata sieć a nie Pan Henio z mięsnego.
            Jakby Twojemu dziecku ukradli odpowiednik naszych 6 zł i wiedziałabyś kto to (nie biedak) to byś odpuściła?
            • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:10
              No już spokojnie, ja bym trollowi nie wierzyła? Ja? big_grin
    • aknaszilak Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:39
      Rosa - z toksyczną teściową, toksycznawym (no offence, tak go odbieram) mężem, trzema córkami.

Morgen - ze związkiem z kobietą, ale to skojarzenie z laaaat temu i nie wiem czy mi się nie przylepiło do innej osoby.
      • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:44
        Morgen raz to z babą raz z chłopem, kto wie może raz nawet z kotem, takie dziwadło.
        • iwoniaw Kota to ty molestujesz 16.09.14, 09:51
          oraz czynisz mu non stop propozycje matrymonialne pod niemal każdym postem jego właścicielki, więc z czym do ludzi big_grin
          • gazeta_mi_placi Re: Kota to ty molestujesz 16.09.14, 10:00
            Kto by nie chciał kota z własną kawalerką? Pożyje góra 10 lat bo koty żyją krótko, a kawalerka w Warszawie Twoja smile
            • iwoniaw Jakie 10 lat? 16.09.14, 10:02
              To chyba jakieś śmietnikowe bez opieki weterynaryjnej, normalnie karmiony i zadbany kot domowy (ze szczepieniami i leczeniem w razie potrzeby) żyje dziś standardowo ok. 20 lat, nawet jak nie ma na własność kawalerki.
              • 1borgia Re: Jakie 10 lat? 16.09.14, 10:04
                whocares.
                borgia
              • ichi51e Re: Jakie 10 lat? 16.09.14, 12:36
                Albo i dluzej. Znalam laske ktora jeszcze na studiach miala starszego brata-kota...
            • bachir Re: Kota to ty molestujesz 16.09.14, 22:35
              Navet jakby dluzej pozyl, tez bym brala, ta wypowiedz njest przepiekna, Taka krakoski pragmatyzm, jakbym sie udzielala n'a ematce to n'y bylo moja sygnaturka
    • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:49
      Sumire - z Krk, mamy chyba wspólnych znajomych (ale nie pamiętam skąd mam to przekonanie), więc trzeba uważać komu się obrabia dupę suspicious
    • edelstein Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:54
      Mamaemmy z wczesniakami
      Gude z dziecmi i brzuchem
      Ade z Autami terenowymi
      Chipsi z szwagrem
      Morgen z kotami
      Dosia z cyckami
      Moofka z nogami
      Rosa z chorobami
    • aandzia43 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 09:58
      Default - dom z ogrodem, stado psów, stado kotów, mąż kosmita i ciepłe, pełne ciekawych obserwacji, historyjki o zwierzętach
      Echtom - córki, starzy rodzice, nauczycielkowanie na wsi, mieszkanie w kamienicy, koty i literatura. Buddyjski spokój i harmonia.
      Dosia - histeria z.powodu polskich cyckow w telewizji i kilka innych zdumiewających pomysłów. W ogóle źródło zdumień i opadów szczęki.
      Chipsi - szwagier niewyczerpane źródło uciechy.
      Runaway - dużo dzieci i "w ogóle jest cudownie, jest cudownie..."
      Morgen - koncerty rockowe, koty, cotygodniowy test, upodobanie do pań.
      Olena - źródło.ciekawych obserwacji z dalekiego świata.
      Azjaodkuchni - jak.wyżej.
      Andaba - źródło zadziwiających historii z obcego mi mentalnie świata. Poza tym kupa zdrowego rozsądku.
      Kończę wyliczenia i idę do pracy. Dużo jeszcze by pisać trzeba smile
      • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:02
        O ile nie mylę, Default - mąż co sobie nawet zupy nie pogrzeje smile
        • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:04
          Podgrzeje...
    • zona.pilota Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:10
      Przepraszam jeśli kogos urażę lub pomylę nicki, nie jestem tu często,
      No więc skojarzenia mam następującesmile

Rosa , choroby i wypadki w domu, czasami czepialstwo bez powodu
      Riki, apartamenty, opowieści o wycieczkach, potyczki polityczne
      Lipcowa, agresywna ale mądra matka, ma grube włosy
      Edelstein, uprawiająca seks przy dziecku, ciągle zaznaczająca , ze mieszka w Niemczech
      Morgen, ma niechlujnego faceta i mają motor
      Vilez, ataki na kościół
      Dosia, cycki
      mamaemmy, kucharka, kura domowa
      guderianka, spokojna, mama 3 dzieci
      neffi79, ładna, bogata poznanianka, ze znajomościami w półświatku
      marzeka1, z chorobą męża
      krejzimama, odlotowe poglądy, lubi citroeny
      chipsi, kłótnie ze szwagrem
      gazeta, bezrobotny mężczyzna
      kropkacom, monotonne dyskusje, ma cierpliwość

mam nadzieje, że nie pomieszałamwink
    • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:22
      obrus_w_paski napisała:

> Wątek jest lightowy, bez dowalania ani wyciągania brudów!

Hahaha! Ale robić ze mnie zombie po operacjach jako znak rozpoznawczy, to nie jest wyciąganie brudów smile Obejrzałem ostatnio moją 28-letnią Ex na fb w nowej sesji zdjęciowej i to są "liczne operacje estetyczne" w formie modelowej. Do tego chwali się w "lubię to" gdzie to robiła, np. doczepki włosów u Pani, która obsługuje Dodę.

Imho przeszczep pojedynczych włosów metodą FUE albo zmniejszenie cieni pod oczami drogą przeszczepu własnego tłuszczu to są drobiażdżki higieny estetycznej . Do tego działanie subtelne i trzymające całe lata, nie to co chamski botoks, doczepki, sztuczne cyce i inne rzeczy stosowane przez Panie, którym zależy wyłącznie na natychmiastowym efekcie "wow", bez oglądania się co będzie potem. I co te poronione zabiegi spowodują długoterminowo z ich urodą.
      • cosmetic.wipes Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:33
        Riki, kłaki sobie sobie przeszczepiłeś???

Łojesu! Ale porażka big_grin
        • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:35
          a skąd te włosy się przeszczepia? nie znam tematyki a nie chce mi się szperać po googlach
          • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:37
            Płyń, wyobraźnio big_grin
            • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:37
              nie, na pewno nie...big_grin
          • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:45
            Wolę dać się podpuścić i powiedzieć przy okazji coś konstruktywnego niż figurować dla nieznajomych w kategorii Potwora z Loch Ness.

Neffi, Ty tu obracasz się jako kobieta luksusowa , to powinnaś wiedzieć. Z tyłu głowy się bierze, jak ktoś ma tam odpowiednią gęstość. A jak nie ma, jest hardkorowcem (ja nie jestem) i stać go przynajmniej na dr Poswala w Indiach, to dobiera sobie z brody. Włosy można co prawda przeszczepić z całego ciała, ale chodzi o fakturę włosa żeby się nie odróżniał grubością, długością i kierunkiem wzrostu, więc te z twarzy są stosunkowo najlepsze (a i tak daje się je na koronę, a nie na przód).
            • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:56
              nie miałam potrzeby by dogłębnie się interesować tą kwestią
              patrząc na Radosława Majdana nie mam pozytywnej opinii o przeszczepach
              • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:11
                Majdan to pośmiewisko, nie dość że robił to zapewne u jakiegoś polskiego amatora, to jeszcze stosował kompromitujące zaczeski oraz posypywanie włosów nanogenem (taki żel w sprayu, który optycznie powiększa ilość włosów - oczywiście do czasu haha). Dobrze przeszczepy robi zaledwie kilkadziesiąt klinik na świecie.
                • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:17
                  no, rozwiałeś moje obawy, bałam się, że masz coś w stylu Majdana, zdecydowanie wolę, kojarzyć Cie z Riki Martinem z uwagi na nickwink
                  nanogen to chyba puder z mikrowłoskami
                  • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:21
                    Ale Riki Martin to zdeklarowany gej sad

Nanogen to świństwo dla zakompleksieńców, nie wiem co to jest, ale Panowie na forach dla łysych sobie polecają.
                    • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:24
                      Miało być - nie wiem co to dokładnie jest.

Wiem tylko tyle, że to jakoś chytrze powiększa optycznie ilość włosów na głowie. Działa dopóki się nie zmyje wodą, albo forsownie nie spoci (stąd te wpadki Majdana).
                    • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:25
                      Nie no, ty sobie włosy przeszczepiałeś bo nie miałeś kompleksów wink
                      • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:31
                        Nie każdy jest Tellym Savalasem , któremu fryzjer gwiazd zalecił obcięcie się na zero. Niektórym jest dobrze z łysiną, bo uwydatnia to ich męskie rysy, ale innym nie. Wyobrażasz sobie łysą kobietę? Nie mam fizjonomii Szwarcenegera i posiadanie wszystkich włosów działa mi na dużą korzyść.
                        • kropkacom Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:37
                          > Nie mam fizjonomii Szwarcenegera i posiadanie wszystkich włosów działa mi na dużą korzyść.

Skoro tak uważasz smile
                    • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:30
                      spokojnie, przecież mówimy tu o wrażeniach wizualnych
                      no więc jeśli juz mowa o męskich atrapach włosów, to zamiast wszelkich przeszczepów, pudrów i siatek zagęszczających i bobrów na łysinie wolę ogolenie na zero do tego lekki zarost. mniam
                      • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:34
                        Mniam? To wyobraź sobie łysego gościa w typie urody np. tego szmirusa Ivana Komarenko. Też będzie mniam w wersji na łyso?
                        • cosmetic.wipes Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:41
                          Każdy facet będzie wyglądał lepiej bez włosów niż z picznym (w tym wypadku jajecznym) kłakiem nad czołem suspicious

Tak, tak. Wiem, ty jesteś wyjątkiem. Masz na głowie włosy z głowy. Czyli zamiast być seksownym łysolem, jesteś starszym panem z rzadką grzywką.
                          • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:02
                            Cosmetic.wipes, masz rację, tylko że bazujesz na "picznym kłaku" jako efekcie przeszczepu włosów. Takie efekty daje operacja w Polsce, gdzie nie umieją osiągnąć naturalnej gęstości ani przeszczepić znaczącej ilości graftów (mieszków włosowych).

W wiodących klinikach światowych przeszczepia się za jednym zamachem kilka tysięcy graftów (w Polsce rzecz absolutnie niemożliwa) i robi odpowiednią gęstość. Do tego chirurg , który robi tzw. linię z przodu (z włosów, które nie wypadną już nigdy) musi być po trochu artystą, żeby wyglądało to mega naturalnie.

Taki zabieg to co najmniej dwa dni od rana do wieczora, kiedy zajmuje się Tobą sztab ludzi i mozolnie przeszczepia pojedyncze grafty.

Ps. Nie jestem starszym Panem
                            • cosmetic.wipes Riki 17.09.14, 09:56
                              Pod wpływem refleksji, która mię naszła po przeczytaniu tego, jakże lajtowego, wątku chciałabym cię przeprosić za moją zjadliwość i wypowiadanie się na temat, o którym mam nikłe pojęcie.
                              Szacunek za merytoryczne i stabilne emocjonalnie odpowiedzi też wyrażam.

Zdaje się, że staję się nowym, lepszym człowiekiem. Jak, za przeproszeniem, krejzi big_grin
                              • totorotot Re: Riki 17.09.14, 10:01
                                Oj Płatki, Płatki. Wycieto całą dyskusję od 1-8. Żadnej poprawności, merytoryczności ani wypowiadania się na temat tu, na szczęście, nie było wink
                                Jak się śpi to sie traci emocje smile
                                • totorotot Re: Riki 17.09.14, 10:02
                                  Miało być: oj, Chusteczki, Chusteczki big_grin
                                  • guderianka Re: Riki 17.09.14, 10:10
                                    ciach ciach i powstał całkiem nowy wątek wink
                                • cosmetic.wipes Re: Riki 17.09.14, 10:10
                                  Odnoszę się WYŁĄCZNIE do dialogu pomiędzy mną a rikim.

I powiem szczerze, że chociaż lubię dowalanki i rzadko bawię się w wersal, to tu zostały przekroczone granice nawet mojego dobrego smaku. W związku z tym, nie żałuję specjalnie, ze coś mnie ominęło.

Mogą być płatki, mogą być chustki, nawet od kosmetyczek mi sie kiedyś oberwało tongue_out
                                  • totorotot Re: Riki 17.09.14, 10:17
                                    Aaa, chodzi o wypominanie Rikiemu tupeciku?smile To jest zdaje się drażliwy temat u mężczyzn. Ostatnio chciałam koledze przejechać ręką po włosach, bo miał wyrzeźbiony taki fajny czubas, a on zademonstrował mi taniec świętego Wita wink
                                    • riki_i Re: Riki 17.09.14, 10:35
                                      Totorot - rece opadaja i nie tylko.

Pozostale przedmowczynie pozdrawiam wink
                                    • dziennik-niecodziennik Re: Riki 17.09.14, 10:41
                                      a tu mi sie kojarzy scena z początków American Hustle big_grin big_grin big_grin
                                      • totorotot Re: Riki 17.09.14, 10:45
                                        W życiu bym nie wpadła na to, że ktoś będzie sobie irokezem łysinkę maskował big_grinDDDDD
                                        • dziennik-niecodziennik Re: Riki 17.09.14, 11:45
                                          a widzisz! i o to chodzi! big_grin
                              • elle.hivernale Re: Riki 17.09.14, 10:12
                                Można by powiedzieć, że zrobiło ci się łyso.

• elle.hivernale Re: Riki 17.09.14, 10:14
                                  Musiałam.
                                  Też cię riki przepraszam, jeżeli uraziły cię moje suchary.
                                • cosmetic.wipes Re: Riki 17.09.14, 10:17
                                  Bardzo dobrze to ujęłaś big_grin
                        • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:52
                          W większości byłoby mniam, a co jest? znam kilku facetów, wyczyniających cuda by bron boże nie było widać łysiny, włącznie z wiencem wkoło głowy i zaczesaną cienką, długą grzywką na całą glace.
                          Zawsze wygląda to okropnie. łysy, lub krótko ostrzyzony facet w takim wypadku wygląda estetycznie (a czasem bardziej sexy).
                          Ivan ma dość nietypową urode, to nie jest dobry przykład. Brak zarostu na głowie zwykle można uzupełnic odpowiednią "stylizacją" zarostu na twarzy.
                          Zresztą. Nie widziałam cię, nie mogę nic powiedzieć.
                          • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:06
                            No ja swoich zdjęć wklejał nie będę, jeszcze nie oszalałem.

Nie mam aż tak kobiecej urody jak Komarenko, ale uwierz mi na słowo, że z jakimiś większymi ubytkami wyglądałbym gorzej.
                            • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 17.09.14, 11:24
                              na ja juz oszalałam, wszystko przed Tobąbig_grin
                              z doświadczenia - w wielu przypadkach lepiej zyc wyobraźnią.

Wierzę Ci na słowo. Szukaj zatem dobrej kliniki i powodzenia.
                        • dziennik-niecodziennik Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:08
                          uwazam że łysy Ivan i tak byłby lepszy niż zaczesany.
                          Agassi ma podobną urodę, swego czasu przeszedł z długich piór na łysą glace i też był MNIAM. Bolton, Damon, kurcze, chocby Rozmus - to wszystko typy z urodą nie-twardzielowatą, a z łysiną o wiele lepiej niż z wlosami
                          mi sie łysa głowa kojarzy seksownie i męsko. nie wiem czemu mężczyzni tak sie tego boją.
                          lysa kobieta - o, to jest dopiero dramat...
                          • dziennik-niecodziennik Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:10
                            ale moze ja jestem zwichrowana, mam łysego ojca, łysego męża... big_grin
                            • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:14
                              mój jeszcze nie ale jego ojciec tak, dopiero niedawno zaczął się strzyc jak człowiek, wcześniej nosił gruby wieniec ze zwiewnym lokiem na czubku,
                              więc ja się szykuję, ale juz wiem co robićwink
                            • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:25
                              dziennik-niecodziennik napisała:

> ale moze ja jestem zwichrowana, mam łysego ojca, łysego męża... big_grin
                              >

O! To tak jak ja! big_grin
      • cherry.coke Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:35
        Ale sie dales modelowo podpuscic big_grin
      • aurita Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:38
        to riki jest facetem??????????????????????????????????????????????? lo matko, ja sie musze jeszcze z ematki doszkolic...
        • gazeta_mi_placi Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:53
          Nie wiadomo, może równie dobrze być kobietą.
          • aurita Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:18
            To tak jak ty gazeto tongue_out
      • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:45
        Zaraz tam zombie.
        Bardziej późny Połomski.
        • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:47
          Połomski ma od wieków tandetną perukę, przywaliłaś jak ślepy w płot.
          • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:52
            Ależ wiem, stąd skojarzenie. Obaj cierpicie z powodu owłosienia. On ma tupecik, a ty łoniaki na głowie.
            • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:53
              O, fajnie, już mi się nie będziesz kojarzył z mięsem big_grin
            • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:54
              Wyczuwam trupi jad, więc zakończę z Tobą dyskusję. Całuski
              • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 10:57
                Ooj, riiiki, nie strzelaj focha.
                Całuski back! kiss
    • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 11:35
      Gazeciarz - kłamca bezpłciowy, na pewno nie kobieta (raczej coś w stylu Rafalali), zna wszystkich i tym wszystkim znajomym wszystko się przytrafia, poza tym krętacz, który wmawia nieprawdę innym, tylko dlatego, żeby pasowało to do jego teorii. I ma problemy z podstawowym liczeniem. Nienawidzi emigrantów, młodych matek z wózkami, małych dzieci, kobiet w ciąży.
      Morgen - kiedyś źle, teraz znacznie lepiej, plus chłop plus motor i koty.
      Triss - podwójna rozwódka z dwójką dzieci i chłopem alkoholikiem, posiadająca dacię, cierpliwego ojca, siostrę starą pannę, zapędy faszystowsko - hitlerowskie, szczególnie w wypisywanych tu poglądach (jednak inteligencji i wiedzy nie można jej odmówić) oraz te jej słynne "puste przebiegi" (zaczęłam wymagać od mojego męża, żeby przestał mieć puste przebiegi i muszę przyznać, że całkiem dobrze się ten pomysł wdrożył wink)
      Edel - pyskata, pozująca na bogatą, ubiera się tylko w markowe ciuchy, czasem nawet rozsądnie potrafi pisać, dopóki jej T9 w drogę nie wejdzie.
      Jola - kotka - ewidentnie z paczkami, ale to ciągłe wyrzygiwanie jej tych paczek jest już tak nudne, że panie, które cały czas biegają za Jolką i jej dokuczają, mam wrażenie, że dojrzałość ich pozostała na poziomie ameby suspicious
      O rikim nie wiedziałam, że ma takie zapędy do odmładzania, ale zapamiętam wink Poza tym facet kojarzy mi się przede wszystkim z inteligencją i ciętym językiem, czasem aż za bardzo ciętym.
      Chipsi i jej szwagier - pozostanie tak na zawsze.
      Najma, przyznaję to z niechęcią, ale przyznać muszę - z niechęcią do wszystkiego co polskie i dobrą znajomością realiów w UK.
      Suellen pod kocem, choć teraz na kocu w Hiszpanii, z mężem, którego chyba niektóre forumki jej zazdroszczą, bo ciągle jej wmawiają, jak to ona ma z nim źle wink
      Lola - damessa parkująca na kopertach dla inwalidów i kłócąca się zajadle o warzywa i owoce wink
      Licpowa - nie dość, że ciągle sika, to jest gruba, a jej słynna uroda jest tylko na forum, no i, oczywiście, afera z demotem z jej dzieckiem, laptopem pod pachę i wycieczką na policję. Potem zniknęła nagle, pozostawiając wszystkich w nieświadomości, co z tym lapkiem na tej policji wskórała big_grin
      Dośka - ta jak już coś napisze, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać, rozhisteryzowana specjalistka od wszystkiego i do niczego.
      Guderianka, to IMHO rozsądna, sportowa mama, bardzo dbająca o swoje dzieci.
      Aneta - skarpeta - czasem nawet potrafi być miła. Ponieważ jest w dwupaku, to pewnie tak się dzieje z tego powodu.
      Bei - wydaje się być ciepłą i miłą osobą, zawsze stara się odpowiadać bardzo grzecznie i na pewno ma w sobie sporo empatii.
      Runaway83 - trzech chłopaczków, zorganizowane życie rodzinne na nowej ziemi wink
      Kocianna - ewidentnie Rosja smile
      Olena - bardzo żałuję, że się nie udziela na forum, bo zawsze mądrze pisała i do tego ciekawie, jej blog jest kopalnią wiedzy o Katarze.
      Azja_od_kuchni - jw. Zresztą te trzy ostatnie nicki wydają mi się być nie tylko mądrymi, ale i bardzo sympatycznymi osobami.
      Mamaemmy z Emmą oczywiście, czytaniem książek, niebanalną urodą i fajnym charakterem.
      Joa66 - z manipulowaniem cudzych wypowiedzi tylko i wyłącznie w celu, aby sprowadzić dyskusję na jej wygodne tory, szczególnie gdy nie ma żadnych argumentów. No i ofkros - ma obsesję na punkcie emigrantów.
      Kropka - specjalistka do doprowadzania dyskusji do absurdu, co uważam za zaletę, żeby nie było smile
      Andaba z dużą ilością dzieci i mądrymi wypowiedziami.
      Plater - z katechizmem w małym palcu.
      Andzia43 - z seksem, a raczej jego brakiem. No i kiedyś się skłóciłyśmy, ale nie pamiętam zupełnie o co.
      Verdana - moja ulubiona czcionka, poza tym mądra kobieta, choć czasem ma zupełnie odmienny punkt widzenia od mojego, co powoduje, że zmienia mi się optyka, a to jest rzadkość w moim przypadku.
      Bi_scotti - z Kanadą, Solidarnością, ulotkami, trójką dzieci i angielskimi (doprowadzającymi do furii niektóre forumki) wtrętami big_grin
      Cherry_coke z Irlandią i spokojnym tonem wypowiedzi. Oczy przecierałam ze zdumienia, gdy czytałam wobec niej zarzuty, że narzuca swoje zdanie innym i jest nieprzyjemna dla swoich interlokutorów.
      Neffi79 z pozerką i robieniem wrażenia. Nie zawsze dobrego.

O moich psychofankach wspominać nie będę, bo jeszcze się niepotrzebnie podniecą wink
      • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:17
        nie zrozumiałaś idei wątku, nie chodziło o wyliczankę cech tylko o konkretne sytuacje.
        Np. Rosapulchra - wąż od odkurzacza atakujący jej nogę na schodach (dobrze pamiętam?)
        • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:20
          Źle. To był kabel, nie wąż. Trudno się zaplątać w węża od odkurzacza, w kabel zdecydowanie łatwiej.
          Napisałam, z czym mi się kojarzą forumki, większość w tym wątku napisała podobnie, więc zanim się weźmiesz za pouczanie, to wróć do wątku i przeczytaj wszystkie wypowiedzi, tak? suspicious Poza tym EOT. Wyjątkowo nie lubię z tobą rozmawiać, bo zupełnie nie umiesz czytać.
          • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:27
            wąz czy kabel, jeden pies
            nie powinnas patrzeć na to co piszą inni tylko na sens pytania. pozdrawiam.
        • 18lipcowa3 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 14:05
          rosa nie zrozumiała, rosa skorzystała z okazji i pokazała jak bardzo nienawidzi ludzi.
      • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 12:24
        To ja się dopiszę do wyliczanki Rosy, bo wymieniła najwięcej osób. W tej samej kolejności, tylko z nią na początku wink Wiele osób pominąłem, bo wiem o nich za mało, kilka na końcu dopisałem.

Rosa - ciepła osoba z niewielką nadwagą (?), multum interesujących przeżyć emigracyjnych i wszelakich, za dużo czasu spędzająca w necie i wypowiadająca się zbyt często, tzn. nie zawsze z wartą przeczytania zawartością merytoryczną postów. Na pewno kupiłbym od niej używany samochód wink
        Gazeta - trudno powiedzieć, kilka osób, w tym jeden facet. Umie korzystać z wyszukiwarki postów i ma niezłą pamięć. Niebezpieczny, gdy kogoś nie lubi, bo wyciągnie wszystko. W poglądach często zdroworozsądkowy, potrafi przekuć balon fałszywej egzaltacji, politycznej poprawności i samouwielbienia.
        Morgen - w stanie singielki nie do zniesienia, sparowana całkiem do wytrzymania. Bardzo inteligentna, ale z tendencjami wyżywania się na otoczeniu.
        Triss - mój numer 1 na forum jeśli chodzi o przymioty intelektualne. Marnuje się w pracy kilkanaście pięter poniżej swoich możliwości oraz w życiu rodzinnym, które jednak sprawia jej satysfakcję (zapewne działa tu stymulująco przykład siostry wink ). Często się zastanawiam co by było, gdybym kiedyś spotkał biorącą mnie erotycznie kobietę z takim poziomem intelektu. Obawiam się, że jednak byśmy się pozabijali, zwłaszcza, że żadna ściema po obu stronach w jakiejkolwiek życiowej kwestii by tu nie przeszła.
        Edelstein - typowa postać z niemieckiej aspirującej klasy średniej z trupami w szafie. U Edel te trupy to przede wszystkim jej polskie pochodzenie , a także nuworyszowskie środowisko (właścicielki domów publicznych w DE itp.). Nudzi się i stąd nadmiarowo przebywa na polskim forów. Ma u mnie minus jak Rów Mariański za to, że pozwoliła dziecku na nieznajomość języka polskiego.
        Kocianna - dobry blog o współczesnej Rosji i niezrozumiały powrót do Polski do ewidentnie zdechłego małżeństwa. Ma stanowczo zbyt dobre mniemanie o warszawskich słoikach, na którą to kategorię zbiorczo projektuje klony samej siebie, co jest błędem logicznym u podstaw, jako, że sama wyrasta grubo ponad przeciętność. Podobno ma lekki ChAD, ale ja tego nie widzę.
        Olena - wybitnie drażniąca osoba. Siedzi za mężową kasę w Katarze i się mądrzy w złotej klatce, w oderwaniu do wszelkich realiów. Podejście kochającej cały świat Marii Antoniny , udzielającej porad w stylu "nie macie chleba, to jedzcie ciastka".
        Bi_scotti - znak rozpoznawczy kaleczony język polski z Jackowa rodem, choć to Kanada. Czytam chętnie, choć to już nie moja półka odbioru świata (dorosłe dzieci)
        Neffi79 - zalinkowała kiedyś jakiś wypasiony samochód w skórzanej tapicerce jako własne auto i chyba jej zdjęcia jakaś 'życzliwa' też podrzuciła. Jeśli ta kreacja jest prawdziwa , to niewątpliwie ładna kobieta.
        Jan.kran - ścięliśmy się ostatnio, bo mnie spostponowała bez argumentów. Niewątpliwie bardzo dzielna osoba, dużo osiągnęła jako samotna matka z kłodami rzucanymi przez życie. Cierpi często na jałowy słowotok oraz nadmierny zachwyt nad progeniturą.
        Shellerka - często pieprzyła bez sensu, ale wprowadzała sporo życia na forum
        Vilez/nabakier - lewicowa fanatyczka, betonowe poglądy i dyskusje w stylu obrony postawionej przez siebie tezy za wszelką cenę. Jedna z najbardziej denerwujących mnie osób.
        Volta2 - postać z kręgu fascynującej mnie kategorii żon ekspatów. Będąc w Baku aspirowała do stylu życia Nowych Ruskich, po powrocie do rodzinnego Legionowa błyskawicznie znormalniała. Nie ukrywam, że moją uwagę przyciągała w tej pierwszej postaci, choć było to tzw. "wkurzające przyciąganie".
        • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 13:00
          riki_i napisał:
          >chyba jej zdjęcia jakaś 'życzliwa' też podrzuciła. Jeśli ta kre

2 razy wrzucano moje zdjęcia (moze wiecej, nie wiem), całkiem niedawno jedna niezrównowazona osóbka zrobiła to, mysląc, że wyrządziła mi straszną krzywde (marnie wycięte moje zdjecie ze strony internetowej mej firmy), chyba ktoś kliknął w kosz wiec moderacja usunęła, no wiec by udowodnić, że krzywdą to dla mnie było, sama umieściłam zdjecia w mojej galerii.
          • zielonakrufka88 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 16:43
            ej ale jedno trzeba Ci przyznać, ty jesteś po prostu bardzo ładna. I choćby sie tu jakieś forumowe anonimowe pieknosci dwoily i troiły jakie to one są piekne to i tak nikt im nie uwierzy bo same nie mają jakoś odwagi pokazac fejsa smile
            • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 17:25
              zielonakrufka88 napisała:

> ej ale jedno trzeba Ci przyznać, ty jesteś po prostu bardzo ładna. I choćby sie
              > tu jakieś forumowe anonimowe pieknosci dwoily i troiły jakie to one są piekne
              > to i tak nikt im nie uwierzy bo same nie mają jakoś odwagi pokazac fejsa smile

Wypraszam sobie suspicious Mój face został obejrzany z każdej strony. Swoje własne zdjęcia, również te, na których byłam ciężko chora i bardzo źle wyglądałam, osobiście wstawiałam na forum. Ja nie mam nic do ukrycia, to raz, dwa, ani tym bardziej nie mam się czego wstydzić w kwestii mojego wyglądu.
              • zielonakrufka88 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 17:36
                Wybacz. Ciebie nie widziałam ani nie szukałam więc Twojej urody komntowac nie będę smile Ktoś tu wspominał o zdejciach neffi wiec sobie na profilu podejrzałam - no ładna babeczka po prostu. A jakoś nie zuważyłam żeby piała na parwo i lewo o swojje urodzie w przeciwienstwie do tak zwaych "anonimowych piekności" w stylu lipcowajakaśtam
                • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 17:43
                  No ładna, ładna, ale zupełnie nie w moim typie, a ponieważ w swoim czasie się kłamliwie wypowiadała na mój temat, to kiedyś się wyzłośliwiłam na temat jej urody. Wynikało to przede wszystkim z braku sympatii do niej. Ostatnio się uspokoiła, więc i moje antypatia opadła znacznie.
                  • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 18:26
                    rosapulchra-0 napisała:

>ale zupełnie nie w moim typie, Wynikało to przede wszystkim z braku sympatii do niej.

Rosapulchro, naprawdę rzadko rozmyslam o tutejszych losach po wyłaczeniu forum ale o tobie ostatnio myslałam wieczorem w łóżkutongue_out
                    Jak mozna skontaktować się z tobą prywatnie? Mam pytanie.
                    • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 18:54
                      rosapulchra-0@gazeta.pl

Zapraszam.
                • ichi51e Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 17:59
                  No ja rowniez obejrzalam i z zawiscia musze przyznac ze sliczna. Jesli 79 to roku urodzenia to swietnie sie trzyma i nie dziwie sie ze o dowod prosza.
                  • yenna_m Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 18:01
                    przepiękna dziewczyna, fakt smile
                    miło się ogląda fotki

ale charakterologicznie jakoś wkładam na półkę obok edel i lipcowej, zupełnie nie wiem, dlaczego wink
                    • elle.hivernale Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 18:08
                      Forum patrzy na zdjęcia neffi
                      https://24.media.tumblr.com/05d8825c6a178ca909eeed84c4ef8e64/tumblr_mtgx5lePEC1qkthcwo1_500.gif

Neffi, obracaj zdjęcia, bo postrzału można dostać.
                    • rhysmeyers22 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 19:13
                      no fakt to chyba kuriozum na tym forum wygladac w miare ale te peany chyba z deka na wyrost lol .jak na 35 lat ,porownujac przecietna pania w tym wieku ,no to spoko tongue_out coz de gustibus tongue_out
                      • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 19:29
                        Czepiasz się typowo po babsku tongue_out Nie mój typ, ale jest b. ładna.
                        • rhysmeyers22 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 19:55
                          nie czepiam się smile jestem 13 lat mlodsza i sory ale to typ solariowo-botoksowy,bez urazy smile mam inne standarty piekna wink
                          • miss_fahrenheit Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:08
                            StandarDy

Sądząc po zdjęciach na Twoim profilu - nie sądzę, że masz inne standardy. Chyba, że nie dotyczą Ciebie. Bez urazy.
                            • rhysmeyers22 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:30
                              czesc neffi big_grin zapedy nauczycielskie realizuj gdzie indziej smile po drugie primo chyba nie ogarniasz klimatow solariowo botoksowych wiec wybaczam ten mierny atak.po trzecie pokaz swoja facjate ze tak pojade klasyka wink eot bo wiem co będzie później ,szkoda popcornu w każdym razie
                              • miss_fahrenheit Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:42
                                rhysmeyers22 napisała:

> czesc neffi big_grin

Nie jestem Neffi, co dostrzegłabyś z łatwością, gdybyś była nieco uważniejsza.

> zapedy nauczycielskie realizuj gdzie indziej smile po drugie primo

Albo "po drugie", albo "secundo". "Primo" oznacza "po pierwsze".

> chyba nie ogarniasz klimatow solariowo botoksowych

Rzeczywiście, nie ogarniam tych "klimatów". Jakoś mnie ten fakt nie martwi.

> wiec wybaczam ten mierny at
                                > ak.po trzecie pokaz swoja facjate ze tak pojade klasyka wink

Chodzi Ci o Neffi (zarzuciłaś mi, że jestem nią)? Przecież pokazała. Czy o mnie (zdecyduj się)? Nie zamierzam. Jeśli to sprawi Ci satysfakcję, uważam, że jesteś znacznie ładniejsza, choć marnujesz swój potencjał idąc w "takie klimaty". Kwestia gustu.

> eot bo wiem co będzi
                                > e później ,szkoda popcornu w każdym razie

StandarD smile
                                • rhysmeyers22 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 21:16
                                  po pierwsze primo to taki zart i po drugie primo tez. serio fajna mini jatka ale może niech już pozostanie na tym ze każdy jest piękny i co tam jeszcze kto chce,dowolnie wstawic
                          • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:18
                            ja nigdy nie stawiam niepodważalnej oceny tylko ze zdjęcia, bo widziałem już naprawdę duuuużo, a i pracowałem kiedyś w instytucji, która udanie przekłamywała rzeczywistość.

ale nie rozmawiamy tu o standardach piękna, na Boga!

nie jest rozmowa na poziomie "czy mnie się podoba", tylko "czy jest ładna"

typ solariowo-botoksowy, jak byłaś łaskawa określić, też może mieć ładne rysy twarzy i być obiektywnie ładny w danej stylistyce

ponadto odnosisz zdaje się jej urodę do swojej, co choćby z racji tych 13 lat różnicy jest w ogóle nieuprawnione

Btw ja widziałem w życiu b. piękne kobiety, które rozpadały się w wieku 27-28 lat. Więc tym bardziej szacunek, jeśli ma 35 , zdjęcia są aktualne i faktycznie tak wygląda. EOT
                            • yenna_m Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:21
                              poza tym, imho, można być zjawiskowo pięknym i mieć parszywą, zupełnie niemagnetyzującą osobowość i być kobietą nieatraktycją fizycznie, za to o osobowości tak urokliwej i tak haryzmatycznej, że aż totalnie elektryzującej płeć przeciwną tongue_out
                            • rhysmeyers22 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:34
                              eeeh bog bron zebym się porownywala tongue_out niech każdy trzyma się swojej ligi big_grin i czy ja ja obrazam ,mój boze.jak na 35 lat,jest okay serio.a przeklamywac hahha po cholerę ,fotoszopa nie uswiadcze bo i po co.eeeeeeeeeeeeeot jak najbardziej
              • madzioreck Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 18:22
                Gdzie te wszystkie zdjęciowe wątki, kurdę no... jestem na forumie od lat i ominęła mnie i Lipcowa, i Ty, i tyle innych, kojarzę tylko szyszunię i neffi, i finito, jeśli chodzi o ematki wink
                • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 18:53
                  madzioreck napisała:

> Gdzie te wszystkie zdjęciowe wątki, kurdę no... jestem na forumie od lat i omin
                  > ęła mnie i Lipcowa, i Ty, i tyle innych, kojarzę tylko szyszunię i neffi, i fin
                  > ito, jeśli chodzi o ematki wink

Nie widzę problemu, choć wiem, że zaraz posypią się miażdżące krytyczne opinie na temat mojego wyglądu, ale proszę uprzejmie - masz i podziwiaj big_grin
                  imageshack.com/i/pdXPZ0Atj
                  imageshack.com/i/f0ynwEWKj
                  A tu jestem bez makijażu:
                  imageshack.com/i/f0Ph4GrAj
                  • yenna_m Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 18:54
                    jakies aktualne fotki a nie te sprzed 5 lat? big_grin bo kilka lat temu je widzialam
                  • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 19:25
                    Rosa wyluzuj, popełniasz wielki błąd (zresztą neffi79 podobnie). Odkrywając się do korzenia stawiasz się w sytuacji tarczy strzelniczej. Ty jesteś całkowicie obnażona, za to wszyscy inni mogą anonimowo strzelać zza węgła. Neffi umieszczając pierwotnie na profilu zdjęcie ze strony swojej firmy nie wiem czy miała świadomość o usłudze google grafika "szukanie obrazem".

Takie działania to nie jest żadna odwaga i bezkompromisowość, tylko naiwna nieroztropność. Nie chodzi tylko o psychofanów/psychofanki, ale i o chęć skutecznego przykopania komuś w realu, która cechuje wielu rodaków. Imho na forum trzeba być bardziej avatarem niż Janem Kowalskim z ulicy Marszałkowskiej 154 m 2 w Warszawie. smile
                    • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 19:33
                      Riki, masz rację. Pracuję nad moimi emocjami, zarówno na terapii, jak i dzięki lekom, ale uwierz - te kłamstwa, które teraz wypisuje ta osoba na mój temat są tak obrzydliwe, że naprawdę ciężko mi nie reagować. Ja bardzo wielu rzeczy nie pisałam na forum, ale jej zdrada (bo jak to nazwać inaczej?) dotknęła osobiście moje dzieci, a to jest niewybaczalne. Mam nadzieję, że się ze mną zgodzisz. Ja jestem w stanie znieść naprawdę wiele, ale te kłamstwa.. nie ma słów..
                      • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 19:36
                        Rosa, ale swoim jakimkolwiek tekstem dorzucasz tylko drew do ognia. Zarówno Ty, jak i Yenna jesteście osobami, które lubią mieć ostatnie słowo. Jeżeli któraś z Was jednostronnie nie przerwie tej rąbanki, to wywalicie wątek na 1000 postów, ale nikomu od tego nie zrobi się lepiej. Za to Wam wprost przeciwnie.
                    • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 19:43
                      eee tam, przesadzasz. Uważam, ze większą krzywdę robią sobie ludzie istniejąc na FB i innych tego typu tworach.
                      Moje dwa zdjęcia i lakoniczne wypowiedzi w sferze osobistej , to przy tym nic.
                      • riki_i Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 19:49
                        Aktywność na FB, lista znajomych, a zwłaszcza lajkowanie dają kosmiczną wiedzę o danym człowieku. Niestety, odkąd ujawniono rejestry gospodarcze, również prowadząc biznesy człowiek jest odsłonięty prawie do korzenia (rozmaite krs online i ich komercyjne klony). Nie byłbym taki hop do przodu, wiedząc że mam psychofankę z bezpośredniego rejonu swojego zamieszkania (ta Pani zdaje się zarzucała ci różne niefajne grzeszki i waliła określeniami powszechnie uznawanymi za obraźliwe). Warto pamiętać, że homo homini lupus est i imho nie dawać żeru złym ludziom.
                        • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:32
                          generalnie masz rację riki
                          jestem ciekawa czy masz konto na FB i czy jest ono od zawsze prywatne
                  • ichi51e Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 20:37
                    Dobrze by ci bylo jakbys sie ogolila. Masz szlachetna twarz. Mega wygoda - jak ktos zalozy watek o b krotkich wlosach to moge swoja wpadke opusac wink
                    • kariwitch00 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 17.09.14, 07:34
                      Jeśli oceniajac urodę bazujecie jedynie na zdjeciach w profilu to smiech na sali big_grin dobre podrasowane swiatlem zdjecia z profilu zrobionej babki to jeszcze nie uroda , chyba że o czyms nie wiem i są gdzies w necie normalne zdjecia z wakacji to przepraszambig_grin
                      • kariwitch00 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 17.09.14, 07:38
                        normalne i en face, bez dzibków z profilu, zrobienie pominę pomoze dziś każdej przecietnej kobiecie wejsc w pułap ładna.Generalnie ocena urody ze zdjecia przy dzisiejszych mozliwosciach jest bez sensu, sama znam srednie panie które udają z dobrym skutkiem miss na FB.
                        • ichi51e Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 17.09.14, 08:52
                          No fakt ze w tych profilowych to 40% filtry 40% make up i 20% czlowieka big_grin
            • neffi79 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 18:12
              moja skromność nie pozwala nawet dziękować za komplementwink
    • niktmadry Jestem załamana 16.09.14, 12:08
      Tyle godzin spędzonych na ematce i nikt mnie nie zauważył....no ale nic to...

Ja nie mam swoich własnych skojarzeń co do konkretnych nicków ale ogólnie to forum kojarzy mi się często z panią Bukiet (nie pamiętam tytułu - tą od Powolniaka) choc jest kilka nicków całkiem rozsądnie piszących.
      • rosapulchra-0 Re: Jestem załamana 16.09.14, 12:22
        To ja ci napiszę - kojarzysz mi się ze spaniem w salonie wink
        A Bukietowych to na tym forum jest na pęczki, rozsądnych nicków można na palcach jednej ręki policzyć.
        • niktmadry Re: Jestem załamana 16.09.14, 12:26
          Dzięki Rosa. Jeszcze nie sypiam w salonie ale rozważam to. Dzieci rosną - szkoda mi oddać jednej z nich własną sypialnię ale i szkoda mi by miały mieć jako nastolatki wspólny pokój.
          A co do bukietowych - no właśnie tyle ich tutaj, że w tamtym wątku nawet nie napisałam do końca o co mi chodzi.
      • ichi51e Re: Jestem załamana 16.09.14, 12:48
        To bylo Bucket (i ona sie zawsze czepiala ze wymawia die 'Bouquet')
        • niktmadry Re: Jestem załamana 16.09.14, 12:53
          No tak. Teraz dodatkowo będziecie mnie kojarzyć z osobą, która nawet pisać poprawnie nie potrafi. Już przypomniałam sobie tytuł "Co ludzie powiedzą" .
          • ponis1990 Re: Jestem załamana 16.09.14, 13:03
            Shellerka - sławetne odejście na forum.
            Jola-Kotka- Jola paczka.
            Morgen_stern - ze Śląskiem tyz chyba wiy co to je hasioksmile
            Olena_s - zawsze ma coś fajnego do powiedzenia.
            Kubek_w_kropki - ze świętami bożonarodzeniowymi.
            Madziulec- z jej autystycznym synem, który na potrzeby kolonii nie ma autyzmu.
            Mama_Wojtuska79 - z forum Wcześniaki.
            Verdana - z nauczycielstwemwink
            Rosapulchra - z odkurzaczem i zakrzepem na nodze.
            Edelstein - z Deustchalndami.
            Bi_scotti - z makaronizmamismile
            Gazeta_mi_płaci - też Kraków staje mi przed oczami.
            Lipcowa - że jest najpiękniejsza, i jej dzieci też.
            Trss_Merigold6 - kobieca.
            Inguszetia_2006 - z rozładowywaniem atmosferysmile
            Ich1e czy jakoś tak, przepraszam może za nie te literki - za największą bodaj ilość postów w zeszłym roku.
            • yenna_m Re: Jestem załamana 16.09.14, 15:16
              shellerka - zdecydowanie odejście
              verdana - koty, profesura, dyskletyczne dzieci oraz afera o to, że jest jak Trójca Święta - w trzech osobach. Uwielbiam.
              olena - bardzo lubię, fajny blog i bardzo ciekawe opowieści ze świata
              to samo z azją
              madziulec - kojarzy mi się jeszcze z blogosfery, gdzieś z okolic 2002 roku. Tu - z wakacjami dziecka (i z szumek okołowakacyjnym wokół ojca i biura podróży). Autyzm, refluks, tragedia rodzinna, tv.
              rosa - coż. Długo by pisać. Generalnie z opowieściami na temat rodziny. Osoba głęboko nieszczęśliwa, żyjąca w toksycznym związku, mająca kłopoty z wąrtobą i mimo to jedząca nieustannie jajecznicę na śniadanie wink
              edelstein - Klaudyna w sensie wink Z bardzo konkrowersyjnymi poglądami
              alineczka - z marzeniem o małym białym domku na zadupiu
              lipcowa - z nienawidzącą dzieci pannicą (w okresie przeddzieciowym). A potem - z demotem.
              gazeta - ze widziałem(am) że ... zrobiłem(am) . Poza tym Kraków i Nasza szkapa. Masa bzdurnych suwaczków. Osoba nienawidząca innych ludzi i zwierząt. W kilku osobach wink
              triss_merogold6 - szwagierka, mąż, dzieci, praca na uczelni potem w budżetówce. Mocna osobowość. Diablo inteligentna. Wkurza mnie czasami, ale bardzo lubię czytać (zwykle przelatuję wzrokiem po wątku, triss czytuję zawsze, bo ma coś ciekawego do napisania, nawet, jeśli się z nią nie zgadzam, to warto zapoznać się z jej zdaniem).
              inguszetia - z "pozdrawiam. Inguszetia" wink
              ichi - z nadtfurczością na forum wink
              adellante - z aureolką. Ukradł mi, ale dawno nie widziałam na forum. Szkoda. Pomimo, że nie lubi bab, to ja go lubię tongue_out
              morgen - z biseksualizmem, bezkompromisowością, inteligencją i kotem idealnie wpasowanym w pudełko wink
              jola-paczka: z implantami zębowymi wink
              lisciasty - cudne opowieści o hodowli dzieci
              wyznawyczyni_czerwia - z nadreaktywnością emocjonalną
              tak samo jak dosia - szuka dziury w całym, histeryczka
              lola - problemy paniusi z tyłka, brzydko mówiąc. A to koperta, a to insze sąsiady albo takie tam.
              bi_scoti - z makaronizmami. Nie lubię czytać, więc opowieści nie kojarzę, bo nie daję rady przebrnąć przez post tongue_out
              nenia - uwielbiam. Kociara.
              andzia - ze zdrowym rozsądkiem
              sadosia - mamy wspólnego męża, wspólne dzieci i pso-koty tongue_out
              vilez - skrajne lewactwo, dla mnie nie do przejścia
              krejzi - z postami n/t polityki
              zona_mi - autorka
              aneta-skarpeta z robótkami ręcznymi. Zarąbistymi.
              • moofka Re: Jestem załamana 16.09.14, 15:21
                > inguszetia - z "pozdrawiam. Inguszetia" wink

faktycznie
                dla mnie to typ forumowego chrzakacza
                wpadnie napisze 2 slowa
                po czym obowiazkowo
                pzdr
                jeszcze kiedys byla
                pozdrawiam Pani Waz
                i pozdrawiam Inka, ktora pod jednym nickiem szukala tanich bucikow dla dzieci a pod drugim miala palac 4 dzieci i 5 w drodze
                a na strychu malpi gaj dla nich smile
              • yenna_m Re: Jestem załamana 16.09.14, 15:22
                triss - oczywiście siostra a nie szwagierka big_grin
      • nowi-jka niktmadry 16.09.14, 12:56
        leżą mi bardzo twoje wypowiedzi ale długo myślałam ze pisząc o małych dzieciach piszesz o własnych wnukach
        • rosapulchra-0 Re: niktmadry 16.09.14, 13:00
          No to ja miałam zupełnie inne wrażenie, że to bardzo młoda mama, zakochana w swoich dzieciach i odnajdująca się w roli matki znacznie bardziej niż w roli żony, czy gospodyni domowej.
      • erin7 Re: Jestem załamana 16.09.14, 18:52
        Jak ja sad 7 lat na forum i nic... Ehhh .. Za to, serio, ile ja razy mądrością życiowa w towarzystwie blysnelam dzięki ematce! Choć tyle nie poszło na marne..
        • laquinta Re: Jestem załamana 16.09.14, 20:17
          Masz malo ekspresyjny nick. Mam wrazenie, ze widze go pierwszy raz. Dodaj cos wstrzasajacego do anemicznego erin7. smile
    • ina_nova Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 13:03
      shellerka - z analem za sukienkę
    • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 13:51
      Moofka - poza irytującym naprawdę sposobem pisania, to pamiętam jak kiedyś się pożaliła, w którąś sylwestrową noc, na swojego męża, bo się spił nierozważnie i zrobił jej awanturę. Mocno jej wtedy współczułam.
      Obrus_w_paski - bardzo mi się podobało, gdy kiedyś napisała o pewności mężatek co do miłości ich mężów i wzajemnie i choć mocno się zdziwiłam, że sama żyje w konkubinacie (bo jej się to nie opłaca), to zdecydowanie pokazała zdrowy stosunek do instytucji małżeństwa.
      Araceli - potrafi z przyjemnego postu zrobić jatkę (vide post Triss o sukienkach ślubnych), oprócz tego ma niespożytą energię do trollowania, jednak poziomu gazety nigdy nie osiągnie, po prostu jest dla niej za wysoki. Braki argumentacji zasłania przekleństwami i inwektywami pod adresem swoich rozmówców.
      Krejzi - tu chyba niewiele trzeba pisać smile Fiksacja na punkcie PO, rasistowskie poglądy i szczera nienawiść do kościoła. Generalnie monotematyczny bardzo jest. Podobnie, jak
      woman_in_love, tyle że w drugą stronę.
      Misiu1 - podoba mi się jego narracja, choć poglądy ma mocno rozmijające się z moimi. IMHO świetnie go odnajduję przy boku krejzi i w_i_l.
      wyznawczyni_czerwia - no ta to ma talent do pisania bzdur i wymyślania bajek z pogranicza schizofrenicznych halucynacji. Piękne ubawiła forum swoją niezłomną postawą w kwestii małżeństwa. Jej kilkudniowy związek z jedynym, długoletnim przyjacielem, który śmiał z niej zażartować podczas spotkania towarzyskiego i wyleciał z jej życia z hukiem, by za kilka chwalić się na forum, że wróciła do swojej starej miłości, idealnego strażaka, który nie tylko ratuje kotki z drzew, ale wszystko za nią robi, by ona mogła leżeć i pachnieć. Oczywiście instytucję małżeństwa uważała za chomąto dla głupich kur domowych, a dzieci to nie powinny istnieć. Aż tu nagle poczęstowała nas niusem, że jej miś awansował do rangi męża. Ciekawe, jak jej chomąto teraz ciąży? big_grinbig_grinbig_grin
    • laquinta Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 14:11
      Kiedy czytam zle tlumaczenie, mysle o Echtom, ze pewnie jest lepsza.
      Kiedy widze zalegla warstwe kurzu na pianinie, bo tylko tam go widac, mysle, ze u Verdany wiecej musi byc i jakos zyje, to i ja przezyje.
      Kiedy na watku emigracyjnym widze Kropke, zastanawiam sie, czy zycie w Czechach to emigracja?
      Kiedy widze Rose, to zawsze, ale to zawsze posle jej dobre zyczenia, nawet jak mnie swoim wpisem denerwuje.
      Morgen kojarzy mi sie z odwaga i zadziornoscia. I jakos mysle, ze 'ten chlop', to jeszcze nie ten.
      Cherry kojarzy mi sie z kims bliskim, madrym i dobrym.
      Triss kojarzy mi sie z feminizmem i nawet nie wiem czy slusznie.
      Gazeta z krakowskimi centusiami i polska dosadnoscia, ktora w grunie rzeczy uwielbiam. (polska dosadnosc).
      Andzia z Aneta- skarpeta. Nigdy nie wiem ktora to, ale jedna lubie bardziej, tylko nie wiem ktora.
      Kocianna - jak ona moze zyc w tej strasznej Moskwie.
      Nenia kojarzy mi sie z zyczliwoscia.
      Bi_scotti z poczuciem wyzszosci.
      Duzeq ze skrajna czepliwoscia i moja przyjaciolka z LO.
      Jola_kotka z show na Broadwayu.
      Marzeka z nadzieja, ze w jakims klasztorze jest lepiej, niz w calym KK.
      Nanga kojarzy mi sie z rzucacaniem sie w przepasc, albo w ogien.
      Vilez z barykada i kagankiem oswiaty.
      • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 14:43
        laquinta napisała:

> Kiedy widze Rose, to zawsze, ale to zawsze posle jej dobre zyczenia, nawet jak
        > mnie swoim wpisem denerwuje.
        Dziękuję pięknie smile

> Nenia kojarzy mi sie z zyczliwoscia.
        Do Neni sama musiałam się długo przekonywać, a jak już pokonałam niechęć, to się okazało, że teraz to dla mnie całkiem sympatyczna dziewczyna.

> Bi_scotti z poczuciem wyzszosci.
        Coś w tym jest smile

> Duzeq ze skrajna czepliwoscia i moja przyjaciolka z LO. Do czepliwych dodam jeszcze dziewczynę o nicku na M, Makorousek czy jakoś tak (sorry za przekręcenie nicka). Jest nie tylko czepliwa, ale często czepia się rzeczy niezwiązanych z tematem wątku big_grin
        O tak, masz rację.

> Marzeka z nadzieja, ze w jakims klasztorze jest lepiej, niz w calym KK.
        Niezłomna wiara Marzeki jest dla mnie nieosiągalnym ideałem. Bardzo bym tak chciała.

> Nanga kojarzy mi sie z rzucacaniem sie w przepasc, albo w ogien.
        > Vilez z barykada i kagankiem oswiaty.
        Zgadzam się w 100%. Obie bardzo lubię i szanuję. Za poglądy, za ich niezłomność, ogromną wiedzę i cierpliwość w tłumaczeniu swoich punktów widzenia.
        • laquinta Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 16:59
          Jeszcze mi sie przypomniala nizej podpisana Marychna, ze podobaja mi sie jej wpisy, ale nie pamietam na jaki temat. smile

Rosa, i faktycznie dobrze piszesz, ale jak sie skupiasz na temacie. big_grin
          • marychna31 o, to ja ci podpowiem!! 16.09.14, 17:08
            WSZYSTKIE big_grin
            • laquinta Re: o, to ja ci podpowiem!! 16.09.14, 17:23
              Tak wlasnie pomyslalam, kiedy tylko wyslalam post. big_grin
              Masz to 'cos', nie nabyte, tylko wrodzone. Taki dar. smile
          • rosapulchra-0 Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 17:30
            Dziękuję.
            Czasem, a nawet często odbiegam od tematu, choćby z powodu ataków na moją osobę i na moje małżeństwo, czy dzieci. Tu podchodzę, niestety, zbyt emocjonalnie, co daje się wyczuć wielokrotnie. Ale cóż.. są pewne rzeczy, nad którymi nie potrafię przejść spokojnie. I mimo, że zdaję sobie sprawę, że trolle i moje psychofanki mają radochę, to nie jestem w stanie pozwolić obrażać moich bliskich, co panie często bezkarnie wykorzystuję.
            P.S. Właśnie poleciał obraźliwy post araceli na temat mój, mojego męża i mojego życia. I nie tylko jej.
            • laquinta Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 17:32
              Ja zawsze pstrykam w kosz, kiedy widze te latajace za Toba psychole. smile
      • laquinta Re: Z jakimi historiami kojarzą wam sie forumki? 16.09.14, 17:30
        laquinta napisała:

> Andzia z Aneta- skarpeta. Nigdy nie wiem ktora to, ale jedna lubie bardziej, ty
        > lko nie wiem ktora.

A tam, nabajdurzylam. Obie sa swietne, i obie lubie bardzo. Ale faktem jest, ze ich nie odrozniam. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka