Dodaj do ulubionych

pytanie do e-matek ze Śląska

23.09.14, 23:09
Drogie e-matki, specjalnie założyłam konto, aby poprosić o pomoc.
Przeprowadziłam się niedawno do Katowic i poszukuje dobrego gabinetu kosmetycznego oraz krawcowej. Nie mam kogo spytać sad
Na różnych forach jest dużo opinii, ale to większości są autoreklamy gabinetów. Do tego forum mam zaufanie, może jest ktoś ze Ślaska?
pomóżcie proszę
Obserwuj wątek
    • maadzik3 Re: pytanie do e-matek ze Śląska 24.09.14, 07:20
      kosmetyczka: ul. Józefowska, o tu:
      www.akademiapiekna.pl/
    • nenia1 Re: pytanie do e-matek ze Śląska 24.09.14, 10:52
      Z własnego doświadczenia mogę ci polecić Iwonę z Katowic

www.kosmetyka-iwona.pl/ (z tym, że oferta trochę ograniczona - ale bardzo fajnie robią depilację)

Clarię z Chorzowa (bardzo fajne, młode dziewczyny, widać że starają się o zadowolenie klienta

claria.pl/

I trochę dalej - Gliwice

www.medspace.info.pl/

Jeśli chodzi o krawca to znam tylko w Chorzowie, ale nie wiem jak z szyciem ubrań, korzystam wyłącznie ze skrócenia czegoś, wszycia zamka itp.
    • gulcia77 Re: pytanie do e-matek ze Śląska 24.09.14, 11:42
      Krawiectwo: Bytom, ul. Miechowicka, w pawilonach jest taki sklepik z ciuchami, butami, kosmetykami, tam też można skorzystać z usług krawcowej, wystarczy zapytać. Zarówno poprawki krawieckie (dopasowywanie), jak i całe krawiectwo lekkie. Pani jest i rewelacyjna i tania. Jako posiadaczka dziwnej figury często korzystam z jej usług smile
      • mysiam Re: pytanie do e-matek ze Śląska 24.09.14, 14:23
        na pewno profesjonalnie i bezpiecznie w gabinecie kosmetycznym "Piękność Dnia" ,Katowice,Wita Stwosza
        www.pieknoscdnia.com.pl/- zdecydowanie można polecić ,choć drogo ..
        • troompka Re: pytanie do e-matek ze Śląska 24.09.14, 21:09
          ja chodze do gabinetu Iwona, ktory wczesniej Nenia polecala, a krawcowa na Koszutce w pawilonie-Ada, tania dosyc i w miare fajna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka