Dodaj do ulubionych

Do mam dziewczynek

29.09.14, 15:52
czy wasze corki nosza balerinki na gola stope czy zakladaja skarpetki? moja chce teraz nosic czarne skarpetki do balerinek
Obserwuj wątek
    • iziula1 Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 17:00
      Skoro chce to niech nosi. Nie widzę problemu.
      A jeśli razi to twoje poczucie estetyki wink
      odwróć wzrok.
    • mamma_2012 Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 17:08
      Na gola stopę.
      Jeśli musi mieć skarpetki, do można kupić takie specjalne, bardzo płytkie, chociaż moim zdaniem, niewygodne.
      • miliwati Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 21:25
        mamma_2012 napisała:

> Na gola stopę.
        > Jeśli musi mieć skarpetki, do można kupić takie specjalne, bardzo płytkie, choc
        > iaż moim zdaniem, niewygodne.

A jest jakiś problem z normalnymi skarpetkami?
    • niktmadry Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 17:17
      Teraz to już chyba trochę zimno na gołą stopę?
    • rosapulchra-0 Na serio aż tak bardzo przywiązujecie wagę 29.09.14, 17:26
      do ubioru waszych dzieci? shock
      Ja nawet nie wiem, czy moje córki noszą balerinki. Mało tego, chyba nawet nie do końca wiem, jak wyglądają takie buty!
      Niktmądry, w kwestii pogody - tutaj zakładam pełne obuwie, gdy śnieg spadnie, a temp. jest niższa od 5 st. Zdarzało mi się do grudnia chodzić z gołymi stopami, w legginsach, w sandałach lub klapkach, rzadziej w spodniach. A i często bez żadnego wierzchniego okrycia typu kurtka czy bluza. I nie jestem morsem, zapewniam smile
      • niutaki Rosa z tego co pamietam Twoje corki sa juz dorosle 29.09.14, 20:25
        tak? A moze corka autorki ma np 7 lat? W tym wieku to jeszcze rodzice wiedza jakie obuwie dziecko nosi/posiada bo z reguly to oni je kupujasmile A w temacie to moja corka baleriny nosi wiosna i latem i tylko na bosa stope, ewentualnie do rajstop.
    • agni71 Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 20:15
      balerinki przewaznie zakłada do sukienek, więc i do rajstop. Jak jest za ciepło na rajstopy, to i balerinek nie nosi.
    • slonko1335 Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 20:20
      różnie w zależności od fazy jaką akurat ma...
    • klubgogo Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 20:52
      Baleriny do rajstop lub baleriny do legginsów na stopkę - czyli tak "skarpetę" wykrojoną na kształt balerin. Z butów tego nie widać, ygląda jakby stopa byla goła.
    • miliwati Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 21:25
      mg1993 napisał(a):

> czy wasze corki nosza balerinki na gola stope czy zakladaja skarpetki? moja ch
      > ce teraz nosic czarne skarpetki do balerinek

No i? Nie rozumiem, Ty opisujesz jakieś problemy? Jakie?
      • andaba Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 21:27
        Raczej do rajtek, chyba że ma portki, to do skarpetek.

Ale jak mała to i do skarpetek może, jak duża, to tym bardziej co ci zależy, ze będzie wyglądać trochę śmiesznie.
    • agaja5b Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 21:42
      No i w czym problem? Niech nosi. Moja nosi jak chce i jak jej tam wyobraźnia podpowie w danej chwili, do rajstop, do skarpetek też (takich gładkich), na gołe stopy (choc ostatnio już za chłodno było), bo tych krótkich skarpeteczek do balerinek nie uznaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka