mg1993 29.09.14, 15:52 czy wasze corki nosza balerinki na gola stope czy zakladaja skarpetki? moja chce teraz nosic czarne skarpetki do balerinek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iziula1 Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 17:00 Skoro chce to niech nosi. Nie widzę problemu. A jeśli razi to twoje poczucie estetyki odwróć wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 17:08 Na gola stopę. Jeśli musi mieć skarpetki, do można kupić takie specjalne, bardzo płytkie, chociaż moim zdaniem, niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 21:25 mamma_2012 napisała: > Na gola stopę. > Jeśli musi mieć skarpetki, do można kupić takie specjalne, bardzo płytkie, choc > iaż moim zdaniem, niewygodne. A jest jakiś problem z normalnymi skarpetkami? Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 17:17 Teraz to już chyba trochę zimno na gołą stopę? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Na serio aż tak bardzo przywiązujecie wagę 29.09.14, 17:26 do ubioru waszych dzieci? Ja nawet nie wiem, czy moje córki noszą balerinki. Mało tego, chyba nawet nie do końca wiem, jak wyglądają takie buty! Niktmądry, w kwestii pogody - tutaj zakładam pełne obuwie, gdy śnieg spadnie, a temp. jest niższa od 5 st. Zdarzało mi się do grudnia chodzić z gołymi stopami, w legginsach, w sandałach lub klapkach, rzadziej w spodniach. A i często bez żadnego wierzchniego okrycia typu kurtka czy bluza. I nie jestem morsem, zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Rosa z tego co pamietam Twoje corki sa juz dorosle 29.09.14, 20:25 tak? A moze corka autorki ma np 7 lat? W tym wieku to jeszcze rodzice wiedza jakie obuwie dziecko nosi/posiada bo z reguly to oni je kupuja A w temacie to moja corka baleriny nosi wiosna i latem i tylko na bosa stope, ewentualnie do rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 20:15 balerinki przewaznie zakłada do sukienek, więc i do rajstop. Jak jest za ciepło na rajstopy, to i balerinek nie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 20:20 różnie w zależności od fazy jaką akurat ma... Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 20:52 Baleriny do rajstop lub baleriny do legginsów na stopkę - czyli tak "skarpetę" wykrojoną na kształt balerin. Z butów tego nie widać, ygląda jakby stopa byla goła. Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 21:25 mg1993 napisał(a): > czy wasze corki nosza balerinki na gola stope czy zakladaja skarpetki? moja ch > ce teraz nosic czarne skarpetki do balerinek No i? Nie rozumiem, Ty opisujesz jakieś problemy? Jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 21:27 Raczej do rajtek, chyba że ma portki, to do skarpetek. Ale jak mała to i do skarpetek może, jak duża, to tym bardziej co ci zależy, ze będzie wyglądać trochę śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Do mam dziewczynek 29.09.14, 21:42 No i w czym problem? Niech nosi. Moja nosi jak chce i jak jej tam wyobraźnia podpowie w danej chwili, do rajstop, do skarpetek też (takich gładkich), na gołe stopy (choc ostatnio już za chłodno było), bo tych krótkich skarpeteczek do balerinek nie uznaje. Odpowiedz Link Zgłoś