mnb0 10.10.14, 12:51 u was w duzym pokoju na scianach? Obrazy? Reprodukcje obrazow? Zdjecia dzieci? U mnie wisza akwarele wykonane przez znajoma, przedstawiajace pejzaze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: Co wisi 10.10.14, 12:56 zdjęcia i dziecięce rysunki w antyramach Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Co wisi 10.10.14, 13:04 Reprodukcje ulubionego malarz i czarno-białe zdjęcia męża (znaczy się przez niego wykonane) w fajnych ramkach. Mam jeszcze upatrzoną od 3 lat fajną płaskorzeźbę w galerii, ale jakoś zawsze mam inne wydatki Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Co wisi 10.10.14, 13:04 Moje obrazy i obrazy mojej mamy. A także parę obrazów kupionych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Co wisi 10.10.14, 13:15 Ano nic w zasadzie. Jedynie cos, co zostało zakupione jako panel dekoracyjny na westwingu, czyli jakas ażurowa rzeźba z drewna ponalowanego na biało i przecieranego, takie niewiadomoco, ale przyjemne dla oka. Ale duży pokój połączony z korytarzem, gdzie wiszą jakieś dwa drewniane retro dzieła znów bielone i przecierane, a na końcu jest kuchnia, gdzie wiszą obrazki z ziołami i jakieś dzieło, stylizowane na stare, z przepisem na cappuccino. Nie lubie zdjeć powieszonych na ścianach zdjeć. Moi rodzice maja piękny dom, z klasa, wszystko jak spod igły, czy jak to sie mowi, ktory mama przyozdobila w kilku miejscach jakimiś fotkami z podróży, normalnie jak piasek w zębach, bo nie jest mistrzem fotografii, a na dużych ścianach te obrazki wyglądają jak paproszki. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Co wisi 10.10.14, 13:16 Plakaty filmowe w antyramach, zdjęcia rodzinne - od ponad stuletnich do aktualnych, wszystkie oprawione, trzy grafiki mojego autorstwa. Z tym, że nie wszystko w jednym pomieszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Co wisi 10.10.14, 13:27 Obrazy, grafiki, skrzypce elektryczne i maszkarony mojego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielwings Re: Co wisi 10.10.14, 13:31 o ja też mam plakaty filmowe w ramach. Plus reprodukcję olejną Klimta, czarnobiałe zdjęcia sesyjne i jeszcze obraz mało znanego i paryskiego malarza, który zakupiłam za kolację i butelkę (2) wina do kolacji zjedzonej na paryskim montmart. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Co wisi 10.10.14, 13:34 Krzyż. Lustro. Moja pierwsza manga - jedna ze stron, powiększona do B3. Plakat. Dwa ślubne zdjęcia w ramach - pierwsze to moja babcia i dziadek oraz wszyscy goście weselni, drugie to rodzice mojego dziadka, pozowane zdjęcie w salonie fotograficznym. Półka dla kota przykręcana do ściany. Dwa głośniki z zestawu kina domowego. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Co wisi 10.10.14, 13:43 Obraz olejny po dziadku i gobelin zrobiony przez moją mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Co wisi 10.10.14, 13:59 nic. w jednym pomieszczeniu wisi jakis taki bohomaz pasujący kolorystycznie. ale to dzieło pokroju malunków mojej córki, wiec... chociaz cholera, moze to jakis Nikifor czy inny van Gogh, musze sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Co wisi 10.10.14, 14:19 w kuchni mam taki plakat: w duzym pokoju to jeszcze plakat vitrianiego oraz obrazek sybolizujacy harmonie w malzenstwie (podobno), ktory przywiozlam sobie z chin: Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Co wisi 10.10.14, 14:23 Obrazy olejne mojej babci (pejzaze glownie) i moje (te moje sa odwazniejsze co niektorym przeszkadza ) Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Co wisi 10.10.14, 14:47 Obraz olejny i akwarela mojej przyjaciółki. Oraz dwie duże reprodukcje ulubionego malarza - wiszą nad sofą. W planach jest mini galeryjka ze zdjęciami rodzinnymi ale jakoś się nie mogę zebrać do zrobienia jej. Za to w przedpokoju wita szystkich kot da vinci by nikt nie miał wątpliwości kto rządzi w naszym domu. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Co wisi 10.10.14, 14:49 A zapomniałam w sypialni mam ostatnia wieczerzę w wersji alternatywnej. Niestety już nieco zbladła bo to oprawiony wydruk ploterowy (sama znalazłam plik w necie i wydrukowałam na ploterze) . Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Co wisi 10.10.14, 16:01 Nic. Po co mi kolejna rzecz, z której trzeba ścierać kurz? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Co wisi 10.10.14, 16:04 Na jednej tej gdzie stół - wielkie lustro. Na drugiej coś w tym stylu pełno ramek obrazków a najwięcej naszych ulubionych zdjęć. Ramki przybite do ściany kolory bardziej ziemiste brązy plus biała porcelana(wazoniki,ozdoby). Pod spodem dwie szersze półeczki na której stoją (właśnie te)wazoniki, pamiątki, kamienie z miejsca gdzie dzieciaka zmajstrowaliśmy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hema14 Re: Co wisi 10.10.14, 16:23 Hi hi na kamieniach dzieciaka zmajstrowaliście? Oj ciężko musiało być, spod pleców do plecaka i do domu kamienie trafiły Ale macie dużo wycierania kurzu z tych półeczek i rameczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Co wisi 10.10.14, 16:41 Nie skąd, prawdopodobnie w przy basenowej toalecie. Kamienie bardzo mi się spodobały więc zabrałam kilka. Teraz mi przypominają, wiadomo co. Co do kurzu-nic z tych rzeczy, swiffer radzi sobie doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Co wisi 10.10.14, 17:51 W salonie czarna gitara elektryczna, w sypialni nic, w kuchni mazaj autorstwa przyjaciółki, a u dziecka aktualnie jej rysunki i jakies plakaty z kotami Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co wisi 10.10.14, 18:42 W jadalni lustro w złotej barokowej ramie,w sypialni nad łóżkiem akt tyle bo ja nie lubie obrazów na ścianach,anty ramy mi nie pasują nie ten styl zresztą zdjęć na ścianach też nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Co wisi 10.10.14, 19:21 Trzy przedwojenne obrazy , niemieckich artystów z 20-lecia.Dwa morskie widoczki i jeden-odpoczynek żniwiarzy. Nawet sygnowane z numerami katalogowymi,ale do wyceny nigdy nie dawałam, bo lubię się słodko łudzić,że jestem milionerką.... Obrazy były w domu, z którego wysiedlono Niemców, moi dziadkowie w nim zamieszkali, potem babcia mi te obrazy podarowała. Poza tym w przedpokoju mam duża antyramę, w której co roku wieszam kolaż zdjęć z wakacji-wybieram do wywołania 50 najciekawszych i naklejam w antyramę.Fajnie się patrzy na nie w środku zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Co wisi 10.10.14, 19:28 Dwie martwe natury i jeden pejzaż Leny Rybicy (przyjaźniła się z moją babcią, mam oryginały), w sypialni mam dwie reprodukcje Beksińskiego i plakat promocyjny "Footloose" z Gliwickiego Teatru Muzycznego (maczałam w tej produkcji swoje łapki ). Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Co wisi 10.10.14, 19:37 Wysoki a wąski obraz namalowany przez mojego kolegę a przedstawiający wiejski kwiaty na tle wielobarwnego pasiaka. Takie wiejskie, kolorowe klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Co wisi 10.10.14, 19:44 Zdjęcia - dziecko, mąż, rodzina, przyjaciele, znajomi. I zegary, mam obsesję, niemalże co ściana, to zegar. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Co wisi 10.10.14, 23:05 W salonie oleje motyw kobiety, hol grafiki Kraków, schody i korytarz u góry zdjęcia - akty sepia z elementami szaro srebrzystymi , kuchnia misz - masz: nasze kolorowe karykatury, malowane płytki ceramiczne oprawione w ramki. Nic seryjnego i ogólnie dostępnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Co wisi 10.10.14, 23:32 W salonie podłużne czarno-białe zdjęcie Nowego Jorku i zegar. W gabinecie zdjęcie mojego syna jak miał 2 latka, w fajnej stylizacji, prawie w proporcji 1:1, też czarno-białe. W korytarzu obraz olejny - Żydzi, a jakże W sypialni jeszcze nic. Odpowiedz Link Zgłoś
foringee Re: Co wisi 10.10.14, 23:50 ikona stare zdjęcia rodzinne kamionkowe obrazy i anioł i m.in. kilka prac tej pani www.google.pl/search?q=nibybiel&client=firefox-a&hs=CBP&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&tbm=isch&imgil=kEjY4ekS5fdFTM%253A%253BMIaw3NL0Q0oQ5M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fnibybiel.deviantart.com%25252Fart%25252FSilence-is-hazy-color-251653079&source=iu&pf=m&fir=kEjY4ekS5fdFTM%253A%252CMIaw3NL0Q0oQ5M%252C_&usg=__YFV-6YaCROsPo4341a2laOGpwAI%3D&biw=1366&bih=634&ved=0CCsQyjc&ei=m1M4VNH7BsXEygPIgoLIBw#facrc=_&imgdii=_&imgrc=kEjY4ekS5fdFTM%253A%3BMIaw3NL0Q0oQ5M%3Bhttp%253A%252F%252Ffc02.deviantart.net%252Ffs70%252Ff%252F2011%252F220%252F8%252F1%252Fwhen_it_is_foggy_and_quietly_by_nibybiel-d45tsv2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fnibybiel.deviantart.com%252Fart%252FSilence-is-hazy-color-251653079%3B700%3B507 Odpowiedz Link Zgłoś