maretina 20.02.07, 10:14 musze zafarbowac czarna koszule ( jest prawie nowa, sporo mnie kosztowala), ktora po pieciu praniach w plynie (do czarnej odziezy)troche wyblakla. co wpisac w google, zeby znalesc farbke do odziezy? bo znajduje farby, ale nie do ciuchow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaes Re: pomocy 20.02.07, 10:19 u mnie w sklepie z kosmetykami są farbki do tkanin...może lepiej wybierz sie do drogerii jakiejś Odpowiedz Link
mamba30 Re: pomocy 20.02.07, 10:35 skoro kosztowała sporo, to ja bym na własną rękę nie ryzykowała - oddaj do farbiarni, albo do jakiejś pralni, gdzie farbują odzież. Pamiętam, że jak mój syn chodzil do przedszkola, to pani zażyczyła sobie, żeby z jakiejś tam okazji ubrac chłopców w czarne T-shirty, niestety nie było nigdzie koszulek w czarnym kolorze na takie małe szkraby. Kupiłam najciemniejszą i próbowałam zafarbowac ja na czarno na własna rekę. Nie powiem, żeby efekt był powalający..... Odpowiedz Link
alpepe Re: pomocy 20.02.07, 10:36 Simplicol do czarnego Jest Niemczech, nie wiem, gdzie kupić w Polsce. Wkładasz koszulę do pralki, wlewasz simplicol,po praniu wyciągasz zafarbowaną. Tak to działa w reklamie. Odpowiedz Link
mamba30 Proszę Kochana 20.02.07, 10:38 www.niteczka.com.pl/sklep/index.php?cPath=43 www.reax.com.pl/bawelna.htm www.paleta-art.com.pl/d_farby_inne.html Odpowiedz Link
mamba30 Re: Proszę Kochana 20.02.07, 10:50 maretina napisała: > dzieki mmagi że co proszę? Odpowiedz Link
maretina Re: raklamuj dostaniesz nową 20.02.07, 14:12 daj spokoj, nie chce mi sie drzec kotow z ekspedientka. bluzke kupilam pod koniec listopada, ale nie zakladalam jej czesto:/. cena taka, ze moglam miec trzy tansze ze zwyklego sklepu. pal szesc, nie mam juz paragonu i nie udowodnie pani ze sklepu, ze pralam bluzke prawidlowo. Odpowiedz Link
aguszak Re: pomocy 20.02.07, 14:19 www.allegro.pl/item166851014_farby_barwniki_do_barwienia_tkanin_s_u_p_e_r_.html Odpowiedz Link