Dodaj do ulubionych

Partner koleżanki uzależniony od hazardu

15.10.14, 13:40
Ostatnio rozmawiałam ze swoją koleżanką która rozstała sie z partnerem ( właściwie to został wyrzucony z domu przez jej matkę bo zabrał jej pieniądze na zycie) ponad rok temu. Otóż ona mnie przekonywała ze przecież ludzie sie zmieniają wiec on tez sie zmieni ! Facet nie odzywa sie od roku ( maja małe dziecko) a ona mi mówi ze skoro jakiś gangster nawrócił sie ( pokazała mi na youtube) to jej były partner tez .

Nie wiem jak do niej trafić - dopóki sie ten facet nie odzywa jest ok ale kto wie czy nie wróci a widzę ze ona go przyjmie bo przecież on sie zmieni.

Macie jakieś konkretne przykłady ( nie ze słyszenia ale z autopsji lub z rodziny) zeby jej pokazać ze ma podejście hm... dziecinne.

Obserwuj wątek
    • feleedia Re: Partner koleżanki uzależniony od hazardu 15.10.14, 13:44
      Dużo pieniędzy straciliście? Namów męża na terapię.
      • myfaith Re: Partner koleżanki uzależniony od hazardu 15.10.14, 13:56
        To nie o mnie chodzi ale koleżanka ślubu nie miała wiec za długi nie odpowiada - to raczej chodziło o to ze nic nie łożył na utrzymanie domu (dziecka) a jak była bezrobotna to ostatnie pieniądze jej zabrał a ona nadal wierzy ze sie zmieni "bo ludzie sie zmieniają"
        • feleedia Re: Partner koleżanki uzależniony od hazardu 15.10.14, 14:05
          Jaasne na forum jest pełno takich z urzekającymi historiami "koleżanek", czy innych sąsiadek albo kuzynek szwagra ciotki Halinki spod szesnastki big_grin
      • feel_good_inc Re: Partner koleżanki uzależniony od hazardu 15.10.14, 14:39
        feleedia napisał(a):
        > Dużo pieniędzy straciliście? Namów męża na terapię.

Tu nie niemężowi terapia potrzebna...
        • ja204 Re: Partner koleżanki uzależniony od hazardu 15.10.14, 14:43
          feel_good_inc napisał:

> feleedia napisał(a):
          > > Dużo pieniędzy straciliście? Namów męża na terapię.
          >
          > Tu nie niemężowi terapia potrzebna...
          >
          ha ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka