zlotonaiwnych 15.10.14, 15:13 Mogą być stare lub te najnowsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sole78 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:17 kto poślubi mojego syna - jak dla mnie bije wszystkie ukryte prawdy i dlaczego ja Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:26 Szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
mamati3 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 16:30 O to, to, to! Zastanawiam się ile kasy trzeba dostać żeby robić z siebie takiego pajaca na wizji i jak bardzo ograniczonym trzeba być żeby to oglądać. Mnie same urywki reklamowe tego show przyprawiaja o mdłości... Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 21:57 Matkojedyna. Jest coś takiego? Polskie to? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:26 Z nowych to "Kto poslubi mojego syna", ze starych pamietam rozne strzaly np. Bar gdzie panna zrobila kolesiowi loda pod koldra (kamera pokazala jego rozanielona gebe) , a Ibisz na zywo zadzwonil do jego zony przy pelnej widowni w studio z prosba o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:31 >Bar gdzie panna zrobila kolesiowi loda pod koldra (kamera pokazala jego rozanielona gebe) , a Ibisz na zywo zadzwonil do jego zony przy pelnej widowni w studio z prosba o komentarz. Serio! O fak... Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:40 Rany.... Odpowiedz Link Zgłoś
lotta_01 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:46 Szkola, wlasnie ogladam, matka uczennicy pali skreta z jej kollega w radiowezle... Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 16:44 Nie, podobno to byly zarty, i jakos koles sie pogodzil z zona. Ale rzeczywiscie masakra na zywo wtedy byla. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 18:02 To nie były żadne żarty. Sprawdź sobie w googlach , facet się nazywał bodajże Witek Osasiuk, czy jakoś tak. Skończyło się rozwodem. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:44 haha, nie słyszałam o tym, baru nie oglądałam. W Big Brother za to frytka z niejakim kenem swawolili w jakuzi. Kiedyś telewizja była mniej pruderyjna. Dzisiaj chyba by to nie przeszło w czołowych stacjach Polsat, TVN. Jeśli nie uwzględnimy ograniczeń czasowych, ustrojowych, mentalnych i gospodarczych to ja typuje "Niewolnicę Isaurę" Tylko jak wytłumaczyć fakt, że ulice pustoszały na czas emisji serialu. Jeśli nie uwzględnimy ogranic Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 18:16 Pamiętam to! Facet zrezygnował z programu i potem odwiedzili go z kamerą, ale jak dobrze pamiętam to już bez entuzjazmu uczestniczył dalej w tym cyrku. Myślałam, że najgorsze jest "żona dowiaduje się ostatnia", ale gorsze jest "żona dowiaduje się razem z kilkuset tysiącami telewidzów" "Kto poślubi mojego syna" miałoby większy sens gdyby nie było tak sztuczne i wyreżyserowane, a mamuśki i kawalerowi naturalni/normalni po prostu. Dla mnie "Ukryta prawda", "Dlaczego ja", "Szpital" itp. są nie do przełknięcia. Chociaż znajoma dorabia w "Szpitalu" robiąc tło i sobie chwali, bo jej się nudzi na emeryturze Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:44 Nie pamiętam tytułu. Panowie rywalizowali o względy pięknej laski. Wybrany kawaler dowiedział się iż przystawiał się cały czas do transwestyty. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:47 Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 16:34 bylo cos takiego!!!!! ale nie pamietam nawet czy to bylo polskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 16:46 Zagraniczne ale byli swietne! Najswietniejsze miny facetow juz po Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:45 Nie pamiętam tytułu-zerknęłam przypadkiem jakiś czas temu w nocy. W każdym razie jest to jakieś reality w domu (tym z basenem), który podobno N. Siwiec kupił mąż I cała reszta nie oglądam syfu nawet Top Model już nie-chyba że akurat leżę i się nudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
monique_alt Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:49 Rolnik szuka żony - gorsze nawet od Kto poślubi mojego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:53 eee akurat to nic nowego nawet w prlu bylo cos w rodzaju Telewizyjnego Biura Matrymonialnego - Rolnikow.. niedaleko pd tego ja z kolei najwiekszy czerwony polik zaliczyłąm oglądająć ZDRADY - bo to jest autentyczny rzyg aktorski, scenariuszowy, rezyserski , po prostu goowno większe od drąga - jak mawia moja kumpela Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 15:52 Dawno, dawno temu obejrzalam dwa odcinki "Big Brothera. Byłam w szoku. Żeby nie narażać się na większy darowałam sobie resztę. I resztę programów tego typu. Jest poziom żenady, który jeszcze mogę znieść bez wlazenia ze wstydu za bliźnich pod stół. Chyba realityszoły nie zalapują się. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 16:33 kto poslubi mojego syna i kuba Wojewodzki. Pierwszy to taki reality show (ustawiony zapewnie) dla gimbazy a drugi widzialam wczoraj i nie rozumiem dlaczego prowadzacy nie da dojsc do slowa gosciowi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 16:58 Bo jak sama nazwa "Kuba Wojewódzki" mówi, jest to program o Kubie wojewódzkim. Goście są tylko tłem, źródłem interakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_martusia Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 16:51 Kto poślubi mojego syna i Szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 16:58 Ostatnio mam wrażenie, że z 80% programów to jakaś żenada, już nawet na Discovery coraz więcej pierdół w rodzaju "spotkania z kosmitą" czy "widziałem ducha 5". Co mi się wydawało totalnie głupawe - Dżoana i jej przyjaciółki - kłócące się stado bab, przy czym wszystkie przyjaciółki Dżoany dobrane chyba na zasadzie rankingu która mocniej straszy po licznych operacjach plastycznych (ale widziałam tylko fragmenty, może w nieco dłużej oglądane byłoby lepsze - nie wiem, nie mam czasu sprawdzać), jakieś dziwne polskie telenowele, w których grają naturszczyki z przerysowaną manierą grania rodem z kina niemego i jeszcze jakiś serial czy co to było, gdzie ludzie chodzą po cudzych pokojach, wyciągają śmieci spod łóżka, albo brudne majtki i komentują. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 20:10 "która najbardziej straszy" hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 17:01 Serio to oglądacie? Ja rozumiem że czasem można na coś spojrzeć ale wy tutaj fakty podajecie Odpowiedz Link Zgłoś
wisniowy_sad Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 17:03 "Czyja wina" - show sądowy emitowany ok. rok temu, totalna żenada, przy której "Ukryta prawda" czy "A.M. Wesołowska" powinni nominować do Oscara. Audiotele wszelakie. Dla dzieci - "Kretyneczka" (czyli "Jedyneczka") i (zjedzcie mnie, bo wiem że są na forum lubiane) "Głupisie" (chyba wiadomo, o co chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 01:51 O Boze, Dupisie. Coś strasznego. Moi by sie dali w trakcie pokroić w kostke i usmazyc (sorry, za duzo Hannibala) tacy zafascynowani, a mnie wnerwiają te dwie baby. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 10:14 o dziwo moj 1,5 roczniak jest tym zafascynwoany chyab tym piorunem co im strzelił w grzywki bo innego powodu nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 17:55 Ekipa z Warszawy. widziałam (i widuje) reklamówki na CC, z ciekawosci włączyłam na yt pierwszy odcinek i odpadłam po 10 minutach. to nie na moje nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 18:01 Kiepscy- jak k.....mozna to ogladać??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 18:06 Nie, Kiepscy mieli dobre momenty, na przykład kapitalny odcinek o jazzie (Paździoch był jazzmanem i wkręcił w branżę Ferdka i Boczka), albo ten gdzie Ferdek dostawał pluszowe misie z opieki społecznej, nie wiedział co z nimi zrobić i w końcu założył partię polityczną "Przytul mnie" , gdzie za zapisanie się dostawało się na wejściu prezent w postaci misia. Partia odniosła gigantyczny sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 20:16 riki_i napisał: > Nie, Kiepscy mieli dobre momenty Haha dlaczego mnie to nie dziwi że akurat ty taki prymitywny szajs oglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 00:01 Prymitywny szajs to kalki światowych formatów, w Kiepskich był koloryt lokalny. I raczej nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 00:04 a Kiepscy to oryginalny format czy na bazie świata według Bundych? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 00:25 Tylko jako ogólny zamysł (model rodziny taty fajtłapy). Scenariusze odcinków od początku były rdzennie polskie i z oryginalną fabułą, w przeciwieństwie np. do Niani Frani, gdzie rżnięto listy dialogowe słowo w słowo z zachodniego pierwowzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 02:53 Oj ja oglądałam namiętnie swego czasui Świat wg Bundych a potem Świat wg Kiepskich i bardzo lubiłam oba ale to żaden format i całe szczęscie. Kiepscy z Bundymi wspólny mają tylko tytuł i to że głównymi bohaterami są małżonkowie z synem i córką. Poza tym i fabuła i postaci są skrajnie różne - Bundy'owie to satyra na typowa (dla tamtych czasów) amerykańska lower middle class mieszkająca w dużym domu na przedmieściach. Al (mąż) miał znienawidzoną (acz na tyle dobrze płatną aby utrzymać ten dom w suburbiach) pracę w obuwniczym, i ciagle wspominał swój futbolowy epizod w koledżu a jego żona Peg była leniwą kurą domową wiecznie domagającą się seksu i pieniędzy. Z kolei Ferdek Kiepski to zapijaczony długotrwały bezrobotny z umęczoną żoną Halinką utrzymującą bezrobotnego męża i dwójkę bezrobotnych dzieci z pensji pielęgniarki. Mieszkają w zapyziałej patologicznej kamienicy z kiblem na korytarzu. Rodzaj humoru też jest inny, mało co pamiętam z Bundych ale to był typowy humor z sitcomów oparty na powtarzających się sytuacjach - gruba baba chce kupić buty w sklepie Ala, Al musi jej wcisnąć but na stopę; albo Peg jest żoną z piekła rodem i kiedy może ciągnie Ala na pięterko.+ komentarz na temat ówczesnych spraw i celebrytów amerykańskich. Kiepscy idą bardziej w humor słowny i to moim zdaniem wychodzi im super(mnie śmieszy w każdym razie) i humor absurdalny typu Kiepscy lecą na Marsa, Kiepscy spotykają Diabla albo Kiepski z Pażdziochem wystawiają show ze śpiewającą kapustą i śpiewającą świnią, co im wychodzi lepiej lub gorzej (Mars i Diabeł są moim zdaniem głupie i nieśmieszne natomiast śpiewająca świnia i kapusta w chórkach to wg mnie top10 polskiej komedii ostatniej dekady BTW Kiepscy to jeden z rzadkich rdzennie polskich formatów który sprzedał się za granicę ,- na pewno do Rosji i do co najmniej jednego innego kraju którego nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 01:53 Akurat Kiepscy naprawde mieli dobre momenty. Najlepsze, ze ja znam rodzine Kiepskich w realu. I oni też nie znajduja w tym serialu NIC ŚMIESZNEGO. Życie jak życie, film szajsowny, co tu ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 10:26 Kiepscy mają 2 warstwy. Pierwsza, dosłowna, odbierana przez widzów niezbyt inteligentnych i wymagających. Druga, aluzyjna i symboliczna, dla widzów inteligentnych dostrzegających niezłą satyrę na otaczający nas świat. Jeżeli ktoś jest już powyżej pierwszej, ale jeszcze poniżej drugiej grupy odbiorców, to serial mu się nie będzie podobał, wręcz wydawać się będzie po prostu głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
tifa_lockhart Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 18:06 Gra o tron. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 18:56 Moim zdaniem najgorszym gatunkiem g... jest cała rodzina programów kręconych według tego samego schematu, polegającego na granych przez naturszczyków, niby wziętych z życia sytuacji, zamiennie z wchodzeniem przez nich w rolę narratora. "Dlaczego ja", "Trudne sprawy", "Ukryta prawda" itp. Plastikowe postacie, rażąca sztucznością gra budzą we mnie odruchy wymiotne. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 20:41 Ja przesadnie telewizyjna nie jestem, ale lata temu było coś takiego jak wybacz i, czy coś. Jesooo! Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 21:23 ,,Warshaw Shore'', ,,Jerry Springer'', ostatnio ,,M jak miłość'' i ,,Kto poślubi mego syna'' Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 21:48 Myślałam, że Kto poślubi mojego syna, ale Warsaw shore to już koniec wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_przecietna Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 22:15 -ezo tv i wszystkie tele-wrózki - kanaly disco polo-muzyka tam prezentowana jest kwestia gustu, ale ja daje minusa za tragiczna polszczyzne i akcent (robiLIśmy, poSZliśmy...) prowadzących i lansowanie stylu a'la marywilska 44 - tipsy, cekiny, brokat gdzie sie da, gole tylki, sportowe samochody i zlote łańcuchy) - wszystkie paradokumenty, choc nie obejrzalam nigdy ani jednego odcinka - disneyowskie seriale dla dzieci (hannah montanna, violetta itd- draznia mnie maksymalnie, iwazam ze to nie sa dobre lrzyklady dla dzieci). - telezakupy. Mam wrazenie ze dawniej byly śmieszniejsze, teraz juz tylko durne Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 00:02 Jestem wielkim fanem Zenka Martyniuka Mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
mood_indigo Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 22:56 Od przedszkola do Opola. Bleh. Ostatnio mi się przypomniało jak ktoś zachwycał się na facebooku jakimś trzylatkiem w Mam talent chyba który się Inwokacji nauczył... Po prostu nie mogę pojąć dlaczego rodzice wystawiają swoje dzieci jak małpki w zoo, coś strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 15.10.14, 23:05 Familiada... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 00:38 - kto poślubi mego syna - warsaw shore - ukryta prawda - dlaczego ja - ten o zdradach I jeszcze taki program był, który prowadził Chajzer - prawda czy coś tam, nie pamiętam tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 06:39 Nie mam polskiej telewizji , ale w norweskim mtv przez przypadek ogladalam warshaw shore. Jeden , jedyny raz. I juz nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 08:24 Swiat wg Kiepskich Kuba Wojewódzki Tych Waszych Ukrytych Prawd czy Szpitali, Szkół nawet nie znam, ale podejrzewam, ze ma to jakis zwiazek z miesnym jezem, jesli tak, to czuje, ze niewiele mnie ominelo. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 09:12 Ten program, co matka szuka synowi żony. Obejrzałam cały jeden odcinek. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 09:49 tak na marginesie - jak ktos ma czas i chce sobie obejrzeć głupi film, to polecam film (nie serial!) "Ognista miłość" - film o reality show, w ktorym strażak szuka tej jedynej. jakiś czas temu leciał na HBO - idealna parodia, ciekawa obsada, uśmiać się można serdecznie, mimo iż przedstawiana rzeczywistość jest głupia jak mało ktora. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 09:50 o, to to Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Najbardziej żenujący serial/program - ranking 16.10.14, 10:19 ematka telewizor wyrzuciła dawno temu a dokłądnie wie czego nie oglądać.Rzekomo Odpowiedz Link Zgłoś