barbibarbi 20.10.14, 18:14 No dziewczyyyyyny! Wy kłócicie się, o to co wypada nosić 40 + A tymczasem............. pudelekx.pl/86-latka-kroluje-na-instagramie-galeria-34090 Mnie się podoba! Jestem na tak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkalipso Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 18:29 Ta babcia wydaje mi się nieobecna. Ktoś powinien sprawdzić czy ona tak sama te dolary wkłada z okulary czy ktoś inny każe jej robić debilne rzeczy i ubiera szmatki dla nastolatek. Obrzydliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 18:37 Może to artystyczna dusza? Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:52 Oby tak było, wtedy niech robi co jej dusza zapragnie. Mnie na szczęśliwą nie wygląda nie widzę radości w jej oczach raczej pustkę. Mam wrażenie że za tą "artystyczną duszą" kryje się jakiś wnusio szatan. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 18:53 nadrabia stracony czas jestem na nie - czy to 20 latka, czy 40 latka czy 60latka- nie widzę celowości takowych działań i nie rozumiem aż takiego ekshibicjonizmu zwłaszcza, że nic ciekawego do pokazania nie ma, ot starcze ciało, może gerontofilom się podoba i się jarają Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 19:06 Mnie nie ciało się podoba, tylko pozytywna postawa. Nie sądzę, żeby to robiła aby ktokolwiek się "jarał". Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 19:35 a konkretnie-jaka postawa ? bo wiesz, miliony nastolatek wyrażają taką postawę na instagramie, one tez Ci się podobają ? Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 19:44 Taka otwarta postawa, pozytywna i z uśmiechem. Kolorowa babcia z przymrużeniem oka. Co w tym złego? Nastolatki w wyuzdanych pozach i ze zrobionym dzióbkiem do selfie, to raczej nie ten typ postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 19:59 Nie użyłam-i nie użyłabym słowa , że to coś "złego" Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 19:18 Dla mnie ma bardzo dużo do pokazania. Radość życia, dystans do siebie, umiejętność bawienia się, brak lęków typu "co ludzie powiedzą", piękny uśmiech. Sporo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 19:32 Mnie sie podoba taki dystans do siebie. Dystans do swojego- juz przeciez nie najmlodszego- ciala. Podziwiam. I w swiecie, ktory nakazuje 40-latce zakrywac sie od stop do glow lub robic sobie operacje kosmetyczno-chirurgiczne, zeby moc pokazac cos wiecej niz twarz, szyje i rece, nie boi sie pokazac ciala takiego, jakie jest na luzie. Przeciez nie pokazuje spodniej bielizny jak sporo nastek, biustu prawie po brodawki jak wiele kobiet dwudziestoletnich czy nie zalatwia sie publicznie jak potezne grono mezczyzn. A przeciez nawet nad tym przechodzimy do porzadku dziennego. I nie musi nadrabiac straconego czasu, traktuje go z poczuciem humoru (bo moze jeszcze ponarzekac ). Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 21:01 guderianka napisała: > nadrabia stracony czas > > jestem na nie - czy to 20 latka, czy 40 latka czy 60latka- > nie widzę celowości takowych działań i nie rozumiem aż takiego ekshibicjonizmu > zwłaszcza, że nic ciekawego do pokazania nie ma, ot starcze ciało, może geronto > filom się podoba i się jarają Guderianko, ktoś przejął twoj login i bruździ podszywając się pod ciebie Bo niemozliwe, zeby powyższa wypowiedz pochodziła od ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 21:06 Ale dlaczego ? Starość nie wyszła Panu Bogu. No nie podoba mi się takie epatowanie nagością ( w ogóle, wiek to kolejna sprawa)-zdjęcie w koszulce -fajne- ale to z linka-beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 21:19 Nie pasuje mi do ciebie takie podejście- no co ja poradze, ze odbieram cie jako pozytywna, otwartą osobę? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 21:57 Zmień nicka i opisz swoją zlośc na forum Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:05 to nie złość brak pozytywizmu na dziś mama ma raka Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:37 Nie znamy się, ale bardzo, bardzo mi przykro. I powtórzę truizm- rak to nie wyrok, uwierzcie w to! Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:41 dziękuję jutro, jutro będę wierzyć dzisiaj już nic mi się nie chce dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:47 Będzie dobrze,na pewno bedzie dobrze! Weź cos na sen albo drinka wypij, bo bedziesz się męczyc i bić z myslami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:47 Przykro mi - musisz być silna nie rozklejaj się Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:55 Rak- to diagnoza nagła z dzisiaj, która nakłada się na inne niefajne historie i problemy związane z nią i jej zdrowiem. Nie mogę nic wypić bo zaczyna mnie brać choroba, dzieciaki też- w dodatku jestem jedynym prawnym opiekunem bo mąż daleeeeeko. Poza tym inne formalne problemy- i z małych cegiełek powstała spora piramida. Może jak w niej pośpię to się trochę rozsypie.. dziękuje Wam Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 23:06 Nie masz pojęcia jak bardzo cię rozumiem i współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 23:21 Zobaczysz, jeszcze będziemy na forum omawiac, dlaczego Mama po 80-tce ubiera sie niestosownie do wieku i wrzuca swoje szalone zdjecia na Instagram Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 21:31 To moze czlowieczenstwo nie wyszlo Stworcy? W koncu jezeli sie nie umiera mlodo lub w kwiecie wieku, wtedy sie na ogol wchodzi w wiek starszy (lub sedziwy jak kto woli). Nie lepiej wiec zaakceptowac tego jako czesc zycia ludzkiego ze wszystkim co niesie? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 19:08 Zęby? Zgadłam? Jest nagroda? Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 20:06 bleee w sensie czysto estetycznym,ale uważam,ze w tym wieku to już wypada wszystko i można się niczym i nikim nie przejmować i robić, co się chce.Sprawia jej to przyjemność, ma jakąś satysfakcję,że ktoś chce ją oglądać? Ma siły i zdrowie- proszę bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 20:02 Bardzo, ale to bardzo podoba mi się w tęczowej sukience Widać, że kobieta ma nie tylko ogromny dystans do siebie, ale i ogromne poczucie humoru. Tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 20:04 No tak, w tym wieku to nie ma co się przejmować tym co wypada a nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 20:15 W swietle watkow modowych, ktore sie tu ostatnio pojawily takie postacie jak ta pani sa bardzo potrzebne. Super babka Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 20:34 Przypomniał mi się dowcip o brytyjskiej arystokratce, która postanowiła, że w swoje 80-te urodziny zrobi coś szalonego i pokaże się gościom nago. No i stanęła naga w drzwiach salonu, ale szybko się speszyła i znikła. Zauważyli ją dwaj goście. - To była lady Anna? - No tak. - A widziałeś, jaki dziwny strój miała na sobie? - No nie wiem, ale chyba wymagał porządnego odprasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:41 A tymczasem moje bozyszcze, LC, skonczywszy 80 lat oglosil, ze chyba znow zacznie palic, bo wlasciwie czemu nie ... No i mnie sie to tez nie podoba, co wyraznie dowodzi, zem jednak sztywniara i organic nerd jak mawiaja znajomi high school students Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: co "wypada" 80+ :-D 20.10.14, 22:41 80+ wypada owinąć się białym prześcieradłem i zacząć czołgać na cmentarz * *sarkazm Odpowiedz Link Zgłoś