bumbunierka1 01.11.14, 17:45 ... w Warszawie lub okolicach? Szukam jakiegos duuuuzego, ogromnego sklepu. Gdzie jest najwiekszy wybor? Albo chociaz naprawde duzy... Moze mi prosze ktoras cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumbunierka1 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 17:47 Dodam: chce sobie troche rzeczy poprzerabiac. Dlatego ceny nie graja duzej roli, bo nie beda mi potrzebne duze ilosci tych materialow, za to bardzo dokladnie dobrane kolorystycznie i struktura do tych przerabianych ciuchow. Dlatego odpada internet - musze moc wziac do reki, porownac... Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 18:34 jesli cena nie gra roli, za to zalezy ci na różnorodnosci, to ja nie widzę innego sklepu poza tym w Landzie. Mozesz jeszcze zajrzeć do hurtowni na Cybernetyki, tam też dużo materiałów ale raczej polskich więc nie wiem, czy tak interesujących. I nie sprzedają mniej niz 1 m. Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:00 Dziekuje bardzo, kamunyak. Obejrzalam sobie ich strone - fajna - wyglada to, ze rzeczywiscie maja duze wybor pieknych tkanin... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 18:42 Ale jakie? Wybuchowe? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:09 Żoliborz - Krasińskiego, ale tu więcej pościelowych, no i sklep nie jakiś gigantyczny. Mokotów - Madalińskiego, trochę większy. Takiego duuuużeeego, ogromnego sklepu w Warszawie raczej nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:26 Dziekuje. Poscielowe mnie nie ratuja, potrzebuje takich "ubraniowych", bawelny, jedwabie, jerseye... A czy gdzies indziej w Polsce znajde taki duuuuzyyy? Pytalam o Warszawe, bo czesto tam jestem i jakos wydawalo mi sie, ze w Warszawie musi byc najwiekszy... A ja chcialabym moc wybrac z 30 odcieni granatu, ten ktory mi pasuje. Nigdy w Polsce nie kupowalam materialow. W Stanach kupowalam czesto i to bylo proste. Narazie chodze od jednego malego sklepiku z materialami do innego malego sklepiku z materialami i widze ze to loteria. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:48 > A czy gdzies indziej w Polsce znajde taki duuuuzyyy? Obawiam się, że może być z tym kłopot. Po zachłyśnięciu się gotowcami rękodzieło padło, a więc padła i większość sklepów. Teraz powstają nowe, a te, które zostały, próbują się jakoś unowocześnić, ale to i tak mało. Jedyny naprawdę duży sklep, jaki znam, ma wyłącznie dzianiny, więc nie wiem, czy Cię to usatysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:52 > Jedyny naprawdę duży sklep, jaki znam, ma wyłącznie dzianiny, więc nie wiem, cz > y Cię to usatysfakcjonuje. Tak, dzianin tez potrzebuje... daj mi, prosze, namiar na ten dzianiniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 22:23 Jest w Łodzi, to sklep przyzakładowy na Szparagowej, ale ich dzianiny można kupić w Warszawie na Krasińskiego właśnie, na Uranowej (o, zapomniałam o nich) albo internetowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 21:39 Mogę polecic hurtownię na Bieżunskiej (Targówek). Tam jest prawie wszystko A to moje najnowsze internetowe odkrycie: www.magazyntkanin.pl/ www.facebook.com/magazyntkaninwarszawa tu nie byłam, ale wygląda bardzo obiecująco i zamierzam sprawdzic ten adres. Odpowiedz Link Zgłoś
7dosia Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 21:49 Ogromnego sklepu w Warszawie nie ma. Jeżeli cena nie gra roli to znam dwa adresy: Mimoza na Nowym Świecie (niezłe włoskie materiały) i sklep na Orlej koło Placu Bankowego (też włoskie, ale mniejszy wybór). Jest też hurtownia na Targówku (ul. Bieżuńska), ale tam nie ma wcale okien i nie można dobrze obejrzeć tkaniny Odpowiedz Link Zgłoś
barry79 Re: Gdzie dostane materialy... 21.01.15, 17:43 Jeśli szukasz naprawdę dużej hurtowni z tkaninami to polecam odwiedzić Hurtownię Tkanin w Halinowie na ulicy Olszowa 33 (25 min od centrum). W tylu hurtowniach w ilu byłem, stwierdzam, że mają największy wybór tkanin naprawdę wysokiej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Gdzie dostane materialy... 21.01.15, 18:33 Kojarzę sklep z materiałami w CH Land przy stacji metra Służew. www.sklepblawatny.pl/bawelna.htm Ale nie wiem czy jest dla ciebie wystarczająco wielki. Odpowiedz Link Zgłoś