Dodaj do ulubionych

Gdzie dostane materialy...

01.11.14, 17:45
... w Warszawie lub okolicach? Szukam jakiegos duuuuzego, ogromnego sklepu. Gdzie jest najwiekszy wybor? Albo chociaz naprawde duzy... Moze mi prosze ktoras cos polecic?
Obserwuj wątek
    • bumbunierka1 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 17:47
      Dodam: chce sobie troche rzeczy poprzerabiac. Dlatego ceny nie graja duzej roli, bo nie beda mi potrzebne duze ilosci tych materialow, za to bardzo dokladnie dobrane kolorystycznie i struktura do tych przerabianych ciuchow. Dlatego odpada internet - musze moc wziac do reki, porownac...
    • kamunyak Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 18:34
      jesli cena nie gra roli, za to zalezy ci na różnorodnosci, to ja nie widzę innego sklepu poza tym w Landzie.
      Mozesz jeszcze zajrzeć do hurtowni na Cybernetyki, tam też dużo materiałów ale raczej polskich więc nie wiem, czy tak interesujących. I nie sprzedają mniej niz 1 m.
      • bumbunierka1 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:00
        Dziekuje bardzo, kamunyak. Obejrzalam sobie ich strone - fajna - wyglada to, ze rzeczywiscie maja duze wybor pieknych tkanin...
    • gazeta_mi_placi Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 18:42
      Ale jakie? Wybuchowe?
    • kawka74 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:09
      Żoliborz - Krasińskiego, ale tu więcej pościelowych, no i sklep nie jakiś gigantyczny.
      Mokotów - Madalińskiego, trochę większy.
      Takiego duuuużeeego, ogromnego sklepu w Warszawie raczej nie znajdziesz.
      • bumbunierka1 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:26
        Dziekuje. Poscielowe mnie nie ratuja, potrzebuje takich "ubraniowych", bawelny, jedwabie, jerseye...
        A czy gdzies indziej w Polsce znajde taki duuuuzyyy? Pytalam o Warszawe, bo czesto tam jestem i jakos wydawalo mi sie, ze w Warszawie musi byc najwiekszy... A ja chcialabym moc wybrac z 30 odcieni granatu, ten ktory mi pasuje. Nigdy w Polsce nie kupowalam materialow. W Stanach kupowalam czesto i to bylo proste. Narazie chodze od jednego malego sklepiku z materialami do innego malego sklepiku z materialami i widze ze to loteria.
        • kawka74 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:48
          > A czy gdzies indziej w Polsce znajde taki duuuuzyyy?

Obawiam się, że może być z tym kłopot. Po zachłyśnięciu się gotowcami rękodzieło padło, a więc padła i większość sklepów. Teraz powstają nowe, a te, które zostały, próbują się jakoś unowocześnić, ale to i tak mało.
          Jedyny naprawdę duży sklep, jaki znam, ma wyłącznie dzianiny, więc nie wiem, czy Cię to usatysfakcjonuje.
          • bumbunierka1 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 20:52
            > Jedyny naprawdę duży sklep, jaki znam, ma wyłącznie dzianiny, więc nie wiem, cz
            > y Cię to usatysfakcjonuje.

Tak, dzianin tez potrzebuje... daj mi, prosze, namiar na ten dzianiniowy.
            • kawka74 Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 22:23
              Jest w Łodzi, to sklep przyzakładowy na Szparagowej, ale ich dzianiny można kupić w Warszawie na Krasińskiego właśnie, na Uranowej (o, zapomniałam o nich) albo internetowo.
    • lady-z-gaga Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 21:39
      Mogę polecic hurtownię na Bieżunskiej (Targówek). Tam jest prawie wszystko smile
      A to moje najnowsze internetowe odkrycie:
      www.magazyntkanin.pl/
      www.facebook.com/magazyntkaninwarszawa
      tu nie byłam, ale wygląda bardzo obiecująco i zamierzam sprawdzic ten adres.
    • 7dosia Re: Gdzie dostane materialy... 01.11.14, 21:49
      Ogromnego sklepu w Warszawie nie ma. Jeżeli cena nie gra roli to znam dwa adresy: Mimoza na Nowym Świecie (niezłe włoskie materiały) i sklep na Orlej koło Placu Bankowego (też włoskie, ale mniejszy wybór). Jest też hurtownia na Targówku (ul. Bieżuńska), ale tam nie ma wcale okien i nie można dobrze obejrzeć tkaninysmile
    • barry79 Re: Gdzie dostane materialy... 21.01.15, 17:43
      Jeśli szukasz naprawdę dużej hurtowni z tkaninami to polecam odwiedzić Hurtownię Tkanin w Halinowie na ulicy Olszowa 33 (25 min od centrum). W tylu hurtowniach w ilu byłem, stwierdzam, że mają największy wybór tkanin naprawdę wysokiej jakości smile
    • jakw Re: Gdzie dostane materialy... 21.01.15, 18:33
      Kojarzę sklep z materiałami w CH Land przy stacji metra Służew.
      www.sklepblawatny.pl/bawelna.htm
      Ale nie wiem czy jest dla ciebie wystarczająco wielki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka