osica 06.09.04, 22:23 Witajcie, szukam czegoś fajnego na jesień. Moze zasugerujecie co powąchać?? Jakieś Wasze ulubione zapachy.... Nie: słodkie, duszące i cięzkie..... czekam na sugestie ;o)) anqa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josik11 Re: wasz ranking perfumów 06.09.04, 23:26 wiedzialam ze to napiszesz hihhiih Odpowiedz Link Zgłoś
osica Re: wasz ranking perfumów 07.09.04, 08:36 No tak racja ;o)) To zawsze l. mnoga!! Odpowiedz Link Zgłoś
elasz4 Re: wasz ranking perfumów 07.09.04, 08:59 Ja mam kilka, które lubie i używam chociaż różnią się między sobą: - CK ONE Calvina Klein'a - orzeźwiający, cytrusowy - Laura - Laury Biaggiotti - lekko słodki, ale jednocześnie orzeźwiający - Intitution - Estee Lauder - lekko korzenny, ale super Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: wasz ranking perfumów 08.09.04, 10:28 Na zime: Miracle Lancome Truth CK Chance Chanel L'Evidence YR Na lato: Parfum D'Ete Kenzo Ming Shu YR Woda bzowa YR m. Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox w zależności od nastroju... 08.09.04, 15:07 Duszące, ale piękne - od lat używam: Feu d'Issey ISSEY MAYAKI (czy jakoś tak Kobiece, też piękne - J'adore DIORA też ładne, ale nie widziałam jeszcze w sklepach tylko próbkę miałam: PROVOCATIVE WOMAN Elisabeth Arden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edytaon Re: w zależności od nastroju... 08.09.04, 16:35 polecam coco mademoiselle chanel oraz beyondparadise estee lauder dlugo sie trzymaja i pachna fajnie udanych zakupow edyta Odpowiedz Link Zgłoś
wrokk Re: wasz ranking perfumów 09.09.04, 15:11 na "zimę" escape CK eau par Kenzo na "lato" romance (nie pamiętam czyje to) zapachy Yves Roche ZAWSZE Aqua di Gio Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
elx2 Re: wasz ranking perfumów 10.09.04, 14:06 Od zawsze eau par Kenzo po prostu SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: wasz ranking perfumów 10.09.04, 16:05 zawsze i wszędzie - HUGO BOSS... Odpowiedz Link Zgłoś
mib28 Re: wasz ranking perfumów 11.09.04, 00:58 a ja sie zakochalam niedawno w: YSL " in love again" Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu mib28 10.10.04, 10:00 sa przecudne - własnie je wzowili bo nie było ich na rynku od kilku lat!!! są niesamowite i do tego ta butelka - super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michiko NAMIAR 11.09.04, 07:00 ten facet sprzedaje orgiały w przystepnej cenie sama sie zaopatruje u niego gg 32098. napisz on wysle liste tego co akurat ma do sprzedania Odpowiedz Link Zgłoś
niunia44 Re: NAMIAR 11.09.04, 20:01 Michiko mam pytanie, ten facet jest sprawdzony przez Ciebie, ma naprawde oryginalne markowe perfumy. Pytam dlatego bo słyszy się różne historie o oszustach. Po przysłaniu pocztą juz trzeba zapłacić, a póżniej sie okazuje ze to jakis bubel. Pozdr. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Re: NAMIAR 12.09.04, 08:42 tak sprawdzony. mozna płacic przy odbiorze lub wpłacic mu na konto wtedy nie płaci sie za przesyłke. Ja zamawiałam dla kilku kolezanek i za kazdym razem byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaw43 Re: wasz ranking perfumów 11.09.04, 22:16 Dziewczyny, jade wlasnie do Polski, jezeli jestescie zainteresowane jakimis orginalnymi perfumami to dajcie znac. Moge przywiezc jakies male ilosci. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
monikalb Re: wasz ranking perfumów 16.09.04, 11:07 Polecam: damska LACOSTE Cacharel NOA oraz nowość NOA FLEUR Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu monikal 10.10.04, 10:01 noa fleu ładne ale tylko łądne - nie mają w sobie nic wyjątkowego jak dla mnie... pozdrawiam ps. kwestia gustu - wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kasia Re: wasz ranking perfumów 02.11.04, 10:27 O tak, Lacoste... powala mnie po prostu i każda koleżanka, która ich "spróbuje" jest zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
emaja Re: wasz ranking perfumów 30.09.04, 18:41 A ja od lat niezmiennie Wild Musc Coty ,może nie markowe ale je lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
maja312 Re: wasz ranking perfumów 01.10.04, 16:14 Angel Thiery Mugler, Gucci Rush , Gucci Envy Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 do emaja :) 06.10.04, 12:50 Ja tez ich używałam ale bardzo dawno temu. Uwielbiałam je. Mam nawet jeszcze jedną buteleczkę ale już mi nie pasują tak jak kiedyś- może za stara jestem Jeżeli chcesz mogę Ci odstąpić Marta Odpowiedz Link Zgłoś
emaja Do Martucha1 07.10.04, 18:31 Jestem zainteresowana Wild Musc .Pisz na adres; mako73@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: wasz ranking perfumów 01.10.04, 18:32 A ja używalam Chloe Innocence by Lagerfeld,ale ..w Polsce już nie do kupienia....A może jest za granicą?pozdraiam,nata Odpowiedz Link Zgłoś
trinityyy Re: wasz ranking perfumów 04.10.04, 21:05 na jesien: Deep Red- Hugo Boss Naomi Cambel Angel- Thiery Mugler (typowo wieczorowy ciezki zapach, ale moj ukochany) latem: Angel Innocence Indian Summer Red- Priscillia Presley To takie moje ulubione typy Pozdrawiam i zycze udanego zakupu Asia Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: wasz ranking perfumów 04.10.04, 22:59 Jako, ze ja własnie lubie słodkie, otulajace, ciepłe, wyraziste zapachy nie radze kupowac Ci: 212 sexy C.Herrera, Eau de Perfum Gucci, czy Fluid Iceberga, bo one własnie do takich naleza. Natomiast polecam sprawdzic 1881 Cerutti, zapach bardzo oryginalny, choc i popularny, ma rzesze zwolenniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
olik7 Re: wasz ranking perfumów 05.10.04, 09:39 A ja od lat lubię Eternity, troche może oklepane ale je uwielbiam. Dla małej odmiany używam Escape. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: wasz ranking perfumów 06.10.04, 12:56 Ja mam kilka ulubionych zapachów na jesień i zimę. Obecnie uzywam D&G czerwone i JPG Classique ale oba to raczej cięższe zapachy zwłaszcza D&G Marta Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle4 Re: wasz ranking perfumów 06.10.04, 17:12 moje ukochane to Cerruti Image, ale ostatnio zakochałam się We Flower, chyba Kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
magolcia Re: wasz ranking perfumów 07.10.04, 10:52 Moje ukochane to Extravagance Givenchy - stłukła mi się ostatnio prawie pełna butla (100 ml), myslałam, że nie przeżyję - łazienka pachniała jeszcze przez tydzień ;-(((( Bardzo lubię także Dolce Vita Diora, a z cięższych to niesamowity Angel Thiery Mugler. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: wasz ranking perfumów 07.10.04, 11:12 a ja kupilam wczoraj givenchy organza first light. bardzo mi pasuja nigdy wczesniej nie kupowalam sobie perfum tej marki. przelamalam sie po kupnie meskiego blue label. rowniez polecam! a propos stluczek - tez mialam taka przygode. stluklam mezowi perfumy, ktor mialy ponad tydzien. najgorsze bylo to, ze bylam wtedy w zaawansowanej ciazy i wszystkie zapachy mnie draznily. wylalam polowe na siebie. myslalam,ze z wrazenia zapachowego zaczne wczesniej rodzic :000 Odpowiedz Link Zgłoś
magolcia Re: wasz ranking perfumów 07.10.04, 15:33 Ja tak kocham ten zapach, że jak mi się wtedy stłukły, to najchętniej bym się w nich wytarzała ))), ale niestety pełno szkła było ;-((( A markę Givenchy bardzo polecam, do tej pory jak powącham zapach Amarige D'amour, to mi się studniówka przypomina, a dawno to już było.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna nie wszystko stracone :) 07.10.04, 22:02 mala rada na stluczone perfumy, ulubione oczywiscie nasaczyc nimi watke, zawinac w chusteczke z materialu (niekoniecznie) i wlozyc do szaf z ubraniami czy butami, beda pieknie pachniec. mozna tez nasaczyc watke i przetrzec zarowki w lampach, ktore rozgrzewajac sie beda delikatnie emitowac zapach. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magolcia Re: nie wszystko stracone :) 08.10.04, 09:31 boszeeee..., że też na to wtedy nie wpadłam ... ale w szoku byłam I zwykłą szmatą, a potem wypłukałam ;-((( co za marnotrawstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: wasz ranking perfumów 07.10.04, 22:15 osica napisała: Moje ulubione, do ktorych wracam od lat, to Cartier So pretty, w jakiejkolwiek wersji. KOcham ten zapach i dla niego robie wyjatek, kupujac buteleczke po raz kolejny. Na drugim miejscu JAdore Diora, potem seria Aqua Allegoria Guerlain (rozne) i Bulgari (wszystkie). Obecie testuje Attraction Lancome, fajne, ale brakuje im tej zdecydowanej nuty, jaka posiadaja wymienione wczesniej przeze mnie perfumy. Ze starszych dobrze czulam sie w Pleasure E.Lauder i Gio G.Armani, a z jeszcze starszych (z 12-13 lat wstecz ) milo wspominam YSL (YSL) i Paris (YSL). Zdecydowanie moj nos nie toleruje zadnych perfum Kleina i Cacharela, nie wiem dlaczego? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: wasz ranking perfumów 08.10.04, 16:50 Lubię 'One' Calvina Kline'a, "wild wind" Gabrieli Sabatini, ale nic nie przebije 'Coco Mademoiselle' Chanel. No jest zapach, który chyba nigdy mi się nie znuszi, a wydajność pewrfum jest oszałamiająca. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: wasz ranking perfumów 08.10.04, 21:12 dla mnie bomba to angel muglera ale ciezkie... Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa AVON-Perceive 09.10.04, 14:13 Od paru dobrych lat ich uzywam i jak na razie zadne inne mi nie podchodzą. Grazka Odpowiedz Link Zgłoś
malwes "Only" by Givenchy 09.10.04, 16:44 ...ale w Polsce ich nie ma. Mąż przywiózł mi z Belgii. Lubię też Green Tea Elisabeth Arden i 5th Avenue też E.A. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: wasz ranking perfumów 09.10.04, 22:28 Może niedokładnie czytałam, ale chyba nikt, zupełnie nikt nie wspomniał o moich ukochanych, niepowtarzalnych FIDJI Guy Laroche... Grzech nie powąchać! Koniecznie sprawdźcie! Odpowiedz Link Zgłoś
brzysialinka Re: wasz ranking perfumów 12.10.04, 14:42 moje typy to Gabriella Sabatini niebieskie, Diesel(tyle, że nie można ich teraz dostać w Polsce), a najnowszy mój typ to Isabella Rosalini. Odpowiedz Link Zgłoś