misterni 04.12.14, 23:35 Okazał się bardzo prosty. 10/10 w ciągu kilkunastu sekund. A nie jestem jakoś specjalnie "skażona" myślą techniczną . Czyżby bycie "prawdziwym mężczyzną było aż tak łatwe? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa.szara Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 04.12.14, 23:44 No nie wiem, czy "prawdziwy mężczyzna" wie co się szybciej nagrzewa - indukcja czy płyta ceramiczna. "prawdziwy mężczyzna" wie jaki jest numer do pizzerii, ewentualnie dzwoni do żony gdzie obiad Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 00:02 Wg testu jestem stuprocentowym prawdziwym Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 16:38 dołączam do grona "prawdziwych mężczyzn" 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 09:06 sowa.szara napisała: > No nie wiem, czy "prawdziwy mężczyzna" wie co się szybciej nagrzewa - indukcja > czy płyta ceramiczna. "prawdziwy mężczyzna" wie jaki jest numer do pizzerii, ew > entualnie dzwoni do żony gdzie obiad W połączeniu z Twoimi wizjami na temat "normalności" w związku powyższy "dowcip" rysuje bardzo ponury obraz stosunków w Twojej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa.szara Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 11:13 Przestań za mną łazić, pisałam ci już że szkoda mi czasu na zabawę z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 09:45 Wszyscy mezczyzni,ktorych znam potrafia gotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 10:07 Ano. Nawet taki maczo piczo z rodziny co to szerszy w barach niż wyzszy obskakuje kulinarnie swoją konkubinę, chociaz gdy ją brał to ona taka słodka rózia była. Pozory mylą, albowiem to suczysko nie z tej ziemi i cała rodzina ma bekę jak, powiedzmy Krzysio, jest stopniowo kastrowany Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 11:28 Masz bardzo traumatyczne wspomnienia,moze nastepnym razem trafisz lepiej Cholernie sie ciesze,ze mezczyzni w mojej rodzinie i w rodzinie mego faceta nie uwazaja przygotowania obiadu i wstawienia prania za kastracje musi byc ci wyjatkowo ciezko zyc z osoba,ktora jest taka niedorajda,ze nie potrafi obiadu ugotowac.Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
sowa.szara Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 11:10 To był sarkazm, wiesz, taki żart... Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 00:56 Buuu...smuteczek - prawdziwym mężczyzną jestem tylko w 80%. Wyrzynarki, opalarki i klucze to dla mnie betka, ale na pralce, co ją obsługuję kilka razy w tygodniu się wyłożyłam Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 11:22 Ja to samo. 90% zrobiłam, a poległam na pralce, co to się z niej leje. Ale z mojej się leje, bo uszczelka pod klapą jest do wymiany Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Zdradzę ci wielką tajemnicę wiary... 05.12.14, 09:13 ...te wszystkie quizy służą jedynie wywołaniu uczucia samozadowolenia (żebyś co tydzień wracała) i zwiększeniu wyświetlania reklam na stronie gazety przez podzielenie na slajdy. Dlatego pytania nie mogą być skonstruowane tak, byś nie mogła odpowiedzieć prawidłowo na większość z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zdradzę ci wielką tajemnicę wiary... 05.12.14, 12:44 Ojej, naprawdę? <trzepocze rzęsami> Myślisz, że założyłam ten wątek, bo się zachłysnęłam wynikiem 10/10? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Zdradzę ci wielką tajemnicę wiary... 05.12.14, 14:01 Yyyy!!! No coś ty!? Wyżyyyciuuubymniezgadła Odpowiedz Link Zgłoś
loqia Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 10:01 8/10 czyli nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 10:13 7/10 z urządzeniami pojawił się problem. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 10:16 zmyliła mnie opalarka Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 11:01 10/10 jestem prawdziwą mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 11:11 fuksję od szkarłatu, potrafią przełączyć prostownicę do włosów na ich jonizację, odróżnią rukolę od szpinaku, fason tulipan od ołówka? Mój nie. Widać dżęder nie jest naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 11:21 Tak, mój rozróżni te kolory. Nie mam prostownicy i ku... nie mam pojęcia, co to jest jonizacja. Mój mąż wie, albowiem kupił mi kiedyś w biedrze suszarkę i z dumą oznajmił: ma funkcję jonizacji włosów, na co uprzejmie mu zaproponowałam co może sobie w takim razie pojonizowac cokolwiek to znaczy, ale ad rem: rukolę od szpinaku odróżni bo ma szpinakoradar i markuje alergię nań, fason tulipan od ołówka. Letmiges: ołówek rysuje tulipan nie rysuje? Musze spytać męża. Tulipan jest mi zakazany w kazdym razie na imprezach. Aczkolwiek poległam na opalarce. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 11:24 fason , krój stroju dotyczy. To masz męża omnibusa, albo nie dyletanta babskiego choć odcienie kolorów stosowane są i w "męskich" dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 11:34 Dlaczego mnie nie dziwi,ze nie masz pojecia o kobiecych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 12:12 Wystarczajaco wiem aby urodzic dzieci i je odchowac Co do tych wszystkich zabiegów typu prostowanie, jonizowanie itp. to tego nie robie i co? I sio, to do mnie zagadują najpierw np. w klubie ze to czy sio, czasem az moim kolezankom jest przykro Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 12:18 faceci w klubie pytają Ciebie o parametry spawarek? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 12:37 10/10 Przy czym nie jestem inżynierem, a "męskimi" zajęciami od dnia ślubu sobie rąk nie skalałam. Może nie tyle świadczy to źle o mężczyznach w ogóle (choć o tych nie mam zbyt wygórowanego zdania), ile o układającym test. Zresztą te "ekstremalnie trudne" testy z reguły sa łatwe, chyba mi sie nie zdarzyło, żebym miała mniej niż 7/10, a jestem prostą babą. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 13:58 Kobiecymi typu zrobienie makijazu tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 13:20 Nie, całe przygotowania zajmuja mi ok. 20min. do wyjscia. Ale w knajpie lubie gadac o czyms ciekawym, wiec moze wspolne tematy czy co tam zachodza. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 13:56 Odchowujesz tez wg.zasady kobiety do garow? Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 14:34 Nie, ale tez nie spedzam pierdyliona godzin nad zabiegami w istocie oszpecającymi. Prostowanie niszczy włosy, najładniejsze są długie, lsniące i niezniszczone. Makijaz tak samo: lepiej sie pomalować krócej a nie nawalić sobie kg tapety do czego miewam skłonności. Ładniej wyglada skóra gdzie widac piegi i niby że nic nie było robione. Tak samo oczy-mniej cienia znaczy wiecej, no i wtedy krócej to wszystko trwa. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 14:36 Zreszta imo do gotowania lepiej są predysponowani mężczyźni - ilu jest szefów kuchni mężczyzn a ile kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 14:50 Ci szefowie kuchni to jak nic kastraci Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 14:55 za każdym szefem za każdym człowiekiem sukcesu jest baba, która zdjęła z takiego częśc obowiązków. Co nie znaczy, że ona też nie osiągnęła by sukcesu jeśli również miałaby takie poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 14:58 Znam paru szefow zatwardzialych kawalerow,za ich sukcesem stoi ciezka praca,a nie kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 15:02 ale u nich odpada proza dnia codziennego, w takiej sytuacji jest coraz więcej singielek i coraz więcej kobiet sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 14:37 bzdury. Kobieca kobieta to nie powód do wstydu, nie jest też wstydem posiadanie umiejętności naprawienia pralki, a nie ułożenia fal, loków koków. Dowartościowywanie się umniejszając innym jest dziecinne. Są i amatorzy babochłopów i dziewczęcych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 14:56 Kurcze prostuje wlosy,a mam je lsbiace,niezniszczone i do ramion.Wystarczy potrafic obchodzic sie z prostownica i kosmetykami don przeznaczonymi.Aniolki Victoria Secret maluja sie 8godzin przed pokaz em a mimo to nie maja nawalonego kg tapety. Dobrze wykonany makijaz wymaga czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 15:04 jakby wiedziała, że jonizacja regeneruje to też by nie zniszczyła prostując. Ja tam nie wiem, ale był watek o domowym keratynowaniu - ciekawa jestem opinii po pół roku, czy jeszcze będą mieć włosy w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 17:25 Edel błagam. Aniołki biora udzial w sesji, nikt ich tam nie oglada z kilku centymetrów, a i tak pozniej wszystko jedzie sie w ps. Ja nie prostuje wlosów, nie rozumiem po co bym miała? Po co sie w ogole prostuje włosy? Żeby uzyskac look tu-mnie-ktowa-wylizala? Jesli po to, zeby miec ladne rowne a nie siano to preferuje olejowanie wlosow i końcowek dzieci czemu po myciu i wysuszeniu sa gladkie i ladnie sie leja bez prostownicy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 18:29 olejowanie to nie to samo, umniejszasz nie wiem dlaczego kobietom, które chcą być wyraźnie definiowane jako kobiece. Ok, masz ciekawą osobowość, ale te umalowane wysztafirowane to też mądre ładne babki, po prostu zadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 19:17 Też jestem umalowana i 'wysztafirowana', tylko w innym stylu i w szybszym tempie. Nikogo nie umniejszam a bronie sie przed zarzutem braku kobiecości, ktory ktos u mnie zdiagnozowal na podstawie mojej nieznajomości jonizacji i tulipanów. Niektore zabiegi i pewna wiedza są mi doskonale zbędne do bycia 100% kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 19:21 >olejowanie to nie to samo, umniejszasz nie wiem dlaczego kobietom, które chcą być wyraźnie definiowane jako kobiece Jeszcze tylko dodam, ze ja jak najbardziej chce być definiowana jako kobieca. Ale istotą mojej definicji kobiecości nie jest znajomość wszystkich technik fryzjerskich oraz dokonania na sobie wszystkich mozliwych zabiegów kosmetycznych-tak kobiecość definiują drag queens Moja kobiecość jest raczej taka jak mnie wychowano jako dziewczynke, czyli cos między Pippi, Łucją, Zuzanną , i o Jezu, mam angine, nie wiem kim jeszcze no. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 21:01 Wlosy sie prostuje po to,by wyszla konkretna fryzura.Ja mam wlosy zyjace wlasnym zyciem po w stanie wygladaja jakby piorun w kalafior strzelil.Tylko prostownica daje im rade. A co do make upu,wlasnie makijaz jakby go nie bylo wymaga najwiecej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 21:41 No u mnie nie. Strasznie brandzluje się jak ktoś mnie bierze za młodsza, rekord padł w sobotę gdy dowiedziałam się ze mam 22 lata, chociaż czekaj-znajoma myślała ze mam 18. Jak zapragnę wyglądać na swoje 35 to zacznę porządkować włosy i się godzinami tapetowac obecnie jest dobrze jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 14:42 Odróżnia barwy podstawowe, potrafi jeszcze wskazać jasne-ciemne. Fuksja i szkarłat = powie, że fioletowe. Nigdy nie używałam prostownicy do włosów, mam proste, praktycznie nie używam suszarek. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 15:39 Z kolorami sama mam problem - za duzo sie tych nazw nazbieralo. A o jonizacji prostownicy nic nie wiem. Prostownice mam, wlosy ukladam regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Wasi faceci odróżniają 05.12.14, 17:30 "wasi faceci odrózniają fuksję od szkarłatu, potrafią przełączyć prostownicę do włosów na ich jonizację, odróżnią rukolę od szpinaku, fason tulipan od ołówka? " Ekhm, obawiam się, że z moim facetem wypadlibyśmy dokładnie identycznie. Żadne z nas nie obsługuje prostownicy (nie mam pojęcia o co kaman z jonizacją). Fason tulipan -wtf?, pierwsze słyszę. Oboje nie mamy problemu z odróżnianiem kolorów oraz odróżnieniem rukoli od szpinaku. W gazetowym teście ja miałam 7/10, mój facet 8/10, czyli też porównywalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 13:04 Pralka mnie pokonała Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 15:14 Wymiękłam na kluczu. Za cholerę nie wiedziałam, jak się po polsku nazywa "llave allen" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 15:35 Rozlozylam sie na pralce i lodowce. Bo niby skad mam wiedziec Ja tylko wlaczam i wylaczam, otwieram i zamykam. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 16:16 To raczej test na mechanika. A gdzie pytania o: broń, alkohol, wojnę, polowanie, sport, fotografię, high-end audio, ginekologiczne? No gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 17:47 matko ja tez 10/10 no ale pytania były naprawdę banalne Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 17:55 9/10 . Potknęłam się na kluczach Jak niewiele trzeba, by byc Prawdziwą Mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 19:01 10/10 jestem 100% mężczyzną.. ciekawe jak wypadają mężczyźni na babskich quizach, jak sobie radzą z pytaniami o maskarę /masakrę / pomadkę, depilator czy inne waciki.. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 19:30 Ten test to totalna ściema. Ja jestem po prostu inteligentna i mam dobrą pamięć oraz wyćwiczoną , co gdzie przeczytam zapamiętuję. Mam 10 poprawnych. Ale ... nie wbiję goździa , jak mi korki wywali to dzwonię do córki do Monachium żeby mi powiedziała jak i co , boję się kompa ale daję radę bo mi wyżej wymieniona córka wszystko umie wytłumaczyć. Takiego antytalentu w sprawach technicznych jak ja trudno spotkać , jestem pod tym względem Gwiazdą)P Jestem do tego upośledzona , mam dwie lewe ręce. Ale w teorii jak widać jestem swietna)) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 21:47 cholera wyszlo mi że jestem prawdziwym mężczyzną. Zaczynam się bać Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: Quiz wiedzy "prawdziwego mężczyzny" 05.12.14, 21:55 10/10, normalnie w to nie wierzę nigdy nie przepadałam za "techniką" i naprawami Odpowiedz Link Zgłoś