Dodaj do ulubionych

Bednarek grrrr

13.12.14, 21:45
Dziewczyny, kto mi wytłumaczy fenomen tego zjawiska? Bo mnie koleś drażni jak mało kto. Śpiewa słabo, tak jakoś stękająco i bełkotliwie, że trzeba się słów domyślać, a wygląda jeszcze gorzej, jakby zębów nie mył (bo takie omszałe) i włosów także. Brrr, grrr - no nie rozumiem
Obserwuj wątek
    • misterni Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 21:55
      Odczepić mi się od mojego Bednarka! big_grin
      Bardzo go lubię smile
      • mamameg Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 22:24
        Ja też i uważam, że jest przystojny.
        • aneta-skarpeta Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 22:44
          ja uwazam ze bednarek jest słodkitongue_out choc nie mój target

ale w bednarku podoba mi się najbardziej to że fajnie dojrzewa muzycznie i miewa sympatyczne piosenki

sama nie byłam na jego koncercie, ale słyszałam, że naprawdę te koncerty są fajne
          • misterni Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 00:36
            Ja nie byłam na jego koncercie, ale oglądałam ostatnio jakiś w TV, przez półtorej godziny nie mogłam się od odbiornika odkleić wink
            • demonii.larua Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 00:49
              > Ja nie byłam na jego koncercie
              Pójdź koniecznie! Naprawdę warto smile
    • demonii.larua Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 21:59
      Bednarek to nie moje, że się tak wyrażę klimaty, ale byłam z córkami na jego koncercie i muszę powiedzieć, że chłopak odwala kawał dobrej roboty. Fajnie śpiewa na żywca, ma świetny kontakt z publiką, nie dziwota że ma tyle fanów smile Mi on nie wadzi, niech mu się tam wiedzie.
      • zawsze-w-drodze Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 22:01
        Lubię bardzo. Pozytywna energia.
    • mamako2216 Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 22:17
      Jego fenomen polega na tym,że jest naprawde fajnym gościem,naturalny przesympatyczny,ogólnie bardzo lubiany. Świetnie śpiewa i przekazuje swoją muzyke,no i fani go kochają.
    • 5justi Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 22:26
      nie wytłumaczę ci, bo uważam, że jest zajebiaszczy big_grin
    • estelka1 Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 22:36
      no to nie pozostaje mi nic, niż spróbować się przekonać big_grin buuuu będzie bolało, ale mam dobrą wolę wink może coś z tego wyjdzie
    • lady-z-gaga Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 22:46
      Ja Ci wytłumaczę ten fenomen: nie każdy musi podobac się wszystkim smile
      Akurat Bednarek to rowniez nie moja stylistyka, że się tak wyrażę.... ale w swoim gatunku jest doskonały, a że sobie szuflady nie odwalił za parę tysiaków, to mi akurat nie przeszkadza. Nie jest prezenterem telewizyjnym, nie musi.
    • jolunia01 Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 23:06
      Słucham jako tła dźwiękowego, nie analizuję. Ale faktycznie mało rozumiem. Wizualnie - kompletnie nie ta bajka. Jakiś taki "wyszarpany".
      • slonecznik_1981 Re: Bednarek grrrr 13.12.14, 23:20
        Może i sympatyczny, ale głos płaski i stękający, każdy wujek Mietek o pół litrze na rodzinnych imieninach bije go o kilka długości.
        • misterni Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 00:43
          Głos ma idealny do muzyki reggae. No wujek Mietek raczej nie jest autorem tego, co śpiewa. smile
          • aquella Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 12:37
            wg mnie głos to mu się właśnie marnuje ale co mnie to, a autorem tekstów w typie Bednarka jest niejeden uncle Mietek z Jamajki ze skrętem w zębach. Byłam tam i widziałam osobiście wujków z omszałymi zębami
    • marghe_72 Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 00:06
      cAłkiem miło sie go słucha.
      Patrzeć nie muszę , więc mi obojętne jak wygląda
    • kamunyak Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 00:07
      mnie też wkurza, faktycznie jakis taki drażniący jest.
      jest kilka takich osob, ktore jak tylko zaczną mówić/śpiewać to muszę wyłączyć tv, radio bo inaczej za 5 minut szlag mnie trafi.
      Bednarek nalezy do tego grona.
    • fadilla Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 12:58
      To ja moze spróbuję wytłumaczyć. Bednarek świetnie śpiewał covery w "mam talent" przerabiając je na styl reggae. To były naprawdę dobrze przearanzowane piosenki, lepsze niż oryginał słucham ich do dziś. Gorzej jednak z jego i jego zespołu autorskimi piosenkami, taka papka, słabe teksty, slaba muzyka, przynajmniej z pierwszego krażka. Jednak dał się zapamiętać z tego programu, jego głos dobrze brzmiał w tych piosenkach, az Chylińska rzuciła jakimś erotycznym komentarzem i chyba tym naprowadziła sluchaczki jak mają go postrzegać. wink Po za tym jest młody, zwinny, bardzo energetyczny na scenie. Ale w wywiadach faktycznie zauważyłam, że ma taki bełkotliwy i rozkojarzony styl mówienia i te zęby, cos jest z nimi nie tak big_grin jednym słowem czar nieco prysł.
    • pulcino3 Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 21:12
      Uwielbiam Bednarka, a co do twojej awersji, to cie poniekąd rozumiem- Mam to samo jak słyszę/widzę MIETKA Szcześniaka- dla mnie masakra w czystej formie.
    • kolter Re: Bednarek grrrr 14.12.14, 21:26
      estelka1 napisała:

> Dziewczyny, kto mi wytłumaczy fenomen tego zjawiska? Bo mnie koleś drażni jak mało kto. Śpiewa słabo, tak jakoś stękająco i bełkotliwie, że trzeba się słów domyślać, a wygląda jeszcze gorzej, jakby zębów nie mył (bo takie omszałe) i włosów także. Brrr, grrr - no nie rozumiem

No i jak ma wolne to przesiaduje w Brzeskiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka