mnb0 20.12.14, 12:11 Czy zamierzacie odchudzac sie rowniez w swieta czy tez porzucacie diete/zdrowy styl zycia na ten okres? Watek lajtowy! )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gretchen184 Re: Pytanie do odchudzajacych sie 20.12.14, 12:17 zazwyczaj podczas świąt zarzucam odchudzanie co nie oznacza,że rzucam się na każde żarcie. jadam małe porcje więc mój żołądek dużo nie pomieści i dlatego moje zarzucenie diety polega raczej na tym,że staram się spróbować każdej potrawy ( nie liczę przysłowiowych kalorii) i nie liczę kawałków ciasta. ale w tym roku przymusowa ścisła dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Pytanie do odchudzajacych sie 20.12.14, 14:47 zdrowy styl życia czy zdrowa dieta (gdzie chodzi o nieprzejadanie się po prostu i ruch) nie ma akurat nic wspólnego z dietą odchudzającą, ale dietę odchudzającą można zastosować w święta w odpowiednich warunkach i z odpowiednim zapasem silnej woli Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Pytanie do odchudzajacych sie 20.12.14, 15:33 Od połowy listopada odchudzam się treningiem interwałowym, nieznacznym zmniejszeniem porcji i zmniejszeniem ilosci węglowodanów w diecie na rzecz białek. Pewnie w święta skubnę jakichś słodkości, ale wyrównam to intensywnością treningu. Na razie mam 5,5 kg na minusie Odpowiedz Link Zgłoś
kacha_m4 Re: Pytanie do odchudzajacych sie 20.12.14, 15:41 Odchudzam się od 2 miesięcy,9 kg na minusie,jem bez pszenicy,ziemniaków,cukru,wszystkie dania jakoś zmodyfikuję pod kątem diety a te,których się nie da nie będę jadła Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: Pytanie do odchudzajacych sie 20.12.14, 16:55 Odchudzam się od 2 grudnia (na razie ubyło 3,3 kg), w święta nie zarzucam diety, jakbym sobie troszkę pofolgowała, pewnie zaraz bym popłynęła (jak w każdym nałogu). Tak więc nie ekscytuję się w tym roku jedzeniem tylko prezentami i mam nadzieję, że wyjdzie mi to tylko na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś