Dodaj do ulubionych

Źle się czuje

24.12.14, 10:21
No to pięknie. Boli mnie głowa, plecy, mam zapchany nos i temperaturę, jest mi zimno. Miałam dziś zrobić ostatnie zakupy, i porobić wszystko. Myślicie, że partner się zorientuje, że ciasto jest z torebki (5 minut roboty), barszcz z kartonu i, że uszka/ pierogi to też ze sklepu? Miałam jeszcze w planie zrobić rybę po grecku i sałatkę z tuńczyka, ale to tylko dla mnie, więc mogę zrobić po świętach smile
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Źle się czuje 24.12.14, 10:28
      Hm, a jeśli partner, wiedząc, że jesteś chora się zorientuje - to będzie miał za złe? Jeśli tak, doradzam szybka zmianę partnera.
    • saszanasza Re: Źle się czuje 24.12.14, 10:40
      Ja tównież jestem chora, od wczoraj. Temperatura 38, najprawdopodobniej grypa.
      Tyle, że dałam radę zrobić dwa ciasta i dwie sałatki. Gdybym nie dała, trudno. Mój m. to taki typ, że zadowoliłby się zupką w proszkusmile
    • mia_siochi Re: Źle się czuje 24.12.14, 10:53
      Rozumiem, że to wątek prowokujący?
      Pytam, bo może nie wyczułam ukrytej ironii...
      • pajac_ynka Re: Źle się czuje 24.12.14, 11:24
        W niedzielę partnerowi powiedziałam, żeby dziś mi się nie kręcił pod nogami. Zrobił swoje, poszedł do roboty dziś. A z tym ciastem, to zastanawiam się tylko czy się zorientuje. Resztę wspólnie i z pomocą rodziny zrobiliśmy. U mnie jest tak, że "każda z rodzin" robi po 3-4 potrawy i dzielimy. Te sałatki były już poza tym, ciasto z resztą miałam spróbować zrobić
    • agnieszka77_11 Re: Źle się czuje 24.12.14, 11:29
      Barszcz z kartonu jest całkiem dobry smile
    • mruwa9 Re: Źle się czuje 24.12.14, 14:01
      u nas zawsze i programowo jest barszcz z kartonu (Krakus), ciasto z torebki (piernik Oetkera albo kujawski), uszek nie robie wcale, wystarcza makaron. Tez z torebki tongue_out
      Jesli komus nie odpowiada- prosze bardzo, z wieka radoscia odstapie miejsce przy garach, Nawet zdrowa.
      Chora tym bardziej przerzucilabym prace na domownikow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka