fitolka 02.01.15, 15:21 www.tvn24.pl/zaginiecie-braci-w-mokobodach-odnaleziono-cialo-starszego-z-chlopcow,502856,s.html Miałam nadzieję,że się znajdą. Wciąż mam przed oczami zapłakaną twarz matki, która błagała by wrócili. Potworna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_anka Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 15:28 "Nie wiadomo, dokąd dokładnie się udali bracia, ale przypuszczano, że poszli się poślizgać na rzece lub w jej okolicach. " Ogromna tragedia, i bardzo współczuję. Ale przypuszczenie dokąd poszli oznacza, że było to wiadome bliskim, że było to regułą. Dlaczego nie uczy się dzieci, że takich rzeczy się nie robi, że nie wolno. W dupsko bym wlała, a by się na zawsze nauczyli, że takich rzeczy się nie robi! A przeciwna jestem przemocy jakiejkolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 15:38 Masz rację ale ja bym tak nie krytykowała rodziców. Też uczę dzieciaki, że po zamarzniętym stawie się nie ślizga a w wannie pełnej wody nie suszy się włosów suszarką itd ... ciężko jednak skutecznie przewidzieć wszystkie tragedie. U mnie w mieście jest rzeka w której wody jest po kostki - tam dzieciaki się często ślizgają zimą ale tam pozwalam- jak się lód załamie to co najwyżej buty sobie pomoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_anka Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 15:41 Nie krytykuję. Uczulam. Strasznie mi szkoda, strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 16:26 To może uczulaj w innym wątku i w innym kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 17:24 Ja tez mowie, ostrzegam i ucze. A w praktyce bywa roznie. Ty tez zawsze sluchalas rodzicow i nie popelnilas zadnej glupoty? Tylko Tobie sie udalo, koledze tez, ale niektorym osobom- nie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 18:44 Potworna tragedia, sama mam 2 synów i trudno sobie nawet taki koszmar jak ich utratę - wyobrazić; bardzo, bardzo współczuję tym rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka200 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 19:39 Straszne.Niewyobrażalna tragedia Ogromnie współczuję rodzicom tych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 21:57 Cały czas miałam nadzieję, że znajdą się u jakiegoś kolegi... Ogromnie współczuję rodzicom.... ['] Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 22:12 nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co czują najbliżsi. potworna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
kleo881 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 22:15 Straszna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 22:19 łudziłam się,że rzeczywiście uciekli. Straszna tragedia dla rodziny. Wierzyli do końca,że chłopcy zyją. Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 O krok od kolejnej tragedii 02.01.15, 22:29 wiadomosci.wp.pl/kat,1017099,title,Nastolatkowie-zadzwonili-po-pomoc-Lod-peka,wid,17150338,wiadomosc.html?ticaid=114177 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 I kolejny przypadek 04.01.15, 15:06 fakty.interia.pl/slaskie/news-dabrowa-gornicza-pod-mezczyznami-zalamal-sie-lod-jeden-z-nic,nId,1583174#iwa_item=13&iwa_img=0&iwa_hash=41496&iwa_block=facts_news_small Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 03.01.15, 00:10 Okropne. Miałam nadzieję, że uciekli z domu i się znajdą Jako dzieci bardzo często się bawiliśmy nad rzeką, pilnowaliśmy się zawsze żeby nie ryzykować i nie włazić dalej na lód, a przede wszystkim nasza rzeka nie była tak głęboka Odpowiedz Link Zgłoś