Dodaj do ulubionych

Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął

02.01.15, 15:21
www.tvn24.pl/zaginiecie-braci-w-mokobodach-odnaleziono-cialo-starszego-z-chlopcow,502856,s.html
Miałam nadzieję,że się znajdą.
Wciąż mam przed oczami zapłakaną twarz matki, która błagała by wrócili.
Potworna tragedia.
Obserwuj wątek
    • anula_anka Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 15:28
      "Nie wiadomo, dokąd dokładnie się udali bracia, ale przypuszczano, że poszli się poślizgać na rzece lub w jej okolicach. "

Ogromna tragedia, i bardzo współczuję.
      Ale przypuszczenie dokąd poszli oznacza, że było to wiadome bliskim, że było to regułą.
      Dlaczego nie uczy się dzieci, że takich rzeczy się nie robi, że nie wolno.
      W dupsko bym wlała, a by się na zawsze nauczyli, że takich rzeczy się nie robi!
      A przeciwna jestem przemocy jakiejkolwiek...

• niktmadry Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 15:38
        Masz rację ale ja bym tak nie krytykowała rodziców. Też uczę dzieciaki, że po zamarzniętym stawie się nie ślizga a w wannie pełnej wody nie suszy się włosów suszarką itd ... ciężko jednak skutecznie przewidzieć wszystkie tragedie. U mnie w mieście jest rzeka w której wody jest po kostki - tam dzieciaki się często ślizgają zimą ale tam pozwalam- jak się lód załamie to co najwyżej buty sobie pomoczą.
        • anula_anka Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 15:41
          Nie krytykuję.
          Uczulam.
          Strasznie mi szkoda, strasznie.
          • totorotot Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 16:26
            To może uczulaj w innym wątku i w innym kontekście.
      • yuka12 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 17:24
        Ja tez mowie, ostrzegam i ucze. A w praktyce bywa roznie. Ty tez zawsze sluchalas rodzicow i nie popelnilas zadnej glupoty? Tylko Tobie sie udalo, koledze tez, ale niektorym osobom- nie.
    • agnieszka77_11 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 15:44
      sad
    • marzeka1 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 18:44
      Potworna tragedia, sama mam 2 synów i trudno sobie nawet taki koszmar jak ich utratę - wyobrazić; bardzo, bardzo współczuję tym rodzicom.
    • majeczka200 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 19:39
      Straszne.Niewyobrażalna tragedia sad
      Ogromnie współczuję rodzicom tych dzieci.
    • dzika41 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 21:57
      Cały czas miałam nadzieję, że znajdą się u jakiegoś kolegi...

Ogromnie współczuję rodzicom....

[']
    • jagienka75 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 22:12
      nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co czują najbliżsi.
      potworna tragedia.
    • kleo881 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 22:15
      Straszna tragedia.
    • iziula1 Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 02.01.15, 22:19
      łudziłam się,że rzeczywiście uciekli.
      Straszna tragedia dla rodziny. Wierzyli do końca,że chłopcy zyją.
      Współczuję sad
    • agnieszka77_11 O krok od kolejnej tragedii 02.01.15, 22:29
      wiadomosci.wp.pl/kat,1017099,title,Nastolatkowie-zadzwonili-po-pomoc-Lod-peka,wid,17150338,wiadomosc.html?ticaid=114177
      • agnieszka77_11 I kolejny przypadek 04.01.15, 15:06
        fakty.interia.pl/slaskie/news-dabrowa-gornicza-pod-mezczyznami-zalamal-sie-lod-jeden-z-nic,nId,1583174#iwa_item=13&iwa_img=0&iwa_hash=41496&iwa_block=facts_news_small
    • olikol Re: Jeden z poszukiwanych braci nie żyje, utonął 03.01.15, 00:10
      Okropne. Miałam nadzieję, że uciekli z domu i się znajdąsad
      Jako dzieci bardzo często się bawiliśmy nad rzeką, pilnowaliśmy się zawsze żeby nie ryzykować i nie włazić dalej na lód, a przede wszystkim nasza rzeka nie była tak głęboka sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka