nolus
14.01.15, 13:25
Od jakiegoś czasu noszę się z takim zamiarem,ale nie wiem jaki obrać kierunek i w którą branżę uderzać.Nie miejcie do mnie pretensji - to jeszcze nie jest żaden zarys nawet, na razie tylko pomysł zakiełkował w mojej głowie...Czy są tutaj emamy prowadzące z sukcesem swój własny biznes? Pytanie ze strony osoby jeszcze przed 30 - tką, mającej na swoim koncie dwie bardziej poważne prace jakoś tam liczące się w CV (chyba nie są to jednak branże,w których chciałabym się dalej rozwijać), raczej z nastawieniem na samodzielne prowadzenie działalności...A wszystko to w ok. 120 - tys. mieście,o bliskim położeniu granicy z Niemcami.Jeśli chodzi o gospodarkę to dość dobrze rozwinięty przemysł informatyczny,czyli coś zupełnie nie dla mnie...Przeważająca część ofert pracy to stanowiska dla handlowców i doradców klienta,w dalszej kolejności standardowo pracowników biurowych,także księgowych i spedytorów. I co by tutaj wymyślić? Pytanie oczywiście nie z perspektywy Warszawy, gdzie wiele wariackich pomysłów może się "przebić"...