Dodaj do ulubionych

Spotkałam Hołowczyca

19.01.15, 01:43
To znaczy byłam pewna, że to Hołowczyc, dopóki się nie odezwał swoją idealną angielszczyzną. Idealny sobowtór po prostu. Pośmialiśmy się trochę z tej serwetki, którą wzięłam po autograf.
Kilka lat temu jedna koleżanka się na mnie obraziła, że udałam, że jej nie znam. A to nie byłam ja. Nie chciała wierzyć. Gdy zaczepiła tamtą kobietę, będąc pewną że to ja, to ja jako ja już dawno mieszkałam poza Polską.
Macie sobowtórów?
Obserwuj wątek
    • konsta-is-me Re: Spotkałam Hołowczyca 19.01.15, 02:23
      Swego czasu regularnie bylam zaczepiana przez rozne osoby, tytulujace mnie "pania Jola" i wstrzasniete podobienstwem.
      Z kilkanascie osob mnie pomylilo, a rzecz dziala sie w ciagu roku.
      Do tej pory zaluje ze owej Joli nie poznalam, zeby sie przekonac czy rzeczywiscie sobowtorka.
    • saszanasza Re: Spotkałam Hołowczyca 19.01.15, 08:23
      Ja jestem namiętnie mylona przez Panią szkolną psycholog z nauczycielką od angielsiego jej wnuczka😃
    • hema14 Re: Spotkałam Hołowczyca 19.01.15, 08:34
      Nie, chyba nie mam.
      Ale tak na marginesie, po co byłby Ci autograf Hołowczyca na serwetce? Potem musiałabyś ją przechowywać w szufladzie, uważać na nią, tylko po co? Nie wystarczy Ci własna pamięć, że faktycznie zobaczyłaś znaną osobę na żywo?
    • ichi51e Re: Spotkałam Hołowczyca 19.01.15, 08:36
      https://pobierak.jeja.pl/images/a/9/f/58780_zaiste-fascynujace.gif
    • jamesonwhiskey [...] 19.01.15, 09:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zona_mi jamesonwhiskey 19.01.15, 13:58
        Nie będzie więcej ostrzeżeń.
        • lily-evans01 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 01:33
          Możesz go usunąć na trochę dłużej? wink
          • minerallna Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 01:53
            Ciekawe jak to miały by zrobić ?
            • lily-evans01 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 02:26
              Ban na forum?
              Przecież ten nieszczęsny człowiek w każdym swoim poście bredzi jak potłuczony wink.
              • minerallna Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 03:06
                Jaki ban?
                To wszystko da się obejść w kilka minut.
                Czemu jameson jest taki nie wygodny? Nie wiem co napisał ale podobno mamy wolność słowa big_grin
                A niech sobie pisze.
                Nie on jeden pisze. Serio nie kumam tych dziwnych układów na jematce.
                Może za bardzo bierzecie sobie posty do siebie? Trochę dystansu proponuje.
                • rosapulchra-0 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 03:10
                  Jak dostanie bana na IP, to już nie tak łatwo będzie mu obejść.
                  • minerallna Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 03:26
                    Rosa, litości. To nic trudnego dla średnio rozgarniętej osoby.
                    Proszę jak już coś piszesz to przed napisaniem pomyśl.
                    Jakoś nie lubię jak się ciągle podkładasz sad
                    • rosapulchra-0 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 03:35
                      Czyli uważasz, że wolno mu obrażać, chamować każdą wypowiedź innego użytkownika, bo tak? Bo obejdzie? Obejdzie raz, może dwa, ale będzie banowany regularnie, bo przekracza regulamin i prawo. Niech pisze, każdemu wolno, ale niech nie przekracza regulaminu i prawa, a robi to częściej niż często. Jego powyższy wpis do zona_mi to taki żarcik według ciebie? Bo według mnie to strasznie chamski post, który nadaje się tylko do wykasowana, a autor do zbanowania.
                      • minerallna Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 03:45
                        Nie wiem jaki to był post- widziałam tylko że został usunięty i tyle.
                        Ja wyraźnie napisałam że zjawisko bana nie ma racji bytu.
                        Jak jameson będzie chciał to będzie pisał i tyle.
                        I do tego odniosłam się.
                        A że dosrywacie sobie z rożnymi osobami, no to nie moja sprawa.
                        • rosapulchra-0 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 04:00
                          Ten pan po chamsku atakuje wszystkich, którzy się na tym forum wypowiadają. Jego odpowiedź do zona_mi jest tego dowodem. A ban na IP jest, wbrew pozorom, całkiem skuteczny.
                          • cosmetic.wipes Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 07:11
                            Rośka, wiesz co to IP dynamiczne? suspicious
                        • heca7 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 09:49
                          A ja jak nigdy się załapałam zanim skasowano.
                          W sposób wyjątkowo wulgarny zwyzywał moderatorkę od pań z burdelu itd.
                        • vi_san Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 09:55
                          Widzisz, a ja widziałam post przed usunięciem. chamski, wulgarny, składający się wyłącznie ze słów i zwrotów powszechnie uważanych za obraźliwe... Jest pewna, dla ciebie być może znikoma bądź wręcz niedostrzegalna, różnica między "dosrywaniem" a wypluwaniem obelg za to, że moderator śmiał usunąć obraźliwy post...
                      • araceli Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 03:59
                        rosapulchra-0 napisała:
                        > Czyli uważasz, że wolno mu obrażać, chamować każdą wypowiedź innego
                        > użytkownika, bo tak?

Tobie jakoś wolno.
                        • rosapulchra-0 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 04:01
                          Nie sądź po sobie, dziewczynko.
                • rosapulchra-0 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 03:11
                  Poza tym on ciągle obraża osoby, pisze personalnie, wulgarnie i po chamsku. To jest niezgodne z regulaminem i prawem.
                  • jamesonwhiskey1 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 09:34
                    Od kiedy pisanie prawdy jest nie zgodne z regulaminem
                    • rosapulchra-0 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 13:06
                      Prawdy?
                • lily-evans01 Re: jamesonwhiskey 20.01.15, 23:04
                  Mineralina, nie chodzi o niewygodę czy jakieś tam złośliwości, ale o nadużywanie wulgaryzmów i skojarzeń skatologicznych - praktycznie w każdym poście. Wsiur i cham, bełkoczący, byle obrazić, aż źle się robi...
    • guderianka Re: Spotkałam Hołowczyca 19.01.15, 09:24
      Nie wiem czy mam ale Hołek inaczej wygląda na żywo , a inaczej w tv wink
      • rosapulchra-0 Re: Spotkałam Hołowczyca 19.01.15, 09:51
        No ten wyglądał jak z TV smile
      • wegatka Re: Spotkałam Hołowczyca 20.01.15, 01:53
        A nieprawda, nieprawda. Spotkałam Hołka w wakacje na stacji benzynowej w okolicy Bydgoszczy i prezentował się tak, jak w telewizji, czyli zarąbiście. Był z córką, która wyglądała tak samo, jak gdzieś tam na zdjęciach w necie wink
        Sprawiał wrażenie bardzo sympatycznego człowieka. Autografu nie wzięłam, bo gdy spotykam kogoś znanego, to zazwyczaj paraliżu jakiegoś dostaję wink
        • rosapulchra-0 Re: Spotkałam Hołowczyca 20.01.15, 03:09
          Kiedyś, wiele lat temu, gdy młody Lubaszenko był piękny i młody (bo teraz jest oczywiście piękny, żeby nie było suspicious), i wynajmował mieszkanie za Żelazną Bramą, a ja akurat w tym bloku często bywałam i nieraz jechaliśmy jedną windą, spotkałam go w teatrze Buffo, gdy radośnie konwersował z Józefowiczem. No i spojrzał na mnie zdumiony i było widać, że mnie kojarzy, ale nie bardzo wie skąd. No i sam do mnie podszedł i spytał, czy my się aby skądś nie znamy? Nie mam pojęcia do dziś, co mi odbiło, ale odpowiedziałam " Z telewizji, proszę pana", po czym zwiałam, jak ta ostatnia idiotka.. sciana
        • guderianka Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 10:27
          W sierpniu byłam na konferencji prasowej z jego udziałem -sprawił na mnie wrażenie chudszego i starszego niż w tv. I ma duże stopy wink Takie odniosłam wrażenie
          • wegatka Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 10:56
            Szczupły był faktycznie, ale stóp mu nie obejrzałam big_grin
            • guderianka Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 13:49
              big_grin
              ja robiłam trochę zdjęć kucając na podłodze więc rzuciły mi się w oczy wink
              • rosapulchra-0 Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 16:11
                Podobno duża stopa to..
                • wegatka Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 16:25
                  duży ekhm.... but tongue_out
                  • rosapulchra-0 Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 17:01
                    "Notting Hill" - rewelacyjny film smile
    • czar_bajry Re: Spotkałam Hołowczyca 20.01.15, 00:04
      Macie sobowtórów?

Miałam jako nastolatka, ile ja kłopotów przez tą kretynkę miałam to tylko ja wiem.
      Prawie pobiła mnie sąsiadka bo podobno coś jej dzieciakom zrobiłam, wychowawczyni informowała moją matkę o moich wyczynach na dyskotece nie dla małolatów ( swoją drogą ciekawe skąd miała takie infotongue_out)big_grin a moja durna matka urządzała mi mega awantury dopiero ojciec kazał jej w łeb się puknąć...jak miałam szaleć na disco skoro za ścianą wkuwałambig_grin
      Dobrze że tak samo nagle jak się pojawiła tak też zniknęła a dokładniej kumpel z nią zerwał i wypadła z dzielnicysmirk
    • lily-evans01 Re: Spotkałam Hołowczyca 20.01.15, 01:32
      Ponoć mam. Lekarkę rodzinną o identycznym imieniu (ale w życiu jej nie widziałam).
    • wegatka Re: Spotkałam Hołowczyca 20.01.15, 02:00
      Mam przyjaciółkę, do której jestem ponoć bardzo podobna. Przez pewien czas pracowałyśmy w tej samej instytucji - ona na kierowniczym stanowisku. Lubiłam czasem straszyć koleżanki, wchodząc do pokoju w taki sposób, jak ona to robiła - energicznie stukając obcasami i zamaszyście otwierając drzwi smile
      • bei Re: Spotkałam Hołowczyca 20.01.15, 02:47
        Chyba mam, bo juź kilka razy byłam witana przez nieznajomych jakbym była kimś ekhm ważnym smile
      • misterni Re: Spotkałam Hołowczyca 20.01.15, 02:49
        O matko, sobowtór szefowej pracujący w tej samej firmie, to musi być jakiś koszmar wink
        • wegatka Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 16:28
          E tam, mega zabawnie było big_grin
    • jowita771 Re: Spotkałam Hołowczyca 20.01.15, 07:29
      Też taki wysoki?
      Spotkałam kiedyś prawdziwego Hołowczyca, bardzo miły facet.
    • jagienka75 Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 10:08
      tak się składa, że Hołowczyca widywałam często. wraz z rodziną ( żona i dwójka dzieci syn/córka), robili zakupy w miejscu, gdzie pracowałam. pochodzą z mojego rodzinnego miasta.
      ja sama podobno mam sobowtóra. siostra mojej mamy pracowała z młodą kobietą, która wyglądała, jak ja. miała tylko inną fryzurę.
      nigdy tej kobiety nie spotkałam osobiście, ale może to i dobrze.
      • mor_lena Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 10:22
        jagienka75 napisała:

> tak się składa, że Hołowczyca widywałam często. wraz z rodziną ( żona i dwójka
        > dzieci syn/córka),

Ale sobowtóra czy prawdziwego? Bo prawdziwy to akurat ma trzy córki.
        • wegatka Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 11:00
          Może któraś z nich była jeszcze wtedy chłopcem wink
          • mor_lena Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 11:17
            Może wink
            • jagienka75 Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 13:20
              a no faktycznie, wychodzi na to, że ma 3 córki. może faktycznie jedna z nich ubierała się, jak chłopak.
        • jagienka75 Re: Spotkałam Hołowczyca 21.01.15, 13:19
          > Ale sobowtóra czy prawdziwego? Bo prawdziwy to akurat ma trzy córki.

prawdziwego a o tych 3 córkach, to pierwsze słyszę.
          zawsze widywałam go z żoną, córką oraz z synem.
    • best_bej Re: Spotkałam Hołowczyca 22.01.15, 20:07
      Nienienienie holek właśnie wyszedł z aiolismile Przystojny hak zawsze ale jakiś przygarbiony.
      • woi.mi Re: Spotkałam Hołowczyca 23.01.15, 06:25
        Dawniej jeździł terenówką z rejestracją NOFEAR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka