jasiulekp 02.02.06, 16:02 Drogie mamy, w tym przedszkolu nie ma już miejsc na przyszły rok w grupie dla 3-latków. Polećcie proszę inne prywatne przedszkole w Krakowie. K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1302 Re: Kangurowe przedszkole 02.02.06, 19:56 Przede wszystkim proponowałabym inny tytuł wątku (przeciez nie chodzi o informacje o Kangurowym, ale o innych prywatnych). Z tego co się orientuję to dobrą opinię mają (do wszystkich dzwoniłam): 1. Scherzo - przedszkole artystyczne 2. Montesorri - świetna metoda 3. Rainbow - przedszkole z językiem angielskim (znam Brytyjkę, która tam uczyła angielskiego, bardzo chwaliła to przedszkole). Wszystkie mają strony internetowe, miały w tamtym tygodniu jeszcze wolne miejsca i niestety wysokie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiawitek "smerfy" na ul łużyckiej 71 03.02.06, 08:15 znacje?? prosze o jakies opinie Odpowiedz Link Zgłoś
joazuza Re: "smerfy" na ul łużyckiej 71 15.02.06, 21:59 w Kangurowym coś się zwolniło zdaje się, warto sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kangurowe przedszkole 24.02.06, 13:31 A gdzie to kangurowe? Maja strone www?Wiecie cos na temat cen i zajec? Wprawdzie Juleczka pojdzie dopiero w przyszlym roku ale juz chcialam sie zainteresowac i rozjerzec za czyms fajnym dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Kangurowe przedszkole 24.02.06, 15:53 Od tego jest wyszukiwarka np google. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kangurowe przedszkole 24.02.06, 16:19 Dziękuję za uprzejmą radę.Na szczęście wyszukiwarkę "ubiegła" sympatyczna mama pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg1 Re: Kangurowe przedszkole 24.02.06, 16:23 hej, a powiedzcie m iczy tokangurowe to faktycznie pzredszkole? bo jak czytam to pisza tylko o osrodku pracy tworczej -nie widze od ktorej do ktorej t ojestczynne i ile za miessiac- jesttylko info ze 700zl za rok- ale to chyab niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kangurowe przedszkole 24.02.06, 20:56 Dzwoniłam dzisiaj tam.Wpisowe jednorazowa opłata 690 to jest na pokrycie wycieczek,materiałów typu kredki,plastelina.Miesięcznie ok 600zł z jedzeniem.Angielski od drugiego roku 2 razy w tygodniu 30min,do wyboru jeszcze gimnastyka korekcyjna,taniec i rytmika.Jednak nie przekonała mnie zbytnio osoba z którą rozmawiałam i dlatego zdecydowałam się ostatecznie na Rainbow i tam też "zaklepałam" sobie miejsce a raczej Juleczce Odpowiedz Link Zgłoś
miciamicia Re: Kangurowe przedszkole 01.03.06, 17:55 ale to dziwne, co piszesz, interesowalam sie, wiem, ze angielski maja 3 latki juz od lutego, rytmike od poczatku, korekcyjna dla wszystkich wlasciwie od 4- latkow, bo wczesniej nie wolno (kregoslupy sie ksztaltuja czy jakos tam), taniec jest w jednym roku a w innych latach zajecia z przyrody albo z plastyki, do tego francuski i teatr... nie ma nic do wyboru.... raczej. Zajcia sa w grafiku, po prostu, do tego chodza dzieciaki CODZIENNIE na spacer co bardzo wyroznia to oprzedszkole na tle Krakowa, zwlaszcza publicznych, gdzie w niektorych zima w ogole sie nie chodzi. Dla mnie to bardzo wazne. Moze ktos sie akurat bardzo spieszyl.... albo cos sie pokrecilo. Alwe wiem, ze w Rainbow tez jest fajnie ponoc. Aha, kangurek na Dietla to nie przedszkole ale zajecia popoludniowe albo przedpol. krotsze.... tzw.tworcze, w malych grupkach, oprocz przedszkoal i szkoly a kangurowe przedszkole jest zwiazane z kangurkiem i jest na Hofmana, na stronie www.kangura, trzeba kliknac na baner przedszkole.... tez z tym mialam problem na poczatku.> ale juz wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kangurowe przedszkole 02.03.06, 08:31 Jakoś nie bardzo przekonała mnie komunikatywność rozmówczyni.Ale to takie pierwsze wrażenia jasne że tam pójdę,tak z ciekawości.Może "na żywo" uda im sie mnie przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
kukuxu Re: Kangurowe przedszkole 02.03.06, 13:08 Byłam na stronie- fajna ale i tak lepiej zobaczyc na żywo wiec zadzwonilam. Rzeczyuwiscie teraz brak miejsc ale zostałam wpisana na dodatkową listę oczekujących - chyba z powodu dużego zainteresowania bedą się jakoś rozszerzać... Poki co czekam i szukam gdzie indziej. A wy co postanowilyscie? kukuxu Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kangurowe przedszkole 02.03.06, 22:33 Rainbow,Aisc albo Bisc.Mam czas jeszcze do września 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama