damajah Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 16:19 Mnie się torba podoba. Gratuluję udanego zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 16:23 Torebka bardzo fajna, ale to dlatego, że na moim monitorze jest raczej ceglasta, różowej bym chyba nie zdzierżyła Ale fason i pszczółki bardzo ok. Ale ja się nie znam na elegancji za bardzo, jak tylko nie jest wilgotno, to noszę torebkę z grubego drelichu z naszytymi materiałowymi trampkami, które to trampki mają normalne dziurki do sznurówek i oczojebne sznurówki. A lat mam ponad 40 Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 16:29 Taka, tylko sznurówki mam znacznie bardziej żarówiaste - jedna seledynowa, druga, turkusowa Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 16:53 Fajna. Sama bym nie założyła - przy takich rzeczach boję się, że one będą mnie nosić, a nie odwrotnie - ale widząc babkę w niej uśmiechnęłabym się do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 16:54 Ale żem zaimków sobie poużywała Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 17:06 Lubie takie klimaty ostatnio ciesze sie portfelem z piekna aplikacja z liskiem Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 17:54 Z daleka wygląda jak muchy Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 18:59 Sama lubie kalsyczna elegancje, ale czasem mam ochote na coś nieoczywistego, a ta torba taka jest. Gratuluje zakupu i jak to mówia " zdrowa znoś" Odpowiedz Link Zgłoś
tatrofanka Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 19:56 O a ja mam plecaczek z sowka.Duza sowka. I mam 35 lat Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 20:31 takie coś do zielonego płaszcza? jeszcze turkusowe buty proponuję, wtedy będzie fan na maxa. no cóż bezguście, (tak wiem, jesteś młoda duchem i łamiesz konwenanse, he he). Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 16:33 No, a stare duchem od urodzenia dziunie to szczyt gustu w swoich garsoneczkach beżowych, czarnych, szarych, brązowych... do wyrzygu. I z kijkami w tyłkach. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 17:23 madzioreck napisała: > No, a stare duchem od urodzenia dziunie to szczyt gustu w swoich garsoneczkach > beżowych, czarnych, szarych, brązowych... do wyrzygu. I z kijkami w tyłkach. no dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 17:32 Ale przecież ona ewidentnie nie ma racji Połączenie zielonego (jak liście) i pszczolek bardzo często występuje w przyrodzie. To można powiedzieć komplet! Nie może nie pasować 🐝 Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 17:52 beataj1 napisała: > Połączenie zielonego (jak liście) i pszczolek bardzo często występuje w przyr > odzie. To można powiedzieć komplet! Nie może nie pasować 🐝 Widać matka natura kompletnie nie ma klasy Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 21:46 jak nie torby w pszczółki, to beżowe garsoneczki? uwierz mi, można inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 21:54 to prawda, czasem czuję się jakbym mentalnie miała sto lat niemniej jednak różowe torebki w pszczółki u kobiet w wieku powyżej 15 lat uważam za urągające wszelkim zasadom Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 21:58 a wyzywanie innych od bezguści już nie urąga...? Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 22:22 bez przesady, napisałam, że torebka to bezguście, do wątkodajki nic osobiście nie mam, kobieta pisze po polsku ładnie i z sensem, co jest rzadkie i cenne. no ale gustu nie ma za grosz Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 12:31 uwielbiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś