Dodaj do ulubionych

Chłop miał zgrozę w oczach

• damajah Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 16:19
      Mnie się torba podoba. Gratuluję udanego zakupu.
    • skarolina Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 16:23
      Torebka bardzo fajna, ale to dlatego, że na moim monitorze jest raczej ceglasta, różowej bym chyba nie zdzierżyła smile Ale fason i pszczółki bardzo ok.
      Ale ja się nie znam na elegancji za bardzo, jak tylko nie jest wilgotno, to noszę torebkę z grubego drelichu z naszytymi materiałowymi trampkami, które to trampki mają normalne dziurki do sznurówek i oczojebne sznurówki. A lat mam ponad 40 big_grin
      • dziennik-niecodziennik Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 12:37
        pokaż!!!
        • skarolina Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 16:29
          Taka, tylko sznurówki mam znacznie bardziej żarówiaste - jedna seledynowa, druga, turkusowa smile

https://img.szafa.pl/ubrania/0/016419918/1383241034/torebka-z-trampkami.jpg
    • paul_ina Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 16:53
      Fajna. Sama bym nie założyła - przy takich rzeczach boję się, że one będą mnie nosić, a nie odwrotnie - ale widząc babkę w niej uśmiechnęłabym się do niej.
      • paul_ina Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 16:54
        Ale żem zaimków sobie poużywała smile
    • dzoaann Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 17:06
      Lubie takie klimatysmile ostatnio ciesze sie portfelem z piekna aplikacja z liskiemsmile
    • naomi19 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 17:54
      Z daleka wygląda jak muchy wink
    • agaja5b Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 18:59
      Sama lubie kalsyczna elegancje, ale czasem mam ochote na coś nieoczywistego, a ta torba taka jest. Gratuluje zakupu i jak to mówia " zdrowa znoś"
    • tatrofanka Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 19:56
      O a ja mam plecaczek z sowka.Duza sowka.smile
      I mam 35 latsmile
    • zwariowana_wariatka Re: Chłop miał zgrozę w oczach 19.01.15, 20:31
      takie coś do zielonego płaszcza? jeszcze turkusowe buty proponuję, wtedy będzie fan na maxa.
      no cóż bezguście, (tak wiem, jesteś młoda duchem i łamiesz konwenanse, he he).
      • madzioreck Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 16:33
        No, a stare duchem od urodzenia dziunie to szczyt gustu w swoich garsoneczkach beżowych, czarnych, szarych, brązowych... do wyrzygu. I z kijkami w tyłkach.
        • atena12345 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 17:23
          madzioreck napisała:

> No, a stare duchem od urodzenia dziunie to szczyt gustu w swoich garsoneczkach
          > beżowych, czarnych, szarych, brązowych... do wyrzygu. I z kijkami w tyłkach.

no dokładnie
          • beataj1 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 17:32
            Ale przecież ona ewidentnie nie ma racji
            Połączenie zielonego (jak liście) i pszczolek bardzo często występuje w przyrodzie. To można powiedzieć komplet! Nie może nie pasować 🐝
            • atena12345 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 17:52
              beataj1 napisała:

> Połączenie zielonego (jak liście) i pszczolek bardzo często występuje w przyr
              > odzie. To można powiedzieć komplet! Nie może nie pasować 🐝

Widać matka natura kompletnie nie ma klasy wink
              • madzioreck Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 18:11
                ani gustu, o! big_grin
        • rubia88 Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 21:46
          jak nie torby w pszczółki, to beżowe garsoneczki? uwierz mi, można inaczej wink
        • zwariowana_wariatka Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 21:54
          to prawda, czasem czuję się jakbym mentalnie miała sto lat tongue_out niemniej jednak różowe torebki w pszczółki u kobiet w wieku powyżej 15 lat uważam za urągające wszelkim zasadom
          • mid.week Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 21:58
            a wyzywanie innych od bezguści już nie urąga...?
            • zwariowana_wariatka Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 22:22
              bez przesady, napisałam, że torebka to bezguście, do wątkodajki nic osobiście nie mam, kobieta pisze po polsku ładnie i z sensem, co jest rzadkie i cenne. no ale gustu nie ma za grosz tongue_out
    • dziennik-niecodziennik Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 12:31
      uwielbiam Cie big_grin
    • gaga-sie Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 18:12
      Lubię Cięsmile
    • mynia_pynia Re: Chłop miał zgrozę w oczach 20.01.15, 22:03
      Lokowanie produktu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka