Dodaj do ulubionych

Jakie te dziewczyny brzydkie...

28.01.15, 10:33
Co druga albo już zapasiona albo ma co najmniej już porządne zadatki. Raz szłam i w myślach liczyłam (było lato więc widać było doskonale) ile jest grubych ile szczupłych, na pięć "miniętych" jedna była szczupła. Raz w autobusie jechały 4 nastolatki, chyba koleżanki, ja stara baba byłam z nich najszczuplejsza, ręka jednej - dwie moje. Innym razem tak zatłuczona może z 18-20 latka ledwo poruszająca się, że jak wstała by wyjść z autobusu jakiś starszy Pan nie wytrzymał i dosłownie jak w dowcipie jęknął "O mój Boże". Te szczupłe wyglądają jako tako o ile nie mają włosów "na topielicę" albo "na borsuka", są wśród nich i bardzo ładne i przeciętne i brzydkie, tak jak za "naszych czasów", pewnie te najpiękniejsze z kolei wyjechały do Morgen do Warszawy sad A jak w Waszych miastach i miasteczkach? Faceci niestety jeszcze bardziej lipni, kiedyś szukałam młodzika, ale se dałam siana, albo chudzi w rurkach tacy, że zamiast o seksie człek myśli by takiemu ugotować porządnego schabowego albo grubawi. Tylko raz widziałam przystojniaczka, w Biedronce, ale był za daleko by go gonić - on pierwszy w kasie , ja w drugiej kasie czwarta z kolei, wyglądał jak młody aktor amerykański. Może ci przystojni też wyemigrowali do Warszawy?
Obserwuj wątek
    • asiula1987 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 10:36
      a skad żeś gazeta jest? tongue_out
      • gazeta_mi_placi Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 10:37
        Kraków - nie mylić z Nową Hutą.
        • nadia000 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 18:17
          Gazeta przecież ty z Prądnika Czerwonego chyba jesteś? A to chyba huta już wink
    • evolene Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 10:39
      Jakiś wyraźny spadek formy.
      • dziennik-niecodziennik Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 10:45
        gimbaza na zmianie.
        • evolene Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 11:11
          Taa, widać to dokładnie w wątku o kosmetyczcesmile
    • lily-evans01 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 10:45
      Mało ostatnio widzę tych brzydkich i zapasionych, zresztą trzeba przyznać, że na polskich ulicach otyłe młode dziewczyny/młode kobiety coraz mniej są widoczne. Roztyte to jest pokolenie mojej mamy, tak 60+, bo nie każdy ma niestety dobre geny i jak zwolni metabolizm oraz dojdą problemy ruchowe, to wyłazi ta "prawdziwa" figura... (zazdroszczę tylko mamie i jej siostrom, które żadnych sportów nie uprawiają, jedzą słodkie, pieką ciasta, jedna ciotka je w ogóle jak koń - a wszystkie są filigranowe, w rozmiarze max 36... wink ).
      • kariwitch00 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 10:58
        gazeta to jest prawda ale taki jest Kraków, mało tu jest atrakcyjnych ładnych ludzi, a urody z prawdziwego zdarzenia to juz kilka lat nie widziałam na ulicy, nie ma na to szans, a i tak uwazam że łatwiej tu o fajną laskę niz faceta.
        • kariwitch00 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 11:03
          ale musze powiedziec ze coraz mniej widzę młodych dziewczyn które są zaniedbane tj grube, w sumie nic dziwnego, zycie toczy sie dzis w necie a net jest zdrowy i fit, w dobie instagramów blogów vlogów gdzie królują Killery Skalepele, Turbo Spalania, Mel B,Chodakowskie< Lewandowskie,sokowirówki, zielone koktajle w słoikach i owsianki trudno o to bo kazda chce zyc w trendziebig_grin
      • gazeta_mi_placi Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 11:00
        Po 60-tce prawie każdy grubnie. Taka fizjologia.
        • kamykwskarpecie Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 11:06
          A nawet wcześniej, no nie gazeciarz big_grin

morgan1981.files.wordpress.com/2010/02/fat_geek.jpg
        • lily-evans01 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 11:13
          No, moja matka jakoś nie chce wink.
          Mało tego, zawsze była szczuplejsza ode mnie (fitness i diety uznaje za wymysły, żyje i je normalnie).
          • gazeta_mi_placi Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 11:51
            No to raczej wyjątek. Przebadałaby Mamę czy za szczupłością nie idzie jakaś choroba.
            • lily-evans01 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 17:49
              Taka genetyka, moja babcia wyglądała tak samo, moje ciotki też, tylko ja zawsze byłam wielka wink.
    • tonik777 Zasmucony jestem 28.01.15, 11:29
      że Cię gazecia nie stać na wymyślenie własnego wątku tylko dajesz przeciwny do wcześniej utworzonego. Oj straciłaś w moich oczach.
      • olewka100procent Re: Zasmucony jestem 28.01.15, 11:43
        myślalam, ze piszesz z usa/ uk. U nas grube dziewczyny ? nie zauwazyłam. U nas bardziej rzuca sie w oczy bylejakość, obuwie z ccc, kurtka bazarówa , brak makijazu i jakies takie ogólne bezguście .
        • landora Re: Zasmucony jestem 28.01.15, 12:19
          Nastolatki może mniej, albo grubych dzieci jest naprawdę pełno, znacznie więcej niż za moich młodych lat. Przerażające są te zapasione kilkulatki.
    • mimarika Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 11:44
      pl.delfi.lt/aktualia/polska/co-piaty-polak-cierpi-na-otylosc-statystyki-sa-coraz-gorsze.d?id=63899062
      niestety, ale to co piszesz jest prawdą.
      zresztą nawet na dzisiejszej wp.p. jest o tym artykuł -Polska , jeśli idzie o otyłość - ma fatalną pozycję.
      Rzecz jasna ematki to nie dotyczy....smilesmile
    • lati7 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 13:18
      Mówisz jak odchudzony grubas.... Mechanizm jest zawsze ten sam, odchudzony grubas stroszy piórka "bo mu się udało".
      Już kilka razy byłam świadkiem , gdzie "były" grubas wypowiadał się z ogromną agresją i zwielokrotnionym obrzydzeniem o osobach z nadwagą.
      Na imprezach,to właśnie te osoby zauważały najbardziej ludzi z nawagą,gdzie inny uczestnicy imprezy (szczupli od zawsze) nie zwrócili by nawet uwagi na taki "drobiazg" ! A były grubas z lubością wyławiał z tłumu imprezowiczów ludzi "z problemem".

Podobnie jest z alkoholikami... Przykład z życia, szkolny kolega mojego M ... Cieszymy się z jego sukcesu, nie pije już kilka lat... Ale kolega ten zapomniał iż na "jego sukces" złożyło się masę poświęcenia ze strony jego rodziny i znajomych którzy (po jego wybrykach) chcą jeszcze z nim rozmawiać... Chłopina przeoczył swoim piciem, to czego nie przeoczyli inni niepijący lub umiarkowanie, w tym czasie się dorabiali. Domy samochody,wyjazdy dzieci itp .
      Nie da się nie zauważyć u pana ZAWIŚCI , negowania.. Typowy pomniejszasz, zawsze dokłada łyżeczkę goryczki do beczki miodu... Podczas gdy znajomi nie wspominają o "jego złym okresie" on zawsze musi potępić butelką piwa na grillu i nie przyjmuje do wiadomości iż inni nie mają problemu z piciem , tylko on sam wypił już wszystko co mógł w swoim życiu.Wygłasza peany ludziom którzy nie mogą zrozumieć za co im się dostaje... Aż biedny nie może pojąc dlaczego któryś już grill odbył się bez niego. Żal mi jego żony, która po cichu niejednokrotnie tonowała zapędy hipokryty... No i jeszcze jedno, u żadnej z osób nie mających problemów z alkoholem nie widziałam takiego niezrozumienia problemu jak ze strony byłego nałogowca.... A sam korzystał z cierpliwości innych.
    • princess_yo_yo Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 13:26
      ach wiec wszyscy grubi i brzydcy, nie tylko te biedne dziewczyny wink
    • barbibarbi Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 13:38
      A ponoć te paskudy i patologia na emigrację na zmywak wyjechały uncertain
      No to jak to jest? Cały chłam wyjechał, a została czysta inteligencja, kulturka i arystokracja, to jak to możliwe, że ta inteligencja taka zapasiona i paskudna? Coś się plączesz w zeznaniach, gazeta.
      • rosapulchra-0 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 16:51
        barbibarbi napisała:

> A ponoć te paskudy i patologia na emigrację na zmywak wyjechały uncertain
        > No to jak to jest? Cały chłam wyjechał, a została czysta inteligencja, kulturka
        > i arystokracja, to jak to możliwe, że ta inteligencja taka zapasiona i paskudn
        > a? Coś się plączesz w zeznaniach, gazeta.

big_grinbig_grinbig_grin 100/100!
    • ichi51e Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 14:27
      Gazeta - a jak to jest miec wlosy na borsuka? O_o
      • gazeta_mi_placi Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 15:57
        Jasne w czarne łaty big_grin
    • zuleyka.z.talgaru Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 16:06
      Nie wiem jak inni ludzie w moim mieście. Nie mam zwyczaju lampić się na wszystkich przechodzących obok mnie.
    • rossmary Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 17:23
      nie wiem gdzie pomiszkujesz ale u nas- podgórze/kazimierz calkiem ok tyle ze to pewnie sie miesza z naplywowymi turystami big_grin
    • nadia000 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 18:15
      Racja. Ostatnio przeglądałam zdjęcia ze studniówek w różnych szkołach i nie mogłam wyjść z szoku. 18 letnie dziewczyny w krótkich sukienkach na ramiączkach tak zapasione że aż trudno uwierzyć. Buzie jak u prosiaka, tłuste ramiona, grube uda, pofałdowane brzuchy. No straszne. Na ulicach jakoś tego nie widziałam, ale w tych kreacjach studniówkowych wyszło wszystko. Zszokowana jestem bo za moich czasów wink dziewczyny w tym wieku były w większości szczuplutkie, filigranowe , z 60 cm w pasie. Dziś takie to są 11-12 latki a potem tragedia. Strach pomyśleć jak te 18 latki będą wyglądały za 20-30 lat sad
    • straszny.upal Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 18:19
      Nie potwierdzam.
      • fornitta69 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 19:30
        One sa piekne mlodoscia nawet jak sa pulchne. Wiekszosc facetow wolalaby gruba nastolatke poderwac niz zgrabna trzydziestke tongue_out
        • barbibarbi Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 19:51
          No nie wiem, nastolatki takie dziecinne buzie jeszcze mają, takie, sorki, cielęce spojrzenia. I ten trądzik, i to nieobycie, i te jeszcze niewyrośnięte proporcje. Młoda buzia to nie wszystko. No chyba, że ten facet ma skłonności pedofilskie.

To właśnie koło 25-30 kobiety są najbardziej atrakcyjne, wtedy rozkwitają, no chyba, że zdążą się wpędzić w 4 dzieci i niewydarzonego męża.
          • fornitta69 Re: Jakie te dziewczyny brzydkie... 28.01.15, 20:01
            Trzeba by zrobic jakies badania wink mnie sie wydaje ze kobieca mlodosc jestcdla faceta najwiekszym afrodyzjakiem. I to nie zahacza o sklonnosci pedofilskie- nastolatki nie maja juz dzieciecych cial. Mlode panienki maja taki jakis urok ktorego jednak pieknym trzydziestoletnim brak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka