k1k2 15.02.15, 23:24 Naprawde ma sie czego wstydzic? Do tego po dwoje dzieci. Skad to oczekiwanie ze bedzie cyborgiem i ze kazde zdjecie trzeba przemaglowac photoshopem przed publikacja? Brawo Cindy photos.laineygossip.com/articles/cindy-blake-lively-13feb15-01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pe.tronela Re: 49-letnia Cindy Crawford 15.02.15, 23:30 Wstydzic to sie kompletnie nie ma czego, ale jaki sens ma wystepowanie jako modelka, kiedy sie juz nie ma po temu warunkow? Nie kazdy zawod powinno sie uprawiac do poznej starosci. Nie kazdy i nie zawsze powinien byc modelem. Ja na przyklad tez nie. I nie cierpie z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: 49-letnia Cindy Crawford 15.02.15, 23:36 Mysle ze wystapila w czasopismie jako KOBIETA. W pewnym wieku, z pewnym dorobkiem zyciowym. Z dobrymi genami, ale mimo to nie-idealna, albo przynajmniej kwestionujaca medialny ideal. I to mi bardzo odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: 49-letnia Cindy Crawford 15.02.15, 23:36 49 lat to jednak nie późna starość A babki w tym wieku tez lubią ładnie wyglądać, interesują się modą więc modelka w ich wieku jak najbardziej ma na rynku prawo bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: 49-letnia Cindy Crawford 15.02.15, 23:39 No pacz pani ja myslalam,ze Modele to w roznymi wieku powinni byc.20latki maja prezentowac ubrania dla 60plus?juz starczy,ze kremy dla kobiet dojrzalych reklamuja.Mam dosc pokazywania wszedzie idealnie wyfotoszopowanych cial.Chce widziec kobiety z krwi i kosci z rozstepami,celulittem,brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
azja-od-kuchni Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 06:32 Edelstein napisała : No pacz pani ja myslalam,ze Modele to w roznymi wieku powinni byc.20latki maja prezentowac ubrania dla 60plus?juz starczy,ze kremy dla kobiet dojrzalych reklamuja.Mam dosc pokazywania wszedzie idealnie wyfotoszopowanych cial.Chce widziec kobiety z krwi i kosci z rozstepami,celulittem,brzuchem. O ja też ja też.... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 10:37 Edelstein, jest pewna firma medyczna zajmująca się sprzedażą ubrań dla osób z Alzheimerem (specjalne piżamy itp.) i akcesoriów dla seniorów, kto prezentuje na ich stronie internetowej te piżamy? Pan i Pani w wieku ... no 22 lata to myślę, że maks Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: 49-letnia Cindy Crawford 15.02.15, 23:45 A mnie trudno uwierzyć że tak źle wygląda jak na 49 letnią kobietę. Nie wierzę ...widziałam resztę zdjęć i tam wygląda ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 00:06 kkalipso napisała: > A mnie trudno uwierzyć że tak źle wygląda jak na 49 letnią kobietę. Nie wierzę > ...widziałam resztę zdjęć i tam wygląda ładnie. zgadzam się...podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 00:13 Serio myslicie ze ktos zrobil retusz "nie w ta strone"? I babka nie protestuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:29 k1k2 napisała: > Serio myslicie ze ktos zrobil retusz "nie w ta strone"? I babka nie protestuje? nie, że zrobili retusz...już oni wiedzą jak zrobić ładne czy brzydsze zdjęcia. Może jakoś światło? coś? no nie znam się.Nie wierzę, że taka modelka jak ona,tak teraz wygląda.Co? nie ćwiczy? taką stara skórę już ma? Ta niby opalenizna taka jakaś,jakby pozostałość...No nie bardzo łykam, że to jej takie prawdziwe! prawdziwe to foto. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 20:23 Wiesz, chyba sie zgadzam z toba. Autentycznie dalam sie nabrac. Ale chyba masz racje z ta manipulacja swiatlem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 00:06 Chyba Cindy robi wokół siebie zaplanowany szum. To zdjęcie wyolbrzymia drobne defekty jej świetnego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 05:31 Zdjecie dziwne, szczegilnie ze nogi wygladaja jak z plamami po samoopalaczu. Mysle ze manipulacja PS Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 07:25 Nie wierzę, że to prawdziwe zdjęcie. Ja mam 51 lat (prawie), nie jestem i w życiu nie byłam modelką, tylko zupełnie zwyczajnie i nie przesadnie dbającą o ciało kobietą, a jednak AŻ tak zwiędnięta nie jestem. To jakaś ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
sea.sea Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 07:33 Też mam wątpliwość co do tej fotki - to kobieta, która co najmniej pół życia systematycznie ćwiczyła i raczej nie odżywiała się byle czym, która ma dostęp do wszelkich możliwych zabiegów ujędrniających, a skóra tu wiotka jak u zupełnie zwyczajnej Kowalskiej, która o siebie nigdy nie dbała w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:11 Znam kobiete w podobnym wieku i wlasnie tak wyglada.Twz cale zycie dbala o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:55 Wystarczy, że się dużo opalała w młodości, a na sto procent dużo się opalała. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:08 No dobrze, a ja znam kilka kobiet, które są młodsze, tuż po 40 (co prawda mają dużo mniejsze możliwości finansowe) i wyglądają gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:29 No i na pewno też były supermodelkami znanymi na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:43 A to supermodelki nie mają prawa się zestarzeć? Zawsze muszą być młode? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 10:11 Mogą. Ale co to za argument, że znasz młodsze, które tak wyglądają? To ona zarabiała miliony swoim ciałem. I zdjęcie jest specjalnie tak zrobione. Wystarczy wygooglować jakiekolwiek zdjęcie plażowe (czyli bez retuszu) Cindy, by zobaczyć, że wygląda o niebo lepiej niż większość 40 latek i wiele 30 latek i niejedna 20 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:29 default napisała: > Nie wierzę, że to prawdziwe zdjęcie. Ja mam 51 lat (prawie), nie jestem i w życ > iu nie byłam modelką, tylko zupełnie zwyczajnie i nie przesadnie dbającą o ciał > o kobietą, a jednak AŻ tak zwiędnięta nie jestem. To jakaś ściema. i o to mi chodzi...Tyle lat była modelką,a teraz niby ma mieć takie ciało???No nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 20:43 Jestea pewna? Wiesz, to tak naprawdw kwestia oswietlenia, z pieknoaci latwo zrobic maszkare, na odwrot trudniej, ale tez mozna, tylko i wylacznie przy uzyciu odpiwiedniego oswietlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 07:32 Szacun. Momentalnie ją polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Ta fotka to zwykła ściema! 16.02.15, 09:11 Użycie fotoszopa w drugim kierunku. Często tak się robi, by mieć temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:13 Nie ma szansy mieć takiego ciała jak dwudziestolatka. Poza tym mocna opalenizna postarza skórę. Nadal jest jednak piękną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:25 Bogu proszę nie! jak mawia moje ośmioletnie dziecko to zdjęcie jest koszmarne piekna kobieta a wygląda jak przechodzona qrew, histerycznie żebrząca o potwierdzenie wlasnej atrakcyjności dla mnie żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:30 Zenujące? Ale zdjęcie i poza na nim, czy ew wygląd? Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:39 fajna babka, fajne ciało (moze swiatlo nie najlepsze) przerpaszam, ale dwudziestolatka w takiej pozie, to co? krolewna sniezka, ktora sie wietrzy, bo wody zabrakło? 50 i 60 latki tez chca sie troche powyginac w ładnych majtach i co? grzech jakis? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:41 całość z tym otwartym dziobem wygląda żałosnie, a nie seksownie a mogłaby zagrać diablo erotycznie dla mnie wygląda jak gdyby się wygłupiała Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:44 To tylko zdjęcie. Ale widzę porusza,że takie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:59 czy otwarte usta zawsze kojarza ci sie erotycznie? boszzz.... a moze ona chciałą zagrac zapinanie płaszcza, albo poczatek pawia.... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 10:08 w "takiej" pozie może sobie robic sobie zdjęcia i ujęcia każda kobieta, chocby i miała 300 lat grezchem jest robienie beznadziejnych zdjęć, a nie rozbieranych czy tam erotycznych na siłe Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 10:23 masz dziewczyno jakies kompleksy, jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 10:31 > masz dziewczyno jakies kompleksy, jak nic aha topsz mam kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
ew00 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 09:56 To jest właśnie naturalne, niewretuszowane pięko. Również bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 10:00 no tu to wygląda normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mejerewa Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 10:38 Tu zobaczycie jak wyglądają znane 40+ w bikini bez retuszu, Cindy też tam jest w wieku 46 lat. wannabemagazine.com/bikini-40-da-ili-ne/ Kobiety które całe życie dbały o figurę, dietę, ćwiczyły, regularnie korzystały z masaży, ujędrniania, nawilżania, nie mówiąc o zabiegach bardziej inwazyjnych, wyglądają lepiej niż rówieśnice niedbające w ten spósób o siebie. I to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 10:40 Też nieźle, raz kumpel pokazywał mi zdjęcia znad morza gdzie był ze swoją znajomą lat 50 (żadna modelka z zawodu), zero fotoszopa, a babeczka wyglądała podobnie jak w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
bogobojne Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 11:56 Jesteś zboczony.. gazeta_mi_placi napisała: > Też nieźle, raz kumpel pokazywał mi zdjęcia znad morza gdzie był ze swoją znajo > mą lat 50 (żadna modelka z zawodu), zero fotoszopa, a babeczka wyglądała podobn > ie jak w/w. > Odpowiedz Link Zgłoś
szamanta Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 12:40 W mojej ocenie modeling rzadzi się ścisłymi prawami i kto nie spełnia kryteriów ten nie powinien w to wchodzić To ze znakomicie wbijają się w wymogi modelingu mając 20-30 lat to nie znaczy, ze cale życie ma w tym tkwic, jeśli ewidentnie warunków do tego już nie posiada . Mogłaby być foto modelka twarzy, ale całego ciala już niebzyt, bo estetyka już nie ta sama Nie wazny wiek, ważne czy jej ciało, jej osoba nadal utrzymuje się w kondycji ,czy już powinna przystopować, bo ne blyszczy się tak jak kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 20:14 szamanta napisała: > To ze znakomicie wbijają się w wymogi modelingu mając 20-30 lat to nie znaczy > , ze cale życie ma w tym tkwic, jeśli ewidentnie warunków do tego już nie posia > da . Mogłaby być foto modelka twarzy, ale całego ciala już niebzyt, bo estetyk > a już nie ta sama Ale ona nie jest na tym zdjęciu jako modelka, tylko jako Cindy Crawford. Kobieta, która była sławną, jeżeli nie najsławniejszą supermodelką wszechczasów. Znaną zresztą z tego, że już jako młoda dziewczyna buntowała się przeciwko standardom swojego zawodu i nie usunęła sobie z twarzy pieprzyka, chociaż ją o to proszono. Mimo tego odniosła duży sukces w tej branży i tylko jakaś niedoinformowana małolata może pisać o braku "ewidentnych warunków". Ta kobieta mogłaby być na okładkach i reklamować drogą modę nawet gdyby zaczęła przypominać garbatego konia. Wtedy też ciągle byłaby jeszcze Cindy Crawford, a nie pierwszą z brzegu, wymienialną modelką z gładkim ciałem 20-latki. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 13:05 w dzisiejszym swiecie pokazac ze po kilku porodach i po 40-tce ma sie miekki wystający brzuch i cellulitis to wymaga odwagi wiekszej niz posatwic sie Putinowi serio mówię Odpowiedz Link Zgłoś
mejerewa Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 13:22 To prawda. I jeszcze wydaje mi się, że większość kobiet chciałaby, żeby zdjecie Cindy było prawdziwe. Mogłyby wtedy poczuć się lepiej, bo skoro top modelka ma już zwiotczałe. "stare" ciało, to ja też mogę lub ja mam lepsze (dwie wersje, obie podnoszą samopoczucie). Z drugiej strony lansuje się celebrytki, które prześcigają się w tym, która szybciej po porodzie wciśnie się w dżinsy sprzed ciąży. Pokazuje się ponaciągane, ostrzyknięte i wyprasowane do granic możliwości kobiety w średnim wieku. I potem jest szok, jak młodzież zobaczy na basenie, czy na plaży normalną czterdziestkę po dwóch ciążach. Odpowiedz Link Zgłoś
szamanta Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 13:45 mejerewa napisała: > To prawda. > > I jeszcze wydaje mi się, że większość kobiet chciałaby, żeby zdjecie Cindy było > prawdziwe. > Mogłyby wtedy poczuć się lepiej, bo skoro top modelka ma już zwiotczałe. "stare > " ciało, to ja też mogę lub ja mam lepsze (dwie wersje, obie podnoszą samopoczu > cie). > > Z drugiej strony lansuje się celebrytki, które prześcigają się w tym, która szy > bciej po porodzie wciśnie się w dżinsy sprzed ciąży. Pokazuje się ponaciągane, > ostrzyknięte i wyprasowane do granic możliwości kobiety w średnim wieku. I pote > m jest szok, jak młodzież zobaczy na basenie, czy na plaży normalną czterdziest > kę po dwóch ciążach. To prawda, ja się z tym wszystkim zgadzam i podpisuje się pod trescią Ake patrząc na perspektywy modelingu to naprawdę trzeba mieć "coś" i "coś wiecej" sobą reprezentować niż typowa przecietna, standardowa figura 50 latki ,jaką możemy oglądać w setkach na polskich plażach. Jak pisałam, obecnie Sindy moglaby face foto robic sobie sesje i zdjęcia, bo ma fajną, nienadzwyczajna, ale figure..? niczym się nie rozniąca od standardowych kobiety jej wieku i w jakim celu w modeling się pakuje jak niczym nie zaskakuje jej ciało?? większości babek 50+ w takim razie moglaby trafic na magazyny wysylajac swoje fotki do ekskluzywnego czasopisma modelingu Ja oczekuje czegoś woow, tego wooow Cndy już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
szamanta Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 13:47 >>>Jak pisałam, obecnie Sindy > moglaby face foto robić sobie sesje i zdjęcia, bo ma fajną, nienadzwyczajna*>> popr- bo ma fajną, atrakcyjną i nadzwyczajną urodę Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 13:49 I Cindy tę odwagę udaje. Ona akurat nadal wygląda tak, jak 99% kobiet nie wyglądało nawet w dniu 20-tych urodzin, więc cała akcja z tym zdjęciem mnie wkurza. To, że akurat sama wyglądam przeciętnie, nie oznacza, że nie lubię pooglądać zdjęć naprawdę pięknych kobiet, i to pięknych tą zdrową urodą supermodelek z lat dziewięćdziesiątych. A jak mi CC próbuje udowodnić, że jest taka jak ja, to mam w odpowiedzi tylko wielkie wtf? Odpowiedz Link Zgłoś
fikus_na Re: 49-letnia Cindy Crawford 16.02.15, 16:27 Fajne zdjęcie! Jedno z tych, które otwierają oczy na nieidealność ciała, szczególnie starszego. Super! Odpowiedz Link Zgłoś