Dodaj do ulubionych

Jak zagospodarować

04.04.15, 20:47
taki regał? dajcie jakieś pomysły, co tam postawić żeby fajnie wyglądało? Nie mam pomysłu...

Zdjęcia
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 20:50
      skoro nic w niej nie trzymasz to może znak, że nie jest potrzebna...? Bo piękna wcale, a że nastał czas porządków wiosenych.... wink
      • sasanka4321 Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 20:54
        Powiem to samo: albo potrzebujesz miejsce na ulozenie roznych rzeczy, ktore moga stac na wierzchu, to je tam dajesz. Jesli nie potrzebujes to wywalasz biegiem ten regal. Ozdoby pokoju z niego nie zrobisz.
        • lioka Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:01
          Niestety nie mogę wyrzucić bo to nie moje mieszkanie smile wynajmowane ale stoi pusta więc pomyślałam że może by coś poustawiać ale nie mam za bardzo co. Ale można coś kupić zawsze, tylko że nie mam za bardzo pomysłu.
          • mid.week Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:06
            A zrobić z niej np.półkę na narzędzia i wsadzić do jakiejś szafy, skrytki, piwnicy?
            Jeśli nie ma szafy, piwnicy to chyba zapchać ją czymś co ją skutecznie zasłoni - np. ksiązki.
          • 3kolorniebieski Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:07
            Na początek zabierz z widoku ten straszny wazon.
            • lioka Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:15
              A co ci się nie podoba w tym wazonie?
              • koronka2012 Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:26
                On sam + zawartość. Sorry, podłączyłam się, ale to była pierwsza myśl
              • aandzia43 Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:26
                Wazon jest taki sobie. To znaczy mnie się podoba, bo ja lubię zabawy kiczem, ale on plus sztuczne róże to już lekka przesada wink To już nie zabawa, tylko kicz na serio. Jak już go musisz mieć, to zrób z niego stojak na długopisy albo na drewniane łyżki w kuchni. A jak już koniecznie chcesz mieć w nim kwiaty, to weź suche gałęzie, przemaluj farbą na niebiesko i wsadź do środka. Albo coś w ten deseń. Ale zabierz te z niego te róże!
            • 3-mamuska Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:15
              Mnie przychodza do głowy tylko płyty DVD, jest dosc wąski.
              Moze jakieś zdjecia. Lub postawić na czymś zeby było wyżej.
              Ciezko doradzić bo nie wiadomo jak wyglada dalsza czesc pokoju.
              I do czego mozna to wykorzystać czy lubisz jakieś gadżety.
          • rhaenyra Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:27
            >Ale można coś kupić zawsze, tylko że nie mam za bardzo pomysłu.
            pudelka z nowymi butami tongue_out
    • to_ja_caryca_katarzyna Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:12
      Postaw rzeczy, kotrych nie uzywasz na codzien, np "kolekcje" wazonow, koszykow wielkanocnych, kul krysztalowych, albo kwiatki. Musi stac na podlodze?
      • lioka Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:17
        Tak musi bo nie ma jak zawiesić, kiedyś widziałam takie regały na necie. Ludzie tam mieli właśnie wazoniki itp. ale teraz nie mogę znaleźć.
    • kkalipso Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:14
      Ale gdzie to to stoi w dziennym w dziecięcym?
      • lioka Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:19
        Jeden pokój więc dzienny smile
    • lauren6 Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:21
      A musi tam stać? Ani to ładne, ani oryginalne, ot zwykły tani regał z Ikei. Jeśli nie masz co tam trzymać polecam wywalenie grata.
    • aandzia43 Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:21
      A może znajdzie konkretne zastosowanie w innym pokoju? Albo w innym miejscu? Np. stojąc wzdłuż boku kanapy jako z jednej strony blat na herbatę i pilota, a z drugiej jako półka na drobiazgi.
      Jeśli ma zostać tam, gdzie stoi teraz, to proponuję kupić cztery kosze białe wiklinowe (albo drewniane białe) i ukryć w nich jakieś szpargały. Białe, bo widzę, że blat wzdłuż parapetu biały. Koszyczki same w sobie niebrzydkie, to i półka przy nich wyładnieje wink
      • kkalipso Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:31
        Też tak myślę, jakieś do tego książki/płyty. Rusz głową.
      • aandzia43 Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:32
        www.domosfera.pl/wnetrza/1,93230,5849029,Przechowywanie__pomocna_wiklina.html
        Dwa pierwsze zdjęcia od góry.
    • koronka2012 Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 21:31
      Nie wiem jakie są wymiary tych okienek, ale spróbowałabym czegoś takiego:
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30219281/#/70287329

na szaliki, skarpetki, torebki, od biedy płaskie buty (nie wiem gdzie ten regalik stoi)
      • 3-mamuska Re: Jak zagospodarować 04.04.15, 22:10
        Ja tez myslalam o koszykach, ale nie wejdą, beda wystawać i wypadać.
        Albo przechodząc bedzie sie potrąciło.

Chyba najlepsze co wymyśliła:

A może znajdzie konkretne zastosowanie w innym pokoju? Albo w innym miejscu? Np. stojąc wzdłuż boku kanapy jako z jednej strony blat na herbatę i pilota, a z drugiej jako półka na drobiazgi.

Chciałoby sie napisać "lubie to"
        • aqua48 Re: Jak zagospodarować 05.04.15, 13:31
          Zagospodarować go mogą tylko ładne koszyczki, pub pudełka, tylko dokupić odpowiednie będzie trudno, bo regał jest płytki. Ja bym po prostu okleiła papierem prezentowym zwykłe pudelka na buty i wstawiła je wraz zawartością do tego regału.
    • solejrolia Re: Jak zagospodarować 05.04.15, 15:10
      wywal wazon, jest okropny (albo schowaj bardzo głęboko, może jeszcze wróci moda na takie)
      na regał książki.
    • aankaa Re: Jak zagospodarować 06.04.15, 17:33
      skoro musisz wink coś kupić żeby go zapełnić to obróć go o 180 stopni i udawaj, że masz kaloryfer we wnęce
      • marzeka1 Re: Jak zagospodarować 06.04.15, 17:59
        Wazon jest z typowym układem kwiatów we wzorach kaszubskich smile , ale te sztuczne kwiaty to bym wyjęła z niego.
        • nuta15 Re: Jak zagospodarować 06.04.15, 18:25
          Tu masz przykład zagospodarowania podobnych płytkich regałów
          www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/living_room/tools/coli/roomset/20151_cold06a/
    • edelstein Re: Jak zagospodarować 06.04.15, 18:30
      Jest paskudny,wywal,i te róze tyz.
    • baltycki Re: Jak zagospodarować 06.04.15, 18:35
      Na sloiki w piwnicy?
    • a.va Re: Jak zagospodarować 07.04.15, 01:17
      Książki.
    • kitka05 Re: Jak zagospodarować 07.04.15, 01:38
      A ta szafka i wazon stoją pod stołem, blatem ??? Wazon bym wywaliła, a szafkę wykorzystała na książki. Tylko to miejsce mi jakoś nie pasuje. Żadnych wazoników czy innych durnostojek bym nie kupowała, bo tylko kurz się na tym zbiera, a ozdoba z tego żadna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka