Dodaj do ulubionych

I'm No Angel

13.04.15, 17:56
m.kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,114429,17717895,Nie_tylko_modelki_Victoria_s_Secret_moga_byc_seksowne_.html
B.podoba mi sie zamysl,wykonaniu troche mniej,bo znow postawiono na modelki plus size.Ciesze sie jednak,ze wreszcie kobiety zaczynaja sie przeciwstawiac terrorowi jaki od lat urzadzaja projektanci zatrudniajac modelki w rozmiarze 0 i forsujac taki rozmiar i taka figure jako jedyna sluszne opcje.Ile znacie dziewczyn/kobiet spelniajacych wymagania na Aniolka?bo ja jedna.Nie jestem aniolkiem!
Obserwuj wątek
    • sid-15 Re: I'm No Angel 13.04.15, 18:23
      No i znowu - albo chudzielce, albo grubaski. Widocznie zdrowa sylwetka w rozmiarze 36-40, po której widać, że właścicielka nie ucieka z krzykiem na dźwięk słowa "sport", jest mało medialna.
    • kitek_maly Re: I'm No Angel 13.04.15, 18:32
      .Ile znacie dziewczyn
      > /kobiet spelniajacych wymagania na Aniolka?

Co najmniej jedną - siebie.
      • edelstein Re: I'm No Angel 13.04.15, 19:31
        Masz 90,60,90 i powyzej 175cm?
        • edelstein Re: I'm No Angel 13.04.15, 19:32
          Odwoluje,ze znam,bo dziewczyna nie ma 175cm tylko 172 czyli na aniolka za malo.
    • lily-evans01 Re: I'm No Angel 13.04.15, 18:36
      No właśnie, bardzo chętnie popatrzyłabym, jak różne rzeczy leżą na kobietach w rozmiarach 38-40 (to chyba te przeciętne).
      Te grubsze modelki... szczerze mówiąc, nie do końca mnie zachęcają, ale te standardowe patyczaki też nie wink.
    • fomica Re: I'm No Angel 13.04.15, 18:43
      Te panie sa grube, nadmiernie. Między rozmiarem 34 a 46 jest jeszcze parę opcji pośrednich. Nie rozumiem dlaczego tak uparcie się ich unika.
      Poza tym akurat te modelki z Victoria secret nie są patyczakami. Są szczupłe, ale nie anorektyczne. I owszem, znam kilka osób o takiej figurze, choc raczej niższego wzrostu.
    • kalina_lin Re: I'm No Angel 13.04.15, 19:11
      Akurat w tej sesji VS dziewczyny miały normalne młodzieńcze figury, tak na oko rozmiar 36-38, nie żadne zero. Też taką miałam jak byłam w ich wieku i jeszcze parę lat później wink
      https://bi.gazeta.pl/im/61/e5/10/z17718113P.jpg
      Ale zgadzam się, że niepotrzebnie do sesji mających trafiać do "prawdziwych kobiet" zatrudnia się modelki plus size. Czekam na sesję z naprawdę różnorodnymi sylwetkami modelek- od słynnego 34 do 44 - czyli przekrój, w którym się zapewne zmieści 95% kobiet.
      • edelstein Re: I'm No Angel 13.04.15, 19:30
        Powiedzmy szczerze pan o takich Figurach nie jest wiele,a podpis "perfekcyjne cialo"mnie porazil,bo oznacza,ze panie ponizej 175 cm z wiekszy biustem juz perfekcyjnego ciala nie maja.Biusty tych modelki sa wspomagane pushupami,jedna z nich nawet przyznala,ze przed pojazdem nie je.Samo zdrowietongue_out
        • zuleyka.z.talgaru Re: I'm No Angel 13.04.15, 20:22
          Do tego nogi, które owego sportu nie widziały.
        • kalina_lin Re: I'm No Angel 13.04.15, 21:07
          >Powiedzmy szczerze pan o takich Figurach nie jest wiele

Ale też nie jest to jakieś dziwo. Wśród młodych dziewcząt wiele jest takich bardzo szczuplutkich, przynajmniej takie mam wpomnienia z liceum i studiów, gdzie z połowa koleżanek miała podobne sylwetki. Podobne, bo faktycznie wzrostem czy rozmiarem biustu się różniłyśmy. Ale były to nasze naturalne figury, bez diet, katorżniczych ćwiczeń itp. Niektóre uprawiały sport, inne wcale. Ot, uroki wczesnej młodości, teraz już nie jest tak pięknie.
          • zuleyka.z.talgaru Re: I'm No Angel 13.04.15, 21:21
            Porównujesz młode dziewczęta z chłopięcymi figurami (jeszcze) do dojrzałych kobiet po porodach? Bosko big_grin
          • edelstein Re: I'm No Angel 13.04.15, 21:52
            Aniolki nie sa nastolatkami.Tylko tylko kobietami kolo 30.Ile Znasz kobiet o takiej masie i wzroscie kolo 30?ja zadnej,ba nigdy takiej nie poznalam.Za przyklad stawiane sa kobiety,które w naturze wystepuja b.rzadko.Przecietna kobieta chocby zyla o samej wodzi nigdy im nie dorowna.
    • lafiorka2 Re: I'm No Angel 13.04.15, 21:11
      na bank tutaj napiszą, że to nie nienoramlne itp big_grin
    • nangaparbat3 Re: I'm No Angel 13.04.15, 22:04
      Super baby. Mnie właściwie tylko twarze interesują w ludziach, i na pierwszym zdjęciu widzę fantastyczne, żywe, prawdziwe, pełne emocji kobiety - na drugim mizdrzace się lale.
      • nangaparbat3 Re: I'm No Angel 13.04.15, 22:06
        Te na pierwszym zdjeciu mowia do mnie: mam ciało jakie mam, i cieszę się nim, cieszę się, że żyję, że JESTEM. Te z Victoria st. - patrz na mnie i podziwiaj, czy widzisz, jaka jestem perfekcyjna - i pociagajaca ... a...a...a ?
    • klamkas Re: I'm No Angel 13.04.15, 22:08
      A mnie akurat to główne zdjęcie nie przekonuje w temacie "jestem sexi". I wcale nie chodzi o figurę. Raczej o konwencje i ujęcie tematu - pani w babcinych kwiatuszkach, atmosfera piżama party... To zdjęcie nie ma pokazać sexi kobiet, tylko dobrze się ze sobą bawiące kobiety. Na zdjęciu z paniami w rozmiarze zero żadna nie ma nastoletniej bielizny w paseczki, albo w babcine kwiaty - mają klasyczne i eleganckie zestawy, chociaż dziewczyny są w wieku i rozmiarze sprzyjającym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka