neospasmina 13.09.04, 20:54 Ciężko przeżywam tragiczną śmierć bliskiej Osoby. Czekają mnie trudne dni. Proszę Was o wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josik11 Re: Proszę o wsparcie 13.09.04, 20:58 jestem z Toba, trzymaj sie cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: Proszę o wsparcie 13.09.04, 21:02 Ściskam Cię, Ula. Nic więcej nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Proszę o wsparcie 13.09.04, 21:03 Ulala.... na ile to jest tylko możliwe w wirtualnej przestrzeni - jestem z Tobą. Będę myśleć o tym, żebyś przetrwała te dni. Pozdrawiam Cię bardzo ciepło. Umasumak Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Proszę o wsparcie 13.09.04, 21:12 podaje ci swoje wirtualne ramię...jeśli tylko zechcesz mozesz sie na nim wesprzeć.... otwieram moja ulubiona magiczną ksiązkę i.... Zyczę ci ..... aby przeżyty wstrząs po stracie przyjaciela nie pogrążył Cię w smutku na zawsze. Poprzez przeżywanie cierpienia możemy w dowolny sposób kształtować to, co pozostało nam po tej stracie. Trzymaj się cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Proszę o wsparcie 13.09.04, 21:22 Jestem z Tobą i myślę o Tobie. Pozdrawiam Cię ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Proszę o wsparcie 13.09.04, 21:26 pamiętaj że jak tylko będziesz chciała się wygadać/wypisać zawsze chętnie wysłuchamy trzymaj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
nicol2 Re: Proszę o wsparcie 13.09.04, 23:36 bardzo mi przykro. jestem z toba .zawsze mozesz na nas liczyc.trzymaj sie cieplo. caluje i sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Proszę o wsparcie 13.09.04, 23:46 Wyrazy głębokiego współczucia.Jeśli będziesz chciała pogadać lub po prostu wirtualnie się wypłakać-klikaj śmiało na adres gazetowy.Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolaterie Re: Proszę o wsparcie 14.09.04, 07:02 i ja jestem z Tobą, trzymaj się jak możesz. Głęboko współczuję Całuję Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Proszę o wsparcie 14.09.04, 07:43 --* --** -██ -██ -██ -██ Trzymaj się cieplutko. Wczoraj się popłakałam, ale to chyba wcale Ci nie pomogło, prawda? Myślimy o Tobie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
danwik Re: Proszę o wsparcie 14.09.04, 07:49 I ja przesyłam wirtualne uściski. Przykro mi ogromnie. pzdr cieplutko. agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kama90 Re: Proszę o wsparcie 14.09.04, 08:49 Wyrazy współczucia.Trzymaj się. Mi w takich chwilach pomagają te słowa: " Kto od nas odchodzi na nowo sie rodzi tę prawdę przykładam do rany Od razu mi łatwiej, znów moge jak dawniej Miec nowe marzenia i plany Oni sa z nami niepokonani przez czas W każdym oddechu, zycia pospiechu są w nas Choć prawda jest taka,że dla nich na zawsze Stanęły słoneczne zegary To ciągle są obok, by w tym co robimy Dodawać nam siły i wiary" Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Proszę o wsparcie 14.09.04, 14:37 żebyś nie myślała że o Tobie zapomniałyśmy - wątek podciągam do góry) Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: Proszę o wsparcie 14.09.04, 20:29 josik, donatta, umasumak, bea.bea, jagusia, jagienka, nicol, mamadwojga, penelina, chocolaterie, danwik, kapy, ewa, kama oraz wszstkie emamy, które napisały na priv - dziękuję. Dziękuję. Ula Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Proszę o wsparcie 15.09.04, 09:16 Uleńko, Mam nadzieję że już Ci trochę lepiej. Trzymaj się dzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksapula Re: Proszę o wsparcie 15.09.04, 11:23 jesteśmu z Tobą bardzo blisko mocno ci współczuję chociaż podejrzewam że nie jestem w stanie zrozumieć tego co czujesz jak będziesz chiała pogadac to moje gg 9337247 a adres mail ksapula@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agapolo Re: trzymaj się 18.09.04, 09:16 Ula, wyrazy współczucia, cieplutkie uściski i dobre myśli wysyłam do ciebie. Agapolo Mamy mądre i sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina moje kochane eMamy 18.09.04, 11:41 Dziękuję Wam bardzo za wsparcie. Pomogło. Poważnie. Teraz jest już trochę lepiej. Wszystkie koszmarne procedury zakoćzyłe sie wreszcie. Pogrzeb odbędzie się w czwartek i pozostanie tylko (?) żałoba. Ale przecież najgorsze już się stało. Tylko trzeba to przepracować... Już się nie buntuję przeciw temu doświadczeniu, bo ono jakoś formuje i ukierunkowuje nasze życie - tych pozostałych TU. Wiele przemyślałam i na razie zmieniam sygnaturkę, żeby jakoś podsumować swoje refleksje. Oto ona: Odpowiedz Link Zgłoś