goja85 01.05.15, 22:17 Jak myslicie czy ten wsciekly atak na gajowego to zaplanowana i koordynowana akcja? Cxy jednak te wszystkie trolle robia z sibie debili tak na wlasna reke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 22:22 Nie interesuje mnie, kto i dlaczego, klikam na kosz przez cały wieczor. Klikałabym również, gdyby te wątki były anty-pisowskie, bo wkurza mnie, że jakiś debil zaśmieca forum swoimi obsesjami. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 22:46 A na krejzego wątki też klikasz? Są zdecydowanie pro - PO - wskie. BTW, urosła krejzemu konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 22:24 Oczywiście, że na własną rękę. Wiesz, oni czują misję i uważają się za takich nonkonformistów, że nie mogą się powstrzymać przed uświadamianiem rzesz internautów Odpowiedz Link Zgłoś
goja85 Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 22:29 Pewnie jest tak, ze w realnym zyciu sa albo zlewani albo po prostu wyrzucani za drzwi. Tu maja wrazenie, ze ktos to czyta i bierze na powaxnie. Choc to jednak dziala. Jak do tej pory myslalam o zotaniu w domu to tera widzac taka wscieklizne chyba sie przejde na wybory. Bo jesli ich kandydat mialby wygrac to wole juz przewidywalnego Gajowego. Odpowiedz Link Zgłoś
canel.inko Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 22:40 Zapytaj krejzimame-on/ona ci odpowie jako zwolenniczką jedynej słusznej opcji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 22:42 > Jak myslicie czy ten wsciekly atak na gajowego to zaplanowana i koordynowana Robia z siebie debili udajac obrone pana Prezydenta i nazywajac go gajowm. Odpowiedz Link Zgłoś
goja85 Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 22:53 Slowo Gajowy pisze z szacunkiem, wrecz czuloscia. Kojarzy misie z cieplym wujkiem gawedziarzem co to ma anegdote na kazdas okazje, chce by byla zgoda w rodzinie i lubi rodzinne biesiady. Nie jest on jednak z mojej bajki. Natomiast czytajac te wpisy dochodze do wniosku ze wole tego poczciwca niz wuja alkoholika z wszytym esperalem co nie wiadomo cxy ma sikery za plecami, wuja mizogina co to niepelnosprawne dziecko nazwie debilerm, czy tez kuzyna o aparycji budynia ktorym steruje szalony dziadek Jaroslaw. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 23:04 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/jesli-polacy-nie-wybiora-10-maja-bronislawa-komorowskiego-czeka-nas-nowoczesny-stan-wojenn Enjoy Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 12:29 goja85 napisał(a): > Ale faza. Co oni cpiom? A jak Lepper opowiadał o Talibach w Klewkach to też tak reagowałaś? Ksiadz Anatol Odpowiedz Link Zgłoś
goja85 Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 16:40 Tak. Nadal rże. Bo nie ma to nic wspolnego z dzialaniami CIA. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 23:17 Mieszkasz w Koscierzynie? Odpowiedz Link Zgłoś
goja85 Re: Antykomorowski atak trolli 01.05.15, 23:22 W Koscierzynie chrzaszcz brzmi w trzcinie. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 10:13 E, raczej samorzutna inicjatywa oddolna. Brzmią tak samo, jak moja rodzina, muszę tego wysłuchiwać ze zwiększającym się nasileniem. W sumie nawet mniej mnie to smuci niż młodzi faceci głosujący na Korwina - takiego też mam w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 12:32 Ja to widze glownie ze kasuja watki poruszajace sytuacje w kraju: - 400 zl dla urzednika za obecnosc na wiecu Komorowskiego, - Prokurature recznie sterowana, umarzajaca postepowanie w sprawie wyludzenia kilometrowek przez Sikorskiego, - ministra sprawiedliwosci Grabarczyka falszujacego dokumenty Co innego gdy padlo info ze matka Dudy zbiera podpisy - wtedy forum malo sie nie zes...ralo i jest cool. Dokladnie tak jak w pozostalych mediach rezimowych Odpowiedz Link Zgłoś
miodowa2 Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 12:41 Otóż to - media prorzadowe skrzętnie skrywają niewygodne fakty z życia Komorowskiego, natomiast plują na kontrkandydatow z byle powodu. Tylko dlaczego niektórzy samodzielnie nie myślą? Odpowiedz Link Zgłoś
goja85 Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 15:55 Sama sobie mozesz odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 16:22 Ja myślę samodzielnie i głosuję na Bronka, chodźcie za mną! Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 18:13 Poparcie dla Komorowskiego jest w granicach 10% Wszystkie rece na poklad, wszystkie chwyty dozwolone Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 21:46 gogologog napisał: > Poparcie dla Komorowskiego jest w granicach 10% Możesz dać linka do takiego sondażu? Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 18:37 > media prorzadowe skrzętnie skrywają niewygodne fakty Skoro uważasz ten portal za 'prorządowy' i tak straszliwie ocenzurowany, to po co tu przychodzicie - ty i tobie podobni? Czyżby już karczki bolały od ciągłego potakiwania na jakże pełnej swobody i otwartej na dyskusję zależnej.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
miodowa2 Re: Antykomorowski atak trolli 02.05.15, 20:19 Ale nie zaprzeczyłaś, że media otaczają BK parasolem ochronnym... Wchodzę gdzie chcę, czytam co chcę, nic ci do tego... Odpowiedz Link Zgłoś