Dodaj do ulubionych

Wendzikowska vol2

02.05.15, 09:42
Pani, która szczyci się znajomością popkultury big_grin Nie no ogólnie spoko, przecież nie ma obowiązku posiadania wiedzy kiedy kto umarł.

booklips.pl/newsy/dziennikarka-anna-wendzikowska-zgodzila-sie-przeprowadzic-wywiad-z-charlesem-bukowskim/
Obserwuj wątek
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 09:52
      Dla mnie kompletnie nieznany facet- przyznaję się do swojej ignorancji. Nie wiem o co wielkie halo, nie przepadam za A.W., ale chyba nie ma obowiązku kojarzyć wszystkich?
      • lady-z-gaga Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 09:56
        a czy Ty jesteś dziennikarką? w dodatku regularnie latającą do Stanow i przeprowadzającą wywiady z gwiazdami?
        • lady-z-gaga Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 09:59
          aha - ja też nie znam twórczości Bukowskiego i pewnie, zapytana, nie pamiętałabym, że umarł
          jest to dla mnie postać z kategorii "obiło mi się o uszy", ale ja nie pracuję w tej branży i dla mnie to nie wstyd
      • zuleyka.z.talgaru Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 09:57
        Nie jesteś zdaje się dziennikarką przeprowadzającą wywiady z gwiazdami w różnych krajach. I nie szczycisz się znajomością popkultury.
        • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 10:02
          No 9czywiscie, ze nie jestem. Dlatego pytam znawczynie popkultury, czy ten pan powinien byc przynajmniej obowiazkowo kojarzony przez dziennikarzy. Pytam, bo nie wiem, nie znam twórczości pana.
          • zuleyka.z.talgaru Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 10:05
            Przez dziennikarkę, która robi wywiady ze "światem szeroko pojętej kultury" owszem - powinien być. Przez resztę ludzi - niekoniecznie jak myślę.
    • mid.week Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 09:59
      Śmieszne było za pierwszym razem. Wpadka podczas wywiadu. Ups.
      Teraz zaczyna się jazda po pani, hejtowanie, udowadnianie że jest głupią lalą. Bezsensowne trucie czyjegoś życia.
      Bardzo łatwo byc intelektualistą z googlem pod ręką, przygotowanym do ataku. Ciekawe ile z nas dałoby się zrobić w jajo w takiej sytuacji: telefon w aucie, niespodziewane zaproszenie, rzucenie nazwiskiem raz i na sam koniec rozmowy.
      Nie - nie przepadam za Wędzikowską, nie lubie jej rozmów z gwiazdami, uważam że jest średnio profesjonalna.
      • lady-z-gaga Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 10:09
        A czy ta pani przypadkiem nie żyje z tego, że jest (ma być) kompetentna?
        czy np znanego lekarza-celebrytę nie wolno wkręcać, zadając mu pytanie medyczne, bo będzie to hejt?
        • lafiorka2 Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 10:11
          dziennikarka(?) tefałenu profesjonalna? no proosze cię.

i tak uważam,teak samo, że teraz się na nią uparli, żeby pokazć, jak jest "głupiutka".
          Tez jej nie cierpię, ale to takie beznadziejne.
        • mid.week Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 10:21
          lady-z-gaga napisała:

> A czy ta pani przypadkiem nie żyje z tego, że jest (ma być) kompetentna?

Nie. Ta pani zyje z tego, że zaspokaja potrzebę masowego odbiorcy posiadania wiedzy o "gwiazdach". Masowy odbiorca nie ma pojecia kim jest niezyjący. Ba - nawet nie wiedzą czy on gdzieś grał, rezyserował, pisał, a może dostał nobla... Więc po co ona ma go znać? Wędzikowska jest od płytkich, szybkich rozmów z aktualnie topowymi nazwiskami, które wiszą na afiszach. Nawet niekoniecznie z profesjonalistami w swoim fachu, ważne aby film był głośny. Ona jest o popkultury, a nie od kulury wink
          Nigdy nie słyszałam aby Wędzikowska chciała być drugą Torbicką. Co prawda nie śledzę jej wypowiedzi, ale wydaje mi się że ona ma swoją półkę i jest jej tam dobrze.
          • lady-z-gaga Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 16:37
            Teraz rozumiem. Ona jest jak kucharz w knajpie, ktory szybko znajdzie w internecie przepis na danie, które klient akurat zamówił wink to ja za taką knajpę dziękuję smile
            • aneta-skarpeta Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 17:38
              zlitujcie się
              ona jest panią od prowadzenia 3 min wywiadów z aktualnymi gwiazdami mega hitów typu xmen
            • aneta-skarpeta Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 17:40
              ale wendzikowska zna "swoje gwiazdy" tak jak kucharz zna kuchnię którą gotuje, lubi, najlepiej mu wychodzi

nie trzeba znać wszystkich kuchni swiata, zeby smacznie gotowac w knajpie
              • mid.week Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 21:11
                O właśnie. Bardzo ładne podsumowanie.
    • salinas Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 10:23
      Następna, która poczuła się lepiej czyimś kosztem. Podobnie jak ten dziennikarz z podrzędnej stacji radiowej. Tylko jednostki o niskim potencjale intelektualnym i zerowej kulturze może bawić coś takiego. Oj jak fajnie , że się spotkało kogoś głupszego od siebie tongue_out
      • sumire Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 12:34
        No właśnie o to chodzi, że to nie bawi. To zasmuca raczej.
        • salinas Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 20:48
          sumire napisała:

> No właśnie o to chodzi, że to nie bawi. To zasmuca raczej.

To po co ten wątek? Smutku nie widzę, raczej stroszenie piórek w stylu ,,popatrzcie jaka ona głupia, ja tę wiedzę wyssałam z mlekiem matki". Swoją drogą kolejny obrzydliwy obgadujący kogoś. Pani Ogórek, Kowalczyk a teraz Wędzikowska ... Typowa polska bezinteresowna zawiść wyłazi z osób zakładających takie wątki.
          • lady-z-gaga Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 21:09
            Tak, tak, odpuśćmy wszystkim, nie przejmujmy się, że na prezydenta startują głupole, że inne głupole opanowały media, w ogóle powinno nam być wszystko jedno.
            Najlepiej nic od nikogo nie wymagać, tylko napawać się własną świętojebliwością.
    • chocolatemonster Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 11:09
      Czekam na watek 'nie znasz tworczosci Bukowskiego- nie jestes czlowiekiem! '😊
      • zuleyka.z.talgaru Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 12:37
        E nie, nie to było moją intencją. wink Mi tam nie szkodzi, że zwykli ludzie nie znają czegokolwiek/kogokolwiek. Raczej mi idzie o panią, która kreuje się na znawczynię kultury i popkultury a sadzi takie kwiatki.
        • chocolatemonster Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 14:45
          Nie byl to przytyk do Ciebie tylko 'wieszczenie ' z fusow forumowe herbatki.
          • zuleyka.z.talgaru Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 14:52
            Ok, przepraszam zatem smile
    • zwariowana_wariatka Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 11:39
      ładna, ale głupia wink nie ma obowiazku znac dorobku Bukowskiego, ale uważam że wypada kojarzyć kim był, i tyle. pewnie zaraz zlecą się ignorantki udowadniać, że nic nie wypada - poprzednim razem była taka dyskusja.
    • mary_lu Re: Wendzikowska vol2 02.05.15, 12:47
      Akurat Bukowskiego lubię, przeczytałam chyba wszystkie jego książki, nawet "Listonosza" w ostatnie wakacje, ale nie miałam jakoś mocno zakodowanego, że nie żyje. Jakby mi ktoś powiedział, że od lat choruje i po prostu gdzieś tam się zaszył, to bym uwierzyła.

O Grotowskim nie słyszałam big_grin

Jest hejt na Wendzikowską, ale nie dziwię się, bardzo irytująca lala.
    • woman_in_love nie mam pojęcia kto zacz i nawet nie chce mi się 02.05.15, 13:47
      sprawdzać. W każdym razie najwyraźniej nie był zbyt sławny.
      • kk345 Re: nie mam pojęcia kto zacz i nawet nie chce mi 02.05.15, 16:43
        > W każdym razie najwyraźniej nie był zbyt sławny.

Masz rację, nie był. Nie tańczył nawet na lodziebig_grin
      • cosmetic.wipes Re: nie mam pojęcia kto zacz i nawet nie chce mi 02.05.15, 21:04
        Siwiec za to sławna jest, że hej.
    • maggi9 Re: Wendzikowska vol2 03.05.15, 09:50
      Słuchałam tej audycji w Rock Radiu. Wendzikowska jak Wendzikowska ale Marek Niedźwiedzki nie pamiętał, że Tupac nie żyje (już nie pamiętam dokładnie czy chodziło o jakieś spotkanie czy wydanie nowej płyty). To mnie jakoś bardziej zaskoczyło.
    • mozambique Re: Wendzikowska vol2 04.05.15, 11:05
      eeee tam bukovski

cycata gwiazda Nataali Siwiec ostatnio wyraziła chęc zostania aktorką i najchetniej zagrałaby u Kubricka
      • zuleyka.z.talgaru Re: Wendzikowska vol2 04.05.15, 11:27
        XD może w innym wymiarze big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka